![]() |
تولد هم آذریای مهربون و دوس داشتنی مبارک تولد شروین عزیز مبارک یادمه از اولش با خودم توی یک ماه بدنیا اومده بودی:d هنوزم توی همون ماه ثابت قدمی:d تولدت مبارک ایشاله تبریک عروسیت بزودی زود |
تولد
آقا شروین تولدت مبارک |
آقا شروین تولدتون مبارک
انشاله که 120 سال شاد و سلامت زندگی کنید و به همه آرزوهاتون برسید عذرخواهی میکنم از سایر دوستانی که فراموش کردم تولدشون رو تبریک بگم انشاله که سالیان سال زندگی سرشار از شادی، سلامتی و موفقیت داشته باشید |
به به همه آذريااااااااا :d |
سلام و درود:53::53:
آقا نیست ما تو گچیم_:2: از فروم کم خبریم {داش مشتی}(حالا انگار قبلش خیلی زیاد تو فروم بودم:d !!) به به تولد خیلی خوبه بخصوص اگه تولد دوستان و عزیزان باشه محمد عزیز تولدت مبارک :53::53::53::53: انشاءلله روزی ببینم سکان فدراسیون فوتبال رو دست گرفتی ما رو از شر این نیشخندهای آزاردهنده کفاشیان راحت کنی... شروین... :53::53::53::53: شروین اصول بچه شریفیه و اهل شریف آباده... خیلی به مشرف شدن اهمیت میده و در شرف خرید یه جفت واسه طوطی محبوبش هست... در کل شروین شریف ترین جاکوبز دنیاست... |
شهروین خان
شهروین خان :53:{پپوله}:53: ساڵهاتی لهداێک بوونت پێرۆزبێ هێوادارم :53:ههرساغ:53: وسڵامهتو:53:شادبژی |
داداش شروین تولدتون مبارک |
شروین جان تولدت مبارک:53::53: |
پوزش بنده رو ميذيرند حتما اقايا ن و حانم هاي محترم بابت تولدشون و نبودن من اينجانب ديگه رئيس جمهوور شدم ديگه وقت نميكنم تولد دوستان خوب رو هم تبريك بگم
كار خدا رو ديدين ؟ هي هي هي ... خيلي ساده و شيك و مجلسي محمد عزيز شروين گرامي مهباي نازنين تولدتون رو تبريك عرض ميكنم و خوشحاليم كه يك سال ديگر هم در كنار ما بوديد . http://www.aftab.ir/e_card/photos/cb...444bc54b61.jpg يه كيك كوچولو براي هر سه شما عزيزان يكيتون شيريني واسش بده به همين خاطر كوچولو گرفتيم . |
|
اکنون ساعت 05:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |