![]() |
سلام...
گرمای چه؟؟؟! کرماشان کی گرمه؟!!! قصر باشین چی میگین!:d مه ایکی خودم 20 ساله تو ایه گرمای قصره ( جای گشتدان خالی :rolleyes:) کیف مکنم الانم که بالای 50 درجس:mad:!!!!! ولی هواشناسی برا دوقران آب و برقگه مدام میگه 46 و 47 {قاط} |
در ضمن به تازه واردای گل ( مثل خودم :d )خوش آمد میگم امیدوارم بتانیم برا هم دوستای خوبی بشیم:53:
|
*مه رگی هاوار* |
ئه ری ئرا... |
وه ره و ئاسمان |
|
|
ممنون از اشعار زیباتون...
ما کرمانشاهی ها که به خواب تابستانی رفتیم..این طرف ها پیدامون نمیشه... |
نقل قول:
سلام استیره جان امیدوارم که خوب خوب باشی منم اگه دروغ بگم خیلی خیلی خوبم و اگه راستشم بگم تو این شهر لعنتی چیزی واسه گفتن ندارم مجبوریم بگیم خوبیم که دیگران فکر کنند نهایت خوشبختی اینجاست به امید فرداها..... |
پروین گیان منم بد نیستم روزگار میگذرونیم
تو چر خوب نیستی؟!؟! مگه شهرتون چشه؟! بخدا ناشکری میکنی من که آرزومه یروزی خارج از این تهران پر دم و دود زندگی کنم...بروحالشو ببر که بعد این سه ماه باز باید بیای با این شهر آلوده دست و پنجه نرم کنی;) ایشاالله دفعه بعد که میای خبرای خوب میاری و حالتم خوشه خوشه:* |
ای بابا...منالیل کرمانشاه کجایید؟؟؟؟
واقعا ناامید شدم از دسستان...هرروز میام میبینم کسی نیست.. کورش از یونس خبر نداری ؟؟رفیق شفیقت بود یه وقتی.. فرانک جان امیدوارم ناراحتی هاتون رفع شده باشه..جواب اس ام اس رو هم نمیدی... |
همشهری سلام
دوستان عزیز من نیما 28سالمه همشهری شما( ولی تازه واردلطفا منو تحویل بگیرید)میمان خوش هاتی{جشن پتو}
|
کرماشا شهر شیرینم{داش مشتی}
|
سلام آقا نیما خوش آمدید...از طرف همه
|
دوستان ازاین هوای پاک نفس عمیق بکشیدبرای خفگی خیلی خوبه
دوستان ازاین هوای پاک نفس عمیق بکشیدبرای خفگی خیلی خوبه با منم دوست بشید |
سلام باران خانوم والا منم هی میام کسی نیست معلوم نیست که کجان یونسم مثل اینکه تو شهر دیده شده حالا کی میاد تو سایت معلوم نیست ولی ما هستیم مثل شیر اینجاییم شما بیاین بازم
سلام نیما جون جان خوب هستین خیلی خوش آمدین تحویل تحویل تحویللللللللللل بیا اینم تحویلت گرفتیم بازم بیا ای دور برا خوش میگذره |
سلام به همه همشریای گلم سلام به نیما جان تازه وارد :53:
راستی یه سوال.... تو این بخش چرا پسرا کم میان؟! _:2: |
مجموعه شعر (سانه ناو ) کار تازه ایست که سال گذشته مجوز گرفت این کتاب دوزبانه (کردی به فارسی ) و ترجمه شده :
ئهوانهيل له تماشاێ كام ئاوهو هاتن؟ ئهوانه گ تهنيا ناوێان زانستيم چهوهيلْ م دی بێ نزهو بؤنه و خاس نيهنووڕن ئهوانهيليش نه پير بوون نه مرن ئيمه نه باێه سهر بناتايمه سهرێان يهكێگێان وهت: نهتوواسم لهێوا وه پێ بكهم ئهوهڵ خاس نووڕستمه چهوهيلێهو جفتێ كهمووتهر له ناوێان باڵهو گردن و چين بێ ههؤلا[1] دْ گوْله تهقانمه لێان ئێكهش چايیگ ئهڕاێ خوهم رشانم و سيكارێ له بانێ كيشام و چيم ئهڕاێ تماشاێ ئاوهيلێ گ تازه رشياؤنه ناو سيروان ترجمه: ديگران از تماشای كدام آب بر میگشتند آنها كه تنها نامشان را میدانستيم چشمهای من ديگر كم سو شدهاند و خوب نمیبينند آنها نه پير میشوند نه میميرند ما نبايد سر به سرشان میگذاشتيم يكی از آنها گفت : نمیخواستم اين اتفاق بيفتد ابتدا خوب به چشمهايش نگاه كردم يك جفت كبوتر در آنها پرواز كردند و رفتند بي اختيار دوگلوله به سمتشان شليك كردم بعد چايی برای خودم ريختم و پشت بندش سيگاری گيراندم و به تماشای آبهايی رفتم كه تازه به سيروان سرازير شده بودند [1]- بی اختیار، بدون تامل. |
|
|
|
میلاد مسعودحضرت حجت مهدی موعود (عج)برشما همشهریان عزیز مبارک باد درپناه او باشید{پپوله}
|
سلام به همگی:53:
|
چرا دوستاي خوب كرمانشاهيمون مثل رزيتا جون ديگه نيستن و خبري ازشون نيست ؟! كسي خبر ازشون نداره ؟ |
همشهریهام خیلی اهل استراحت وخوابن درصورتیکه دربقیه شهرها همه درجنب وجوش وفعالیت هستند ولی اینجا ازپیروجوان .بازاری وکارمند.دانش اموزودانشجو.یاخوابند یاخسته یابیحوصله یاعصبانی واین علت اصلی عقب افتادگی مالی وفرهنگی{داش مشتی} نسبت به سایر استانهاست.
|
سلام همشهریهای عزیز
نمیدونین چه قد دلم براتون تنگ شده بود خوشحالم که دوباره اومدم پیشتون |
نقل قول:
فرانک خانوم میگفتین یه گاوی ،کاوری چیزی میکشتیم روناک کجاست ؟حالش خوبه؟ ما هم دلمان براتان شده بود قده یه ملوچک :53: |
قرررررررررررررربونت برم آناهیتا جون
من من دلم شده بود اندازه جیک جیک ملوچک |
کجایین بچه ها. من که نیستم اینجا حسابی سوت و کوره. نه؟:24:{داش مشتی}
|
سلام بر همشهری های گل :53: راستش آقا یونس نمیدانم چرااینجا ایجو شد نامی گرفتش فکر کنم چشمان کردن یکی به مه بگه اینای که تو آسمانه ابره ؟خدا بکنه یه باران درست حسابی بباره ای خاک و خله همه پاک کنه راستی یه چیزی براتان تعریف کنم امروز داشتم از خیابان رد میشدم که دیدم یه پسرقوشمه از اونا که مه خوشم میاد یه دانه از ای تقه ها هست که بهشان میگن سیگارت از اونا انداخت جلوی یه گربه که او بنده خدا هم داشت رد می شد گربه بیچاره دو متر نپره هوا بعد با ملاج می خوره رو زمین بیچاره دیه سکته زد منم که اینه دیدم از خنده داشتم می مردم :21: الان نجمه میاد سرم{B Adabi} نجمه باور کن او پسره ای کاره کرد منم اگه خنده میذاشت میرفتم یه کم ارشادش می کردم ملت چنی مردم آزار شدن:mad: |
اندفه که یکی از ای گربه ها اومد جلو پات ترقه انداخت 400 متر پریدی هوا دیگه خندیدن به اون گربه بیچاره یادت میره ;)
اگه دم دستم بود که دو تا خیار گنده میکردم تو سوراخ گوش اون پسر بی ادب!:d |
من چي كار كنم ؟
|
{داش مشتی}
نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام به دوستان عزيز
چشم ما روشن يكي يكي از دوستان قديمي و غايب حاضر ميشن ! خوشحالم كه سلامت و سرحالين . |
شب همگی بخیر..
عجبا از دوستان گرامی..!!!باعث شگفتیست این همه بی علاقگی به تاپیکمان... یونس خان خوب هستید شما؟ درستون تمام شد؟ یا واسه همیشه میخواین اهواز بمانید؟ عمو کورش باز امتحان داری ای طرف ها نمیای؟ فرانک جان شما خوبید؟ |
سلام به همه برو بچ کرمانشاه
دوستان خوب و مهربانی از کرمانشاه دارم کمی کرمانشاهی صحبت کنیم دلم برا لهجهتان تنگ شده. شماها که فارسی مینویسد. |
نقل قول:
نقل قول:
|
سلام منال کرمانشاه:cool:
کردی قصه بکه من اهل ایران همین دورو برا زندگی میکنم |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 05:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |