![]() |
عشق |
تو را به جای همه کسانی که نشناخته ام دوست می دارم... تو را به خاطر عطر نان گرم ... برای برفی که آب می شود دوست می دارم... تو را برای دوست داشتن دوست می دارم... تو را به جای همه کسانی که دوست نداشته ام دوست می دارم... تو را به خاطر دوست داشتن دوست می دارم... برای اشکی که خشک شد و هیچ وقت نریخت... لبخندی که مهو شد و هیچ گاه نشکفت دوست می دارم... تو را به خاطر خاطره ها دوست می دارم... برای پشت کردن به ارزوهای محال ... به خاطر نابودی توهم و خیال دوست می دارم... تو را برای دوست داشتن دوست می دارم... تو را به خاطردود لاله های وحشی ... به خاطر گونه ی زرین افتاب گردان... برای بفشیه بنفشه ها دوست می دارم... تو را به خاطر دوست داشتن دوست می دارم... تو را به جای همه کسانی که ندیده ام دوست می دارم... تو برای لبخند تلخ لحظه ها ... پرواز شیرین خا طره ها دوست می دارم... تورا به اندازه ی همه ی کسانی که نخواهم دید دوست می دارم... اندازه قطرات باران ، اندازه ی ستاره های اسمان دوست می دارم... تو را به اندازه خودت ، اندازه ان قلب پاکت دوست می دارم... تو را برای دوست داشتن دوست می دارم... تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام ...دوست می دارم... تو را به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام ...دوست می دارم... برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب می شود و برای نخستین گناه... تو را به خاطر دوست داشتن...دوست می دارم... تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم...دوست می دارم... |
من و دل از داریوش بزرگ شبا وقتی من و دل تنهای تنها می مونیم واسه هم قصه ای از روز جدایی میخونیم میگم ای دل, دله آلوده به درد اگه روزی بکشم ناله ی سرد آه و نالم میگیره دومنشو آتیش عشق میسوزونه تنشو شبا وقتی من و دل تنهای تنها می مونیم واسه هم قصه ای از روز جدایی میخونیم تو مصیب کشی ای دل می دونم میون ِ آتیشی ای دل میدونم داری پرپر میزنی جوون میکٌنی اینو از اشکای چشمت میخونم شبا وقتی من و دل تنهای تنها می مونیم واسه هم قصه ای از روز جدایی میخونیم دیگه دل طفلکی دیوونه شده مثل من دربدر از خونه شده نداره هیچکسو این دل میدونم دیوونه همدم ِ دیوونه شده شبا وقتی من و دل تنهای تنها می مونیم واسه هم قصه ای از روز جدایی میخونیم |
تو از متن کدوم رویا رسیدی که تا اسمت رو گفتی شب جوون شد که از رنگ صدات دریا شکفت و نگاه من پر از رنگین کمون شد تو از خاموشی دلگیر رویا صدام کردی صدام کردی دوباره صدام کردی منو از بغض مهتاب از اندوه گل و اشک ستاره صدام کردی صدام کردی نگو نه اگرچه خسته و خاموش بودی تو بودی و صدای تو صدام زد اگرچه دور وظلمت دوش بودی تو چیزی گفتی و شب جای من شد من از نور و غزل بیداد شدم باز تو گیج و ویج از خود گم شدن ها من از من مردم و پیدا شدم باز از این تک بستر تنهایی عشق از این رنج سقوط آخر من صدام کردی که برگردم به پرواز به اوج حس سبز با تو بودن صدام کردی که تو خاموشی من یه دامن یاس نورانی بپاشی برهنه از هراس و تازه از عشق توی آغوش جان من رها شی |
وقتی ميای صدای پات از همه جاده ها مياد
انگار نه از يه شهر دور که از همه دنيا مياد تا وقتی که در وا ميشه لحظه ديدن ميرسه هر چی که جاده اس رو زمين به سينه من ميرسه ای که تويی همه کسم بی تو ميگيره نفسم اگه تو رو داشته باشم به هر چی می خوام ميرسم وقتی تو نيستی قلبم رو واسه کی تکرار بکنم گلهای خواب آلوده رو واسه کی بيدار بکنم دست کبوترای عشق واسه کی دونه بپاشه مگه تن من می تونه بدون تو زنده باشه ای که تويی همه کسم بی تو ميگيره نفسم اگه تو رو داشته باشم به هر چی می خوام ميرسم عزيزترين سوغاتيه غبار پيراهن تو عمر دوباره منه ديدن و بوييدن تو نه من تو رو واسه خودم نه از سر هوس می خوام عمر دوباره منی، تو رو واسه نفس می خوام ای که تويی همه کسم بی تو ميگيره نفسم اگه تو رو داشته باشم به هر چی می خوام ميرسم وقتی ميای صدای پات از همه جاده ها مياد انگار نه از يه شهر دور که از همه دنيا مياد تا وقتی که در وا ميشه لحظه ديدن ميرسه هر چی که جاده اس رو زمين به سينه من ميرسه |
آدما از گوگوش عزیز ادما از ادما زود سیر میشن ادما از عشق هم دلگیر میشن ادما رو عشقشون پا مزارن ادما ادمو تنها میزارن منو دیگه نمی خوای خوب میدونم تو کتاب دلت اینو میخونم یادته اون عشق رسوا یادته اون همه دیونگی ها یادته تو میگفتی که گناه مقدسه اول و اخر هر عشق هوسه ادما اخ ادمای روزگار چی میمونه از شما ها یادگار دیگه از بگو مگو خسته شدم من از اون قلب درو خسته شدم نمیخوای بمونی توی این خونه چشه تو دنبال چشمای اونه همه حرفا که میگی یک بهونس اون جهنمی که میگن این خونس |
بین من و تو فاصله غوغا میکنه یاد حرفای قشنگت منو رها نمیکنه تو منو گذاشتی رفتی توی روزگار وحشی توی کوچه های غربت دنبالم حتی نگشتی تو مثل ستاره ای که تو شبهای سیاهم ، می درخشی و میشی جون پناهم تو مثل طراوت گلای پونه چرا رفتی از برم ای دیوونه تو مثل یه تیکه ابری توی آسمون آبی ، پاک و ساده مثل رویا مثل خوابی بگو یکبار آره یکبار برمیگردی ، یا هنوزم بی تفاوت یخ زدی . |
...
بعضي روزها آدم بدبخت مي شود بعضي روزها دلت مي گيرد بعضي روزها همه چيز بوي دلتنگي مي دهد بعضي روزها هيچ كس دوستت ندارد بعضي روزها آسمان ابري است اما تو گرمت است بعضي روزها خيابانها كثيف تر است بعضي روزها آدم ها عبوس تر امروز از آن روزهاست حالم اصلا خوب نيست ! |
آینه از فرهاد میبینم صورتمو تو آینه با لبی خسته می پرسم از خودم این غریبه کیه از من چی میخواد اون به من یا من به اون خیره شدم باورم نمیشه هر چی میبینم چشامو یه لحظه رو هم میزارم به خودم میگم که این صورتکه میتونم از صورتم ورش دارم میکشم دستمو رویه صورتم هر چه باید به دونم دستم میگه منو تویه آینه نشون میده میگه این تویی نه هیچ کسه دیگه جایه پایه تموم غصه ها رنگه غربت تو تمومه لحظه ها مونده رویه صورتت تا به دونی حا لا امروز چی ازت مونده به جا آینه میگه تو همونی که یروز می خواستی خورشیدو با دست بگیری ولی امروز شهره شب خونت شده داری بی صدا تو قلبت میمیری می شکنم آینه رو تا دو باره نخواد از گذشته ها حرف به زنه آینه میشکنه هزار تیکه میشه اما باز تو هر تیکش عکسه منه عکسا با دهن کجی بهم میگن چشمه امیدو ببر از آسمون روزا با هم دیگه فرقی ندارن بویه کهنگی میدن تمومشون |
|
اکنون ساعت 11:58 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |