![]() |
سلام به روی ماهتون
ایشاله همیشه دلتون شادو لبتون خندون باشه عجبببببببببب هواییه خوش به حالمون {شیت شدن} |
باران میاد نم نم... این است وضع ما... اگر نیستیم گاهی ،در بیابان هستیم.... |
شعری از کیوان روشنی
سلام همشهری:53: |
اااااااااااااای هی خاله گیان باز صد آفرین بر شما که یه سری به اینجا زدی:53: |
آنا گیان حتما امتحان دارن، ایشااله با خبرای خوش و نمرات عالی میان |
سلام
من زنده ام فقط فرصت میخوام سرم خیلی شلوغه فعلا بای این چه وضعشه ها این چیه چرا شعر گذاشتین چرا درمورد من حرف میزنن چرا بهم حرف میزنن اینا چرا خلوته چه خبره آهای دخترا شما ها کجا میرید؟ این همه حرفتون کجا میره؟ آهی مردم اینجا چرا اینجوریه اینجا اصلا حال نمیده آهای ........... پوریا حقیقی در حال غر زدن راستی یلدون شبتون پیش پیش مبارک |
سلام بچه ها
منم بچه ی کرماشام...دلم براش شده قد گنجشکی بو خودا وی خوش ب حالتان هستین اونجا خوزگ به خودتان ولا راسی خانه م اهوازه .. |
خاله گیان حالا کو تا امتحانا |
راستی تا چند روز دیگه بیشتر زنده نیستیم بیایید بشینم و تا دلمان میخواد حرف بزنیم!!!!!!!!!!
آقا ای چه بحثیه دنیا به آخر رسیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این آقا یه نظریه دیگه داده که قراره سال آینده اتفاق بیفته اگه این چیزی که گفته دنیا به پایان میرسه اتفاق بیفته دیگه اون نظریه اش از بین میره و ... شما فهمیدید من چی گفتم؟ |
شعری از فریاد شیری "شاعر معاصر کرمانشاهی"
شعری از "فریاد شیری" |
اکنون ساعت 10:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |