![]() |
من چیزی نمینویسم فقط بغل همون نوشته ای که بالا نوشته مینویسم ناز شصته نویسندش !
ایول !!! بدجوری حال کردم ! از اون شعر هایی هست که بدجوری به دل میشینه ! |
|
من تقدس عشقت را
بر کرامت وجودم نشانده ام و اگر سراسر وجودم زبان باشد يکسره خواهد گفت: دوستت دارم |
تا حالا دیدی کارگرها چجوری نان رو با اشتها میخورن در صورتی که نون خالی بیشتر نیست
آیا تو هم همونقدر شکرگذار و پراشتها هستی؟ میدونی لقمه ی نونشون چیه ؟ امید میدونی به چی امید دارن؟ خدا تو تو زندگیت به چی امیدواری ؟ اگر امید نبود ما همه مرده بودیم |
آنقدر زمین خورده ام که بدانم
برای برخاستن نه دستی از برون که همتی از درون لازم است! حالا اما... نمی خواهم برخیزم... در سیاهی این شب بی ماه می خواهم اندکی در كما!!!! فردا فردا برمی خیزم... وقتی که فهمیده باشم چرا باز زمین خورده ام... |
سلامت سلام عشق
سعادت روح سلامت تن سرمستی بهار سکوت دعا سرور جاودانه هفت سین سفره زندگیتان باشد نوروز مبارک |
سال نو مبارک |
باور کردن
باور کردن... یعنی بدانیم که هر روز, تولدی دوباره است یعنی اطمینان داشته باشیم که معجزه ها رخ میدهند و رویاها به واقعیت می پیوندند باور کردن... یعنی دیدن فرشته هایی که که در میان ابرها در حال پایکوبی اند, شناختن اعجاز کهکشان, وحکمت انسانی در کره ماه باور کردن... یعنی شناختن ارزش یک قلب پرورش یافته, معصومیت چشمان یک کودک و زیبایی دست یک سالخورده,زیرا از طریق آموخته های آنان است که ما عشق ورزیدن را یاد میگیریم باور کردن... یعنی یافتن قدرت و شجاعتی که در وجود ما نهفته است وقتی زمان آن فرا رسیده که تکه تکه ها را جمع کرده دوباره آغاز کنیم باور کردن... یعنی بدانیم که تنها نیستیم,که زندگی یک هدیه است و اکنون نوبت ماست که آن را گرامی بداریم و از آن محافظت کنیم باور کردن... یعنی بدانیم که قرار است خبرهای شگفت انگیز و حیرت آوری اتفاق بیفتد,و تمام آرزوها و رویاهای ما دست یافتنی اند:53: |
دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه با من
گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا من |
نقل قول:
این همت را از کجا باید یافت ؟ و من حالا که زمین خورده ام در پی چه چیزی سرگردانم؟ چگونه برخیزم وقتی که دست همتم شکسته است؟ می دونی دار مکافات روزگار چیه؟ این که اونی که دوستش داری...بره چشم بذاره تا تو رو پیدا کنه! تو بری قایم بشی و اون بره یکی دیگه رو پیدا کنه...! |
دلم گرفته .........
|
عشق زاييده تفاوتهاست نه تشابه ها |
به غم کسی اسیرم ، که زمن خبر ندارد
عجب از محبت من ، که در او اثر ندارد |
در يک روز خزان پاييزي پرستويي را در حال مهاجرت ديدم به او گفتم:
چون به دياريارم ميروي به او بگو دوستش دارم ومنتظرش مي مانم. بهار سال بعد پرستو نفس نفس زنان آمد و گفت: دوستش بدار ولي منتظرش نمان............................. |
پشت شیشه....
ای دل بشارت میدهم خوش روزگاری میرسد
یا درد وغم طی میشود یا شهریاری میرسد غمگین مشو....قدری تحمل بیشتر.... گردی بپاشد درافق،گویا سواری میرسد....:o |
نگاهت را به نگاهم پيوند بزن تا فاصله ها پل شود |
چه گناهی کرده بودم که روزای من سیاهه سهم لبهای تو لبخند سهم شبهای من آهه چی ازم به دل گرفتی که ازت فاصله دارم عشق دلنواز دیروز خیلی از تو گله دارم یه نفر یه آینه از غم در مقابلم گرفته چی بگم با چه زبونی آی خدا دلم گرفته |
|
روی یک طاقچه سنگی میون دو قاب رنگی بودن من وتو با هم داره تصویر قشنگی عکس تو تو قاب خاتم در حصار خالی از غم حتی در مرگ تن من نمی گیره رنگ ماتم |
آفرینش روز و شب، زیبایی زمین و کهکشانها، درخشش ستارگان فروزان، همه حاکی از وجود پروردگار یکتاست، پس از او اطاعت می کنیم، چون او معین کرده که مرگ آغاز جاودانه هاست |
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه ؟ لبخندی که بی اراده رو لبهای یک عاشق نقش می بنده تا در نهایت سکوت فریاد بزنه : دوستت دارم |
خواب ناز بودم شبی.... دیدیم کسی در میزند.... در را گشودم روی او ... دیدم غم است در می زند... ای دوستان بی وفا... از غم بیاموزید وفا.. غم با آن همه بیگانگی..... هر شب به من سر می زند |
هرگاه دلت هوایم را کرد، به آسمان بنگر و ستارگان را ببین که همچون دل من در هوایت می تپند بیا با پاک ترین سلام عشق آشتی کنیم *بیا با بنفشه های لب جوب آشتی کنیم * بیا ازحسرت و غم دیگه باهم حرف نزنیم * بیا برخنده ی این صبح بهار خنده کنیم |
خوشبختی مثل یه پروانه است . وقتی دنبالش میدوی پرواز میکنه اما وقتی وایسی میاد رو سرت میشینه |
چشم به راهت نشسته ام... پس تو کی خواهی آمد؟ |
سهم من از دوری تو چیزی جز دلتنگی به اندازه دریاها ، نگاهی تاریک همچون شبهای بدون مهتاب و لحظه هایی که ثانیه به ثانیه میگذرند نیست . پس ای دوست بشنو صدای دلتنگی مرا |
تو بارانی من باران پرستم تودریایی من امواج تو هستم اگرروزی بپرسی باز گویم: تو من هستی و من نقش تو هستم |
وقتی برگ های پاییز رو زیر پات له می کنی یادت باشه روزی بهت نفس هدیه می کردن |
ای عشق، شکسته ایم، مشکن ما را اینگونه به خاک ره میفکن ما را ما در تو به چشم دوستی می بینیم ای دوست مبین به چشم دشمن ما را رسم زمونه : تو چشم میذاری من قایم میشم ......... اما تو یکی دیگه رو پیدا میکنی |
تکیه بر دوست مکن محرم اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم کسی یار کسی نیست |
گر هیچ مرا در دل تو جاست بگو گر هست بگو نیست بگو راست بگو |
گر نرخ بوسه را لب جانان به جان کند حاشا که مشتری سر مویی زیان کند |
تو را برای وفای تو دوست می دارم وگرنه دلبر پیمانه فراوان است |
هر گز ندیدم بر لبی لبخند زیبای تو را هر گز نمی گیرد کسی در قلب من جای تو را |
روی آن شیشه ی تبدار تو را «ها» کردم اسم زیبای تو را با نفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شد شیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم |
بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود |
خنده کرد و دل ز دستانم ربود تا به خود باز آمدم او رفته بود دل ز دستانش روی خاک افتاده بود جای پایش روی دل جا مانده بود |
ای طلوع اولین دوست ای رفیق آخر من به سلامت سفرت خوش ای یگانه یاور من |
امان از دل تنگمفغان از آه دردم |
چنان باش که بتوانی به هر کس بگوئی ، مثل من رفتار کن . . . |
اکنون ساعت 07:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |