|
|
ramin abi |
11-09-2010 04:44 PM |
مظلومي: دينم را به استقلال ادا كنم، ميروم
سرمربي استقلال گفت: ديني دارم که وقتي آن را ادا کردم از استقلال ميروم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00006285.jpg پرويز مظلومي پس از پايان تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران درباره شرايط استقلال گفت: شرايط خوبي داريم و خود را براي کسب سه امتياز مقابل شاهين بوشهر آماده ميکنيم. شاهين تيم خوبي است. بازي سختي خواهيم داشت اما مصمم هستيم نهايت استفاده را از بازي خانگي ببريم.
وي درباره مصدومان استقلال عنوان کرد: جباري و يوسفي قطعا به اين بازي نميرسند اما فرهاد مجيدي با تيم تمرين کرده است. آرش برهاني نيز از فردا پا به توپ ميشود و بايد ببينم وضعيتش به چه صورت است.
مظلومي با رد اين نظر که باخت به نفت آبادان زمان خوبي اتفاق افتاد اظهار داشت: باختن در هيچ زماني خوب نيست. ما دوست نداريم تحت هيچ شرايطي بازنده باشيم. بازيکن بايد حرفهاي باشد. حتما نبايد ببازد تا تلنگر به او وارد شود. غرور معني ندارد و هميشه بايد با همه وجود تلاش کنيم تا برنده باشيم.
وي درباره حضور قادرحسن در اين تيم تصريح کرد: او را بايد در تمرين ببينم و نظر نهاييام را بدهم. البته فيلم بازيهايي که از اين بازيکن ديدهام خيلي خوب بود اما تائيد نهايي منوط به حضور قادر حسن در تمرين است.
مظلومي يادآور شد: فتحالله زاده نيز اين حرف را به من زده و اگر خوب نباشد وي را در اختيار باشگاه ميگذارم. آقاي فتحالله زاده اين بازيکن را از دست قطريها درآورده و روي آن حساب باز کرده است. اگر زماني قادرحسن به کار استقلال نيايد فتحاللهزاده قصد ترانسفر کردن او را دارد.
سرمربي استقلال درباره اينکه بارها اعلام کرده به داوريها معترض نميشود اما پس از پايان بازي با نفت آبادان اعلام کرد داوري قهرماني مشکوک بود تصريح کرد: من هيچ وقت به داوري معترض نبودم. من گفتم قضاوت قهرماني خوب بود اما روي دو گلي که دريافت کرديم بهتر است کارشناسان نظر بدهند.
مظلومي در حالي که صحبتهايش به پايان رسيده بود با سوال يک هوادار مبني بر اينکه عدهاي ميخواهند اين تيم را به حاشيه ببرند روبرو شد و در پاسخ گفت: من از اول دنبال اين بودم که به اين تيم حاشيه وارد نشود. از شما هم ميخواهم که چندان نگران نباشيد. من چسبيده به اين فوتبال و اين نيمکت نيستم. ديني دارم که وقتي اين وظيفهام را ادا کنم از استقلال ميروم. از روزي که به استقلال آمدم به فکر رفتن بودم. ديگران هستند که ميخواهند استقلال را به حاشيه ببرند اما من مقابل اين حاشيهها ايستادهام. نميخواهم به سال خاصي اشاره کنم اما ميتوانيد مقايسه کنيد سالهاي قبل حاشيههاي استقلال چه بوده و اکنون چيست. 14 هفته گذشته اما حاشيه خاصي در اين تيم وجود نداشته چون من جلوي آنها را گرفتهام.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:46 PM |
اسامي داوران هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال
اسامي داوران هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال اعلام شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024418.jpg اسامي داوران به شرح زير است:
پنجشنبه 20/8/89-هفته پانزدهم
استيل آذين-ملوان بندر انزلي-دستگردي-تهران-ساعت 16:30
سيد مهدي سيد علي-بابک داوري-حجت علي رضايي تبار-اسماعيل بابايي-ناظر:سيامک بخشي
صباي قم-تراکتورسازي تبريز-يادگار امام(ره)--قم-ساعت 15
يدالله جهانبازي-سعيد علي نژاديان-صادق نوري-عبدالحسين ايازي-ناظر:اسماعيل صفيري
مس کرمان-پرسپوليس-باهنر-کرمان-ساعت 14:30
هدايت ممبيني-رضا سخندان-مسعود فرح نيا-قاسم واحدي-علي خسروي
جمعه 21/8/89-هفته پانزدهم
پيکان-سايپا-رجايي-قزوين-ساعت 15
محسن ترکي-داود رفعتي-سجاد طوري-بيژن حيدري-ناظر:رحيم رحيمي مقدم
نفت تهران-راه آهن-اکباتان-تهران-ساعت 15
بابک وسيله بر-مجيد ويشگاهي-مهدي الوندي-عليرضا شيخي-ناظر:عبود سنگاشکن
شهرداري تبريز-پاس همدان-يادگار امام(ره)--تبريز ساعت 15
ايرج ساعدي-محمد رسول فروغي-حسين طالقاني-حسين محبوبي-ناظر:ابراهيم ميرزابيگي
استقلال تهران-شاهين بوشهر-آزادي-تهران-ساعت 17:30
سعيد بخشي زاده-محسن فريماني-حميد غمزه-رضا کرمانشاهي-نادر جعفري
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:47 PM |
پاداش ويژه در انتظار بازيكنان مس كرمان
باشگاه مس کرمان به بازيکنان تيم فوتبالش براي شکست پرسپوليس پاداش ويژهاي پرداخت ميکند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00025090.jpg باشگاه مس کرمان براي برد برابر پرسپوليس در هفته پانزدهم ليگ برتر پاداش ويژهاي در نظر گرفته است.
مسئولان باشگاه مس به بازيکنانشان وعده دادهاند در صورت برتري برابر پرسپوليس به غير از پاداش مصوب پيروزي در خانه مبلغي نيز به عنوان پاداش ويژه به آنها پرداخت خواهد شد.
ديدار اين دو تيم ساعت 16:30 روز پنجشنبه در ورزشگاه باهنر کرمان برگزار ميشود. مس کرمان 11 هفته است که شکستي نداشته و اکنون با 23 امتياز در رده پنجم جدول قرار دارد و پرسپوليس 27 امتيازي در مکان دوم جدول است.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:50 PM |
سعيد لطفي با تيم پيكان قزوين به توافق رسيد
هافبک سابق تيم فوتبال پاس همدان گفت: براي ادامه حضور در ليگ برتر دهم با تيم پيکان قزوين به توافق رسيده ام.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002817.jpg ''سعيد لطفي'' اظهار داشت: پس از فسخ قراردادم با تيم پاس همدان، ترجيح دادم براي ادامه فوتبال در تيم سابق خود پيکان قزوين حضور يابم.
وي با تکذيب هرگونه اختلاف با مديران باشگاه پاس همدان اظهار داشت: هيچ گونه اختلافي با مديران اين باشگاه نداشتم و فقط به دليل مشکلات شخصي و خانوادگي از اين تيم جدا شدم.
لطفي اضافه کرد: مشکلات شخصي و خانوادگي باعث شد تا نتوانم آنطور که کادر فني تيم پاس انتظار دارند در تمرين حاضر شوم.
وي بيان داشت: با اين وجود هميشه تيم پاس را دوست دارم و در مدت حضورم در همدان خاطرات شيريني را همراه با تيم و هواداران داشتم.
''سعيد لطفي'' که قبل از شروع ليگ برتر دهم به تيم پاس همدان پيوسته بود تاکنون موفق به بازي در اين مسابقات نشد و بر همين اساس مي تواند با ثبت قرارداد رسمي با تيم پيکان، همراه با اين تيم در ليگ برتر حضور يابد.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:51 PM |
سرمربي داماش گيلان در آستانه ديدار با پرسپوليس برکنار شد
سرمربي صرب داماش گيلان در آستانه ديدار جام حذفي مقابل پرسپوليس از هدايت اين تيم برکنار شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001288.jpg مارين پوشنيک تنها پس از برگزاري 4 هفته از مسابقات ليگ دسته اول باشگاههاي ايران با حکم امير عابديني، مديرعامل داماش از هدايت اين تيم برکنار شد.
اين تيم در پايان هفته چهارم ليگ دسته اول با 3 امتياز در مکان دوازدهم گروه يک قرار دارد و نتوانسته انتظارات را برآورده کند.
علي سراواني، مدير روابط عمومي باشگاه داماش با اعلام اين خبر افزود: پوشنيک نتوانست انتظارات را برآورده کند، به همين دليل از سرمربيگري تيم کنار گذاشته شد، اما همچنان به عنوان مديرفني در کنار تيم خواهد ماند.
وي ادامه داد: به زودي سرمربي جديد داماش گيلان مشخص و معرفي خواهد شد.
اين تصميم در حالي گرفته شد که داماش از مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي يکشنبه 30 آبان ماه سال جاري در ورزشگاه سردار جنگل رشت ميزبان پرسپوليس خواهد بود که برنده اين ديدار در مرحله بعد جام حذفي به مصاف برنده ديدار راه آهن و سپاهان ميرود.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:51 PM |
افشين ناظمي سرمربي جديد تيم داماش گيلان
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001288.jpg به دنبال کسب نتايج ضعيف تيم داماش گيلان در مسابقات فوتبال دسته اول کشور روز سهشنبه امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش پس از جلسهاي که با چند تن از بازيکنان اين تيم ماريان پوشنيک سرمربي اسلووانياش را برکنار کرد.
همچنين دستياران خارجي پوشنيک و بهزاد دادشزاده نيز برکنار شدند. افشين ناظمي به عنوان سرمربي موقت تيم داماش تا پايان بازيهاي نيم فصل اول منسوب شد.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:52 PM |
چهار بازيكن تيم پاس مقابل شهرداري تبريز غايب هستند
چهار بازيکن تيم پاس همدان در بازي مقابل شهرداري تبريز در چارچوب هفته پانزده ليگ برتر فوتبال کشور غايب هستند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003119.jpg ''ساشا کلونيجا'' و ''نادر احمدي'' به دليل سه اخطاره شدن در ديدار اخير، در بازي مقابل شهرداري تبريز محروم هستند.
همچنين، ''سامان صفا'' و ''ادو نوبوکو'' دو بازيکن ديگر تيم پاس نيز به دليل مصدوميت نمي توانند اين تيم را برابر شهرداري تبريز همراهي کنند.
تيم فوتبال پاس همدان در چارچوب هفته پانزدهم ليگ برتر کشور جمعه آينده ميهمان شهرداري تبريز است.
پاسي ها هم اينک با کسب 16 امتياز در جايگاه دوازدهم جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال کشور قرار دارند.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:53 PM |
باقريها: در پرسپوليس برخورد خوبي با من نشد
مس کرمان در حالي مقابل پرسپوليس قرار خواهد گرفت که نبيالله باقريها مدافع بلندقامت مس مقابل تيم سابقش قرار خواهد گرفت.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002280.jpg باقريها از رويارويي با پرسپوليس حس خاصي ندارند، او گفت:«راستش را بخواهيد هيچ حسي ندارم و اين مسابقه با بازيهاي ديگر هيچ فرقي برايم ندارد. پرسپوليس تيم بسيار خوبي است ولي ما ميزبان هستيم و فقط به شکست اين تيم فکر ميکنيم.»
باقريها در پاسخ به اين سوال که آيا بابت جدايي از پرسپوليس از دايي و کاشاني ناراحتي؟ تأکيد ميکند:«من سه سال در پرسپوليس بازي کردم و با اين تيم دو بار قهرمان شدم. بهترين دوران فوتبالم را در پرسپوليس پشت سر گذاشتم و دوست داشتم بمانم ولي شرايط مهيا نبود. من از دايي و کاشاني ناراحت نيستم و به هيچ عنوان هم به هيچ کس بياحترامي نميکنم.»
اين مدافع ادامه ميدهد:«به هر حال مربي و مديرعاملي در انتخاب بازيکن اختيار تام دارد و کارنامه من هم در پرسپوليس مشخص است و خيلي از کارشناسان هميشه از عملکرد من به صورت مثبت حرف زدند. اگر چه از برخي برخوردها ناراحتم ولي فوتبال حرفهاي است و ديگر به گذشته فکر نميکنم. من سال گذشته بخصوص در دو ماه آخر ليگ اذيت شدم و با من برخورد خوبي صورت نگرفت. به هر حال قسمت نبود در پرسپوليس بمانم و الان هم خوشحالم که در مس کرمان بازي ميکنم.»
باقريها در پاسخ به اين سوال که اگر مقابل پرسپوليس گل بزني خوشحالي خواهي کرد؟ ميگويد:«براي من موفقيت مس از همه چيز مهمتر است ولي اگر موقعيت پيش بيايد به فکر گلزني هستم. من پيراهن مس را برتن ميکنم و اگر گل بزنم خوشحالي خواهم کرد.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:54 PM |
حسينينسب: مسابقه با استقلال راحتتر از ديدار با شهرداري تبريز است
مربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: ديدار با استقلال براي ما راحتتر از مسابقه با شهرداري تبريز است.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024950.jpg
مهدي حسيني نسب در مورد ديدار با استقلال در روز جمعه و در هفته پانزدهم ليگ برتر گفت: وضعيت شاهين خوب است. منصور تنهايي تنها بازيکن مصدوم ما بود که خوشبختانه اين مهاجم نيز تمريناتش را با تيم آغاز کرده و احتمالا به ديدار با استقلال ميرسد. بازيکن محروم هم نداريم.
مربي شاهين بوشهر در مورد ديدار با استقلال گفت: اين ديدار براي ما راحتتر از مسابقه با شهرداري تبريز است. اين تيم هفته گذشته با 5 مدافع و 4 هافبکي که مقابل مدافعان بودند 9 نفره دفاع ميکرد و هيچ فضايي براي کار وجود نداشت. براي گرفتن امتياز به تهران ميآييم و بازيکنان ما انگيزه زيادي براي اين مسابقه دارند.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:55 PM |
مظلومي نام سه هافبك طراح را به فتحاللهزاده داد
کادرفني استقلال به دنبال جذب يک هافبک طراح ليگ برتري در نيم فصل است.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00014811.jpg مصدوميت هاي مداوم مجتبي جباري و آسيب ديدگي شمار ديگري از بازيکنان اين تيم باعث شده کادرفني استقلال به فکر جذب يک هافبک طراح باشد.
به گفته فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال مظلومي روز دوشنبه نام سه بازيکن مورد نظر خود از ليگ برتر را به مديريت باشگاه تحويل داده تا در نيم فصل يکي از اين سه بازيکن جذب شود.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:56 PM |
باجو جايزه جهاني صلح را به خود اختصاص داد
بهترين بازيکن فوتبال جهان در سال 1993 جايزه صلح جهاني را از مقامات سازمان جهاني صلح نوبل دريافت کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00025060.jpg روبرتو باجو با حضور در مراسمي باشکوه جايزه صلح جهاني را دريافت کرد.
رهبر دموکراتيک مردم ميانمار و چند عضو از مجمع آزاديخواهان چين نيز در اين مراسم حضور داشتند.
باجو حداقل 16 مدرسه چند منظوره تحت نظر سازمانهاي امور خيريه تاسيس کرده و تا کنون رکورددار فعاليت خيرخواهانه در جمع بازيکنان بزرگ فوتبال دنيا است.
حضور در مراسم يادبود بيش از 140 هزار قرباني در حمله اتمي آمريکا به هيروشيما از ديگر برنامههاي باجو بود که توسط سازمان صلح جهاني مورد تقدير و ستايش قرار گرفت.
پيتر گابريل از بريتانيا، جورج کلوني از آمريکا و روبرتو بنيني از ايتاليا جوايز سالهاي گذشته اين سازمان را به خود اختصاص دادهاند.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:56 PM |
ارسال اطلاعات استقلال، پرسپوليس، سپاهان و ذوب آهن به AFC
رئيس سازمان ليگ برتر از ارسال اطلاعات و مشخصات چهار باشگاه ايراني به کميته مسابقات ليگ قهرمانان آسيا خبر داد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002386.jpg عزیز محمدی افزود: کنفدراسیون فوتبال آسیا برای حضور نمایندگان کشورمان در فصل جدید مسابقات لیگ قهرمانان آسیا خواستار اطلاعات جامعی در خصوص 4 نماینده ایران شده بود که این اطلاعات جمع آوری و امروز به مقصد مالزی ارسال شد.
رئیس سازمان لیگ تصریح کرد: در نامه ارسالی به کمیته مسابقات لیگ قهرمانان اطلاعات جامعی در خصوص وضعیت 4 باشگاه ذوب آهن ، سپاهان ، استقلال و پرسپولیس به عنوان نمایندگان ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان در اختیار AFC قرار گرفته است.
وی ضمن برشمردن 5 شاخص اصلی و مورد نظر AFC برای برگزاری فصل جدید مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، اظهار داشت: در اطلاعات ارائه شده به AFC وضعیت استادیوم محل برگزاری مسابقات ، زمان پیشنهادی برای انجام بازیها ، رنگ پیشنهادی پیراهن باشگاه ها ، توضیحات کلی درباره تیم ها و تعهدنامه رعایت اصول و مقررات برگزاری مسابقات 4 نماینده کشورمان قید شده است.
محمدی یادآور شد: کمیته مسابقات لیگ قهرمانان آسیا پس از جمع بندی اطلاعات تمامی باشگاه های حاضر در این رقابتها در خصوص برنامه ریزی و زمان برگزاری مسابقات فصل جدید لیگ قهرمانان تصمیم گیری خواهد کرد.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:57 PM |
برتري تيمهاي فوتبال قطر و امارات و توقف تايلند
در بازيهاي آسيايي گوانگجو تيمهاي فوتبال اميد قطر و امارات بر حريفان خود پيروز شدند و تايلند متوقف شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024670.jpg در سومين روز مسابقات فوتبال بازي هاي آسيايي در سه ديدار ابتدايي امروز نتايج زير به دست آمد:
قطر 2 - هند يک
امارات 3 - بنگلادش صفر
تايلند يک - عمان يک
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:58 PM |
- ورزشگاه نشنال توکيو، ميزبان فينال ليگ قهرمانان آسيا
ديدار فينال ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه نشنال توکيو در 13 نوامبر برگزار مي شود.
دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه نشنال توکیو در 13 نوامبر برگزار می شود.
این تک بازی بین سئونگنام ایلهوا چونما از کره جنوبی و ذوب آهن است. این نمایش در ورزشگاهی است که می تواند بیش از 50 هزار نفر را در خود جای دهد.
این ورز شگاه در گذشته میزبان فینال المپیک توکیو 1964، مسابقات دو و میدانی 1991، جام جهانی جوانان 1979 (ده مسابقه، شامل فینال)، جام تویوتا (1980 تا 2001)، و بسیاری از دیدارهای کلیدی تیم ملی ژاپن بوده است.
اگر لیگ ژاپن پنجمین لیگ حرفه ای بزرگ دنیا شده، ماجرای این لیگ در 1993 در این ورزشگاه شروع شد و دیدار افتتاحیه جی لیگ در این ورزشگاه برگزار شد.
چند دیدار از بازی های آسیایی در سال 1958 در این ورزشگاه بود و برخی دیدارهای جام باشگاه های جهان هم از سال 2005 تا سال گذشته در این جا برگزار شد.
این ورزشگاه محل اصلی برگزاری فینال های جام امپراتور (یکی از جام های حذفی ژاپن که در آن همه تیم های کشور حضور دارند) در روز سال نو، و جام نابیسکوی جی لیگ بوده است.
این ورزشگاه سیستم تلویزیونی و امکانات تهیه فوق العاده ای دارد و خدمات فوق مدرنی در آن برای تماشاگران تهیه شده است.
ورزشگاه به بهترین شکل در شبکه متروی توکیو قرار گرفته و می توان از ایستگاه های سنداگایا یا شینانوماچی در خط چوسوبو، ایستگاه کوکوریتسو کیوگیجو در خط توئی اوئدو، و ایستگاه گاینمائه در خط متروی گینزا به آن دسترسی پیدا کرد.
89/8/18
|
ramin abi |
11-09-2010 04:59 PM |
ستايش سپ بلاتر از پيشنهاد کره جنوبي براي ميزباني جام جهاني 2022
سپ بلاتر، رييس فيفا از پيشنهاد کره جنوبي براي ميزباني جام جهاني 2022 ستايش کرده و گفته پيشنهاد آنها خيلي خوب است.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000728.jpg رییس 74 ساله گفته فیفا میخواهد به صلح بین کره شمالی و کره جنوبی کمک کند و این کار را به کمک قدرت جام جهانی انجام خواهد داد.
بلاتر میگوید: «با تمام وجود میگویم که پیشنهاد کره جنوبی برای جام جهانی 2022 خوب بود. خوب هم نه، خیلی خوب. آنها خیلی خوب پیشنهاد میدهند.
خیلی خیلی خوشحال خواهم شد اگر بتوانیم از قدرت جام جهانی و قدرت فوتبال برای کمک به ایجاد صلح در شبه جزیره کره استفاده کنم.»
کره جنوبی چند رقیب مانند استرالیا و قطر پیش رو دارد.
89/8/18
|
ramin abi |
11-11-2010 12:35 PM |
گوارديولا: مسي به خاطر هواداران بازي کرد
مربي جوان بارسلونا در صحبتهايي اعلام کرد که مسي در ديدار 4شنبه شب مقابل سئوتا به خاطر هواداران وارد زمين مسابقه شده است
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001550.jpg
پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که در نیمه دوم دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل سئوتا، لیونل مسی را به خاطر هواداران تیم به زمین فرستاده. بارسلونا در دیدار برگشت مرحله یک شانزدهم نهایی، توانست با نتیجه 1-5 از سد سئوتا عبور کند. در پایان این دیدار پپ گواردیولا، مربی بارسلونا در صحبتهایی به خبرنگار آ.اس گفت:« مسی به سه دلیل باید بازی می کرد. اول اینکه او تمرین نکرده بود. خود او هم می خواست بازی کند و سوما به خاطر هوادارانی که برای تماشای بازی ما به ورزشگاه آمده بودند. شب سردی بود و هیچ زمانی بهتر از چهارشنبه نمی توانستیم بهترین نمایشمان را به اجرا بگذاریم و می خواستیم هواداران هم از این بازی لذت ببرند.» گواردیولا در ادامه درمورد گلزنی بویان کرکیچ و پنالتی ای که او از دست داد گفت:« گل آسانی بود و او باید این توپ را به گل تبدیل می کرد.وقتی سئوتا پنالتی را مهار کرد، خوشحالم که تیمم افت نکرد و خوشحالم که بویان توانست به گل برسد. تنها نکته منفی این بازی مصدومیت میلیتو بود.این بهترین 180 دقیقه ای بود که ما بازی کردیم ولی باید به سئوتا هم تبریک گفت.ما خیلی راضی هستیم.»
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:35 PM |
خلعتبرى: مقابل سئونگنام گلزنى مى كنم
محمدرضا خلعتبرى بازيکن تيم ذوب آهن اصفهان با اشاره به بازى اين تيم مقابل تيم سئونگنام در فينال جام باشگاه هاى آسيا گفت: مقابل سئونگنام گلزنى مى کنم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00015591.jpg وى خاطرنشان کرد: بازى آسانى را در ديدار با تيم سئونگنام نداريم.وى ادامه داد: تيم هاى شرق آسيا هميشه به سبک خاص خود در ديدار با حريفان حضور پيدا مى کنند و ما نبايد اجازه نفوذ به آنان بدهيم.او افزود:تمام تلاشم را به کار مى گيرم تا بتوانم در ديدار با سئونگنام مهره تاثيرگذارى براى تيم ذوب آهن باشم و بتوانم با کمک بازيکنان گلزنى کنم.خلعتبرى به ايسکانيوز گفت: در صورت به دست آوردن موقعيت مطمئن باشيد دروازه سئونگنام را باز مى کنم و از طرفى تلاش مى کنم تا بتوانم براى ساير بازيکنان نيز موقعيت سازى کنم.مهاجم تيم ذوب آهن عنوان کرد: بازيکنان ذوب آهن در ديدار مقابل تيم سئونگنام ايلهوا کره جنوبى تنها به دنبال کسب برترى هستند.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:36 PM |
رکورد بيشترين بازيکن ملي پوش براي باشگاه راه آهن
براي اولين بار در تاريخ 74 ساله باشگاه راهآهن هشت بازيکن تيم فوتبال راهآهن به عضويت تيمهاي ملي فوتبال درآمدهاند و اين اتفاق در ادامه موفقيتهاي باشگاه راهآهن در عرصه فوتبال رقم خورده است. ضمن اينکه راهآهن تنها باشگاهي است که سال جاري اين تعداد ملي پوش را تيمهاي ملي فوتبال معرفي کرده است.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024891.jpg
در حال حاضر حسن رودباریان، بهادر عبدی و ابوذر رحیمی به تیم ملی بزرگسالان دعوت شدهاند. کمال کامیابینیا و صالح خلیلآزاد تیم ملی امید را در بازیهای آسیایی گوانگجو همراهی میکنند، محمدصادق بارانی و محمدرضا خانزاد تیم ملی جوانان و ماهان رحمانی تیم ملی نوجوانان را در رقابتهای قهرمانی آسیا همراهی کردند و باشگاه راهآهن برخلاف برخی باشگاههای دیگر برای حضور بازیکنان در اردوهای تیمهای ملی همواره کمال همکاری را داشته و هیچ اعتراضی هم در این زمینه نداشته است. باشگاه راهآهن که از نظر سازندگی کاملا احیا شده در این سالها بازیکنانی مثل رضا نورمحمدی، علیرضا محمد، مجتبی زارع، میلاد زنیدپور، احمد جمشیدیان، حسن رودباریان، بهادر عبدی، ابوذر رحیمی و... به تیمهای پرسپولیس، استیلآذین، سپاهان پیوسته یا به تیم ملی بزرگسالان دعوت شدهاند.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:37 PM |
تقويم فوتبالي امروز
آغاز هفته پانزدهم فوتبال ليگ برتر باشگاههاي کشور و پيگيري رقابتهاي فوتبال شانزدهمين دوره بازيهاي آسيايي از مهمترين رويدادهاي امروز است.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002347.jpg
امروز پنجشنبه بیستم آبانماه سال 1389هجری شمسی، مصادف است با چهارم ذیحجه سال 1431 هجری قمری و برابر است با یازدهم نوامبر سال 2010 میلادی.
- هفته پانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور امروز با برگزاری دیدارهای زیر آغاز میشود:
* مس کرمان - پرسپولیس، ساعت 16:30، ورزشگاه باهنر کرمان
* صبای قم - تراکتورسازی تبریز، ساعت 15، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
* استیل آذین تهران - ملوان بندرانزلی، ساعت 16:30، ورزشگاه دستگردی تهران
- مرحله گروهی رقابتهای فوتبال شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی امروز طبق برنامه زیر پیگیری میشود:
گروه D:
* هند - سنگاپور
* قطر - کویت
گروه E:
* هنگ کنگ - بنگلادش
* ازبکستان با امارات
گروه F:
* عمان - پاکستان
* تایلند - مالدیو
هفته اول مسابقات فوتسال لیگ دسته اول باشگاههای امروز با برگزاری دیدارهای زیر آغاز میشود:
* میثاق تهران - فرش آرا مشهد، ساعت 15، سالن شهرداری منطقه 11 تهران
* دبیری نوین تبریز - شهرآفتاب تهران، ساعت 15، سالن علوم پزشکی تبریز
* سپاه شهدای ارومیه - شهرداری تبریز، ساعت 15، سالن غدیر ارومیه
* دانشگاه علوم پزشکی مازندران - شهروند بابل، ساعت 15، سالن دانشگاه علوم پزشکی ساری
- هفته دوازدهم مسابقات فوتبال سری آ باشگاههای ایتالیا امشب با رویارویی تیمهای پارما و سامپدوریا در ساعت23:15 درورزشگاه "انیو تاردینی" شهر پارما به اتمام می رسد.
- مرحله یک سی و دوم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای اسپانیا موسوم به کوپادلری امشب با برگزاری دیدارهای زیر پیگیری می شود:
* ختافه - پورتوگالته
* والنسیا - لوگرونس
* اسپورتینگ گیخون - رئال مایورکا
* مالاگا - هرکولس
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:38 PM |
تدارکات سازمان ليگ در آستانه ديدار فينال ليگ قهرمانان آسيا
سازمان ليگ حرفه اي فوتبال ايران براي تماشاگراني که در بازي تيم ذوب آهن و کره جنوبي در ورزشگاه حضور خواهد داشت ،تدابير ويژه اي در نظر گرفته است.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00014812.jpg به گزارش سایت رسمی فدراسیون، سازمان لیگ حرفه ای فوتبال 1500 کاور مخصوص برای تماشاگران ایرانی در نظر گرفته که در صورت سرد بودن هوای توکیو ،تماشاگران بتوانند از آن استفاده کنند.همچنین پرچم ایران در سایزهای25 و 50 متری و حدود 200 عدد پرچم کوچک در اختیار تماشاگران ایرانی قرار خواهد گرفت .
طبق اعلام سازمان لیگ برتر با ایرانیان مقیم ژاپن مذاکراتی صورت گرفته تا برای تشویق تیم ذوب آهن به ورزشگاه بیایند.
پیش بینی می شود تا حدود 500 تا 1000 تماشاگر برای دیدن این بازی به استادیوم بروند.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:39 PM |
اعلام اسامي محرومان هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال
اسامي بازيکنان محروم ليگ برتر فوتبال در هفته پانزدهم از سوي سازمان ليگ برتر اعلام شد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024433.jpg به گزارش سایت رسمی فدراسیون، مهدی چمن آرا از فولاد خوزستان ، سجاد فیض الهی از نفت تهران ، نادر احمدی و ساشا کلونجیا از پاس همدان،محمد قاصی از ذوب آهن،روح اله سلطانی از پیکان،محمد برجلو از استیل آذین، امیر حسین صادقی از استقلال،مهرداد پولادی و محمد منصوری از صنعت مس کرمان، مرتضی کاشی، داوود حقی، فرزاد حاتمی، حمیدر ضا فرزانه از صبای قم،حیدر جعفری(آنالیزور)تیم شهرداری تبریز نفراتی هستند که در هفته پانزدهم محروم می باشند.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:40 PM |
بحث مارادونا و کلام آخر
مارادونا: مربي يک تيم آسيايي نمي شوم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00018562.jpg
دیه گو آرماندو مارادونا، اسطوره آرژانتینی دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرد که سال آینده سفر خیریه اش به چین را که از سوی صلیب سرخ جهانی و در راستای کمک به بیماران سرطانی انجام می شود، تکرار خواهد کرد ولی در عین حال به این نکته اشاره کرد که هدایت تیمی آسیایی را برعهده نخواهد گرفت.
سرمربی سابق تیم ملی آرژانتینی در سفری ده روزه به چین،از شهرهای مختلف این کشور بازدید خواهد کرد و در طول این مدت در کنفرانسهای خبری متعددی شرکت کرده و دربرگزاری دیدارهای دوستانه ای مشارکت خواهد کرد.
مارادونا امروز در دیدار از هفی، یکی از شهرهای ایالت مرکزی آنهوی، در صحبتهایی گفت:« خیلی خوشحالم که می توانم به بیماران سرطانی در چین کمک کنم.هرچند که سفری سخت است ولی سال آینده بار دیگر به اینجا بازخواهم گشت.»
ستاره شماره 10 رویایی آرژانتین که به شدت تحت تاثیر فرهنگ چینی قرار گرفته بود، غذاهای مختلف این کشور را تست کرد و نواختن «ارهو»،ساز سنتی چینی که از دو طناب تشکیل شده را نیز آموخت.
مارادونا در ادامه صحبتهایش با ابراز تمایل نبست به حمایت از رشد فوتبال در چین، احتمال حضورش برروی نیمکت مربیگری تیمی آسیایی را رد کرد و با لحن طنزآلودی گفت:«چطور ممکن است که کشوری با یک میلیارد و سیصد میلیون نفر جمعیت نتواند تیم خوبی را سازماندهی کند.»
مارادونا به محض ورود به پکن، در گفت و گویی به این نکته اشاره کرد که پس از بسته شدن دربهای حضور او برروی نیمکت تیم ملی آرژانتین، آینده حرفه ای و شخصی او تنها به حضور در کنار دخترانش خلاصه شده است. او در ادامه به این نکته اشاره کرد که هیچ دیدار یا مذاکره ای با مسئولان تیم شانگهای شنهوا که به دنبال جذب او بوده اند نداشته است.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، مطبوعات بین المللی این روزها به انعکاس خبر سفر آینده مارادونا به ایران پرداخته اند و به این نکته اشاره کرده اند که او ممکن است در آینده مربیگری تیم ملی ایران را برعهده بگیرد.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:40 PM |
پيرواني:خوشحالم که به روزهاي خوش نزديک ميشويم
سرمربي تيم فوتبال اميد کشورمان پس از پيروزي برابر بحرين با بيان اينکه نميخواهد در مورد صعود تيمش به مرحله دوم مسابقات شانزدهمين دوره بازيهاي آسيايي صحبت کند،گفت: خوشحالم تيم فوتبال اميد به روزهاي خوش خود نزديک ميشود.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00008129.jpg غلامحسین پیروانی پس از پیروزی تیم فوتبال امید ایران برابر امید بحرین و صعود به مرحله یک هشتم نهایی این مسابقات ضمن بیان مطلب فوق گفت: من در مورد صعود هیچ چیزی نمیگویم ولی خوشحالم به روزهای خوش نزدیک میشویم. ضمن اینکه دلم به رضای خدا و دعای مردم خوش است.
وی با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان تیم ایران در این مسابقه اضافه کرد: تیم بحرین شناخت خوبی از تیم ما داشت، آنها زمانیکه توپ دست ما بود 1-5-4 بازی میکردند و در هنگام حمله با اکثریت نفرات به دروازه ما هجوم میآوردند. این تیم نیامده بود برابر ما پیروز شود، بلکه نمیخواست در این بازی بازنده شده تا حذف نشود.
سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان همچنین خاطرنشان کرد: تیمهای عربی همیشه برابر ما وقت کشی کرده یا خشن بازی میکنند تا روحیه بازیکنان ایرانی را زیر سوال ببرند اما بازیکنان ما در این بازی با غیرت بازی کردند و توانستند نتیجه نهایی مسابقه را به سود خود رقم بزنند.
وی اضافه کرد: ما در این بازی خیلی مشکل داشتیم و توپهای بسیاری را از دست دادیم که همه این موارد به خاطر این بود که بازیکنان هنوز با همدیگر هماهنگ نشده اند و هیچ زمان تیم کاملی را در اختیار نداشتیم اما روز به روز هماهنگتر میشویم.
تیم فوتبال امید ویتنام عصر امروز برابر تیم ترکمنستان با نتیجه 6 بر 2 تن به شکست داد. پیروانی در مورد ویتنام که حریف سوم تیم امید در مرحله گروهی این مسابقات است، گفت: ما به این نتیجه کاری نداریم زیرا هر بازی شرایط خودش را دارد به همین دلیل با تمام قوا مقابل این تیم به میدان خواهیم رفت.
تیم فوتبال امید کشورمان با پیروزی یک بر صفر برابر بحرین صعود خود به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی گوانگجو را قطعی کرد تا سومین دیدار این تیم برابر ویتنام تشریفاتی شود.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:41 PM |
دروازه بان كنارگذاشته شده تيم ملي فوتسال بخشيده شد
حسين شمس چهارشنبه شب پس از پيروزي شيرين تيم ملي ايران بر روسيه پس از 12 سال خبر از دعوت مصصطفي نظري دروازه بان کنارگذاشته شده تيم ملي در اردوي بعدي تيم ملي داد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00006123.jpg سرمربي تيم فوتسال کشورمان گفت: مصطفي نظري دروازه بان کنارگذاشته شده تيم ملي را بااجازه ترابيان بخشيدم و او در اردوي بعدي تيم ملي حاضر خواهد شد.
وي اظهارداشت: کادرفني تيم فوتسال ايران در دو ديدار تدارکاتي اين تيم مقابل روسيه 16 بازيکن را براي استفاده در تيم ملي مورد ارزيابي قرار داد.
سرمربي تيم فوتسال ايران افزود: محک خوردن 16 بازيکن در دو ديدار تدارکاتي تيم ملي ، نشان دهنده ظرفيت بالاي فوتسال ايران است.
وي افزود: توانايي چهار نفر اول تيم ما در اين ديدار نسبت به هشت نفر بعدي که در اين ديدار بکارگيري شدند ، کاملا'' تفاوت داشتند و ما بايد براي بازيهاي قهرماني جهان در سال( 2012) 12 بازيکن همسطح راانتخاب کنيم .
وي درعين حال تصريح کرد: اگر تيم ملي ايران در اين ديدار بااختلاف زياد بازنده مي شد ، اهميتي نداشت زيرا هدف کادرفني اين تيم ارزيابي بازيکنان بود.
شمس گفت : از بين بازيکنان حاضر در اردوي تيم ملي در اصفهان ، تنها ''روزبه رضازاده'' و ''حميد احمدي'' مقابل روسيه به ميدان نرفتند اما آنها بازيکنان جوان و آتيه داري هستند.
وي درباره بازي علي رهنما و علي کيايي نيز گفت: علي رهنما قبل از ورود به زمين مسابقه بدن خود را گرم نکرد و آماده نشان نداد اما کيايي خوب بازي کرد و از آمادگي خوبي برخوردار بود.
سرمربي تيم فوتسال ايران درباره تمهيدات کادرفني براي دومين ديدار تدارکاتي مقابل روسيه ، گفت: ما پس از ديدار اول که شب گذشته برگزار شد ، بازيکنان را از لحاظ رواني آماده کرديم و از آنها خواستيم که به جاي پيروزي ، به ارائه بازي هدفمند و با برنامه فکر کنند.
تيم فوتسال ايران عصر چهارشنبه در دومين ديدار تدارکاتي خود که در سالن پيروزي اصفهان برگزار شد با نتيجه 5 بر 3 مقابل تيم روسيه به پيروزي رسيد.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:41 PM |
بارسلونا 5 – سئوتا يک: صعود با جوانان
گوارديولا در اين بازي تيم جواني را به ميدان فرستاده بود.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002357.jpg بارسلونا توانست با برد پنج بر یک مقابل سئوتا در خانه در مرحله یکشانزدهم نهایی جام حذفی اسپانیا به دور بعد راه یابد.
آنها که بازی رفت را دو بر صفر برده بودند بدون چندین بازیکن کلیدی خود به مصاف سئوتا رفتند و با گلهای نولیتو (3)، میلیتو (7)، پدرو (50)، بویان (64) و مسی (68) به پیروزی دست یافتند.
مورنو از سئوتا در دقیقه 27 با خطا در محوطه جریمه اخراج شد ولی پنالتی حاصل را بویان از دست داد.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:42 PM |
نتايج سري آ: برد ميلان و رم، تساوي يووه و اينتر، باخت لاتزيو
لاتزيو باز هم شکست خورد و جايش را در صدر جدول به ميلان داد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000998.jpg
هفته یازدهم سری آ امشب با برگزاری چند دیدار دنبال شد و نتایج زیر در آنها به دست آمد:
میلان 3 – پالرمو یک
گلها: پاتو (19)، ایبراهیموویچ (77، پنالتی) و روبینیو (83) برای میلان و باچینوویچ (63) برای پالرمو
رم 3 – فیورنتینا 2
گلها: سیمپلیسیو (45)، بوریلو (51)، پروتا (77) برای رم، جیلاردینو (69) و دیآگوستینو (90) برای فیورنتینا
برشا یک – یوونتوس یک
گلها: دیامانتی (73) برای برشا، کوالیارلا (71) برای یوونتوس
کالیاری صفر – ناپولی یک
گل: لاوتزی (90)
کاتانیا یک – اودینزه صفر
گل: ماسکارا (60)
اخراج: لدسما (86) از کاتانیا، پاسکواله (83) از اودینزه
چزنا یک – لاتزیو صفر
گل: پارولو (85)
کیهوو صفر – باری صفر
جنوا یک – بولونیا صفر
گل: میلانتو (81)
لچه یک – اینتر یک
گلها: میلیتو (76) برای اینتر و اولیورا (79) برای لچه
|
ramin abi |
11-11-2010 12:43 PM |
نتايج ليگ برتر: برد چلسي و آرسنال، تساوي ليورپول و دربي منچستر
ليورپول پس از بردن چلسي در خانه ويگان به نتيجه تساوي رسيد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005458.jpg در دیدارهای هفته دوازدهم لیگ برتر که امروز برگزار شد نتایج زیر به دست آمد:
استون ویلا 3 – بلکپول 2
گلها: داونینگ (28)، دلفونسو (60)، کالینز (89) برای ویلا، هروود (45) و کمپل (87) برای بلکپول
چلسی یک – فولام صفر
گل: اسین (30)
اخراج: اسین (90)
نیوکاسل یک – بلکبرن 2
گلها: کارول (47) برای نیوکاسل، پدرسن (3) و رابرتز (82) برای بلکبرن
وستهم 2 – وستبروم 2
گلها: پارکر (43) و پیکیونه (50) برای وستهم، اودموینگی (38، پنالتی) و ایبانیس (71) برای وستبروم
ویگان یک – لیورپول یک
گلها: رودالگا (52) برای ویگان، تورس (7) برای لیورپول
ولورهمپتون صفر – آرسنال 2
گلها: شماخ (1 و 90)
اورتون یک – بولتون یک
گل: بکفورد (90) برای اورتون، کلاسنیچ (79) برای بولتون
اخراج: فلینی (87) از اورتون
منچستریونایتد صفر – منچسترسیتی صفر
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:45 PM |
نتايج جام حذفي اسپانيا: صعود رئال و سويا، حذف اوساسونا
در مرحله يکشانزدهم نهايي جام حذفي اسپانيا، نتايج زير به دست آمد. نتايج داخل پرانتز نتيجه مجموع دو ديدار رفت و برگشت است و تيمهايي که نامشان پررنگ شده به دور بعد صعود کردند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00018760.jpg رئال مادرید 5 (5) – رئال مورسیا یک (یک)
ساراگوسا یک (2) – رئال بتیس 2 (2)
آلمریا 2 (5) – رئال سوسیهداد یک (3)
اتلتیکو مادرید یک (6) – اونیورسیداد لاس پالماس یک (یک)
دپورتیوو لاکرونیا 2 (3) – اوساسونا یک (2)
لوانته یک (4) – ژرس 2 (4)
سویا 6 (10) – رئال اونیون یک (یک)
ویارئال 2 (3) – پولی الیدو صفر (یک)
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:46 PM |
نامه سازمان ليگ به استيل آذين:زنيدپور حق بازي ندارد
سازمان ليگ با ارسال نامه اي به باشگاه استيل آذين درمورد استفاده از ميلاد زنيدپور بازيکن ملي پوش اين تيم به آنها هشدار داد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024289.jpg مهلت معافيت از سربازي زنيدپور به پايان رسيده و سازمان ليگ به استيل آذين اعلام کرده در صورت استفاده از ميلاد، در صورت شکايت تيم ها، مسئوليت برعهده اين باشگاه خواهد بود.
مديران استيل آذين به دنبال رفع اين مشکل هستند. هنوز مشخص نيست که ميلاد در بازي فردا مقابل ملوان به ميدان مي رود يا نه.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:47 PM |
عنايتي : روزهاي سختي در انتظار سپاهان است
قطعاً اين وقفه به تيم ضربه ميزند زيرا ما شرايط خوبي داشتيم و نتايج فوقالعاده اي ميگرفتيم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024002.jpg
سپاهان اصفهان در تعطیلی یک هفتهای لیگ برتر به امارات رفت تا 2 بازی دوستانه انجام دهد. مهاجم سپاهان این تعطیلی را به ضرر تیمش میداند.
رضا عنایتی گفت: تعطیلی لیگ ترمز سپاهان را کشید تا نتوانیم به نتایج خوبی که میگیریم ادامه دهیم. : با اینکه به تعطیلیهای بیموقع لیگ عادت داریم اما قطعاً این وقفه به تیم ضربه میزند زیرا ما شرایط خوبی داشتیم و نتایج فوقالعاده میگرفتیم. با تعطیلی لیگ مجبور شدیم اردوی یک هفتهای در امارات داشته باشیم و متاسفانه باید با این شرایط کنار بیاییم.
عنایتی ادامه داد: البته در امارات تمرینات خوبی داشتیم و 2 بازی دوستانه هم برگزار کردیم. با توجه به فشردگی لیگ روزهای سختی در انتظار سپاهان باشد. امیدوارم که این اردو تاثیر مناسبی روی روند کاری تیممان بگذارد و در بازگشت از امارات شرایط خوبی داشته باشیم.
وی در پایان با اشاره به دوری بازیکنان ملیپوش سپاهان گفت: به این موضوع هم عادت داریم. در اردوهای قبلی هم چند بازیکن ملیپوش را در اختیار نداشتیم و امیدوارم خستگی آنها به سپاهان ضربه نزند.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:47 PM |
قطبي :ديگر در ايران مربيگري نمي کنم
بعد از جام ملتها آسيا مي روم حتي اگر قهرمان شوم .
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000869.jpg افشین قطبی سرمربی تیم ملی دیگر در فوتبال ایران مربیگری نخواهد کرد. قطبی که به استودیوی خبر ورزشی جام جم امده بود اعلام کرد بعد از جام ملتهای آسیا حتی اگر قهرمان هم شود برای همیشه تیم ملی جدا میشود.
سرمربی تیم ملی افزود : مربی جایگزین من می تواند با تیمی که ساخته ام برای جام جهانی ۲۰۱۴ کار را ادامه دهد. سرمربی تیم ملی گفت : من نسل جدیدی را برای تیم ملی فوتبال ایران آوردم و این کار کوچکی نبود .
افشین قطبی در مورد آینده کاری خود و ادامه فعالیت در فوتبال ایران گفت : قطعا در فوتبال ایران نمی مانم و ترجیح می دهم در جای دیگری مربیگری را تجربه کنم. دوست دارم در جایی مربی باشم که دخالت در کارم کمتر باشد.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:48 PM |
مجيدي و برهاني به ديدار با شاهين ميرسند
آمادگي فرهاد مجيدي و بازگشت آرش برهاني به ميدان بهترين خبر براي کادر فني تيم فوتبال استقلال در آستانه ديدار با شاهين بوشهر بود.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024916.jpg
فرهاد مجیدی، کاپیتان تیم فوتبال استقلال که در بازی با صنعت نفت آبادان دچار آسیب دیدگی شده بود، با تلاش کادر پزشکی این باشگاه توانایی بازگشت به ترکیب آبی پوشان را پیدا کرد و می تواند این تیم را در دیدار با شاهین بوشهر همراهی کند.
آرش برهانی نیز با آبی پوشان تمرین می کند و حضورش در ترکیب تیم استقلال بسته به نظر پرویز مظلومی و دستیارانش است. بازگشت برهانی به ترکیب استقلال می تواند، بخش عمدهای از مشکلات این تیم در فاز حمله را مرتفع سازد.
از اردوی تیم فوتبال استقلال خبر می رسد، مجتبی جباری و محسن یوسفی تنها بازیکنان این تیم هستند که به علت مصدومیت توانایی همراهی تیمشان را نخواهند داشت. امیرحسین صادقی نیز به علت محرومیت نمی تواند تیم استقلال را در مصاف با شاهین بوشهر همراهی کند.
دیدار استقلال مقابل شاهین بوشهر در چارچوب هفته پانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:49 PM |
سامره يا هاشميان درشاهين بوشهر
شاهين بوشهر مذاکراتي را با علي سامره ووحيد هاشميان برگزار کرده تا در صورت جلب نظر آنها يکي از اين دوبازيکن را به خدمت بگيرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005821.jpg شاهین بوشهر پس از آنکه نتوانست برای رفع معضل گلزنی خود عمادرضارا به خدمت بگیرد مذاکراتی را با علی سامره ووحید هاشمیان برگزار کرده تا در صورت جلب نظر آنها یکی از این دوبازیکن را به خدمت بگیرد.
کرمی وسلیمانی از لیست شاهین خط می خورند
پارگی رباط صلیبی صادق کرمی وحمیدرضا سلیمانی باعث شده تا شاهینی ها برای جایگزینی این دو بازیکن در اندیشه خروج آنها از لیست وجذب نفرات جدید باشد. بوشهری ها علاوه براین دو یک جای خالی دیگر هم در لیست خوددارند.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:49 PM |
رحمتي: هنوز هماهنگ نشدهايم
کاپيتان تيم فوتبال اميد گفت: بازيکنان هنوز به هماهنگي کامل نرسيدهاند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00002552.jpg
مهدي رحمتي پس از پيروزي يک بر صفر ايران مقابل بحرين عنوان کرد: اين مسابقه در واقع دومين بازي تدارکاتي ما بود. شيوه بازي بحرين بسيار بد بود و بچهها براي پيروزي خيلي زحمت کشيدند.
وي افزود: آنها خيلي هماهنگتر از ما بودند. اين تيم 6 ماه است که با يکديگر تمرين ميکند. بحرين همان تيمي است که در مسابقات غرب آسيا شرکت کرد بنابراين از ما هماهنگتر بودند اما غيرت بچههاي ايران باعث شد نتيجه لازم را به دست آوريم.
رحمتي خاطرنشان کرد: بازيکنان ايران هنوز به هماهنگي نرسيدهاند. 6 بازيکن از جمله خودم، سيدجلال حسيني، احسان حاج صفي، کريم انصاريفرد و حميد علي عسگر در اختيار تيم نبوديم و تمرين کمي با همديگر داشتيم.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:50 PM |
اعلام اسامي برترينهاي اخلاقي هفته چهاردهم ليگ برتر
برترينهاي اخلاقي هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال معرفي شدند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00025097.jpg سازمان ليگ برتر اسامي برترينهاي اخلاقي هفته چهاردهم را به شرح زير اعلام کرد:
مربي برتر: صمد مرفاوي از مس کرمان
بازيکن برتر: مازيار زارع از پرسپوليس
ميزبان برتر: سايپا
رفتار برتر اخلاقي: کانون هواداران باشگاه استقلال به دليل درخواست لغو محروميت تماشاگران نفت آبادان.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:52 PM |
اخبار کميته انضباطي فدراسيون فوتبال
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال احکام و احضاريه هاي جديدي صادر کرد .
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000661.jpg
اين احکام و احضاريه ها به شرح زير است: جلسه رسيدگي به دعوي مطالبه وجه محمدملا اسماعيلي به طرفيت از باشگاه استيل آذين، روز سه شنبه دوم آذر در کميته انضباطي برگزار خواهد شد.
با توجه به جلسه انضباطي 15 آبان در خصوص مطالبه وجه کاميار گروهي - کارگزار فيفا از رضا نوروزي بازيکن تيم فولاد خوزستان، کميته انضباطي با توجه به پرونده و مقاد قرارداد، رضا نوروزي را به پرداخت 10ده درصد از مبلغ به عنوان حق الزحمه کاميار گروهي محکوم کرد.
طبق گزارش داوري در ديدار بين تيم هاي شاهين بوشهر و شهرداري تبريز از سري مسابقات ليگ برتر که روز 14 آبان در بوشهر برگزار شد، حيدر جعفري آناليزور تيم شهرداري تبريز به دليل اعتراض مکرر و شديد به نحوه قضاوت در بين دو نيمه اخراج شد و کميته انضباطي طبق آيين نامه انضباطي حيدر جعفري به توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ پانصد هزارتومان جريمه نقدي محکوم نقدي محکوم کرد.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:53 PM |
باشگاه صبا به راي كميته انضباطي اعتراض كرد
باشگاه صباي قم به راي کميته انضباطي در مورد سه بازيکن خود اعتراض کرد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00003110.jpg باشگاه صبا به راي کميته انضباطي در مورد محروميت و جريمه نقدي سه بازيکن خود اعتراض کرد و قرار است کميته استيناف به اين راي رسيدگي کند.
محسن بيات، داود حقي و فرزاد حاتمي هر کدام يک جلسه محروم شدهاند.کميته انضباطي همچنين حقي و بيات را به پرداخت 5 ميليون تومان و حاتمي را به پرداخت 7 ميليون تومان جريمه نقدي محکوم کرده است.
روز يکشنبه آينده نيز کميته انضباطي فدراسيون فوتبال در مورد مرتضي کاشي و حميد فرزانه تشکيل جلسه ميدهد. اين دو بازيکن تا اطلاع ثانوي محروم بودهاند.
اين بازيکنان در ديدار دو تيم صبا و مس که در کرمان برگزار شد از سوي کميته انضباطي جريمه شدند.
89/8/20
|
ramin abi |
11-11-2010 12:57 PM |
كمالوند: تابع تصميم كميته انضباطي هستم
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: با تذکر کميته انضباطي مبني بر اينکه در مصاحبههايم دقت کنم مشکلي ندارم و تابع آن هستم.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00024857.jpg
فراز کمالوند درباره شرايط تراکتورسازي عنوان کرد: بازي سختي مقابل صباي قم داريم. درست است که اين تيم چند بازيکن خود را به دليل محروميت در اختيار ندارد اما اين تيم پر مهره و با تجربه است. ضمن اينکه با تغيير در کادرفني اين انگيزه را دارند تا مقابل ما متفاوت ظاهر شوند.
وي افزود: با توجه به فشردگي مسابقات طبيعي است که هر تيمي در يک مسابقه چند بازيکن خود را در اختيار نداشته باشد. تراکتورسازي هم مقابل سپاهان چند بازيکن خود را در اختيار نداشت. براي بازي فردا وضعيت علي جليلي، عباس محمدي و مصطفي اکرامي مشخص نيست و شايد به اين مسابقه نرسند.
کمالوند در مورد دليل جدايي رسول خطيبي از اين تيم و بازگشت او به فولاد گستر گفت: وقتي اين بازيکن را از تيم فولاد گستر گرفتيم به صورت قرضي بود. با توجه به اينکه اين تيم در ليگ دسته اول در هفته هاي اخير نتايج خوبي نگرفته فيروز کريمي با من تماس گرفت و گفت به رسول خطيبي نياز دارد. از طرفي مسئول باشگاه فولادگستر نيز با مديرعامل تراکتورسازي صحبت هايي را انجام داده بود و در نهايت به اين نتيجه رسيديم که رسول خطيبي به اين تيم بازگردد.
سرمربي تراکتورسازي در پاسخ به اين سؤال که اين تيم از نداشتن مهاجم کمبودي ندارد، عنوان کرد: من اگر رسول خطيبي هم بود به دنبال جذب يک مهاجم بودم. ما چند بازيکن ليگ برتري را در نظر داريم که در حال رايزني هستيم تا يکي از اين نفرات را در نيم فصل جذب کنيم.
کمالوند در پايان در خصوص تذکر کميته انضباطي به وي براي انجام مصاحبه گفت: آقاي شريفي به خاطر صحبت هايم بعد از بازي با استقلال اين تذکر را داده و خواسته است در مصاحبه هايم در مورد داوري حرف نزنم و من هم مشکلي ندارم. هيچ گاه با آراي آقاي شريفي به دليل اينکه مي دانم عدالت را رعايت مي کند مشکلي نداشته ام و تابع آن هستم.
89/8/20
|
shokofe |
11-21-2010 02:07 PM |
مدیر عامل تراکتور: بحث حضور عمادرضا در پرسپولیس اصلا مطرح نیست.
در صحبتی که ما با عماد رضا داشتیم او به ما گفت که بحث حضورش در پرسپولیس خیلی وقت است منتفی شده و عماد رضا با تنها باشگاهی که به توافق نسبی رسیده است تراکتور است
http://u.goal.com/101400/101430_news.jpg
مدیر عامل باشگاه تراکتور در مورد جذب عماد رضا مهاجم عراقی و فصل گذشته سپاهان اصفهان به تیم تراکتور سازی مسایل جالبی را مطرح کرد ایشان در مورد خبر پیوستن این بازیکن به تیم پرسپولیس را منتفی دانست و افزود :«برای آمدن عماد رضا به تیم تراکتورسازی مسایل و مشکلات زیادی وجود دارد که باید آنها را بررسی کنیم، یکی از این مشکلات که برای عماد رضا بوجود آمده بحث شکایت باشگاه مصری از این بازیکن است که مشکلات را دو چندان کرده است، در هر صورت پرداخت رضایت نامه به باشگاه مصری و مبلغ انتقال این بازیکن بسیار بالاست و این موجب شده که در جذب عماد رضا با مشکل مواجه شویم.»
مدیر عامل باشگاه تراکتور در مورد اخبار منتشر شده در مورد انتقال این بازیکنان به پرسپولیس هم افزود: « در صحبتی که ما با عماد رضا داشتیم او به ما گفت که بحث حضورش در پرسپولیس خیلی وقت است منتفی شده و عماد رضا با تنها باشگاهی که به توافق نسبی رسیده است تراکتور است که بعد از شکایت باشگاه مصری از این بازیکن بحث انتقال این بازیکن فعلا مسکوت است .»
مدیر عامل باشگاه تراکتور در مورد انتقال رسول خطیبی و نتایج تیم تراکتور افزود: «در هر صورت مسئولان گسترش فولاد این بازیکن را می خواستند و نیمکت نشینی خطیبی هم در تراکتور عاملی شد تا با انتقال این بازیکن موافقت کنیم، نتایج تیم هم تا اینجا بد نبوده اما در هر صورت انتظارات از تیم تراکتور بالاست و در بعضی دیدارها هم چون بازی با استقلال و صبا بعلت مشکلات ناشی از داوری و شرایط بد زمین نتوانستیم قابلیت های خود را نشان دهیم و باید قبول کنیم که در لیگی بازی می کنیم که اکثر تیم ها مدعی هستند و ما هم جز آن تیم های مدعی سعی خواهیم کرد در ادامه شرایط تیم بهتر شود.»
سردار جعفری در مورد دیدار این تیم برابر شهرداری هم افزود : «این دربی زیبای های خودش را دارد و تیم تراکتور هم در شرایط خوبی به سر می برد و من امیدوارم هواداران دو تیم از بازی فردا بین دو تیم همشهری لذت ببرند ولی در هر صورت ما برای جام حذفی برنامه داریم و می خواهیم از جام حذفی به آسیا برسیم .»
|
shokofe |
11-24-2010 08:47 PM |
در حاشيه رقابتهاي مسترز لندن؛ مارادونا، مهره شانس جوکوويچ
او قرار است به من چند تکنيک خاص فوتبال را نشان دهد. اوهمين الان مربيگيري مي کند. شما نمي دانستيد؟ ما داريم روي توپهاي بلند که بايد با دست به آنها ضربه زد تمرين مي کنيم
http://u.goal.com/117300/117354_news.jpg
سایت گل - رقابتهاي امسال مسترز تنيس جهان يک ميهمان ويژه به نام ديه گو آرماندو مارادونا دارد که البته دوشنبه شب درسالن اصلي برگزاري اين رقابتها با سوتهاي پياپي تماشاگران مواجه شد.
مربي سابق تيم ملي آرژانتين که مشغول تماشاي نواک جوکوويچ صربستاني برابر توماس برديچ بود، از ضربات فوق العاده اين تنيسور جوان بيش ازحد به وجد آمد، به طوري که در پايان مسابقه جوکوويچ ابراز اميدواري کرد با حمايت اسطوره فوتبال آرژانتين بتواند قهرمان اين دوره از رقابتها شود. مارادونا که يکي از هواداران پرو پا قرص تنيس است، بشدت سيد سوم اين رقابتها را که بعد از يک فصل استثنايي در مسترز لندن هم خود را جزو مدعيان قهرماني معرفي کرده، تشويق کرد
. جوکوويچ در دو ست تنيسور اهل جمهوري چک را مغلوب کرد تا شروعي خوب در اين مسابقات داشته باشد. تنيسورصربستاني در پايان بازي گفت که مارادونا از او در اين تورنمت حمايت مي کند. اين دو که از سه سال پيش تاکنون به دلايل مختلف هداياي مختلف بين هم ردوبدل مي کردند، سرانجام در لندن با يکديگر روبه روشدند. جوکوويچ براي ستاره سابق تيم ملي آرژانتين يک راکت و تي شرت فرستاده بود تا علاقه او را به وي نشان دهد و مارادونا هم با امضاي آن تي شرت جواب محبت جوکوويچ را داده بود.
زماني که مارادونا دردنياي فوتبال خدايي مي کرد و بهترين بازيکن نسل فوتبال خويش به شمار مي رفت، ستاره تنيس صربستان حتي هنوز متولد هم نشده بود. اما جوکوويچ همچنان يکي از هواداران افراطي مارادوناست و به خاطر گل با دست او به انگليس که خود مارادونا از آن به عنوان دست خدا ياد کرده، لذت مي برد.
جوکوويچ گفت: «همين که شخصيتي مثل مارادونا حامي من است براي من افتخار بزرگي محسوب مي شود. ملاقات کردن با او واقعاً باعث خشنودي است. شايد او بهترين بازيکن تاريخ فوتبال دنيا درهمه دوران باشد، ولي درعين حال يکي از بزرگترين الگوهاي ورزشي تاريخ هم به شمار مي آيد.
يکي از خبرنگاران آرژانتيني به من گفت که مارادونا از تماشاي بازي من لذت مي برد و براي همين من برايش يک راکت و تي شرت فرستادم. او هم تي شرتي که برايش فرستاده بودم را امضا شده برايم برگرداند. من آن تي شرت را در خانه ام دريک جاي مخصوص نگه مي دارم. ما در يکي دو سال گذشته فقط از اين طريق با هم در تماس بوديم و اين اولين باري است که او را از نزديک مي بينم.
فهميده ام که او قصد دارد در کل اين تورنمنت در لندن حضور داشته باشد. اميدوارم حضور مارادونا براي من خوش شانسي بيارود»
با اينکه مارادونا خيلي کم زبان انگليسي را بلد است، اما جوکوويچ توانست با او به ايتاليايي حرف بزند و از مارادونا 50 ساله خواست تا بازهم براي تشويق او به سالن برگزاري رقابتها بيايد.
جوکوويچ سپس با طعنه به آن گل با دست به يادماندني مارادونا در جام جهاني مکزيک به انگليس که هنوز هم باعث مي شود مردم اين کشور او را هو کنند، به شوخي گفت: «ما درمورد احتمال اينکه او سرتمرينات و يا بازيهاي من بيايد حرف زديم، چون مي خواهيم کمي با هم تنيس و فوتبال بازي کنيم. خدارا شکر او قرار است به من چند تکنيک خاص فوتبال را نشان دهد. اوهمين الان مربيگري مي کند. شما نمي دانستيد؟ ما داريم روي توپهاي بلند که بايد با دست به آنها ضربه زد تمرين مي کنيم.»
مارادونا درچند سال اخير علاقه خود به تنيس را افزايش داده و حالا که مسؤوليتي دردنياي فوتبال ندارد، تصميم گرفته يک هفته اي درلندن به تماشاي مسابقات هشت تنيسور برتر جهان درمسترز پايان سال بپردازد.
جوکوويچ گفت به محض اينکه مارادونا را روي صندلي و در حال تماشاي بازي خودش ديده، به وجد آمده است. «مارادونا عاشق تنيس است.
من وقتي فهميدم که او قرار است مسابقه مرا تماشا کند، حتي از شدت هيجان کمي استرس گرفتم.اما حضور او به عنوان طرفدار خيلي مهم است. اين بدين معناست که من در زندگيم هم موفق بوده ام. اينکه افراد مهمي براي تماشاي مسابقات من مي آيند و چندساعت روي صندلي مي نشينند تا بازي مرا تماشا کنند، واقعا باعث افتخار است» رابرت دنيرو هنرپيشه مطرح هاليوود هم از حاميان پرو پا قرص جوکوويچ محسوب مي شود.
|
اکنون ساعت 06:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |
|