![]() |
سلام قربونتون برم
دلم برا همتون تنگ شده بود ممنونم ازنجمه گلم و مینا جون:53: |
سلام;)
خب تو این مدت که نبودم دلم واسه خیلی از دوستای خوبم تنگ شده سنبل جان - مینا 110 - شروین عزیز - مهسا 69 - امید - تاری - فرگل - رزیتا - دانه - فرانک - دلتنگ - مجتب - ساقی و بقیه ی دوستای خوبم :53::53: |
آبجی مینا بزرگه وشیدا جون ما هم به همین صورت دلمون براتون به اندازه سوراخ جوراب پای مورچه تنگ شده بود....
خوشحالیم که سالم برگشتین....:53::53::53::53: عیدی ما فراموش نشه... به هر صورت بزرگتری کوچکتری از این حرفا... |
دلم واسه خودم تنگ شده..._:2::20:_باوکه-رو
_:2::20: bYe |
دلم برای همه تنگ شده بود.
|
سلام به همه دوستان خوبم
دلم برای همه بچه های پی سی سیتی تنگ شده....... امیدوارم تعطیلات به همه خوش گذشته باشه |
حالا كه دارم نوشته هاي يكي يكيتون رو مي خونم و مطمئن از سلامتيتون ميشم خيلي خوشحالم هميشه سالم و پيروز باشيد . |
نقل قول:
نقل قول:
مرسی مینا جان ... خوشبختانه اتفاقی نیفتاده بود... حالا این همگی باهم گفتنا چی بود دیگه:21:...ماشالا خوش خنده ای از شیدای عزیز هم ممنونم منم دلم برای همتون تنگ شده بود و خوشحالم که اینجا هستید |
اول دلم واسه خودم تنگ شده
بعد واسه همه بچه هایی که می شناسم و نمی شناسم _باوش . . . . . |
دلم برای همه ی بچه ها تنگ شده بود تو این چند وقت که نبودم
هرچند یه سری از بچه ها عوض شدن ولی کلا خیلی از برگشتن به انجمن خوشحالم |
اکنون ساعت 10:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |