پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مطالب آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=11)
-   -   مهمترین اتفاقی که امروز برات افتاده رو بنویس (http://p30city.net/showthread.php?t=10480)

Saba_Baran90 07-11-2011 11:47 PM

امروز برا اولین با رفتم کارآموزی!
میدونین.....بنظرم بهتره یه عکس از خودم در حال کار بگیرم بذارم یه جا که همیشه ببینمش که از این به بعد هر وقت از یه درس بدم اومد یادم باشه من چیزای بدتر هم گذروندم!

bigbang 07-12-2011 04:46 PM

امروز اولین جلسه عملیم بود نزدیک بدجوری خراب کنم استرس تمام وجودم یک لحظه گرفت
آخه قپی در آوردم گفتم مثلاًیه 5، 6 بار ماشین و پارک کردم و یه بار تو جاده هیچی مارو برد تو شهر نزدیک بود بریم مستقیم تو جدول یه جا هم نزدیک بود بزنیم به عابر خیلی حالم گرفته شد
سعی میکنم با اعتماد به نفس بالاتر برم ایندفعه تا خراب نکنم
من همون دفعه اول باید عملی قبول شم اصلاً برام افت داره هر چند که تا امروز ماشین نروندم ولی انگیزه در حد تیم ملیست !

ساقي 07-13-2011 02:19 PM

اینقدررررررررررررررر مهم بود واسم که گریه کردم _:2:
دلم میخواست همراهش بررررررم ولی نشد نشد نشد :mad:
اینقدر به شوخی از صبح واسش خوندم کربلا کربلا ما داریم میاییم
اخررررررر اون رفت من موندم :d:p;)
دلم خوش بود انرزی مثبت میفرستم :d
باید میگفتم کهریزک کهریزک ... :21:

مهلا خانم 07-13-2011 07:31 PM

با عشقم که یه ماهه من و گذشته و رفته کیش حرف زدم.............................

kiana 07-13-2011 10:27 PM

همین چند ساعت پیش یک خبر خیلی ناراحت کننده شنیدم که اصلا توقعش را نداشتم راستش خیلی غصه دار شدم و غصه خوردم.
امیدوارم تو این روزها و لحظات خوب و خوش اعیاد دل همه شاد باشه.....

GolBarg 07-14-2011 12:35 AM

رفتیم عروسی یکی از اقوام بهم خوش نگذشت...فقط با دختر عموم غیبت کردیم :d سه شنبه عروسی دوستمه..کلی برنامه واسش ریختم ...امیدوارم عکسام خوبب بشه :rolleyes:
فقط از نظر تغذیه عالی بود :21: برم بخوابم صبح باید برم سرکار _:2:_:2:

bigbang 07-14-2011 09:08 PM

همین الان یه بسته پنیرو کامل خوردم با سس کچاب و نون فلفل و نمک و خیار و گوجه !
خیلی حال داد همین جوری تنهایی برای خودم ضیافتی راه انداخته بودم !
در هر صورت امروز جلسه عملی فرمونم کنسل شد عوضش باید فردا ساعت 2 بعد از ظهر برم ! رفتم دی وی دی مجموعه بازی های قدیمی کنسول ها رو خریدم یه چیز جالب که داشت شبیه ساز کنسول برای موبایل مخصوصاً نوکیا بود فکر بازی های کنسول رو روی موبایل بازی کنی چه حالی میده !{داش مشتی}
بازی های قدیمی کنسول های قدیمی مثل سگا و میکرو ، فامیلی گیم ، کمودور 64، آتاری همه توی دو تا دی وی دی بودش
من خودم سگا داشتم پر بیراه نگفته بود همه بازی های کنسولهای قدیمی بود من که سگا رو دیدم همه بازی ها بود حتی اونایی که تو ایران هم نیومده بود یادی از گذشته بود خیلی کیف کردم شورش در شهر رو با هارد رفتم تا آخر ! مورتال کامبت ................
چه دنیایی داشتیم !:rolleyes:

Saba_Baran90 07-15-2011 05:11 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 219573)
همین الان یه بسته پنیرو کامل خوردم با سس کچاب و نون فلفل و نمک و خیار و گوجه !
خیلی حال داد همین جوری تنهایی برای خودم ضیافتی راه انداخته بودم !
در هر صورت امروز جلسه عملی فرمونم کنسل شد عوضش باید فردا ساعت 2 بعد از ظهر برم ! رفتم دی وی دی مجموعه بازی های قدیمی کنسول ها رو خریدم یه چیز جالب که داشت شبیه ساز کنسول برای موبایل مخصوصاً نوکیا بود فکر بازی های کنسول رو روی موبایل بازی کنی چه حالی میده !{داش مشتی}
بازی های قدیمی کنسول های قدیمی مثل سگا و میکرو ، فامیلی گیم ، کمودور 64، آتاری همه توی دو تا دی وی دی بودش
من خودم سگا داشتم پر بیراه نگفته بود همه بازی های کنسولهای قدیمی بود من که سگا رو دیدم همه بازی ها بود حتی اونایی که تو ایران هم نیومده بود یادی از گذشته بود خیلی کیف کردم شورش در شهر رو با هارد رفتم تا آخر ! مورتال کامبت ................
چه دنیایی داشتیم !:rolleyes:

نوش جونت بیگ بنگ جون!
می تونی اسم اون دی وی دی رو بگی؟ یاد همه این بازی های که گفتی به خیر! دورانی داشتیم یه زمانی با این کنسول ها!

bigbang 07-16-2011 11:56 PM

صبا خانم بابت بازی پیام خصوصی دادم نوشتم اونجا اینجا حاشیه بریم شهید میشیم !!
من چقدر دیر دیر میام فروم آخه !{قاط} خودم ، خودمو دعوا کردم نیس همه کشته مرده منن !:rolleyes: این تابستون شوخیش گرفته دیگه گفتیم هوا گرم شه نه اینجور بیخیال بابا کوتاه بیا قاطییییی! از کارو زندگی افتادیم !
درس و هم که کنار گذاشتیم این یه تابستونی آخه از بس ترم پیش ضد حال زدن همچین به گل نشستیم امروز کلاس فرمونم نداشتم حوصله ام داشت سر میرفت پر بیراه نگفتن قدیمی ها ترک عادت موجب مرضه ایکاش ترم تابستونه میگرفتم !
نیست تازه دارم رانندگی یاد میگیرم از بابام فراری هستم آخه هر وقت منو میبینه میگه ممد فوششششششششت (این مثلاً صدای سوت بود الان !) بپر تو ماشین بریم میخوام ایراداتو بگیرم ( اشک آدمو در میاره ) ای بابا ولمون جان هر کی دوست داری نخواستیم
خفههههههههه ×××:mad: وقتی میگم سوووووویچو بگیر یعنی اگر اما توش نیست !
امروز دیگه میخواستم وسط جاده خودمو از ماشین بندازم بیرون راحت شم هی این میگفت این دست انداز ندیدی(ارتفاع دست انداز 0.000008 میکرون حالا) اونو ندیدی نمیدونم رانندگی میکنی فرمونو سفت نگیر با یه فرمون بپیچ !!!!
یعنی الان فقط حال منو درک کنین دیگه ................

bigbang 07-21-2011 04:18 PM

سلام بدون مقدمه هنوز کلاس فرمونم تموم نشده هوا هم کی هی گرم و گرمتر میشه میخوام پست بزنم میترسم خطری باشه آخه مثلاً در مورد موضوعاتی که تو جراید هست صحبت کنم که فایده ای نداره (یه چیزو میگم نشنیده بگیرید وقتی دیدید یه موجی اومد و همه شدن موج سوار باید جای دیگه دنبال ماهی بگردید اگر گرفتید منظورو که خوب اگه نه شرمنده !) حالا بگذریم یه چند تا پست هست که در موردشون مردد هستم سانسور اشو انجام بدم اگه خطری بود میدم ارشد های محترم ! البته ***** من اینقدر قوی هست که نیاز به بازبینی نداشته باشه ! حرف مفت زیاد زدم بزرگترین اتفاقی که در دو روز گذشته برام افتاد این بود که دوبار رویای صادقه ای که قبلاً دیده بودم به حقیقت پیوست برام جالب و البته وحشتناک بود چون من میدونستم میخوام چیکار کنم ولی نمیدونم چرا کاری غیر از اون کاری که میدونستم انجام میدم انجام ندادم انگار یه درایتی فراتر از خودم بودم یا چطور بگم خودم ، خودم نبودم انگار داشتم خودم رو از بیرون میدیم البته چون زمانش خیلی کمه فرصت تحلیل نیست ولی برام خیلی جالب بود !!! دیگه الان بستنی زعفرونی گرلفتم و دارم میخورم جای شما خالی پدرم رفته ماموریت مادرم هم رفت مسافرت تنهایی هم عالمی داره واسه خوداش ای بابا !!!

اکنون ساعت 01:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.