![]() |
ادمین اسم زمان نیار که مه اساسی می ترسم |
حق با شماست امّا.................................
|
|
سلام و صبح زیبای اردیبهشتی تون خوش :53:
نقل قول:
به خدا نه نخوام ها . میام بنویسم هر چی فکر می کنم کلمه ای حتی تلفظ کرمانشاهی یادم نمیاد . بعد که میام نوشته های شماها رو می بینم فکم یک متر و نیم باز می مونه من این کلمه رو سالها پیش شنیده بودم .. تازه طفلک مامانم .. بعضی وقت ها با بچه هام صحبت می کنه . مثلا میگه . عزیزم خودم میدم بشد ( باز شک دارم درست نوشته باشم ) بچه ها می زنن زیر خنده می گن مادر بزرگ اشتباهی صحبت می کنه . یا تو کرمانشاه دنبال یه آدرس بودیم . از یه بنده خدا با زبان کردی ازش آدرس پرسیدم . با چه تعجبی جلوی آقاهه برگشته می گه مامان چرا داری خارجی صحبت می کنی؟؟؟ :21: تازگی ها هم می گن حق نداری با بابا خارجی صحبت کنی چون ما نمی فهمیم چی به همدیگه می گین . نقل قول:
معذرت می خوام حرف حالیش نمی شده ... تازه بعد از یکی دو ماه نمی گه معذرت حرفت رو قبول نکردم . می گه حق با تو بود_:2: نقل قول:
ولی وقتی می بینی طرف داره اشتباه می کنه و روی برداشت خودش داره قضاوت می کنه آدم دلش نمیاد بی خیال از کنار این اشتباه بگذره .. |
درود بر گشتدان :) |
|
سلام امیدوارم همگیتان خوب باشید. زیاد با بحث ها اشنایی ندارم همیشه برای رمان خواندن میامدم تو کلوب .ولی دوس دارم منم جزء جمع خوب ودوستانتان باشم البته اگر قابل بدانین:53:
|
الو ... الو... سلام کسی اونجا نیست ؟؟؟؟؟ مگه اونجا خونه ی خدا نیست؟ پس چرا کسی جواب نمیده؟ یهو یه صدای مهربون! ..مثل اینکه صدای یه فرشتس .بله با کی کار داری کوچولو؟ خدا هست؟ باهاش قرار داشتم.. قول داده امشب جوابمو بده. بگو من میشنوم .کودک متعجب پرسید: مگه تو خدایی ؟من با خدا کار دارم ... هر چی میخوای به من بگو قول میدم به خدا بگم . صدای بغض آلودش آهسته گفت یعنی خدام منو دوست نداره؟؟؟؟ فرشته ساکت بود .بعد از مکثی نه چندان طولانی:نه خدا خیلی دوستت داره.مگه کسی میتونه تو رو دوست نداشته باشه؟ بلور اشکی که در چشمانش حلقه زده بود با فشار بغض شکست وبر روی گونه اش غلطید وباهمان بغض گفت :اصلا اگه نگی خدا باهام حرف بزنه گریه میکنما... بعد از چند لحظه هیاهوی سکوت ؛ بگو زیبا بگو .هر آنچه را که بر دل کوچکت سنگینی میکند بگو..دیگر بغض امانش را بریده بود بلند بلند گریه کرد وگفت:خدا جون خدای مهربون،خدای قشنگم میخواستم بهت بگم تو رو خدا نذار بزرگ شم تو رو خدا...چرا ؟این مخالف تقدیره .چرا دوست نداری بزرگ بشی؟آخه خدا من خیلی تو رو دوست دارم قد مامانم ،ده تا دوستت دارم .اگه بزرگ شم نکنه مثل بقیه فراموشت کنم؟ نکنه یادم بره که یه روزی بهت زنگ زدم ؟نکنه یادم بره هر شب باهات قرار داشتم؟مثل بقیه که بزرگ شدن و حرف منو نمی فهمن. مثل بقیه که بزرگن و فکر میکنن من الکی میگم با تو دوستم .مگه ما باهم دوست نیستیم؟پس چرا کسی حرفمو باور نمیکنه ؟خدا چرا بزرگا حرفاشون سخت سخته؟مگه اینطوری نمی شه باهات حرف زد... خدا پس از تمام شدن گریه های کودک:آدم ،محبوب ترین مخلوق من.. چه زود خاطراتش رو به ازای بزرگ شدن فراموش میکنه...کاش همه مثل تو به جای خواسته های عجیب من رو از خودم طلب میکردند تا تمام دنیا در دستشان جا میگرفت. کاش همه مثل تو مرا برای خودم ونه برای خودخواهی شان میخواستند .دنیا برای تو کوچک است ... بیا تا برای همیشه کوچک بمانی وهرگز بزرگ نشوی... کودک کنار گوشی تلفن،درحالی که لبخندبرلب داشت در آغوش خدا به خواب فرو رفت |
صبح همگی بخیر
|
چطوری جوون بمونیم؟
1-اعداد و ارقام غیر ضروری رو دوربنداز! این اعداد شامل سن، قد و وزن میشه بگذار دکترها راجع به این عددها نگران باشن خوب واسه همینه که بهشون ویزیت می دی. 2 دوستهای شاد و خوش و خرم و سر حالت رو برای خودت نگه دار! آدمهای بی حس و حال تو رو هم بی حال می کنن ( اگه خودت جزو این دسته ای حواست باشه!) 3- دائم در حال یادگیری باش! سعی کن بیشتر راجع به کامپوتر، کارهای دستی،باغبانی و خلاصه هرچی که فکر می کنی یاد بگیری هیچوقت نگذار مغزت بی کار بمونه "مغز بیکار پاتوق شیطانه" این شیطان هم اسمش آلزایمر ِ 4- از چیزهای ساده، لـــذت ببر 5- اغلب بخنـــــد، قهقهه های بلند و طولانی اونقدر بخند که نفست بند بیاد اگه دوستی داری که خیلی باهاش می خندی، پس خیلی باهاش وقت بگذرون 6- گاهی اوقات یه کم اشک بریز سختی کشیدن هست، غمگین بودن هست اما ادامه بده تنها کسی که تمام طول زندگیمون کنار ماست، خود ما هستیم پس تا وقتی که زنده ایی زندگی کن 7- دور و اطرافت رو با آدمهاو چیزهایی پر کن که دوستشون داری با د وستها و فامیل، با یادگاری هات، حیووون خونگی، موسیقی ، گل و گیاه و خلاصه هرچیزی خوب حالا خونه ات پناهگاه و محل آرامشت شد؟ بگو ببینم، رابطه ات با خدا چطوره؟ 8- سلامتیت رو جشن بگیر و بهش اهمیت بده! اگه سالمی، سعی کن این وضعیت رو حفظ کنی اگه وضعت متغیره، سعی کن متعادلش کنی و حالت رو بهتر کنی اگر هم فکر می کنی تنهایی از پسش بر نمی آیی،از یک نفر کمک بگیر 9- به سمت ناراحتی ها ت سفر نکن! برو به یک مرکز خرید، برو به یه محله ی دیگه، حتی برو یه کشور دیگه اما هیچ وقت جایی نرو که باعث سرافکندگی و احساس گناهت بشه 10- از هر فرصتی که داری استفاده کن و به همه کسانی که دوستشون داری، عشقت رو نشون بده |
اکنون ساعت 10:03 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |