![]() |
به بَــــــــــــــــه! |
بچه ها یه تولد دیگه هم داریم :) زادروز پدر گرامی ادمین جون :) زادروزش شاد و فرخنده {پپوله}:53: امیدوارم همیشه سلامت و کوشا در کنار خانواده گرامیشان باشند :53:{پپوله} :53::53::53: {پپوله}{پپوله}{پپوله} |
سلام دوستان ممنون از محبتتون
:53::53::53::53:. منم سالروز تولد خودم !!!! :d و سالروز تولد پدر محترم کوروش جان رو خدمت ایشون و خانواده محترمشون و عزیزانشون تبیرک عرض می کنم :53::53::53::53: انشاءلله سالهای سال سایه وجود پر برکت آقای نعلینی بزرگ بر خانه و خانواده مستدام باشه شمع محفل وجود است پدر نشود که جایش را پر کرد دگر آقا ما تولد خودمونو به خودمون تبریک بگیم خیلی ضایع است؟؟:hippie4::hippie4: |
جناب انصاری اسقف اعظم پی سی تولدتون مبارک :53::53::53: |
به به به به |
|
بازم تولد ه
|
افسانه جان تولدت مبارک همیشه شاد و خندون باشین :amo_sabzi_forosh: -------------------------------------------- امیر جون تولدت مبارک امیدوارم همیشه خنده رو لبات باشه و تن سالم داشته باشی :shad::MOJ MEKZIKI: :دیه چه؟: |
:دیه چه؟::دیه چه؟: آقای انصاری تولد 35 سالگیتون مبارک باشه براتون بهترین و زیباترین آرزوها رو دارم و ایشالله هر آرزو و دعایی که تو این روز عزیز دارین برآورده بشه این کادوی من: http://www.senohe.com/files/editor/i...8%A8%D8%AA.jpg دیدم ماشین و باغ سیب دارین گفتم ویلا کادو بدم ایشالله یه دونه خوشگلشو تو تجریش یا قیطریه بسازین ************************** پدر لطف خدا بر آدمیزاد پدر کانون مهر و عشق و امداد پدر مشکل گشای خانواده پدر یک قهرمان فوق العاده پدر سرخ می کند صورت به سیلی رخ فرزند نگردد زرد و نیلی پدر لطف خدا روی زمین است همیشه لایق صد آفرین است خوشا آنان پدر در خانه دارند درون خانه یک پروانه دارند تقدیم به جناب نعلینی بزرگ:) ایشالله سایه شون 120 سال بالای سر بچه ها باشه و همیشه سلامت باشن:53: |
:53: تولد دو عزیز، آقای انصاری گرامی و آقای نعلینی بزرگوار مبارک باشه ایشالله :53: :53: همراه با بهترین آرزوها، دعا میکنم سایه تون بر سر خانواده گلتون مستدام باشه :53: :) |
اکنون ساعت 12:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |