![]() |
مجتبي جباري: با نظر كادرفني بازي ميكنم
در آستانه ديدار دو تيم استقلال و الاهلي عربستان مجتبي جباري هافبك تكنيكي استقلال. را در باشگاه استقلال ديديم فرصت را غنيمت شمرديم و از نقطه نظرات و آخرين وضعيت وي سوال كرديم. جباري گفت: مصدوميت من در شرايط فعلي كاملا برطرف شده است و هماكنون در تمرينات گروهي استقلال حضور فعال دارم. هافبك تكنيكي استقلال در خصوص آمادگي و قرار گرفتن در تركيب استقلال گفت به نظر خودم از هر نظر آماده هستم و هماكنون قادرم در تركيب ثابت اسقلال قرار گيرم و مقابل الاهلي براي استقلال انجام وظيفه كنم. جباري بازي و نيمكتنشيني خود را منوط به نظر كادرفني و سرمربي استقلال دانست و گفت: به هر حال استقلال تحت هر شرايط بايد الاهلي را در تهران شكست بدهد و صعود خود را حتمي كند. جباري اوضاع و احوال استقلال را خوب توصيف كرد و گفت: اميدوارم هواداران در ديدار استقلال و الاهلي به ورزشگاه بيايند و با تشويق آنان استقلال از اين ميدان سربلند خارج گردد. |
ناظر سنگاپوري ديدار استقلال-الاهلي
هانيزم آريس از سنگاپور به عنوان ناظر ديدار تيمهاي استقلال و الاهلي در تهران تعيين شد. به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، در پي درخواست كنفدراسيون فوتبال آسيا از فدراسيون فوتبال سنگاپور براي معرفي يك ناظر، سنگاپوريها نيز آريس را براي نظارت بر ديدار روز چهارشنبه استقلال و الاهلي معرفي كردند. نماينده AFC فردا وارد تهران خواهد شد. |
درخواستي از ذوبآهن نرسيده
در پي انتشار شايعاتي مبني بر مخالفت باشگاه استقلال با درخواست باشگاه ذوبآهن اصفهان براي تغيير زمان ديدار دو تيم استقلال و ذوبآهن در چارچوب ليگ برتر اعلام ميدارد. چنين موضوعي صحت ندارد و باشگاه استقلال هنوز درخواستي از طرف اصفهاني دريافت نكرده تا در مورد آن تصميمگيري يا اظهار نظري كند. لذا طرح اين موضوع كذب محض است. بديهي است در صورتي كه چنين درخواستي از سوي باشگاه ذوب آهن مطرح شود با توجه به امتياز ميزباني باشگاه استقلال اين موضوع قابل بررسي خواهد بود |
استقلال دوشنبه پشت درهاي بسته
طبق تصميم كادرفني استقلال آبيپوشان روز دوشنبه 23فروردين پشت درهاي بسته ورزشگاه دستگردي تمرين خواهند كرد. به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، با توجه به اهميت ديدار تيمهاي استقلال و الاهلي در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا با تصميم سرمربي استقلال تمرين روز دوشنبه اين تيم بدون حضور تماشاگر و خبرنگاران برگزار خواهد شد. لذا ازهمكاران رسانهاي درخواست ميشود براي تهيه گزارش پيش از مسابقه، در روزهايي غير از دوشنبه به ورزشگاه دستگردي مراجعه نمايند. |
نشست كادر فني استقلال
اعضاي كادرفني استقلال صبح امروز در نشستي برنامههاي اين هفته استقلال را تا ديدار با الاهلي تدوين كردند. به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، مربيان تيم بزرگسالان استقلال صبح امروز با حضور در باشگاه برنامههاي تمريني و نوع تمرينات استقلال را تا ديدار روز چهارشنبه با تيم الاهلي مشخص كردند. كادرفني آبيپوشان همچنين فيلم بازيهاي تيم الاهلي را مرور كردند تا از آخرين وضعيت اين تيم آگاه شوند. |
آشتیانی:فوتبال ما اسیر هزاردستان شده است
مديرعامل باشگاه استقلال گفت: با اين همه ناهنجاري بحث درباره فوتبال "آب در هاون كوبيدن" است. اميررضا واعظي آشتياني در پاسخ به اين سوال كه شرايط كنوني فوتبال ايران را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ اظهار كرد: من قصد ندارم راجع به اين فوتبال صحبت كنم، آن قدر پيچيدگي و ناهنجاري در اين فوتبال زياد شده كه صحبت كردن درباره آن آب در هاون كوبيدن است. فوتبال ما ريشه و اصالت ندارد، بنابراين اظهارنظر كردن درخصوص عملكرد آن هيچ ضرورتي ندارد. وي ادامه داد: قبلا هم گفتم درباره فوتبال حرف نميزنم، چون ارادهاي براي درست شدن آن وجود ندارد. فوتبال ما اسير يك هزار دستان شده و هر روز اين اسارت بيشتر و بيشتر ميشود. اين هزاردستان از گذشته وجود داشته و تا امروز ادامه يافته است و ديگر رغبتي براي صحبت كردن راجب فوتبال نميماند. من هيچ صحبتي ندارم و اميدواريم يك اراده ايجاد شود تا فوتبال از اين شرايط خارج شود. قضاوت را به مردم می سپارم وي در پاسخ به اين سوال كه اتفاقات بازي ابومسلم – تراكتورسازي را ناشي از چه ميدانيد؟ گفت: اين اتفاقات دستمايه بيتدبيريهاي گذشته است. مطمئنا در آينده نيز اتفاقات بدتري خواهد افتاد. مشكلات فوتبال آن قدر قطور شده كه فقط يك اراده منسجم ميتواند آن را حل كند. تا زماني كه يك قاطعيت و يك برنامه منسجم وجود نداشته باشد وضع فوتبال ما به همين صورت است. تا وقتي بخواهيم با تعارفها صحبت كنيم و حرفهاي خود را براساس خوشآمد ديگران تنظيم كنيم شرايط بهتري نخواهيم داشت. قضاوت درباره عملكرد فوتبال از گذشته تاكنون را به مردم ميسپارم و فقط اين را ميدانم كه خواصي كه با فوتبال در ارتباطند شرايط فوتبال را ايدهآل نميدانند. وي درباره تغييرات تيم ملي اميد نيز تاكيد كرد: همه اين حاشيهها به متولي بودن تصميم گيريها در فوتبال برميگردد. تصميم گيريها يك طرفه بوده و براساس كار كارشناسي و منطقي انجام نميگيرد. نميدانم مربي جديدي كه ميآيد قرار است در اين فرصت كم باقيمانده چه معجزهاي كند. هر مربي جديدي كه بيايد و بگويد من معجزه خواهم كرد يا خودش ديوانه است يا ما را ديوانه فرض كرده است. مديرعامل باشگاه استقلال تهران در بخش ديگري از گفتوگو خود اظهار كرد: براي آمدن به استقلال تلاش نكردم كه بخواهم براي ماندنش تلاش كنم. کار اساسی دستاورد بزرگ استقلال اميررضا واعظی آشتياني در پاسخ به شايعاتي كه در خصوص رفتن وي از استقلال مطرح شده خاطرنشان كرد: من نه براي آمدن به استقلال تلاش كردم و نه براي ماندن تلاش مي كنم. بنا به تكليفي آمدم و انجام وظيفه كردم و هر زماني كه احساس كنم شرايط براي بودنم مهيا نيست خواهم رفت. در تمام اين مدت كه در استقلال بوديم سعي كرديم باشگاه استقلال را به باشگاه به معناي واقعي تبديل كنيم. در فصل جديد در رشتههاي مختلف فعاليت خواهيم كرد. در برقراري انضباط و ايجاد سيستم تعيين شده تلاش مضاعف خواهيم كرد و شرح وظايف را تعريف ميكنيم. در واقع يك كار اساسي در استقلال صورت گرفته كه حاصل تلاش همه همكاران است. وي اضافه كرد: به نظر من بزرگترين دستاورد استقلال فارغ از نتايج همين كارها بوده و اگر قرار است باشگاهي موفق شود بايد تفكر سيستمي بر آن حاكم شود تا بتواند به سمت موفقيت حركت كند. صعود به عنوان تیم اول آشتياني با اشاره به بازي چهارشنبه استقلال با الاهلي اظهار كرد: تيم از لحاظ روحي و فني شرايط خوبي دارد. تمرينات منسجم و منظم انجام شده و بازيكنان آمادگي كامل دارند. اميدوارم بتوانيم مقابل الاهلي خوب ظاهر شويم تا به عنوان تيم اول با قاطعيت صعود كنيم. انشاالله در اين مسير با بدشانسي مواجه نشويم و بازيكنان از موقعيتها استفاده كنند تا در پايان بازي جشن صعود بگيريم. استقلال با تدبیر پیش می رود آشتياني در خصوص اينكه رسانهها اعلام كردند قرارداد 11 بازيكن استقلال براي فصل آينده تمام شده، اظهار كرد: اول اين كه تعداد اين بازيكنان 11 نفر نيست و در ميان ليست اعلام شده از سوي رسانهها چند بازيكن وجود دارند كه قراردادشان دو ساله است. در هر فصل تيمها به تقويت بخشهايي كه در آن ضعف داشتند روي ميآورند و در همين راستا تعدادي بازيكن از بيرون جذب ميكنند و با تعدادي از بازيكنان داخلي قرارداد ميبندند. در حال حاضر تقريبا 50 درصد تيم قرارداد دو ساله دارند و با بازيكناني كه قراردادشان دو ساله نيست نيز مذاكراتي انجام شده و آنها ابراز علاقه كردهاند كه در استقلال بمانند. تا پايان فصل هنوز فرصت داريم و منتظريم كه مسابقات تمام شود و مذاكرات را به صورت جدي پيگيري كنيم. وي درباره شايعه پيوستن طالب لو به استيل آذين گفت: تاكنون هيچ بازيكني چنين حرفي نزده كه ميخواهد از استقلال برود، اينها بحثهاي ژورناليستي و بازارگرمي است. ما چنين زمزمههايي در مجموعه نداريم. در عين حال براي تمام كساني كه قرارداد آنها تمام شده اين احترام را قائليم كه با گزينههاي مختلف مذاكره كرده و در نهايت بهترين را انتخاب كنند. كادر فني نيز كارش را انجام ميدهد، به نظر من اكنون زمان صحبت در مورد تغيير كادر فني يا بازيكنان در فصل آينده نيست. هر چند ما تدابير لازم را در نظر گرفتهايم اما لزومي در رسانهاي كردن اين بحثها وجود ندارد. |
آغاز دوباره جنگ فدراسیون و استقلال
استقلال موافق با تعویق بازی تیمش و ذوب آهن است اما این موافقت را به فدراسیون فوتبال اعلام نکرده . |
مجيدي: مطمئن باشيد آقاي گل ميشوم
فرهاد مجيدي در كنفرانس خبري امروز ديدار استقلال و الاهلي گفت مطمئن باشيد عنوان آقاي گلي باشگاههاي آسيا را كسب ميكنم. به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، فرهاد مجيدي در نشست خبري پيش از ديدار با الاهلي عربستان اظهار داشت: الاهلي يكي از تيمهاي خوب اين گروه است. تا روز پاياني هر سه تيم صدرنشين شانس صعود به مرحله بعد را دارند. ديدار فردا ميتواند براي ما سخت باشد و من هم دوست دارم در صورت صلاحديد مربيان بهترين بازي خود را انجام دهم. ضمن آنكه مهم اين است كه تيم ما به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كند. وي در خصوص مصدوميتي كه هفته گذشته باعث شده بود چند روزي از تمرينات دور باشد گفت: حدود يك هفته فيزيوتراپي كردم و از آقايان نوروزي و ستوده تشكر ميكنم. در صورتي كه به زمين بروم نهايت تلاش خود را به كار خواهم بست. مجيدي در خصوص شانس آقاي گلياش در ليگ قهرمانان آسيا گفت: مطمئن باشيد اين عنوان را از آن خود خواهم كرد. |
نشست خبري استقلال و الاهلي
مرفاوي: با شكست الاهلي صعود خواهيم كرد نشست خبري استقلال و الاهلي عربستان امروز با حضور مربيان و كاپيتانهاي دو تيم در هتل اوين تهران برگزار شد. به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،صمد مرفاوي در نشست خبري پيش از ديدار فردا مقابل الاهلي عربستان اظهار داشت: بازي بسيار سختي پيش رو داريم. اين ديدار براي ما مهم است و با توجه به شرايط جدول و صعود از اين گروه بايد به هر 3 امتياز مسابقه دست پيدا كنيم. وي ادامه داد: الاهلي يك تيم خوب و با كيفيت است و با توجه به اين كه از لحاظ فني در بازيهاي گذشته عملكرد خوبي داشته بايد نهايت تلاش خود را انجام دهيم. مرفاوي در خصوص وضعيت استقلال گفت: بعد از بازي با صبا به بازيكنانمان استراحت داديم و از روزي كه تمرينات را از سر گرفتيم، روي كار تيمي هماهنگ شديم. خدا را شكر ميكنم كه بازيكنانم شرايط بسيار خوبي دارند و اميدوار هستم آنها به اين روند ادامه بدهند. وي در خصوص آخرين وضعيت مجتبي جباري و بيژن كوشكي گفت: اين دو بازيكن در تمرينات ما حضور دارند ولي شرايط مسابقه با تمرين متفاوت است و بايد در جريان مسابقات آزمايش شوند. سرمربي استقلال در خصوص شانس حضور مجتبي جباري در بازي فردا گفت: بازيكن دوست دارد هرلحظه بازي كند اما من هنوز جباري را كامل نديدهام و انشاا... در روزهاي آينده به بهترين شرايط ممكن ميرسد. وي در خصوص شانس صعود تيمش به دور بعد گفت: اكنون فرصت در اختيار ماست و بايد از اين فرصت نهايت استفاده را ببريم. اميدوارم به نحو احسن از موقعيتهايمان استفاده كنيم و بازيكنانمان بر احساسات خود غلبه كنند. مرفاوي در خصوص اينكه در صورت صعود ترجيح ميدهد مقابل چه تيمي از گروه تيم سپاهان، پاختاكور، الشباب بازي كند، گفت: فعلا بايد به فكر بازي با الاهلي باشيم و اول صعودمان را قطعي كنيم. زياد به اين مسئله فكر نكردهام همانطور كه تيمهاي آن گروه هم به اين مسئله فكر نكردهاند. پس از صعودمان به مرحله بعد در خصوص اين سوأل شما صحبت خواهيم كرد. www.abi-del.blogfa.com |
استقلال دو اخطاره ندارد تيم فوتبال استقلال در آخرين ديدار مرحله گروهي خود برابر الجزيره امارات بازيكن دواخطاره نخواهد داشت.
به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، با وجود اينكه داور مسابقه ديروز چهار كارت زرد به بازيكنان استقلال نشان داد با اين حال استقلال براي مصاف آخر مرحله گروهي بازيكن دو اخطاره ندارد اما هفت بازيكن اين تيم داراي يك كارت زرد هستند كه در صورت دريافت كارت دوم ديدار مرحله حذفي يا يكهشتم پاياني را از دست خواهند داد. فهرست اخطارهاي دريافتي استقلال به شرح زير است: *الاهلي-استقلال: فرهادمجيدي-محمدمحمدي *استقلال-الجزيره:حسينكاظمي *استقلال-الغرافه:ميلادنوري-حسينكاظمي (حسين كاظمي از ديدار بعدي محروم شد) *الغرافه-استقلال: اميرحسينصادقي *استقلال-الاهلي:حسينكاظمي-حنيفعمرانزاده- فابيوجانوآريو و آرش برهاني |
واعظی آشتیانی: به فوتبال ایران درس دادیم |
استقلال ركورد تماشاگران آسيايي را شكست
|
مرسی امید جان
ولی من خودم ورزشگاه بودم 65000 بلیط فروختن ولی بالای 75000 تا اومدن نزدیکای بازی در رو باز می کنن و همینطوری می فرستن تو |
استقلالی ها بیاین تا ورزشگاه رو پر کنیم و بهترین هوادارای آسیا و جهان رو نشون دنیا بدیم |
قرباني: دلم براي هواداران استقلال تنگ شده است/ اگر شرايط مهيا شود، آبيپوش ميشوم
پیروز قربانی در خصوص شکست تیمش مقابل سایپا اظهارداشت: در این بازی ما مستحق باخت نبودیم و روی اتفاق گل خوردیم، چند موقعیت گلزنی داشتیم که از دستمان رفت. مدافع تیم فوتبال مس کرمان در ادامه افزود: در حال حاضر شرایط مس خوب نیست و باید با تمرکز بیشتر به مصاف 3 دیدار باقیمانده برویم، ما اوایل فصل امتیازات زیادی را از دست دادیم و برای بهبود بخشیدن به وضعیتمان در جدول باید در دیدارهای آینده پیروز میدان باشیم. مدافع سابق تیم استقلال در مصاحبهای اظهار کرده بود که به استقلال برنمیگردد، وی ضمن تکذیب این مصاحبه خاطرنشان کرد: مگر میشود بازیکنی که سالیان سال برای این باشگاه بازی کرده، نخواهد به تیم محبوبش برگردد، واقعا دلم برای هواداران استقلال تنگ شده و اگر شرایط فراهم باشد حتما آبیپوش میشوم. www.abi-del.blogfa.com |
كاروان استقلال روز دوشنبه به امارات مي رود .
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال ، كاروان تيم فوتبال استقلال جهت برگزاري آخرين مسابقه مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان آسيا ساعت 11 صبح روز دوشنبه به امارات مي رود . تيم فوتبال استقلال چهارشنبه 8 ارديبهشت در ابوظبي به مصاف تيم الجزيزه امارات مي رود . تيم استقلال با و جود قطعي شدن صعود خود به مرحله يك هشتم نهايي در صورت كسب يك نتيجه تساوي هم مي تواند بدون در نظر گرفتن مسابقه همزمان الاهلي عربستان مقابل الغرافه قطر به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كند . تيم اول اين گروه در مرحله يك هشتم نهايي كه به صورت تك مسابقه برگزار مي شود در خانه به مصاف تيم دوم گروه ديگر مي رود . كاروان تيم استقلال عصر پنج شنبه آينده به تهران باز مي گردد www.abi-del.blogfa.com |
شاید یک وقت دیگر قصه ناصرحجازی ...
شاید سر الكس فرگوسن هم در 32 سال پیش در هنگام بازی ایران و اسكاتلند در جام جهانی
1978 با تعجب به صفحه تلویزیون خیره شده بود و شاهد بود كه الی مك لوید سر مربی پر ادعای تیم ملی اسكاتلند كه صحبت از قهرمانی در جام جهانی می كرد چگونه با یارانی چون آرچی كیل و جو جور دن و گرام سونز و كنی داگلیش و آلن راف و... در مقابل تیمی ناشناس از قاره كهن یعنی ایران دست بسته شده است شاید همان روزها فرگوسن كه در دهه سی زندگی خود بود با تعجب به توپهائی چشم می دوخت كه همگی در دستهای دروازه بان استثنائی ایران آرام می گرفتند شاید فرگوسن هیچگاه نمی توانست تصور كند كه بعد ها سر مربی و اسطوره مربیگری در تیمی شود كه پس از جام جهانی از حجازی دعوت به همكاری كرد و به طور حتم فرگوسن نمی توانست تصور كند به همت جاوید جعفری , روزنامه نگار و یكی از مربیان جوان ایرانی كه امروز در دانشگاه بنگور درس روانشناسی ورزش را می خواند دست به قلم ببرد و برای ناصر حجازی نامه هم دردی بنویسد و شاید پیش خود فكر كند كه یعنی چگونه می شود كه آن اسطوره بزرگ ایرانیان ناگهان در چنگال بیماری افتد و این گونه است كه از او نه بعنوان یكی از كسانی كه روزگاری در منچستر یونایتد بوده است بلكه بعنوان یكی از فوتبالیستهائی كه در جام جهانی بازی كرده و دومین دروازه بان قرن آسیا است یادی كند آری حكایت فرگوسن حكایت اكنون است او به زمان حال می اندیشد برای او زندگی در حال جریان دارد و می خواهد برای كسانی كه هم اكنون وجود دارند كاری كنند زیرا فرگوسن می داند امروز او نمی تواند برای كسانی چون الی مك لوید سر مربی فقید تیم ملی اسكاتلند و جرج بست و سر الف رمزی و بابی رابسون كاری كند اما قدرانی از ناصر حجازی برای او كار شدنی بود و او به همت یك ایرانی وطن پرست این كار را بكرد اما قصه ما قصه زیستن در گذشته است و چنین است كه ناصر حجازی با دل آشفته و سخنی درد آلود می گوید " ما منتظریم كسی بمیرد تا بعدا برای او گریه كنیم " او راست می گوید مگر این كار رابرای دهداری نكردیم ؟ برای عزت جانملكی و علی دانائی فرد و ایرج پازوكی و صفر ایرانپاك و منوچهر سالیا و حسین فكری و مبشری و استاد صدقیانی و.... هزاران نفر دیگر این كار را مگر نكرده ایم؟ مثلی معروفی است كه می گوید ُ ایرانی ها برای گذشته زندگی می كنند " و این كار را بارها تكرار كرده ایم و این زیستن برای گذشته را با یك جمله كلیشه ای " شاید برای وقتی دیگر " همراهی می كنیم می گوئیم مگر نمی گفتند كه ناصر حجازی چك سفید است ؟ پس چرا این چك را بر گشت دادند ؟ آیا باید با ناصر حجازی چون یك برگه چك برگشتی رفتار می شد ؟ شاید توقع ما زیاد باشد كه از كسانی كاری بخواهیم كه حتی خود همدیگر را قبول ندارند چه برسد به ناصر حجازی كه نه اهل زد و بند است و نه میانه یا برای سیاست بازی دارد اما می گوئیم اگر قرار بود با حجازی این رفتار را بكنید چرا به توصیه او كه از زبان فرزندش گفته شد و اعلام كرد كه هیچ كس از مسئولین به ملاقانش نیاید گوش نكردند ؟ چرا با او عكس گرفتند ؟ چرا به او لقب چك سفید دادند ؟ و حالا چرا باز حكایت شاید وقتی دیگر تكرار می كنند این قصه شاید وقتی دیگر را امروز هم می شنویم محمد دادكان فردی كه رئیس فدراسیون فوتبال بوده و مدیر ورزشی بوده و فوتبالیست ملی و پرسپولیس بوده اما باز هم همان وعده آینده دادن را مطرح می كند او می گوید هر وقت ورزش از آلودگی رهائی یافت من خواهم آمد از دادكان می پرسیم وقتی ورزش از آلودگی نجات پیدا كرد چرا باید آن را از مدیرانی كه آن را از آلودگی پاك كرده اند گرفته و به شما تقدیم كنیم ؟ چرا این وعده" شاید وقتی دیگر "را شما هم می دهید ؟آیا به قول ناصر حجازی می خواهید حتما فوتبال بمیرد بعدا بفرمائید بر سر جنازه اش گریه كنید ؟براستی چرا همواره در فوتبال ما امروز را رها كرده و دل به فردائی می دهیم كه شاید بسیار دیر باشد؟ ناصرخان دوست داریم خیلی خیلی زیاد همیشه تو قلب ما جاویدانی ناصرحجازی ای گلر طلایی محبوب ما تاجیا هستی همیشه عاشقت می مونم قدر تو رو می دونم نیاد اون روزی که بی تو بمونم |
حسن روشن ،کاپیتان پیشین تیم های ملی و استقلال ،روز سه شنبه به دلیل بیماری گوارشی در بیمارستان بستری شد.
این پیشکسوت فوتبال کشور به جهت بیماری در دستگاه گوارشی و بروز برخی مشکلات در بخش روده به توصیه پزشکان در بیمارستان رسالت بستری شد تا تحت مراقبت ها و رسیدگی های ویژه قرار بگیرد. قراراست پزشکان معالج با انجام آندوسکپی و نمونه برداری از روده، اقدامات درمانی لازم را برای معالجه حسن روشن آغاز کنند. حسن روشن مهاجم تیم ملی فوتبال کشور در دهه 50 است که سابقه حضور در تیم های عربی را نیز در کارنامه دوران بازیگری خود دارد. منبع:www.abi-del.blogfa.com |
بردیم
واقعا خیلی خوب بود فکرشم نمی کردم تیم خسته و بدون چند بازیکن اصلی بتونه شاهینی که ۴ تا لنگیا رو زد بزنه تک گل بازی رو رینالدو از روی نقطه ی پنالتی زد دوتا بازی سخت مونده ببریم احتمال دوم شدنمونم زیاده به امیرخان هم قهرمانی رو تبریک میگم ولی یه نکته:چجوری تو ۴تا خوردی وای وای پرسپولیس پرسپولیس خاک بر اون سر تو شاهین شهر بوشهر ۴ تا گذاشت...تو |
ها ها ها ها ها :21::21::21::21:
عجب حالی داد این برد ، خوب حال این شاهینی ها رو گرفتیم . اون بازیکن جِقِلَشون اومده بود تو برنامه 90 میگفت : مُ به استقلال هم گل می زنُم . به کارگرهای 90 قول داده بود به استقلال گل میزنه ولی نمی دونه شیر همیشه شیره حتی اگه خسته باشه . گزارشگره شبکه استانی مونده بود چی بگه کم آورده بود . |
آخی دلم برای لنگیا میسوزه
از شهین 4تا خوردن تازه بعد 4تا اونا داشت باهاشون مدارا می کردن وای وای چجوری تو 4تا خوردی؟ |
گوشم از اين "حياكن، رها كن"ها پر است صمد مرفاوي: يقه بزرگتر از مجيدي را هم ميگيرم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران كه با چهرهاي درهم در نشست مطبوعاتي پس از ديدار با راهآهن حاضر شده بود، دربارهي جدال لفظياش با كاپيتان استقلال گفت: بازيكن بايد آنچه كه من ميخواهم انجام دهد. بازيكني كه وظيفهاش را انجام ندهد جايش در زمين نيست حالا اين بازيكن چه مجيدي باشد چه بزرگتر از او. |
|
|
ناصر خان دوست داریم تا ابد ناصر حجازی ای گلر طلایی محبوب ما تاجی ها هستی همیشه عاشقت می مونم قدر تو رو می دونم نیاد اون روزی که بی تو بمونم |
در آخرين تمرين سپاهان قبل از رويارويي با پرسپوليس شمارزیادی از هواداران استقلال با حضور در كمپ تيمهاي ملي خواهان بازگشت قلعهنويي به تيمشان شدند.
http://media.farsnews.com/Media/8808...5/A0765541.jpg امیر خان برگرد به تیمت نكات جالب توجه تمرين سپاهان ميتوان به حضور تعداد زیادی از تماشاگران استقلال در كمپ تيمهاي ملي اشاره كرد. آنها 2 بنر بزرگ از امير قلعهنويي آورده بودند و با يك پارچه نوشته آبي رنگ كه روي آن نوشته شده بود: "خدايا براي بازگشت قلعهنويي به استقلال با تو لابي ميكنيم " خواستار بازگشت اين مربي شدند. امیرخان برگرد به تیمت |
تیم فوتبال استقلال فردا(چهارشنبه) در دیدار با پیکان قزوین برای کسب عنوان نایب قهرمانی
کار دشواری را در پیش خواهد داشت. "صمد مرفاوی" سرمربی استقلال قصد دارد در این دیدار تیمش را با ترکیب محمد محمدی، خسرو حیدری، حسین کاظمی، فرهاد مجیدی، سیاوش اکبرپور، حنیف عمرانزاده، امیرحسین صادقی، فابیو جانواریو، پژمان منتظری، کیانوش رحمتی و هاشم بیکزاده به میدان بفرستد. با این تفاسیر استقلال نسبت به بازی قبل فقط یک تغییر خواهد داشت و آن هم حضور بیکزاده به جای محسن یوسفی است. منبع:www.abi-del.blogfa.com |
"وحید طالبلو" دروازهبان تیم فوتبال استقلال فصل آینده به استیلآذین خواهد پیوست.
طبق شنیدهها طالبلو از شرایط موجود در استقلال راضی نیست و قصد ترک این تیم را در فصل جدید خواهد داشت. دیروز علی کریمی بازیکن مطرح و سرشناس استیلآذین با این دروازهبان تماس گرفته و از وی دعوت کرده است فصل آینده را در باشگاه استیلآذین سپری کند. گفتنی است؛ استیلآذین این فصل در پست دروازهبان مشکلات فراوانی داشت و دعوت از طالب لو هم برای پوشش ضعفهای گذشته است. با این تفاسیر طالبلو بعد از سالها پوشیدن پیراهن استقلال از این تیم خداحافظی خواهد کرد. |
ناصر خان در حالی که به زودی عازم اتریش خواهدشد اما نسبت به انتخاب دوباره صمد
مرفاوی به عنوان سرمربی تیم استقلال خوشبین نیست و تصور می کند این انتخاب روی احساس انجام شده است.ناصر خان چند روز قبل از سفر به اتریش درباره انتخاب صمد و بی توجهی مدیران استقلال به نظر او حرفهایی میزند. آقای حجازی ظاهرا از انتخاب مرفاوی اصلا راضی نیستید؟ بله،همین طور است.انتخاب صمد کار درستی نبود.او امتحانش را پس داده است و نمیتواند با استقلال موفق باشد.من تعجب میکنم چرا مدیران باشگاه استقلال دوباره او را انتخاب کردند. لحن حرف زدن شما نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده! تا دیروز مدافع تصمیمهای مدیران باشگاه استقلال بودید اما امروز نظرتان چیز دیگری است. آن موقع هم اشتباه کردم که از استقلال حمایت میکردم.فکر میکردم اگر حرفی بزنم اوضاع تیم استقلال به هم میریزد برای همین درباره خیلی چیزها حرف نزدم.اما الان که خوب فکر میکنم میبینم که اشتباه کردم.ای کاش از استقلال حمایت نمیکردم! چرا؟! مدیران باشگاه استقلال رفتار خوبی با من نداشتند .به محض آنکه من روی تخت بیمارستان خوابیدم آمدند بالای سرم اما اینها همهاش نمایش بود.میخواستند خودشان را نشان بدهند.آمدند برای من حکم زدند در حالی که این حکم هیچ ارزشی نداشت. شما گفه بودید در انتخاب مرفاوی هیچ نظری از شما نخواستند ؛درست است؟ بله،دقیقا همین طور است.در انتخاب صمد هیچ نظری از من نخواستند.امید وارم خودشان جوابگوی مردم باشند چون انتخاب مرفاوی کار درستی نبود.به نظر من واعظ آشتیانی عجله کرد.نباد دوباره مرفاوی را انتخاب میکرد.به نظر من استقلال میبایست مربی بزرگ خارجی میآورد تا فصل بعد مدعی قهرمانی میشد اما با بودن مرفاوی نمیتواند کاری از پیش ببرد... رار است به زودی به اتریش بروید؟ بله،به زودی راهی اتریش خواهم شد .بروم تا راحت بشوم! مگر شما مشاور باشگاه استقلال نیستید؟ کدام مشاور ،کدام باشگاه؟من مشاور باشگاه استقلال نبوده و نیستم.امیدوارم مردم این موضوع را درک کنند. انگار به شدت از مدیران باشگاه استقلال ناراحتید همین طوراست؟ ناراحتی من برای هیچ کش مهم نیست.فقط مردم من را دوست دارند و همین برای من از ارزش و اهمین فراوانی برخوردار است.همین که مردم به من لطف می کنند و دوستم دارند کافی است.اما من هم به محض اینکه پایم از ایران بیرون بگذارم حرفهایی میزنم که تا حالا نزدم.منتظر افشاگری من باشد.بگذارید به اتریش بروم تا از آن جا حرف هایی که تا حالا نزدم را دوباره بزنم. آقای تاج هم در مصاحبهای گفته بود فدراسیون فوتبال در حق شما کوتاهی کرده است. من از آقای تاج ممنونم که همیشه به من لطف داشتهاند.من دیگر نمیخواهم کسی به من توجه کند به خصوص فدراسیون فوتبال. منبع:www.abi-del.blogfa.com |
|
خواهش دارم برای تیم ما حاشیه دیگه درست نکنین
کی از فرهاد بزرگتره؟ |
۱۳۸۹/۰۳/۰۳
ﻃﺎﻟﺐﻟﻮ ﺭﺳﻤﺎ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺟﺪﺍ ﺷﺪ !ﮔﻠﺮ ﻧﺎﺭﺍﺿﻰ ﺗﺴﻮﻳﻪﺣﺴﺎﺏﻛﺮﺩ . ً ﻭﺣﻴﺪ ﻃﺎﻟﺐﻟﻮ ﻓﺼﻞ ﺧﻮﺑﻰ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻧﮕﺬﺍﺷﺖ. ﺍﻭ ﺩﺭ ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻩ ﺍﺧﻴﺮ ﺑﻪ ﻳﻚ ﻧﻴﻤﻜﺖﻧﺸﻴﻦ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺷﺪ ﻭ ﺍﻏﻠﺐ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﻧﻈﺎﺭﻩﮔﺮ ﻋﻤﻠﻜﺮﺩﻣﺤﻤﺪﻯﺑﻮﺩ!ﻃﺎﻟﺐ ﻟﻮﻛﻪﺑﺮﺍﺑﺮ ﭘﻴﻜﺎﻥ ﮔﻞ ﺑﺪﻯ ﺭﺍ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻛﺮﺩ؛ ﺑﺎ ﺍﻧﺘﻘﺎﺩﺍﺕ ﺯﻳﺎﺩﻯ ﺭﻭﺑﻪﺭﻭ ﺷﺪ ﻭ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺩﺭ ﺩﻓﺘﺮ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺣﻀﻮﺭ ﻳﺎﻓﺖ ﻭ ﺗﺴﻮﻳﻪﺣﺴﺎﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻛﺮﺩ. ﺍﻭ ﺍﺯ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺑﺎﺯﻳﻜﻦ ﺁﺯﺍﺩ ﺷﺪ ﻭ ﻣﻰﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎ ﻫﺮ ﺗﻴﻤﻰ ﻛﻪ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﺬﺍﻛﺮﻩ ﻛﻨﺪ. ﺍﻳﻦ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩﺑﺎﻥ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﻋﻼﻗﻪﺍﻯ ﺑﻪ ﺗﻤﺪﻳﺪ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ ﺑﺎ ﺍﻭ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺯﻳﺎﺩ ﺭﺍﻫﻰ ﺍﺳﺘﻴﻞﺁﺫﻳﻦ ﻣﻰﺷﻮﺩ. |
بهنام جان هیچوقت استقلال و طالب لو رو با قرمز ننویس
وحید امروز تسویه حساب کردن رو تکذیب کرد |
مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: به نظر من استقلال امسال یک مربی ساده و سالم
داشت. من شرایط وی را نمیدانم اما استقلال امسال فصل موفقی را با وی گذراند مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: به نظر من استقلال امسال یک مربی ساده و سالم داشت. من شرایط وی را نمیدانم اما استقلال امسال فصل موفقی را با وی گذراند. "مهدی سیدصالحی" در خصوص فصلی که با استقلال طی کرد، اظهار داشت: امسال ما شاهد یک فصل پر فراز و نشیب برای استقلال بودیم. ما لیگ را خوب شروع کردیم و به نظر مستحق قهرمانی نیز بودیم اما به هر حال قسمت نبود به قهرمانی برسیم. وی افزود: با همه این اوصاف به نظرم خوب نتیجه گرفتیم، هرچند که هنوز هم معتقدم دور دوم بازیهای آسیایی را با بدشانسی از دست دادیم. امسال شاهد تیم کمحاشیهای بودیم که حداقل میتوانست یک جام بدست بیاورد اما این اتفاق نیفتاد. مهاج استقلال در خصوص وضعیت مصدومیتش تصریح کرد: خدا را شکر با زحمات دکتر نوروزی شرایط خوبی دارم. در حال حاضر وزنه میزنم و اینکه گفته میشود رباطم پاره شده درست نیست. عنایت خدا شامل حالم شده و مربی بدنساز گرفتهام و خودم را برای فصل بعد آماده میکنم. سیدصالحی در خصوص وضعیت قراردادش گفت: هنوز یک سال از قرارداد من با استقلال باقی مانده که البته باید با مسئولان استقلال مذاکره کنیم تا توافقات انجام شود. وی در پایان در خصوص استعفای مرفاوی اضافه کرد: به نظر من استقلال امسال یک مربی ساده و سالم داشت. من شرایط وی را نمیدانم اما استقلال امسال فصل موفقی را با وی گذراند. |
پیکر مرحوم كامبيز جمالی تشييع شد
پيكر مرحوم كامبيز جمالی، بازيكن اسبق تيم ملی فوتبال و همچنين كاپيتان سالهای دور استقلال با حضور پيشكسوتان و بزرگان صبح امروز(دوشنبه)تشييع شد پيكر مرحوم كامبيز جمالي، بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال و همچنين كاپيتان سالهاي دور استقلال با حضور پيشكسوتان و بزرگان صبح امروز(دوشنبه) تشييع شد. در اين مراسم عارف قليزاده، بازيكن سابق تيم ملي و استقلال و همبازي مرحوم جمالي، همايون بهزادي، فرامرز ظلي و "اميررضا واعظيآشتياني" مديرعامل باشگاه استقلال نیز حضور داشتند. همچنین در اين مراسم افرادي همچون كردنوري، كشاورز، اكبركارگرجم، حسين فرزامي، گودرز حبيبي، علي جباري، حسن روشن و مهديحاجمحمد به همراه "اميدوار رضايي" عضو هيات مديره استقلال و حاج احمد مالك و علياصغر مانوسيفر در اين مراسم حضور داشتند. بزرگان فوتبال كشورمان همچون "محب" رئيس اسبق فدراسيون فوتبال، حشمت مهاجراني، ناصرنوآموز، بيژن ذوالفقارنسب، جعفركاشاني، حميد جاسميان، حميد استيلي و ديگر ستارگان گذشته فوتبال كشورمان در اين مراسم شركت كردند. |
واعظیآشتیانی: استعفای صمد پذیرفته شد
باشگاه استقلال تهران اعلام کرد که پس از نشست اخیر و بحث و بررسی درباره شرایط کادرفنی آینده این تیم با استعفای عبدالصمد مرفاوی موافقت شده است و مدیر عامل باشگاه نیز از سوی هیات مدیره مامور شده تا برای انتخاب جانشین مرفاوی با گزینههای مورد نظر مذاکره کند. واعظیآشتیانی در اینباره گفت: پس از نشستی که با مرفاوی داشتیم او توجیهات خاص خود را درباره عدم همکاری با استقلال داشت و در نهایت نیز پذیرفتیم که مرفاوی با استقلال قطع همکاری کند و استعفایش پذیرفته شد. وی افزود: بحثهایی اخیر که درباره سرمربی استقلال مطرح شده، کذب محض است و ما هیچ مذاکرهای با مربیان داخلی که طی روزهای اخیر نامشان مطرح شده است، نداشتهایم. همچنین "امیدوار رضایی" در این باره گفت: مدیرعامل برای مذاکره و انتخاب سرمربی راسا اقدام خواهد کرد و نیازی به حضور هیاتمدیره در این موضوع وجود ندارد اگر هم که نیازی به بررسی و تصمیمگیری باشد با نظر نظر و اطلاع مدیرعامل اقدام خواهد شد. آشتیانی هم چنین درباره احتمال تغییر در مدیریت باشگاه استقلال افزود: این موضوع منتفی است. همکاری و ارتباط صمیمی و تنگاتنگی بین اعضای هیات مدیره استقلال وجود دارد و هیاتمدیره نیز از مدیرعامل حمایت میکند. در فصل آینده نیز با همکاری هیاتمدیره و به عنوان مدیرعامل در استقلال حضور خواهم داشت. امیدوار رضایی یکی از اعضای هیات مدیره نیز بحث تغییر در مدیریت باشگاه را منتفی دانست. |
فابیو جان واریو : با اشک به اصفهان رفتم
این مصاحبه فابیو با استقلال جوان بعد از قرارداد داخلی با سپاهانه که با اون اشک ریختم و
حام بدتر و بدتر کرد واعظ خدا لعنتت کنه حتی وقتی داشت آخرین حرفها را برای توافق می زد تردید داشت.فابیو جانواریو کاملا بر خلاف میل درونی اش از استقلال رفت.حرف هیی که در زیر می خوانید آخرین صحبتهای فابیو درباره استقلال است. فابیو چطور شد از استقلال جدا شدی؟ برایم سخت ترین لحظه بود.دو سال در استقلال بهترین لحظات را با هواداران سپری کردم.هرگز لطف آنها را فراموش نمی کنم.من آدم احساسی هستم.هرگز نمی توانم استقلال و هوادارانش را فراموش کنم. پس چرا سر از سپاهان در آوردی؟ تنها چیزی که پس از امضای قرارداد با سپاهان آزارم می دهد یاد هواداران استقلال است.متاسفم که با استقلال به تفاهم نرسیدم ولی باید این را به هواداران بگویم به خاطر پول از تیم شما نرفتم.استقلال به من پیشنهادی داد که نمی توانستم در این تیم بمانم ولی قول می دهم روزی به تیم شما برگردم و شادی هایم را باز با شما تقسیم کنم. مثل اینکه به خاطر پیوستن تو به سپاهان در این شهر کارناوال شادی به راه افتاده؟ فقط می توانم بگویم جالب است.برای من استقلال و هوادارانش چیز دیگری بودند.چگونه می توانم لحظه ای را که به من می گفتند <Fabio I Love You> را فراموش کنم؟ پس جدایی برای تو هم سخت بود؟ من با گریه به اصفهان آمدم.دیروز بدترین روز زندگی من بود.امیدوارم در سپاهان روزهای خوش استقلال هم تکرار شود ولی می دانم این اتفاق نمی افتد.قول می دهم قبل از رفتن به برزیل با شما صحبتی رو در رو داشته باشم. حتما شنیده ای قلعه نوعی در آستانه جدایی از سپاهان است؟ نه مطمئن باشید قلعه نوعی دوباره مربی من می شود. |
آقا رضا باور نكن اين حرفارو، در ضمن كي اينجا موج شادي به راه افتاد كه ما نديديم؟
|
کدوم حرفارو باور نکنم؟
بابا شماها فابیوی مارو نمیشناسید فابیو استقلال رو دوست داشت و یه روزم به خونش برمیگرده خیالت تخت حرفای خودشه ما اینو میبینیم همیشه همیشه تو استادیوم و تمرین باهاش بودیم و میشناسیمش ما مثه تیمای دیگه نیستیم |
اکنون ساعت 12:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |