![]() |
نقل قول:
با اجازه بزرگترا :d دانه کولانه برابر است با آشی که جهت در اومدن اولین دندان کودک میپزند و میل میفرمایند به نظر من این آش هیچ ربطی به دندونه نداره دلشون خواسته ی آش خوشمزه بپزن و دور هم بشینن بخورن چه بپزی چه نپزی دندونه در میاد ولی ما میپزیم مامان بزرگا ی دونه از گندما رو له میکنن روی دندونی که قراره در بیاد مصب کودکو در میارن:21: فلسفه این کارو نمیدونم چیه مامان بزرگمم نیست ازش بپرسم خدا رحمتش کنه البته اگرم میپرسیدم و جوابمو میداد راستش باورم نمیشد دلیل کارشون درست باشه:) |
دواره سلام و هاو استانییل عزیز.
خوشین خوبین سلامتین؟ ای چن روژه هه خاک وارید! البته شاباد اینطوریه! راسی تنیور انتخاباتیش گرم گرمه |
فرانک جان ممنون
|
نوش گیاند
تواسدی طرز تهیه شه اراد اوشم بچو یی من گنم بسن بار تا اراد بووشم {شیت شدن} امیر گیان ( کردوار گیان ) هاتیییییییییییییی؟منتظرماااااا اا;) |
سلام علیکم خدمت هاو شارییل عزیزم. هاتم آخری هاتم . چوزانی چه کیشایمه وه ناو ری منیم گرگ هات بخویدمان ماشینگمان پنچر بی ، غذامان تمام بی ، ولی آخری هر جوری بی رسیمه ایره:)
|
خوش هاتی داداش گیان
خوش آمد گویی قبل از ثبت نامو دیدی؟ ;) گشدی فدای سرت خو بی گرگ نخواردد :d |
ممنون .والله نتانستم همشه بخوانم ولی می خوانمش . گرگ چه یکی چنه خرسی بین:d
|
نقل قول:
خوش آمدي كرمانشاه هم بي صبرانه منتظرتانه...;)تازه اي عكسه زمستان بوده بهارش كه ديگه محشره جناب كردوار خيلي خوش آمدين..:) فرانك خانوم آشناتان آمده مام يه ذره تحويل بگير ما حسوديم..:d(اي ما كه ميگم يعني هي خودم ها!!) |
نقل قول:
|
هااااااااااا نه وه شه آناهیتا گیان
نه که بی جنبه باشیمااااااااا دوستای قدیمیمانه فراموش کنیم ولی الان احساس خود بزرگ بینی داریمان :24: داداشمان آ وردیم اینجا هر کی روداری کرد شل و پتش کنه هی ایجور الکی نیس که نفسسسسسسسس کششششششششش ؟؟:24: |
اکنون ساعت 05:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |