![]() |
وای چه خسته می کند تنگی این قفس مرا پیر شدم نکرد از این رنج و شکنجه بس مرا پای به دام جسم و دل همره کاروان جان آه چه حسرت آورد زمزمه جرس مرا گرگ درنده ای به من تاخت به نام زندگی پنجه که در جگر زندنام نهد نفس مرا طوطی هند عالم قدسم و طبع قند جو وه که به گند خاکیان ساخته چون مگس مرا من که به شاخ سرو و گل پا ننهادمی کنون دست نصیب بین که پر دوخت به خار و خس مرا آب و هوای خاکیان نیست به عشق سازگار آتش آه گو بسوز آن چه به دل هوس مرا جز غم بی کسی در این سفله سرای نا کسی من نشناختم کسی گو مشناس کس مرا ناله شهریار از این چاه به در نمی شود ور نه کمند مو هلد ماه به دسترس مرا |
می رسد تا به قفس های بلورین گناه
جاده سرد سکوتی که غبارش شده ام هوس چیدن یک سیب پر از وسوسه است باغ چشمت که هواخواه بهارش شده ام انتظار قفس و این همه تکرار سکوت سرنوشتی است که من سخت دچارش شده ام..._:2: |
یاد بگذشته به دل ماند و دریغ نیست یاری كه مرا یاد كند دیده ام خیره به ره ماند ونداد نامه ای تا دل من شاد كند خود ندانم چه خطایی كردم كه ز من رشته الفت بگسست دردلش جایی اگر بود مرا پس چرا دیده ز دیدارم بست هر كجا مینگرم باز هم اوست كه بهچشمان ترم خیره شده درد عشقست كه با حسرت و سوز بر دل پر شررم چیره شده گفتم ازدیده چو دورش سازم بی گمان زودتر از دل برود مرگ باید كه مرا دریابد ورنه دردیست كهمشكل برود |
چگونه گویم احوال خودم با تو
عزیزو یار دیرینم امیری بی وزیرم من |
ساقی بده آن شراب گلرنگ مطرب بزن آن نوای بر چنگ کز زهد ندیدهام فتوحی تا کی زنم آبگینه بر سنگ خون شد دل من ندیده کامی الا که برفت نام با ننگ عشق آمد و عقل همچو بادی رفت از بر من هزار فرسنگ ای زاهد خرقه پوش تا کی با عاشق خسته دل کنی جنگ گرد دو جهان بگشته عاشق زاهد بنگر نشسته دلتنگ من خرقه فکندهام ز عشقت باشد که به وصل تو زنم چنگ سعدی همه روز عشق میباز تا در دو جهان شوی به یک رنگ {پپوله} سعدی » دیوان اشعار » |
گفتم : دل و جان در سر کارت کردم هرچیز که داشتم نثارت کردم گفتا : تو که باشی که کنی یا نکنی ؟ آن من بودم که بی قرارت کردم ... مولانا |
نقل قول:
|
عشق در یک لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان! و این اساسی ترین تفاوت بین دوست داشتن و عاشق شدن است.
|
هرچه گفتم هيچكس نشنيد يا باور نكرد من دهاني نيستم بهر اين گوش ها |
بیا حواسمان را پرت کنیم
مال هر کس دورتر افتاد عاشق تر است... اول من... حواسم را بده تا پرت کنم! ............ |
اکنون ساعت 12:21 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |