![]() |
نقل قول:
نقل قول:
فربانت دخترم...ان شاا.. قسمت شما هم بشه..من كه دوباره به سرم زده برم ..سير نميشم |
نقل قول:
نكنه هنوز دلخوري؟اگه دلخوري بگو از دلت در بيارم ..همين جوريش 100 نفر از ماناراحتن و دلخوري دارن ..ديگه طافت ندارم بشه 101 نفر ... من دوستت دارم .. نقل قول:
|
سلام هيوا
بارون اون روز از ظهر شروع شد و اون موقع كه من هواي كرمانشاه رو گفتم خبري از بارون نبود و ديدي كه ادمين هم اعتراف به اشتباهش كرد . |
آرياناي عزيز
خوش آمدي،زيارت قبول. فرگل جان تشكر ميكنم... |
نقل قول:
|
سلام بچه ها حال شما ؟
خوبن همه ؟ باران جان مجدد خوش امدی.. بیشتر بیا میری نمیای تا یه سال دیگه ... دوقلواتم بیار تازه ... فرگل خانم شوخی بود اونا که مهدی و من گفتیم چرا جدی گرفتی من وضع هوا رو همونی که تو گفتی میدونستم گفتم اذیت مهدی کرده باشم... ارریانا جان ببخشی نمیدونم به خدا چی شد چرا چیزی نگفتم ..... ان شاالله که خوش گذشته و زیارتت قبول.. یه عده از بچه ها نیستن...مثل اناهیتا اله ابها.. من به فریما خانم هم نامه دادم گفتم دلخوری رو بذاره کنار و بیاد در کنار بچه ها باشه اما پاسخی دریافت نکردم... موفق باشین همگی |
سلام باران عزیز!منم یه خانوم سایت!امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم عزیزم.ندیده و نشناخته همه ی بچه های گل همشهریم رو دوست دارم.
راستی میدونستی من عاشق اسم باران و خود باران هستم؟ |
بچه های کرماشان
مهدی سریع بیا این عکس اویتر منو ببین میخوام فردا برش دارم
گذاشتم دل تورو بسوزونم.. هم هوای ابری هم کوه هم طاقبستان هم من رفیقت توشیم ... ها ها ها ه اه ادلت بسوزه.. کلی از کوه پشت دانشکده رفتم بالا .. .بیمارستان امام رضا رو میبنی ؟ ها ها ها دلت بسوزه ها ها ها {جشن پتو} ایشلا بر میگردی.. .سامان جان مجدد به تو هم خوش امد میگم.. مخلص بچه ها هم هستیم و.و.. . |
ما که چیزی جز یه لامپ سوخته ندیدیم:p
|
سلام مجدد...
راستی من به خانم افتاب خوش امد گویی نکردم خانم خوش اومدین به جمع ما یه عده ادم گل _جز خودم و تاری و اریانا_ در این سایت و مخصوصا در این تاپیک هستند حتما چیزهای زیادی برای یادگرفتن و یاد دادن به هم داریم در این جمع خوشحالم که یه دوست دیگه بهمون اضافه شده.... رزیتا لامپ سوخهته؟ چیکار کنیم لابی های صهیونیستی و مافیا قدرت سایت گفتند ادمین که عسکشو بذاره توی سایت توی شهر میشناسنش ترورش میکنن هاهاها مام برش داشتیم... مهدی که اومد براش نامه خصووصیش میکنم اکه خواست... هاهاهاا رزیتا تو نرفتی adsl بگیری ؟ بابا با دایل اپ میای این همه پست میزنی من احساس چیز میکنم ! پول تلفن و اینا بد میشه ها بیا برو بگیر از حسابگر به خاطر من 10 درصد تخفیف میدن بهت هر دوست دیکگه ای هم که میخواد پیام بده عرض کنم خدمتش 10 درصد بهش تخفیف میدن نمیخوام زیاد بنویسم الکی تبلیغ میشه ولی یکی مثل رزیتا خانم که شب و روز از خودمون بیشتر اینجاست دایل اپ ازاد دهنده س براش.. |
اکنون ساعت 02:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |