پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار سینمای ایران (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=128)
-   -   اخبار کوتاه بخش سینمای ایران (http://p30city.net/showthread.php?t=257)

nae 11-11-2010 01:17 AM

پیشنهادها را گلچین می کنم تا کمی هم زمان استراحت داشته باشم
بهنوش بختیاری این روزها فیلم های سینمایی زیادی را در نوبت اکران دارد و فیلم سینمایی هرچی خدا بخواهد با بازي او روي پرده است. گفت‌وگوي بهنوش بختياري را درباره اين فيلم بخوانيد:
این روز ها در فیلم های خیلی خوبی حضور داشتید,آیا وقت استراحت هم دارید؟
بهنوش بختیاری:همینطور که شما می گویید این روزها پیشنهاد های زیادی برای بازی در فیلم ها و سریال ها به بنده می شود,ولی خوب خیلی خسته کننده می شه که بخواهم در اکثریت حضور داشته باشم به خاطر همین برخی از این پیشنهاد ها را گلچین می کنم تا کمی هم زمان استراحت داشته باشم.

چه نقشی را در این فیلم برعهده دارید؟
بهنوش بختیاری:من در فیلم هر چی خدا بخواهد نقش مکمل را دارم,در مورد نقش نمی توان زیاد صحبت کرد.

این طور که معلوم هستش نقش یک وکیل را دارید؟
بهنوش بختیاری:خوب چی بگم حالا اینطور بگیم که نقش یک وکیل را دارم,اگر بخواهم بگویم که وکیل کدام شخصیت فیلم هستم و در این فیلم چه موضوعی را رسیدگی می کنم باور کنید از چاشنی فیلم کاسته می شود.

چه شد که در این فیلم بازی کردید؟
بهنوش بختیاری:فکر کنم آخرین روز های تصویربرداری فیلم عروسک بود که به من پیشنهاد دادند که در فیلم هر چی خدا بخواهد بازی کنم,نقشم را برایم توضیح دادند و من کمی بررسی کردم و بازی در این فیلم را پذیرفتم.

این فیلم پرستاره می باشد,آیا فکر می کنید که طرفداران شما نیز برای دیدن این فیلم به سینماها بروند؟
بهنوش بختیاری:بله(با خنده).درسته که بازیگران خوبی مثل حامد کمیلی,پوریا پورسرخ,بهاره رهنما,ترانه علیدوستی و....در این فیلم بازی کرده اند و هریک طرفداران خودشون را دارند,من هم طرفداران خودم را دارم و فکر می کنم که وقتی فیلم اکران شود طرفدارانم برای دیدن فیلم به سینما ها بروند,فکر کنم فیلم پرفروشی بشود چون داستانی خیلی جالبی دارد.

nae 11-16-2010 03:39 PM

فرج‌الله سلحشوردر اظهاراتی جنجال برانگیز عنوان کرد

سینمایی که نه ایمان مردم را بالا می‌برد و نه فساد را مقابله می‌کند، همان بهتر که نباشد
فرج الله سلحشور کار گردان سینما در اظهاراتی جنجال برانگیزعنوان کرده است که بهتر است سینما وجود نداشته باشد. وي در تازه ترین مصاحبه خود در "عصر ایران" گفته : در شرایط فعلی، والله نبود این سینما بهتر است، کما اینکه ده‌ها کشور در دنیا، سینما ندارند و هیچ اتفاق خاصی هم برای آنان نیفتاده است. علاوه براین مگر انقلاب ما را سینما به پا کرد؟ آیا اسلام را سینما ترویج می‌کند؟ آیا بداخلاقی‌ها و فساد را سینما اصلاح می‌کند؟ پس سینمایی که نه ایمان مردم را بالا می‌برد و نه فساد را مقابله می‌کند و در آن خیری نیست، همان بهتر که نباشد.

nae 11-16-2010 03:40 PM

فشار فیس بوکی به بازيگران و عوامل پروژه «پایان نامه» ادامه دارد

به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی شبکه خبری آتی نیوز، وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی تحت عنوان گروه ضد«پایان نامه» با تهدید و ارعاب فشار خود را به صورت غیررسمی به عوامل فیلم «پایان نامه» آغاز کرده اند. این فیلم به موضوع حوادث پس از انتخابات گذشته ریاست جمهوری می پردازد. امیر آقایی بازیگر سینما و تئاتر پس از لیلا اوتادی به بهانه تغییر فیلم نامه از «پایان نامه» کنار کشید.

از چندی قبل که زمزمه ایجاد فشار یک جنبش به فیلم «پایان نامه» آغاز و این گروه درصدد ایجاد شکست در این پروژه برآمدند، به تازگی وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی فشار خود را به صورت غیررسمی به عوامل این فیلم آغاز کردند. این فیلم به موضوع حوادث پس از انتخابات گذشته ریاست جمهوری می پردازد.

این شبکه ها، با هدف گسترش حلقه تحریم به تمام جامعه هنری و سینمایی کشور، با تهدید و ارعاب، بازیگران و عوامل این فیلم را از نقش آفرینی در این فیلم برحذر داشته اند. آخرین خبر در حاشیه «پایان نامه»، کنار کشیدن امیر آقایی یکی دیگر از بازیگران این فیلم پس از لیلا اوتادی است تا بحث تحریم این فیلم جدی شود.

این بازیگر سینما و تئاتر در یادداشتی كه ایسنا منتشر کرده است، آورده است: «نظر به اینكه فیلمنامه «پایان نامه» به لحاظ نسخه اولیه دچار تغییراتی شده و این تغییرات بدون اطلاع اینجانب انجام شده انصراف خود را از بازی در این پروژه اعلام می‌كنم. ظاهراً از روز قبل كامران تفتی به جای اینجانب در «پایان نامه» مشغول بازی شده است. برای دست‌اندركاران این پروژه آرزوی موفقیت می‌كنم.»

پیش از این، بحث شركت لیلا اوتادی در این فیلم نیز مطرح شده بود كه او پس از حملات سنگینی كه به وی صورت پذیرفت، پای شكسته اش را بهانه کرده و موضوع را به كلی رد كرد. گروه ضد«پایان نامه» در فیس بوک جمعه گذشته در اولین اقدام سایت لیلا اوتادی را هک کردند.
خبرهاي تاييدنشده از مذاكره با هانيه توسلي درباره بازي در اين فيلم منتشر شده كه هنوز به نتيجه نرسيده و خبر موثقي در اين باره در دست نيست.

nae 11-16-2010 03:42 PM

"الف" و "لي" عنوان فیلم «درباره الی»، يعني «درباره اسلام لیبرال»!

دکتر حسن عباسی در تحلیل یک سکانس «درباره الی» در گفت‌وگوی ویژه با ماهنامه «سینمارسانه» چنین گفته است: «این فیلم در مورد قضاوت دیگران درباره الی است، «حالا درباره‌ الی چی فکر می‌کنند؟» این نگرانی، بابت غرق شدن «الی» نیست، بلکه از بابت قضاوت درباره‌ سفر او به نیت شوهریابی است. اما چرا نگرانی از قضاوت؟! مگر مرد جوان تازه وارد کیست؟ اگر او صرفاً یک خواستگار بوده است که «الی» او را نمی‌خواسته است، قضاوت او در مورد «چرایی حضور الی» در سفری گروهی، چه اهمیتی دارد؟

پاسخ این پرسش‌ها و ابهام‌ها، در تیتراژ ابتدای فیلم نهفته است. همه مسافران، به درون صندوق صدقات، پول اسکناس می‌اندازند، اما آخرین صدقه، یک حلقه ازدواج است. بعد از این تصویر، ابعاد حلقوی حلقه ازدواج، در نور به ابعاد حلقوی تونل تبدیل می‌شود. انگشت انسان و تونل جاده شبیه هم هستند، با این تفاوت که تونل، یک «غلاف» انگشت یا در واقع یک انگشتانه کامل است، اما انگشت، هم‌چون یک «قالب» تونل است.

از این حیث، تمایز انگشت دست انسان از تونل این است که انگشت «تو پُر» و تونل «تو خالی» است. وقتی حلقه ازدواج، به صندوق صدقات می‌افتد، هیبت حلقوی آن، در نور، با ابعاد حلقوی تونل یکی می‌شود. خروج اتومبیل‌ها از تونل، توأم با جیغ و فریاد مسافران، نوعی رستگی و رهایی را تداعی می‌کند: در یکی، رهایی از ظلمت و فشار، و تنگی و تاریکی تونل، و در دیگری، رهایی از فشار و تعهد و تقید حلقه ازدواج.

«الی» زن جوان، از مرد جوانی «حلقه» دارد، یعنی در عقد و عهد اوست. اکنون که برای یافتن شوهری جدید، همراه گروه به شمال رفته، و در دریا غرق شده است، آمدن نامزدی که یک سویه، حلقه‌اش به صندوق صدقات، بخشیده شده، ایجاد سؤال و استفهام می‌کند. پس، طرح پرسش «درباره الی چه فکر می‌کنند؟!» نه در مورد نامزدش، بلکه در مورد مخاطبان است. واقعاً درباره الی، یعنی زنی که صبر نکرده است، تا رابطه با نامزدش را به صورت قانونی و شرعی خاتمه دهد، و به جستجوی رابطه‌ای دیگر تن در داده است، مخاطبان چه فکری باید بکنند؟!

وجه فلسفی حیاءزدایی، وجه ذاتی آثار فمینیستی و به تبع آن لیبرالیستی است. آلن بلوم در صفحه 101 کتاب گشایش ذهن آمریکایی می‌نویسد: «حیاءزدایی، مرکز پروژه فمینیست است که از طریق انقلاب جنسی محقق می‌شود.»

دکتر عباسی در پایان بحث مربوط به فیلم «درباره الی» در برابر این پرسش خبرنگار «سینما رسانه» که از مفهوم نام «الی» سوال می‌کند، پاسخ می‌دهد: «(با خنده) نمی‌دانم! شاید این کلمه مخفف دو حرف نخست واژه اسلام لیبرال، یعنی آی و اِل باشد. در آن صورت عنوان فیلم می‌شود «درباره اسلام لیبرال».»

nae 11-17-2010 01:10 PM

رسول صدرعاملي و ابراهيم وحيد زاده پروانه ساخت گرفتند

جلسه شوراي صدور پروانه فيلمسازي 35 ميليمتري 24 آبان در اداره کل ارزشيابي و نظارت تشکيل شد. «آفتابهاي هميشه» به تهيه کنندگي و کارگرداني رسول صدرعاملي ژانر خانوادگي ،« آزاد راه » به تهيه کنندگي و کارگرداني عباس رافعي ژانر ديني و « قصه عشق» به تهيه کنندگي و کارگرداني ابراهيم وحيد زاده ژانر کودک عناوين پروژه هايي است که از اين شورا پروانه ساخت دريافت کرده اند.

nae 11-17-2010 01:11 PM

«آتشکار» به کارگردانی محسن امیریوسفی پس از سه سال روی پرده می‌رود

«آتشکار» به کارگردانی محسن امیریوسفی پس از سه سال بالاخره در گروه سینمایی عصرجدید روی پرده می‌رود. جلسه شورای صنفی نمایش روز دوشنبه در خانه سینما برگزار شد و در این جلسه مقرر شد آخرین ساخته امیریوسفی بعد از اکران فیلم «آدمکش» در گروه سینمایی عصرجدید روی پرده نمایش برود.

امیریوسفی که اولین فیلم او «خواب تلخ» با مشکل اکران مواجه شد با معضل نمایش دومین اثرش نیز مواجه شد. «آتشکار»‌ نگاهی طنزآمیز به موضوع وازکتومی می‌پردازد.

موضوع فیلم موجب شد این کار برای راه‌یابی به اکران عمومی با موانع بسیاری روبرو شود تا اینکه سال گذشته با حضور مدیران جدید سینمایی در معاونت سینمایی وعده‌هایی برای اکران آن مطرح شد و این اثر به صورت محدود در جریان جشنواره فیلم فجر برای اهالی مطبوعات به نمایش درآمد.

حمید فرخ‌نژاد نقش اصلی این فیلم را بازی می‌کند. در صورت به سرانجام رسیدن اکران «آتشکار» این نخستین فیلم کارگردان جوان سینمای ایران است که راه به نمایش عمومی می‌برد.

nae 11-22-2010 01:48 PM

نظر مخالف آیت‌الله مکارم با نمایش چهره حضرت ابوالفضل(ع)

از حضرت آیت الله مکارم شیرازی استفتائی در مورد نشان دادن چهره حضرت عباس(س) در سریال مختارنامه صورت گرفت و دفتر ایشان پاسخی مبنی بر به مصلحت نبودن این امر روی وب سایت حضرت آیت الله مکارم شیرازی قرار داد.

ایشان در ادامه راه حلی کلی برای نشان دادن تصاویر اهل بیت و معصومین عنوان کرد و افزود، بهترین راه آن است که چهره ایشان را به صورت مبهم و در هاله ای از نور نشان دهند تا مشکلی پیش نیاید.

nae 11-28-2010 12:00 AM

يازدهمين شماره ماهنامه سينمايي 24 منتشر شد

شماره‌ يازدهم 24 از ابتداي آذر روي كيوسك‌هاي مطبوعاتي قرار گرفته است. عكس روي جلد اين شماره، تصويري است از حميد فرخ‌نژاد به بهانه‌ گفت‌وگويي متفاوت با او تحت عنوان «سينما، روباه هم لازم دارد»! مطلب غيرمنتظره و ويژه‌ اين شماره‌ي 24 گفت‌وگوي اختصاصي است با ژان پي‌ير ژونه، سينماگر مشهور فرانسوي.
ديگر مطالب اين شماره عبارتند از:
□ پرونده‌ي يك موضوع: «تصوير شهر در سينما» با نوشته‌هايي از احسان خوشبخت، متين غفاريان، حميدرضا صدر، امير قادري، آرش خوش‌خو، سيدعلي ميرفتاح، خسرو نقيبي، مسعود بخشي، احسان لطفي، محسن آزرم، حسين معززي‌نيا
□ چند نقد درباره‌ي لطفاً مزاحم نشويد، هرچي خدا بخواد، نخودي، بعدازظهر سگي سگي
□ بازنگري يك فيلم: باني و كلايد
□ سفر به اعماق سينما: گزارش اختصاصي از سينماتك و موزه‌هاي سينمايي پاريس.
□ راهنماي فيلمساز: بهروز افخمي / همه‌ي آن چه مي‌خواهيد درباره‌ي بهروز افخمي بدانيد به‌همراه يادداشت‌هايي از منتقدان درباره‌ي كارنامه‌ي او.

nae 11-28-2010 12:03 AM

نمایش سه فیلم ایرانی در جشنواره بین‌المللی هند

سه فیلم ایرانی در چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی هند روی پرده می‌روند. به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، فیلم‌های سینمایی "عصر روز دهم" ساخته مجتبی راعی، "شب واقعه" به کارگردانی شهرام اسدی و "طبقه سوم" ساخته بیژن میرباقری در بخش سینمای جهان در چهل ‌و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم هند روی پرده می‌روند.

چهل‌ و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم هند از اول تا 11 آذرماه در شهر گوا برگزار می‌شود. چتر سینمای ایران نیز در بازار فیلمی که همزمان با این جشنواره برگزار می‌شود، برپا می‌شود.

nae 11-28-2010 12:04 AM

حضور سه فیلم ایرانی در بخش رقابتی جشنواره دبی

با معرفی اسامی فیلم‌های هفتمین دوره جشنواره‌ بین‌المللی فیلم دبی، امسال این جشنواره در بخش‌های مختلف میزبان فیلم‌های ایرانی است. جشنواره فیلم دبی که از 21 تا 29 آذرماه در امارت متحد عربی برگزار می‌شود، فهرست 157 فیلم خود را که از 57 کشور جهان حضور دارند، اعلام کرد. در بخش رقابتی آسیا آفریقایی جشنواره دبی چهار کارگردان ایرانی با چهار فیلم‌شان حضور دارند.

«لطفا مزاحم نشوید» به کارگردانی محسن عبدالوهاب، «مرهم» علیرضا داوود‌نژاد، «خانه زیر آب» سپیده فارسی محصول مشترک ایران، مراکش، فرانسه و مستند «ماندو» ابراهیم سعیدی کارگردان ایرانی که فیلمش محصول عراق است در این بخش به نمایش درمی‌آیند.

فیلم مستند «امین» ساخته‌ شاهین پرهامی کارگردان ایرانی مقیم کانادا است نیز در بخش مستند آسیایی آفریقا جشنواره دبی حضور دارد.

«شکارچی» رفیع‌ پیتز محصول مشترک ایران و آلمان در بخش غیررقابتی سینمای آسیا آفریقا این جشنواره حضور دارند. «کوهستان قندیل» طاها کریمی محصول عراق در بخش «شب‌های عربی» جشنواره فیلم دبی به نمایش درمی‌آید.

در بخش رقابتی آسیا آفریقایی جشنواره فیلم دبی جایزه‌های بهترین فیلم 50 هزار دلار، جایزه ویژه‌ هیئت داوران 40 هزار دلار، بهترین بازیگر مرد و زن، بهترین موسیقی و فیلمبردار هر کدام هشت هزار دلار به برگزیدگان اهدا می‌شود.

اکنون ساعت 03:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.