![]() |
امید.... داشته باش .
آرزو...میکنم همیشه به همه آرزوهات برسی شادی...رو تو زندگیت فراموش نکن خواب.... نفس... سید... |
خواب....خیلی خوبه
نفس...بکش،تو نباید بمیری سید...ه زهرا هستم عید....... سامانه........ شرط...... |
عید.......شما مبارک
سامانه........ی پیام کوتاه هم راه افتاد شرط......بندی در فوتبال ایران؟ ناخدا مکتب روح |
ناخدا....یعنی چی؟
مکتب....رو دوست دارم. روح....از تنم جدا نمیشه. تلفن..... باشه..... بستنی..... |
تلفن.....و جواب بده
باشه.....میام بستنی.....میخوری؟ اما............ تو میتونی.............. اگه................... __________________ |
اما...........و ولی نداره..
تو میتونی..............انجامش بدی. اگه...................بشه چی میشه. اذیت..... قصه..... غصه..... |
اذیت..... نکن
قصه.....غصه هاتو بریز بیرون غصه.....نخور زود پیر میشی نادان............. مقصد............ سیگار............... |
نادان.............ادب ندارد.
مقصد............همین جاست. سیگار...............کشیدن مضر است. یاد..... میتونی..... از..... |
یاد.....باد آن روزگاران یاد باد
میتونی.....منو فراموش کنی ولی مطمئن باش هرگز ترا از یاد نخواهم برد از.....من مرنج پاییز دلار کلاه |
پاییز......فصل عشقه
دلار...........داری؟ کلاه.............دیگه لازمه هوا خیلی سرده امروز............... عید............ شیرینی............... |
اکنون ساعت 01:10 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |