![]() |
دوستانه تازه وارد و جدید خوش آمدید امیدوارم در زمینه های مختلف سایت پیشرفت زیادی داشته باشین
|
سلام من شکوفه هستم 24 ساله لیسانس کارمند(البته مدیر)روی هم رفته قابل تحملم:cool: امید وارم دوستای خوبی بشیم.
|
سلام شکوفه جان خوش اومدی امیدوارم لحظات خوبی رو کنار هم داشته باشیم
|
بسم الله الرحمن الرحیم
The First Post سلام به همه دوستان و اساتید محترم جوانی هستم از جنس مذکر - متولد کرمانشاه - دانشجوی رشته الکترونیک - دوستدار علم و دانش |
نام: نیکناز
نام خانوادگی:رحیمی روز و ماه و سال تولد: 1368/9/27 جنسیت: مونث شهر و زادگاه:متولد کرمانشاه ساکن کرج و دانشجوی زنجان وضعیت فیزیک بدنی: عینکی هستم / نیستم!:نه شنا بلدم / بلد نیستم!:بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:نه هنوز وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله:دشمن بیصداقتی اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : اجتماعی ام پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند:دروغ،دورویی،هوای گرم پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم:مامانم،دوستام،کاکائو،موبای ،تلفن ورزش هاي مورد علاقه من:بسکتبال کتابهاي مورد علاقه:زیاده.. غذاهاي مورد علاقه من:ماکارونی،سالادها اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:10سال قبل اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:با مامانم بودم.نرمال بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:سرچ مطلب برای انجمن فیزیک نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:سرچ.. و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟دوست باشیم |
سلام نیکناز جان.و خوش آمد گویی به تمام دوستان جدیدمان.:53::53: خوش امدی به پی سی سیتی. انشالله بتوانیم با کمک یکدیگر روزهای قشنگی را داشته باشیم.{جشن پتو} |
سلام منم امیر هستم 30 ساله لیسانس مکانیک و کارشناس شرکت نفت هستم
با تشکر |
سلام به تمام دوستان تازه وارد
به فروم خودتون خوش اومدین امیدوارم در کنار هم لحظات پر بار و مفید و شاد و سالمی داشته باشیم موفق باشید |
نام: عمید
روز و ماه و سال تولد: 28 بهمن 64 شغل: برنامه نویس قد: 184 وزن: 80رنگ مو: سیاه وضعیت فیزیک بدنی: یه کم درشت هیکل عینکی هستم / نیستم!: نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!: بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: بلدم ولی از ویراژ دادن بدم میاد. کورس هم فقط شرطی :دی اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): پررو اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی ):محسنات من: زیاده حوصله نوشتن نیست :دی معایب من: چیزی برا گفتن نیست اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : نمیدونم مواردی که برايم قابل تحمل نيستند: دورغ، باختن، کمربند ایمنی، مشترک گرامی:دی علايق مهم من: کامپیوتر - موزیک - فیلم - سرعت - عقرب مهارتهای من: 1-2-3 ورزش هاي مورد علاقه من: فوتبال - سوارکاری - کانگ فو کتابهاي مورد علاقه: درسی :دی موسيقي هاي مورد علاقه من: مایکل جکسون - امینمطرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: بارسلونااگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: میتونی توی بن لیست همه فروم ها پیدام کنین :دی نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: شانس شما بود! :دی و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: بروزرسانی هم بد چیزی نیست! من که نیومده از ظاهر انجمن خشته شدم! بابا VB4 اومد و رفت! ;) |
سلام
من بهاره هستم 21 ساله دانشجو عاشق سینما |
اکنون ساعت 08:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |