![]() |
مفره ش فکرکنم قفل |
:41::41::41: پریشان گیان
مفره ش یعنی موکت گونی گوشین یعنی گونی نخی همونی که رنگشون قهوه ایه دوولئن یعنی رخت و لباس ته له کینه یعنی جای رخت خواب ( همون جایی که شب میری رختخواب میاری و صبح میزاری همون جا) |
ببخشید آقای شابادی این یعنی این جمله ها تو اسلام آباد استفاده میشن؟ |
اسلام اباد که نمیدونم من الان خرمشهر زندگی میکنم
ولی این کلمات ، کلمان کرمانشاهی قدیمی هستند تعداد کمی از نسل جدید از این کلمات استفاده میکنند شاید اصلا استفاده نکنند ولی این کلمات کرمانشاهی هستند |
خب و اما بعد
کله شیر کله شیر خدایی ماسی حرامی ده ل مامراوی بوق کی وانو ری چرمه جم جمه چه م زه ل مه لوو فه رمو بوو شن |
کله شیر خروس |
افرین پریشان گیان :41::41::41::53::53:
ولی مابقی کلمات ده ل یعنی سگ ماده جم جمه یعنی با طلاق زه ل گیاه دریایی ع مه لوو حشره ------------------------------- سه رووت که یان جفت چیمه ن کیشه هه ریا هه نجیا قه پال کلگ قاچ پووز زرانی تمام |
سه رووت
که یان کاهدان جفت فکرکنم کلون پشت درهای قدیم چیمه ن چمن کیشهفکرکنم بار کردن گندم از سر خرمن هه ریا هه نجیا قطعه قطعه کردن گوشت یابه اصطلاح قیمه قیمه کردن قه پال کف دست کلگ انگشت قاچ ساق پا پووز دماغ زرانی زانو |
سه رووت یعنی ساقه گندم
جفت یعنی شخم زدن هه ریا معنیش برش زدن قطعه قطعه پووز به قسمت ماهیچه پشت ساق پا میگن البته این نکته رو بگم پریشان جان معنی پووز اینیه که من گفتم اونی که شما گفتید معنی کلمه پوز ه پوز با پووز یه دونه و کم داره بخاطر همین معنیش فرق میکنه ضمن اینکه پوز معنیش دماغ هست اما نه دماغ انسان دماغ حیونا رو میگن پوز البته میشه به انسان هم نسبت داد ولی یه نوع بی احترامیه( شنیدی میگن دکو پوزتو میارم پایین) |
سلام بخاطر این اطلاعات ازتون ممنونم |
اکنون ساعت 05:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |