![]() |
صبا جان زادروزت مبارک انشالا همیشه شاد و پیروز و سلامت باشی .
اینم کادوی تولدت . |
سلام صبا!:goftbia!: شاعر میگه: با حضور تو دوباره / زندگی معنا میگیره بی تو دل مثل پرنده / گوشه قفس میمیره زیر سایه نگاهت / آسمون روشن صافه با تو ماه از سر شادی / نور مهتابو میبافه آرزو میکنم که خوشبخت باشی، عزیزم _باوشخوبیش اینه که خودت میدانی که چقدر دوست دارم :53: |
تولدت مبارک دوست من
به به به تولده |
تولدت مبارک صبای عزیز
امیدوارم تا صد سال دیگه زنده باشی |
قبل از هر کلامی بابت غیبت کبرای خودم از همه ی دوستان پوزش میطلبم. نمیدانم در طول ایام غیبت من تولد چند نفر از دوستانم جشن گرفته شده اما بااین احوال به همه دوستانی که تولدشان بوده صمیمانه تبریک میگویم {پپوله}مهدی عزیز؛ امیرعباس گرامی؛ صبای مهربان وافسانه خانم نازو.....{پپوله} تولدتان مبارکباد هرروزتان پر از شادی وخوشی و سلامتی وپیروزی باشد. پێرۆزبێ جێژنی له دایکبوونی دۆستانی زۆرخۆشه ویستم |
:دیه چه؟::دیه چه؟::dancegirl3::dancegirl3::dancegirl3: _چپله:36::36::36::36:_چپله |
|
صبا جون تولدت مبارک عزیزم
انشاله 120 ساله بشی و به تمام آرزوهات برسی بهترینها رو برات آرزومندم |
صبای عزیز تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...uMRLfLdYqW2kQF |
صباي دوست داشتني تولدت مبارك
سلامت و شاد باشي:53::53: |
اکنون ساعت 10:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |