![]() |
خیلی خوشحالم که سنبل جونم دوباره اومده بود. خیلی دلم براش تنگ شده بود و همین طور برای یه سایت شلوغ.{پپوله}:53:{پپوله} |
دلم برای خود واقعی ام
دلم برای دوران دبیرستان واسه مهتاب و فاطمه ی اون موقع واسه مامانم واسه جمکران مشهد و کربلا... دعا کنید بتونم برم.. :( :-( |
نقل قول:
|
{پپوله}{پپوله}{پپوله}چقدر خوب انگار که همه هستند{پپوله}{پپوله}{پپوله}
جای forrest خالیه دلم براش تنگیده،_باوکه-رو |
آره چند وقته پروین ( فارست) نیست!!
زکریا و یونس هم نیستن!! کورش اینا دوستاتن خبری نداری ازشون!؟!؟ مخصوصا زکریا خیلی بعیده که نیست!:d |
من خبر از پروین دارم_:2:
این دانشجوی بی آزار بدبخت گرفتار به درد امتحانات پایان ترم (درست شبیه خودم ) واسه ی فرجه ی امتحانات رفته خونه تا بترکونه و درس بخونه:24::24: |
من كه چند وقته خيلي گرفتار كار و دانشگاهم ، ولي دلم واسه تك تكتون تنگ شده ، قول ميدم بعد از امتحانام بيشتر باشم به شرطي كه همه باشن و دركنار هم باشيم .
|
من دلم خیلی برای امید تنگ شده
کسی نمی دونه کجاست؟ |
نقل قول:
برای آریانا هم دلم تنگ شده خبری ازش نیست؟! |
نمیدونستم این امید خان اینقد طرفدار داره :21::21:
فکر کنم موقع امتحاناتشه و داره حسابی درس میخونه {داش مشتی} http://www.problogger.net/wp-content/hard%20work.jpg :d:d |
اکنون ساعت 02:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |