![]() |
با سلام خدمت همه ی دوستان گرامی
اول از همه تولد دوستانی رو که تبریک نگفتم تبریک میگم:53: افسانه خانوم تولدتون رو با کلی تاخیر تبریک میگم:53: امیر عباس جان تولد شما رو هم تبریک میگم:53: بابت تاخیر زیاد خیلی خیلی ببخشید_:2: نقل قول:
امسال 31 ساله شدم ، عدد خوبی برای ازدواج نیست باید صبر کنم تا 35 سالگی نقل قول:
شاد و تندرست باشید.... نقل قول:
ایشاله شما هم هر چی از خدا میخواین بهتون بده نقل قول:
هر سال به بابام میگم سال دیگه ازدواج میکنم اما این سال دیگه نمیرسه خب:d از هدیتون هم ممنونم ایشاله همیشه شاد باشین نقل قول:
شما هم همیشه شاد و سرحال و پیروز باشید:) نقل قول:
زحمت کشیدین ، ایشاله شما هم همه ی آرزوهاتون برسین نقل قول:
پیروز باشید.... نقل قول:
همیشه شاد و پیروز باشین :) نقل قول:
بهترین هارو براتون آرزومندم نقل قول:
حسابی منو شرمنده کردین از هدیه تون هم ممنونم ، ایشاله همیشه در کنار خانواده محترمتون شاد و تندرست باشید:) نقل قول:
شاد باشی.... نقل قول:
ببخشید من تولدتون رو خیلی دیر تبریک گفتم_:2: شاد و پیروز باشید.... نقل قول:
ایشاله شما هم همیشه شاد و سرحال باشین... نقل قول:
بهترین ها رو برات آرزومندم نقل قول:
پیروز باشی از همه ی دوستان بسیار سپاسگزارم:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::5 3::53::53::53: |
نقل قول:
خدا ببخشه _باوش دیر بهتر از هرگزه {پپوله} عرض شود که... آخرین مدل نوکیا رو حال کردی؟؟ :ha? gholmorad : دیدی چه گوشی خوبیه :ha? gholmorad : هدیه دادم بهت بری جا پتک ازش استفاده کنی... {جشن پتو} :21::21::21::21: |
با یک دنیا آرزوی قشنگ تولدت رو بهت تبریک میگم
|
نقل قول:
نقل قول:
ایشاله که همیشه خوشحال و سرحال باشید ...... :) |
نقل قول:
قابل نداشت آقا مهدی:) |
صبای عزیزم |
هههه تولد نفر اخريه كه تبريك گفته بوده نكنه 3 هفته بعدم تولد منه ؟ يعني ايقد زود 12 بهمن شد ؟
مباركا باشه بهبهبهبهبهبه چه فرخنده روزي و چه خجسته زمانيست بهبهبهبهبهبه پس امروز تولد "بزنم بشت" معروفه خدا رحم بكنه به جواني همه مان الان مياد جان همه مان . مباركه صبا خانوم تبريك ميگم تولدتو ان شاللا كه قير زيادي عمر خوش بكني و گز گز بالا بكني و هي مثل هميشه بخندي و آگر بسوزاني و خلاصه پرشه ي انرژيت بيا ما كه حسود نيستيم هميشه سايه عزيزانت رو سرت باشه در هر مقطع و سطحي از زندگي و كار و تحصيل هستي بهترين ها برات رغم بخوره (ما پلوي عروسي ميخوايم يالا ). |
صبا خانوم, دوست عزیز, تولدت مبارک.
برای همه روزهای زندگی شما آرزوی شادی و سلامتی و موفقیت دارم. |
صبا ی عزیزم |
اکنون ساعت 07:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |