![]() |
|
|
|
|
خواستی که خنده باشه تموم لحظه هامون
چی شد که من نخواستم با هم باشن دلامون گذاشتی پای عشقت ، تموم داشته هاتو چی شد که من ندیدم خواهش و گریه هاتو تو گفتی ، نشنیدم ، خوبیاتو ندیدم حالا که دل بریدی ، به خواستنت رسیدم خیال می کردم اون روز که عاشقت نمی شم کاشکی بازم دوباره ، بیای بمونی پیشم سپردی احساستو به قلب سرد و خسته ام کجایی تا ببینی چشم انتظار نشستم میراث عاشقی رو ، تو توی دلم گذاشتی به حرفت که رسیدم ، فرصت برام نذاشتی همیشه کار من بود ، گناه بی وفایی ای بی وفاتر از من ، محتاجتم کجایی (کجایی) میراث عاشقی رو ، تو توی دلم گذاشتی به حرفت که رسیدم ، فرصت برام نذاشتی |
وقتی که بن بست غربت٬ سایه سار قفسم بود/ زیر رگبار مصیبت٬ بی کسی تنها کسم بود. |
رسواي زمانه
شمع و پروانه منم یار پيمانه منم رسواي زمانه منم ديوانه منم رسواي زمانه منم ديوانه منم از خود بيگانه منم مست مي خانه منم رسواي زمانه منم ديوانه منم رسواي زمانه منم ديوانه منم چون باد صبا در به درم با عشق و جنون هم سفرم شمع شب بي سحرم از خود نبود خبرم رسواي زمانه منم ديوانه منم اي خداي من شنو نواي من زمين وآسمان تو مي لرزد به زير پاي من مه و ستارگان تو مي سوزد زناله هاي من رسواي زمانه منم ديوانه منم رسواي زمانه منم ديوانه منم واي از اين شيدا دل من مست و بي پروا دل من سرمايه سودا دل من رسوا دل من شيدا دل من نامه تنها دل من شام بي فردا دل من مجنون هر صحرا دل من رسوا دل من شيدا دل من رسواي زمانه منم ديوانه منم رسواي زمانه منم ديوانه منم رسواي زمانه منم ديوانه منم رسواي زمانه منم ديوانه منم ..... رسواي زمانه آهنگساز: مهندس همايون خرم (متولدبوشهر1309) صداي عليرضا قرباني دانلود http://www.4shared.com/file/12391620...e_Zamaneh.html |
ای صبا رو ، سبک بار ، از برم سوی دلدار
سبک بار ای صبا رو ، سبک بار ، از برم سوی دلدار گو به اون بی وفا یار ، حال این عاشق زار گو به هر کوی و برزن ، پیش هر مرد و هر زن بگذرم چون به زاری همچو ابر بهاری از دو چشم گهربار ، در فشانم صدف وار ماه نو چو بر چشم مردم نیاید ، هر کسش به انگشت خود می نماید در غم تو از بس که زار و نزارم ، با هلال و یک مو تفاوت ندارم غم بود کوه ، دل بود کاه آتش عشق ، درد جانکاه بس نهاده عشقت به دوش دلم بار ، ترسم از غمت جون سپارم به یک بار ای گل نشستن با خسان ، پیوسته ات گر خوست روزی بیاید کز تو نه رنگی به جا نه بوست با غیر اگر که آشنا ، از چه به من یار است سالک به من گر بی وفا ، از چه به اغیار است بس بس حکایت از تو ناگفتن همین بهتر رو رو شکایت از تو ناکردن بسی نیکوست بشنويد با صداي زيباي سالار عقيلي {پپوله} http://www.backupflow.com/g.htm?id=48463 {پپوله} |
بیا داره دیر میشه از گوگوش عزیز بیا که دیگه داره دیر میشه دلم تو سینه داره پیر میشه باز دلم غم داره باز تو رو کم داره کی پشیمون میشی کی مهربون میشی دل داره خون میشه غم فراوون میشه کی پشیمون میشی کی مهربون میشی بیا که دیگه داره دیر میشه دلم تو سینه داره پیر میشه باز دلم غم داره باز تو رو کم داره کی پشیمون میشی کی مهربون میشی دل داره خون میشه غم فراوون میشه کی پشیمون میشی کی مهربون میشی بی تو دیگه دنیا واسه من سرابه می بینمت هر شب اما افسوس که تو خوابه باز دلم غم داره باز تو رو کم داره کی پشیمون میشی کی مهربون میشی دل داره خون میشه غم فراوون میشه کی پشیمون میشی کی مهربون میشی |
صدا كن مرا... صداي تو خوبست! صداي تو سبزينه آن گياه عجيبي است كه در انتهاي صميميت حزن ميرويد در ابعاد اين عصر خاموش من از طعم تصنيف در متن ادراك يك كوچه تنهاترم! بيا تا برايت بگويم كه تنهايي من چه اندازه است.. و تنهايي من شبيخون حجم تو را پيش بيني نميكرد «و خاصيت عشق اينست» |
اکنون ساعت 09:46 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |