![]() |
ما دو تن مغرور هر دو از هم دور
وای درمن تاب دوری نیست ای خیالت خاطر من را نوازشگر بیش از این در من صبوری نیست بی تو من تنهای تنهایم من به دیدار تو میایم............... |
|
گاهی باید آرامش کسی که عاشقش هستید را به هم به طریقی تا بفهمد کجای عشقشی ...
|
خوشبختیدرمیان خانه شماست بیهوده آن را درمیان باغ دیگران نجوئید راز خوشبختی دراین است که بدانیددیگران دلیل خوشبختی شما هستند
|
زندگی باصدا شروع می شود بی صدا تموم میشه عشق باترس شروع میشود با اشک تمام میشه دوستی هرجایی میتونه شروع بشه اما هیچ جا تموم نمیشه
|
توشاهکارخالقی تحقیر را باور نکن برروی بوم زندگی هرچیزی می خواهی بکش زیبا وزشتش پای توست تقدیررا باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق ترا شاد آفرید آزاد آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو زنجیر را باورنکن
|
دلم تنگ میشودگاهی جای پایی سرد ردپایی گنک دراین سایه ی تنهایی چه بیرنگ میشویم گاهی... |
|
باران که می بارد تمام کوچه های شهر پر از فریاد من است
که میگویم: من تنها نیستم, تنها منتظرم |
گه کسی دیوونت بود ، بازیش نده
اگه عاشقت بود ، دوسش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اینطوری همیشه یه پله ازش عقبتری ، اگه یه روزی خسته بشه و یه پله …بیادعقب ، تازه میشه مثل تو… |
اکنون ساعت 01:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |