![]() |
چهار چیز برگشت ناپذیر ... يادمون باشه كه چهار چيز هست که نميشه اونها رو بازگردوند : 1- سنگ ... پس از رها کردن! 2- حرف ... پس از گفتن! 3- موقعيت... پس از پايان يافتن! 4- و زمان ... پس از گذشتن! {پپوله} |
من اکنون احساس میکنم...بر تل خاکستری از همه ی اتش ها و امید ها و خواسته هایم
تاژنها مانده ام. وگرداگرد زمین خلوت را می نگرم. و اعماق اسمان ساکت را می نگرم. و خود را می نگرم و در این نگریستن های همه درد و همه تلخ این سوال همیشه در پیش نظرم پدیدار است و هر لحظه صریح تر و کوبنده تر که تو اینجا چه میکنی؟ امروز به خودم گفتم: من احساس میکنم که نشسته ام زمان را می نگرم که میگذرد همین و همین دکتر علی شریعتی:53: |
آن سوی پنجرهی ساكت و پرخندهی تو كاروانهایی از خون و جنون میگذرد، كاروانهایی از آتش و برق و باروت... محمدرضا شفیعی كدكنی ( م.سرشك) پیغام خوابت آشفته مباد خوش ترین هذیان ها خزه ی سبز لطیفی كه در بركه ی آرامش تو میروید خوابت آشفته مباد آن سوی پنجره ی ساكت و پرخنده ی تو كاروانهایی از خون و جنون میگذرد كاروان هایی از آتش و برق و باروت سخن از صاعقه و دود چه زیبایی دارد در زبانی كه لب و عطر و نسیم یا شب و سایه و خواب میتوان چشانی زمزمه كرد؟ هر چه در جدول تن دیدی و تنهایی همه را پر كن تا دختر همسایه ی تو شعرهایت را در دفتر خویش با گل و با پر طاووس بخواباند تا شام ابد خواب شان خرم باد لای لای خوشت ارزانی سالنهایی كه بهاران را نیز از گل كاغذی آذین دارند {پپوله} |
|
برای اینکه پیمان عشق پایدارتر بماند باید به خود ایمان داشته باشید و خود را درک کنید قبل از اینکه بخواهید شما را درک کنند و به شما ایمان آورند
سوزان پولیس شوتز |
اگر عشق بورزید می گویند که سبک مغزید... اگر شاد باشید می گویند که ساده لوح وپیش پا افتاده اید.... اگر سخاوتمند و نوعدوست باشید می گویند که مشکوکید... اگر گناهان دیگران راببخشید می گویند ضعیف هستید... اگر اطمینان کنید می گویند که احمقید... اگر تلاش کنید که جمع این صفات را در خود گرد آورید٬ مردم تردید نخواهند کرد که شیاد و حقه بازید. (لئو بو سکا لی |
کلید ها به همان راحتی که در را باز می کنند قفل هم می کنند. |
|
یکی از شاگردان سقراط وی را پرسید: زچه رو هرگزت اندوهگین ندیده ام؟ گفت از آن رو که چیزی را مالک نیستم که عدمش اندوهگینم کند. |
|
اکنون ساعت 06:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |