![]() |
سلام
به جمع صمیمانه ی پی سی سیتی خوش اومدی |
سلام به تمامی دوستانی که عضو سایت هستند .من به تازگی به جمع دوستان پیوسته ام امیداست که بتوانم مفید واقع شوم
|
سلام به همه
به همه دوستان خوش آمد میگم.انشالله بیشتر اینجا بیایید.:53::d دوستان چند تا پست که در تاپیک آموزشهای مقدماتی را به اینجا انتقال دادم. دوستان جدید اینجا خودشونو معرفی کنید.ممنون از همکاری همگی شما. پیروز باشید.{پپوله} |
سلام به دوستان خوبم.
به همه دوستان گلم خوشامد میگم. |
نام: shahrzad
نام خانوادگی:h روز و ماه و سال تولد: 9/11/70 جنسیت: dokhtar شهر و زادگاه: birjand سطح تحصیلات: daneshjooo term aval memari شغل: danesh jooo قد: 166 وزن: 54 رنگ چشم: ghahvei tire رنگ مو: khormaei وضعیت فیزیک بدنی: tooooooooop عینکی هستم / نیستم!:nistam شنا بلدم / بلد نیستم!:baladam رانندگی بلدم / بلد نیستم!:daladam وضعیت تآهل:mojarad -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):khobam -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):******************** توصیف خودم در يک جمله: مهمترين چيزها در مورد من: محسنات من: معایب من: اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: goftan mer3000000 پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: khodam khodam khodam khodam khodam پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: پنج آرزوی مهم من: علايق مهم من:tenis khaki internet مهارتهای من: ورزش هاي مورد علاقه من: tenisssssssssssssss کتابهاي مورد علاقه: موسيقي هاي مورد علاقه من: سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: gitar بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: کشورهای مورد علاقه من: شهرهای ایرانی مورد علاقه من: شهرهای جهانی مورد علاقه من: غذاهاي مورد علاقه من:makaroni pitzaaaa وسایل نقلیه مورد علاقه من:heyonda cop گوشی موبایل مورد علاقه من:lg secrit از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:hamrah aval iransell اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:6 sal pish اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: |
دوستان عزیز خوش اومدین:53::53::53::53:
|
mer300000_چپله
|
من امیدم
امید زندگانی 28 سال از عمر گرانبها رو الکی به پشیزی فروختم و خودم رو ملعبه روزگار کردم که امروز دریغ از دیروز در دیار کرج زندگی کردمو می کنم ای کاش همراهی حسابی درین جا یافت کنم شاید هم در جایی و زمانی دیگر یافت بشه فعلا |
سارا هستم. معروف به:خطر
اهل تهرون 19 ساله دانشجو شوخ هستم و عاشق بچه هاي بامرام به شنا علاقه دارم ...............................همينا بسه واسه شناخت.......;):cool: |
سلام
خوش آمد میگم به همه کسایی که تازه وارد شدن..... خوش گلدین........... |
اکنون ساعت 07:40 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |