![]() |
ايره بيسه مناله بازكي!!!(كنايه از كارهاي بچگانه و نسنجيده)
|
دینگه رییعنی تقلبی ( مثلا موقعی که بازی میکنید یه نفر تقلبی میکنه با جنس تقلبی فرق میکنه)
داوو یعنی دویدن ناو نی یعنی میان جی بین دو چیز قرار گرفتن |
اینای که شما گفتید که کردی نیست لکیه من که جد اندر جد کردم هیچکدوم از اینا رو نشنیدم
|
اصطلاحات زیبای زبان کردی کرمانشاهی
|
کد HTML:
اینای که شما گفتید که کردی نیست لکیه من که جد اندر جد کردم هیچکدوم از اینا رو نشنیدم فامی جان اولا کردی هزار جور گویش داره دوما من اینا لکی نسیت من خوم زنگنم سوما خودت کجایی هستی و خدایش چندتاشو میدونستی چهارما شما که میگید جد اندر جد کوردم ما که نگفتیم از پدر به این طرف کورد شدی همه اینجا جد اندر جد کوردن |
سلام شابادیم ولی تا الان ایانه نشنویمه خوو اگه کردیه مه چطور و گوشم نخواردیه
در هر صورت سپاس |
نقل قول:
نقل قول:
شماکه تا حالا این کلماتو نشنیدین پس از کجا میدونی لکیه ------------------------------------------- بزبزانه بزوزگه سه ره کرووژ قه پال بله مرک |
بزبزانه لبخند بزوزگه سه ره کرووژ قه پال کف دست بله مرک آرنج |
بزوزگه قلقلک
پریشان عزیز هم بقیه رو درست گفتن <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< تابلو بود لکیه لحن حرف زدنشونو که حداقل میدونم |
بزبزانه یعنی سنجاقک
بزوزگه یعنی ( دیدین یه وقت هایی بدن یه دفعه میلرزه ) سه ره کرووژ همون سرخور خودمون |
اکنون ساعت 03:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |