پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   اخبار کوتاه دنیای فوتبال (http://p30city.net/showthread.php?t=182)

FereShteH 02-06-2012 02:48 PM

زانتی: این بدترین نمایش اینتر در طول فصل بود

زانتی: این بدترین نمایش اینتر در طول فصل بود
خبرگزاری فارس: کاپیتان اینترمیلان پس از شکست ۴ بر صفر برابر رم معتقد است تیمش در این بازی بدترین نمایش خود را ارائه کرده است.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...082_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شبکه اینترمیلان، نرآتزوری در دیداری بسیار ضعیف در ورزشگاه المپیکو با ۴ گل مغلوب رم شد.
خاویر زانتی در این مورد گفت: بدون شک این بدترین نمایش ما در این فصل بود. در سوی دیگر این میدان، رم قرار داشت که بسیار بهتر از ما بازی کرد و شایسته این پیروزی بود. در این بازی ما به هیچ‌وجه در حد اینتر ظاهر نشدیم. از این پس باید با تمرکز بیشتری در بازی‌ها حضور پیدا کنیم تا در آینده شاهد چنین بازی‌هایی از تیممان نباشیم.
زانتی ادامه داد: رم در این بازی فوق العاده و شایسته برد بود. در تمام بازی توپ را در کنترل خود داشتند و خیلی خوب از محوطه جریمه خودشان بازی را به گردش در می‌آوردند که این موضوع به ثمر رساندن گل را برای ما بسیار سخت می‌کرد.

وی افزود: اکنون زمان مناسبی برای صحبت کردن در مورد این بازی نیست زیرا به واقع ما در این میدان حضور نداشتیم. بهتر است روز سه شنبه در مورد بازی حرف بزنم زیرا پس از پایان بازی و شکست سنگین در آن، حرف زدن در مورد آن برایم سخت است.

FereShteH 02-06-2012 02:49 PM

ماتزاری: ناپولی در بحران نیست

بازی‌های زیاد روی عملکرد ما تاثیر گذاشت
ماتزاری: ناپولی در بحران نیست
خبرگزاری فارس: سرمربی ناپولی اعلام کرد تیمش به هیچ‌وجه در بحران نیست و فقط تعداد بازی‌های زیاد روی تیمش تاثیر گذاشته است.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...072_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، ناپولی که در دیدار این هفته خود در سری آ میهمان میلان بود نتوانست از پس حریف 10 نفره خود برآید و در نهایت بازی را با تساوی بدون گل به پایان برد.
والتر ماتزاری در مورد این بازی گفت: از عملکرد بازیکنانم برابر تیم قدرتمند میلان راضی هستم. انجام بازی‌های زیاد در مدت زمان کوتاه برای تیم ما منجر به بحران از دست دادن تمرکز در جلوی دروازه حریف شده است ولی به شکل کلی باید اعلام کنم تیم ما به هیچ وجه در بحران قرار ندارد. بازی‌های زیادی انجام داده‌ایم. حضور در نیمه نهایی کوپا ایتالیا انرژی زیادی را از ما گرفته است.
وی در ادامه گفت: در سری آ باید برای امتیازهای از دست رفته با قدرت بیشتری بازی کنیم تا فاصله‌مان با تیم‌های بالای جدول بیشتر از این نشود. من به تیمم اطمینان دارم و می‌دانم در ادامه فصل هم بازی‌های بهتری انجام خواهد داد و هم خود را به بالای جدول خواهد رساند.

FereShteH 02-06-2012 02:50 PM

رانیری: نمی‌توانم چنین نتیجه‌ای را تحمل کنم

پس از شکست سنگین نراتزوری در رم
رانیری: نمی‌توانم چنین نتیجه‌ای را تحمل کنم
خبرگزاری فارس: سرمربی اینترمیلان اعلام کرد نمی‌تواند چنین شکست و نتیجه‌ای را بپذیرد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...062_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، اینتر در دیدار هفته بیست و دوم خود در زمین رم با نتیجه دور از انتظار ۴ بر صفر شکست خورد.
کلودیو رانیری در این مورد گفت: جالوروسی در این دیدار بسیار عالی ظاهر شد و بازی تماشایی را به نمایش گذاشت. آن‌ها شایسته این نتیجه بودند زیرا در تمام زمینه‌ها از ما برتر بودند. در ۲ دیدار اخیر تیم ما ۸ گل دریافت کرده که این موضوع نمی‌تواند برای تیمی مانند اینترمیلان خوب باشد. این شیوه بازی، شیوه‌ای نیست که من برای بازی نرآتزوری در نظر گرفته بودم.

وی ادامه داد: اعتقاد دارم با بازیکنانی که در اختیار دارم هنوز هم می‌توانم در همه بازی‌های آینده پیروز شوم. تصور می‌کنم ما پس از پیروزی در دربی ال مادونینا از نظر روحی چیزی را از دست داده‌ایم. باید از جلسه تمرینی پیش رو همه چیز تغییر کند زیرا من ادامه چنین روندی را نمی‌توانم تحمل کنم. در ادامه باید خودمان را از نظر ذهنی تقویت کرده و رو به بالا حرکت کنیم.

FereShteH 02-06-2012 02:51 PM

تساوی وردربرمن مقابل فرایبورگ، برتری کلن در "فریتس ‌والتر‌اشتادیون"

هفته بیستم بوندس‌لیگا آلمان
تساوی وردربرمن مقابل فرایبورگ، برتری کلن در "فریتس ‌والتر‌اشتادیون"
خبرگزاری فارس: در آخرین سری از مسابقات هفته بیستم بوندس‌لیگا وردربرمن در دیدار خارج از خانه با فرایبورگ به تساوی رسید اما کلن با برد از کایزرس ‌لاترن خارج شد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...140_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته دو دیدار باقی‌مانده این هفته لیگ ژرمن‌ها انجام شد. دراولین بازی و در ورزشگاه بادونووا، فرایبورگ و وردربرمن در حضور ۲۲ هزار تماشاگر به تساوی ۲ بر ۲ رسیدند. در این بازی سفید و سبزپوشان دو بار از میزبان پیش افتادند. اما در نهایت به کسب یک امتیاز بسنده کردند.
در این جدال ابتدا کلادیو پیزارو، مهاجم قدیمی و اهل پرو میهمان در دقیقه ۲۹ اولین گل را به ثمر رساند. اما سه دقیقه بعد فرایبورگ واکنش نشان داد و توسط سدریک مایکدی گل تساوی را زد.
پیزارو یکبار دیگر در دقیقه ۴۷ یارانش را با گلی دیگر پیش انداخت. اما جاناتان اشمید در دقیقه ۷۰ بازی را به تعادل رساند و با همین نتیجه مصاف دو تیم خاتمه یافت.

در دیداری دیگر که در حضور ۳۸ هزار نفر در ورزشگاه فریتس والتر اشتادیون انجام گرفت، کلن در غیاب لوکاس پودولوسکی، اعجوبه ملی‌پوش و مصدوم خود یک بر صفر بر کایزرس‌لاترن میزبان خویش غلبه کرد.
اودیسه روشی در دقیقه ۷۲ زننده تک گل بازی بود. در دقیقه ۴۰ بوریسوک، مدافع لاترنی توسط داور از زمین اخراج شد.
با انجام این پیکارها بورسیادورتموند با ۴۳ امتیاز صدرنشین است و بایرن مونیخ با ۴۱ امتیاز( میانگین گل زده ۳۳+) در پله دوم جدول حضور دارد.
شالکه، بورسیامونشن‌گلادباخ و وردربرمن با ۴۱ (میانگین گل زده ۲۱+)، ۴۰ و ۳۲ امتیاز به ترتیب در رده های سوم تا پنجم قراردارند.

FereShteH 02-06-2012 02:51 PM

سیمئونه: از موقعیت‌های خود به خوبی استفاده نکردیم

پس از تساوی مقابل والنسیا
سیمئونه: از موقعیت‌های خود به خوبی استفاده نکردیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال اتلتیکومادرید اسپانیا تساوی مقابل والنسیا را ناعادلانه خواند و گفت: متاسفانه از موقعیت‌های خود به خوبی استفاده نکردیم.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...046_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، دیه‌گو سیمئونه تصریح کرد: در طول بازی اکثر نکات تاکتیکی به خوبی در زمین پیدا شدند و بازیکنان خوب کار کردند، کنترل میانه میدان در اختیار ما بود و موقعیت‌های زیادی را روی دروازه حریف خلق کردیم.
وی افزود: پیروزی برابر والنسیا برای ما اهمیت زیادی داشت و کسب سه امتیاز خانگی می‌توانست ما را به وضعیت بسیار خوبی در جدول برساند اما همین تساوی ناعادلانه نیز برای ما خوب بود و باید به انتظار هفته‌های بعد بنشینیم.
سیمئونه ادامه داد: اتلتیکومادرید هرگز بازیکن محور نبوده و نیست، در زمان مربیگری مانسانو نیز وضعیت به این شکل نبوده و کار گروهی همیشه در این تیم وجود داشته است، فالکائو، خوان‌فران و گودین بازیکنان خوبی هستند که با کمک سایرین می‌درخشند.

FereShteH 02-06-2012 02:52 PM

چارلتون: رئال با مورینیو احیا شده است/"دخه‌آ" آینده روشنی در منچستر دارد

بارسلونا یگانه تیم جنگنده لالیگا است
چارلتون: رئال با مورینیو احیا شده است/"دخه‌آ" آینده روشنی در منچستر دارد
خبرگزاری فارس: اسطوره فوتبال بریتانیا و جهان گفت: رئال مادرید از زمانی که با مورینیو شکل گرفته، احیا شده و خیلی خوب بازی می‌کند.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...057_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، سر بابی چارلتون درباره شایعه بازگشت مورینیو به لیگ برتر انگلیس گفت: همه دنیا منتظر حرف‌های مورینیو هستند، او هر چه که می‌گوید تیتر می‌شود، به نظر من مورینیو آدم موفقی است و موفقیت آدم‌ها فقط در جام‌هایی که بالای سر می‌برند خلاصه نمی‌شود. شخصیت مورینیو برای من فوق‌العاده جذاب است.
وی افزود: رئال مادرید از زمانی که با مورینیو شکل گرفته، احیا شده و خیلی خوب بازی کرده است اما در کل این بارسلونا بوده که خوب کار کرده و نتیجه گرفته است، از دید من بارسلونا یگانه تیم جنگنده لالیگا است.
چارلتون ادامه داد: در فینال لیگ قهرمانان اروپا، وقتی بارسلونا و منچستریونایتد مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند متوجه شدم که این تیم به واقع فراتر از فوتبال است و بارسلونا هم فراتر از یک باشگاه. بازی زیبای بارسلونا در آن شب هرگز از خاطرم نمی‌رود.
بابی چارلتون در بخشی از سخنان جنجالی خود به پیروزی‌ها و موفقیت بارسلونا اشاره کرد و گفت: شکی در بازی زیبای بارسلونا ندارم، آن‌ها فهمیده‌اند که اگر مالک توپ و میان باشند و تمرین کنند تا از موقعیت‌های خود خوب استفاده نمایند بدون تردید برنده می‌شوند، این همان اصل بسیار ساده‌ای است که متاسفانه در خیلی از تیم‌های بزرگ دنیا وجود ندارد و رعایت نمی‌شود اما دلیل دیگری هم برای موفقیت‌های بارسلونا وجود دارد، سه سال است که این تیم در اوج است و خوب می‌دانید که این رقابت‌ها را نایک مدیریت می‌کند، بازیکنان خوب بارسلونا کم‌کم از این تیم جدا می‌شوند و مقامات این باشگاه به خوبی می‌دانند که بالاخره آن روز می‌رسد، همان روزی که بزرگان بارسلونا یا در حال بازنشستگی هستند و یا به فکر انتقال به تیم‌های دیگر افتاده‌اند.
چارلتون درباره دخه‌آ نیز گفت: دروازه‌بان تیم ما خیلی خوب تمرین می‌کند، او آینده روشنی در منچستریونایتد دارد و نباید اجازه داد تا حملات رسانه‌ای روی او اثر بگذارد.

FereShteH 02-06-2012 02:53 PM

کونته: برای پیروزی ریتم خوبی نداشتیم/ سیه‌نا عالی دفاع کرد

پس از تساوی خانگی یووه
کونته: برای پیروزی ریتم خوبی نداشتیم/ سیه‌نا عالی دفاع کرد
خبرگزاری فارس: سرمربی جوان یوونتوس گفت: برای پیروزی مقابل سیه‌نا ریتم خوبی نداشتیم.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...059_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، یوونتوس در دیداری خانگی نتوانست از پس سیه‌نا برآید و در نهایت با تساوی بدون گل متوقف شد.
آنتونیو کونته در این خصوص گفت: با توجه به تساوی میلان برابر ناپولی، فرصت بسیار خوبی داشتیم تا با پیروزی در این بازی بتوانیم فاصله‌مان را با روسونری بیشتر کنیم ولی این فرصت را از دست دادیم. مهم‌ترین دلیل عدم پیروزی ما در این بازی دفاع بسیار عالی تیم حریف بود.
کونته ادامه داد: در نیمه نخست بازیکنان ما تحرک کافی برای زدن گل از خود نشان ندادند. در کل ما ریتم خوبی برای باز کردن دروازه سیه‌نا از خود نشان ندادیم. این مشکل را ناشی از بی انگیزگی بازیکنانم است که به هیچ‌وجه نباید در بازی‌های آینده تکرار شوند.

در دقیقه‌های پایانی بازی به نظر می‌رسید سیمونه ورگاسولا خطایی را روی جورجیو کیه‌لینی انجام داد ولی داور به آن اعتنایی نکرد.
کونته در این رابطه نیز گفت: اگر فیلم بازی را بازبینی کنید، همه چیز به شکل واضح مشخص است. پس دیگر نیازی به توضیح من وجود ندارد. تنها چیزی که همه ما باید آن را رعایت کنیم، راستگویی بر مبنای عقل است.

FereShteH 02-06-2012 02:54 PM

کاپلو: مخالف کنارگذاشتن "جان تری" از تیم ملی هستم

وقتی اختلاف سرمربی و اتحادیه فوتبال انگلیس علنی می‌‌شود
کاپلو: مخالف کنارگذاشتن "جان تری" از تیم ملی هستم
خبرگزاری فارس: اختلاف سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس و اتحادیه این کشور بریتانیایی در مورد بازیکن باسابقه چلسی علنی شد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...659_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، در یک هفته گذشته اخبار زیادی مبنی بر خواسته گروهی از کارشناسان فوتبال انگلیس از سرمربی تیم ملی این کشور به منظور کنار گذاشتن جان تری از تیم حاضر در جام ملت‌های اروپا منتشر شد. این درخواست‌ها پس از اظهاراتی بود که روسای اتحادیه فوتبال در مخالفت با حضور مدافع ۳۱ ساله چلسی در تیم ملی انگلیس برزبان آوردند. اظهاراتی که فشار زیادی را بر فابیو کاپلو مربی ۴ سال گذشته این کشور وارد کرد؛ اما این مربی ایتالیایی نیز مخالفت خود را با این هجمه علنی کرد.

کاپلو 65 ساله در گفت‌وگویی با شبکه رای گفت: با این خواسته موافقت نخواهم نکرد. در این مورد با رئیس اتحادیه فوتبال انگلیس هم صحبت کرده‌ام و توضیح دادم جان تری نباید از تیم ملی کنار گذاشته شود. حتی با این مساله که بازوبند کاپیتانی تیم ملی نیز از او گرفته شود، نیز مخالفت کرده‌ام. چون مسائل باشگاهی را مرتبط با تیم ملی نمی‌دانم.
اظهار نظر این مربی و جبهه مخالفی که علیه حضور مدافع ۳۱ ساله آبی‌ها بوجود آمد، در ارتباط مستقیم با رفتار پرحاشیه و ظاهرا تمام‌نشدنی جان تری است.
پس از حواشی که جان تری قبل از جام جهانی ۲۰۱۰ به خاطر ارتباط نامشروع با نامزد وین بریج آفرید، این بازیکن در پایان سال گذشته میلادی در بازی مقابل کوئینز‌پارک‌رنجرز نیز علیه آنتوان فردیناند (برادر ریو فردیناند، بازیکن منچستریونایتد) دشنام نژادپرستانه داد تا به جنجال‌سازی در فوتبال جزیره ادامه دهد.

FereShteH 02-06-2012 02:54 PM

فرگوسن: باید ۴ پنالتی به سود منچستر گرفته می‌شد/ بهتر از چلسی بودیم

واکنش سرمربی شیاطین سرخ به ادعای "بواس"
فرگوسن: باید ۴ پنالتی به سود منچستر گرفته می‌شد/ بهتر از چلسی بودیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد معتقد است تیمش کیفیتی بسیار بهتر از چلسی داشته که توانسته عقب ماندگی ۳ بر صفر را به تساوی ۳ بر ۳ تغییر دهد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...811_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه دیلی استار، شب گذشته در ادامه مسابقات هفته بیست و چهارم لیگ برتر آبی‌پوشان چلسی در خانه پذیرای منچستریونایتد شدند. این بازی مهیج با افت و خیز بسیاری همراه بود. ابتدا شاگردان ویاس بواس پرتغالی توانستند میزبان را با ۳ گل جلو اندازند. اما در ادامه بازی، منچستری‌ها با زدن دو ضربه پنالتی و یک گل دیگر موفق به جبران عقب ماندگی خود در این دیدار شدند.

تغییر نتیجه سبب شد تا مربی جوان لندنی‌ها در کنفرانس مطبوعاتی از هاوارد وب، داور بازی به خاطر دو ضربه پنالتی که به سود سرخ پوشان گرفت، انتقاد کند؛ اما سرآلکس فرگوسن، همتای کهنه‌کار او در تیم میهمان نقطه نظری کاملا متفاوت داشت و تغییر نتیجه را حاصل شایستگی فراوان مردانش و برتری بر میزبان دانست.
مربی ۷۰ ساله به این خاطر در مواجه با خبرنگاران اظهار داشت: دو پنالتی که داور (هاوارد وب) به سود منچستر اعلام کرد، کاملا درست بود. تازه اعتقاد دارم داور باید به جای دو پنالتی، چهار ضربه پنالتی به سود ما به‌خاطر خطاهای خشن حریف اعلام می‌کرد.
وی ادامه داد: به جز تنها چند دقیقه‌، ما تیم برتر بودیم. در واقع خیلی بهتر از آنها بطوری‌که 2 امتیاز را بیهوده از دست دادیم.
مربی ربع قرن اخیر شیاطین سرخ اضافه کرد: روی گل‌های چلسی متاسفانه اشتباهاتی داشتیم که باید تلاش کنیم دیگر آن را تکرار نکنیم. با این حال این جدال درسطح بالایی بود و فکر می‌کنم هر ناظر بی‌طرفی رای به این نکته می‌داد منچستر خیلی بهتر از چلسی است.

FereShteH 02-06-2012 02:55 PM

آلگری: ترجیح دادم ریسک نکنم/ "زلاتان" سزاوار اخراج بود

پس از تساوی در سن‌سیرو مقابل ناپولی
آلگری: ترجیح دادم ریسک نکنم/ "زلاتان" سزاوار اخراج بود
خبرگزاری فارس: سرمربی میلان در دیدار برابر ناپولی ترجیح داده دست به ریسک نزند.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...015_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کوریره دلو اسپورت، میلان در سن سیرو میزبان ناپولی بود که این دیدار ملال آور با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.
ماسیمیلیانو آلگری در این مورد گفت: در این بازی برای ما مهم بود که بتوانیم تیم بسیار خوب ناپولی را شکست دهیم ولی آن‌ها توانستند ما را زیر فشار زیادی قرار دهند. در ادامه با اخراج زلاتان ابراهیموویچ از نظر تعداد از حریف کمتر شدیم ولی تصور می‌کنم در ادامه بازی فوتبال تهاجمی و زیبایی را ارائه کردیم.
وی افزود: شکست نخوردن در این بازی به ما کمک می‌کند تا در ادامه فصل هدف‌مان برای فتح اسکودتو حفظ کرده و با روحیه خوبی بازی‌ها را پی بگیریم.
آلگری ادامه داد: برای رسیدن به گل باید تلاش زیادی می‌کردیم ولی با توجه به این‌که نسبت به حریف یک یار کمتر داشتیم، ترجیح دادیم ریسک کمتری داشته باشیم. البته نمی‌توانم در مورد عملکرد داور اعتراضی داشته باشم زیرا زلاتان سزاوار دریافت کارت قرمز بود.

FereShteH 02-06-2012 02:56 PM

این دومین گربه سیاه نیوکمپ بود

آیا تیره‌روزی‌های بارسلونا در راه است؟
این دومین گربه سیاه نیوکمپ بود
خبرگزاری فارس: در جریان دیدار بارسا و رئال سوسیه‌داد دومین گربه سیاه تاریخ باشگاه بارسلونا وارد چمن نیوکمپ شد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...035_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، اولین بار در سال ۱۹۸۷ یک گربه سیاه‌رنگ توسط هواداران تیم رئال‌سوسیه‌داد وارد چمن نیوکمپ شد و مردم خرافاتی کاتالونیا به شدت از دیدن این صحنه ناراحت شدند.
این گربه سیاه پس از دقایقی به سمت دروازه بارسلونا دوید و کنار تیر دروازه بارسلونا آرام گرفت.
بارسلونا که تا قبل از آن بازی بر مدار موفقیت می‌چرخید پس از آن در بسیاری از بازی‌ها شکست خود یا تن به تساوی داد تا این که در نهایت، رئال مادرید قهرمان لالیگای ۱۹۸۷ شد و بارسلونا به رتبه ششم دست یافت. البته در همان سال بارسا قهرمان جام پادشاهی شد!
شنبه شب این هفته نیز یک گربه سیاه دیگر توسط هواداران همان تیم یعنی رئال سوسیه‌داد به چمن نیوکمپ وارد شد و به سمت دروازه بارسلونا دوید. هر چند انجمن دفاع از حقوق حیوانات از این حرکات دفاع نمی‌کند و مسلما در نظرش هیچ تفاوتی بین رنگ سفید و سیاه وجود ندارد اما مردم خرافاتی کشورهایی چون ایتالیا و اسپانیا به راحتی از کنار این حوادث نخواهند گذشت.

FereShteH 02-06-2012 02:56 PM

تساوی مارسی و لیون / تعویق ۲ بازی

هفته بیست و دوم لوشامپیونه
تساوی مارسی و لیون / تعویق ۲ بازی
خبرگزاری فارس: در هفته بیست و یکم فوتبال فرانسه، مارسی و لیون در ولودروم مساوی کردند و ۲ دیدار نیز به زمان دیگری موکول شد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...026_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، ۲ تیم مارسی و لیون در ورزشگاه خانگی مارسی با یکدیگر دیدار کردند که در نهایت این دیدار با نتیجه ۲ بر ۲ به پایان رسید.
در این بازی و در دقیقه 16 برونو شیرو و در دقیقه 34 براندائو برای تیم میزبان گل زدند. ۲ دقیقه بعد گومیس برای لیون گل زد تا این تیم به ادامه بازی امیدوار شود. لیون با فشار زیادی که در دقیقه پایانی نیمه نخست روی دروازه مارسی وارد کرد، دیاوارا مدافع این تیم را به اشتباه انداخت تا دروازه خودی را باز کرده و بازی به تساوی برسد.
در نیمه دوم نیز توپی از خط دروازه‌ها نگذشت تا در پایان 90 دقیقه به هر تیم یک امتیاز برسد.
اکنون مارسی با 38 امتیاز پنجم است و لیون نیز با 39 امتیاز در رده چهارم قرار دار
دیدار تیم‌های کان با اوسر و سوشو با لیل نیز به دلیل شرایط بد هوا به زمان دیگری موکول شد.

FereShteH 02-06-2012 02:57 PM

آنلکا: نمی‌خواستم اعتبارم از دست برود/انتقاد تند "نیکلا" از هوادارن سن‌ژرمن

علت پاسخ رد مهاجم فرانسوی به پاریسی‌‌ها
آنلکا: نمی‌خواستم اعتبارم از دست برود/انتقاد تند "نیکلا" از هوادارن سن‌ژرمن
خبرگزاری فارس: مهاجم فرانسوی سابق تیم فوتبال چلسی گفت: نمی‌خواستم اعتبارم را از دست بدهم، به همین دلیل پیشنهاد پاری‌سن‌ژرمن را رد کردم.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...520_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شبکه کانال پلاس، نیکولا آنلکا ابتدای ماه ژانویه با تیم چینی «شانگهای شن‌هوا» قرارداد همکاری امضا کرد. این اتفاق در زندگی ورزشی مهاجم فرانسوی در حالی روی داد که قبل از دادن پاسخ قطعی به چینی‌هابا پیشنهادی جالب از سوی تیم پاری‌سن‌ژرمن کشورش نیز مواجه بود؛ اما او ترجیح داد به این تیم ملحق نشود.

در این‌باره آنلکا در مصاحبه‌ای اظهارداشت: من بهتر از دیگران روحیات حاکم بر فوتبال کشورم را می‌شناسم. از فرهنگ هواداران سن‌ژرمن شناخت کافی دارم. مطمئن هستم اگر پس از چند دور مذاکره با مسئولان این تیم پاریسی به پیشنهاد آن‌ها پاسخ مثبت می‌دادم، آن‌وقت باید در انتظار بی‌اعتبارشدن توسط هواداران این تیم می ماندم. چون آن‌ها اصولا ستاره‌شان را مثل هسته میوه به بیرون پرتاب می‌کنند و آبروی‌ او را حفظ نمی‌کنند.
او ادامه داد: چنین چیزی برای بازیکنی در شرایط سنی من خواسته‌ام نبود و به همین دلیل پیشنهاد شانگهای را پاسخ دادم.
وی که اکنون مدت نزدیک به سه هفته است در تمرینات چینی‌ها شرکت دارد، افزود: از این انتخاب بسیار خوشحالم. شانگ‌های مثل نیویورک آسیا است. با حضور در اینجا بسیار راحت هستم و می‌توانم زندگی خوبی را تجربه کنم.

FereShteH 02-06-2012 02:58 PM

شکست سویا، تساوی اتلتیکو و والنسیا

هفته بیست و دوم لالیگا اسپانیا
شکست سویا، تساوی اتلتیکو و والنسیا
خبرگزاری فارس: در دومین شب از هفته بیست و دوم لالیگا اسپانیا دو تیم اتلتیکومادرید و والنسیا به تساوی بدون گل رضایت دادند و سویا در خانه خود مقابل ویارئال شکست خورد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...156_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، در یکی از دیدنی‌ترین بازی‌های شب گذشته از فوتبال باشگاهی اسپانیا دو تیم سویا و ویارئال به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان زیردریایی زرد ایبریا به برتری ۲ بر یک دست یافت.
در این دیدار خسوس ناواس بازیکنی که خود را در فهرست تیم ملی فوتبال اسپانیا برای درخشش در یورو ۲۰۱۲ می‌بیند تک گل سویا را در دقیقه ۳۳ ثبت کرد اما والرو ۲۰ و کامونیاس ۸۰ دو بار برای ویارئال گلزنی کردند تا رتبه شانزدهم برای زردها رقم بخورد.
در دیگر بازی حساس شب گذشته تیم فوتبال اتلتیکومادرید در ویسنته کالدرون پذیرای والنسیا بود.
در این جدال پربرخورد، شاگردان دیه‌گو سیمئونه به آب و آتش زدند تا به یکی از پیروزی‌های با ارزش این فصل خود دست پیدا کنند اما مردان امری نیز با برنامه و منسجم نشان دادند تا در نهایت تساوی بدون گل روی تابلوی نتایج حک شود.
در دیگر بازی برگزار شده از شب گذشته تیم فوتبال اوساسونا میهمان اسپورتینگ خیخون بود و دو تیم در پایان به تساوی یک بر یک رسیدند.
کارملو ۳۳ برای اسپورتینگ خیخون گلزنی کرد و لکیچ ۷۷ گل تساوی بخش بازی را ثبت کرد.
جواد نکونام بازیکن شماره ۶ اوساسونا به صورت کامل در خدمت تیمش بود و ۲ شوت سنگین به سمت دروازه حریف زد که توسط پابلو کولیناس مهار شد و بالاخره این که رئال ساراگوسا در خانه خود مقابل رایو وایکانو به شکست ۲ بر یک تن داد.
در این دیدار پوستیگا ۳۳ تک گل ساراگوسا را به ثمر رساند و کاستا ۷۵ و میچو ۸۲ گل‌های رایو وایکانو را به ثمر رساند.

آخرین دیدار این هفته امشب میان گرانادا و مالاگا برگزار می‌شود.

FereShteH 02-06-2012 03:00 PM

انریکه: این پیروزی به نمایش بد اینتر ربطی نداشت

پیروزی فوق العاده‌ای بود
انریکه: این پیروزی به نمایش بد اینتر ربطی نداشت
خبرگزاری فارس: سرمربی رم اعلام کرد به‌دست آوردن این پیروزی نشان دهنده قدرت رم بوده نه نمایش بد اینترمیلان.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...703_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، رم در دیدار خود برابر اینترمیلان با نتیجه ۴ بر صفر این تیم را شکست داد.
لوئیز انریکه در این مورد گفت: روز بسیار خوبی برای ما بود. ما پس از شکست ۴ بر ۲ برابر کالیاری توانستیم پیروزی فوق العاده‌ای را به‌دست آوریم. البته تا زمانی‌که نتوانیم به پیروزی‌هایمان تداوم دهیم، درباره قهرمانی صحبت نخواهیم کرد.
وی ادامه داد: این پیروزی ارتباطی با بد بازی کردن اینتر نداشت زیرا ما از ابتدای دیدار بسیار عالی عمل کردیم و در همه پست‌ها برتر از بازیکنان نرآتزوری ظاهر شدیم. باید بگویم برتری در طول 90 دقیقه از آن جالوروسی بود. از همه تماشاگران رم که در این هوا در ورزشگاه حاضر شدند و ما را تشویق کردند تشکر می‌کنم.

FereShteH 02-06-2012 03:02 PM

مالی حریف ساحل‌عاج شد، غنا به مصاف زامبیا می‌رود

جام ملت‌های ۲۰۱۲ آفریقا
مالی حریف ساحل‌عاج شد، غنا به مصاف زامبیا می‌رود
خبرگزاری فارس: تیم‌های ملی فوتبال مالی و غنا با غلبه بر گابن و تونس به دور نیمه نهایی جام ملت‌های آفریقا صعود کردند و رقیب ساحل‌عاج و زامبیا شدند.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...001_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، در دیدار نخست گابن و مالی برابر یکدیگر قرار گرفتند که دو تیم در وقت قانونی و اضافه به تساوی یک بر یک رسیدند اما در ضربات پنالتی مالی ۵ بر ۴ بر حریف خود غلبه کرد و به نیمه‌نهایی رسید.
در این بازی اریک مولونگی ۵۵ برای گابن و دیابسه ۸۴ برای مالی گلزنی کردند.
در مصافی دیگر غنا موفق شد ۲ بر یک از سد تونس عبور کند. غنایی‌‌ها پس از آن‌که در دقیقه ۱۰ توسط جان منساه گلزنی کردند، در دقیقه ۴۲ توسط صبور خلیفه گل تساوی را دریافت کردند. این نتیجه در وقت قانونی تغییری نکرد تا اینکه در دقیقه ۱۰۱ آندرو آیه گل برتری و پیروزی یارانش را به ثمر رساند.
در دقیقه ۱۰۸ بازی ایمان عبدنور، بازیکن تونس به دستور داور از زمین بازی اخراج شد.
با انجام این دو بازی چهره چهار تیم مرحله نیمه نهایی مشخص شد و این پیکارها در این مرحله بر اساس برنامه زیر در روز چهارشنبه انجام می‌شود:
ساحل عاج – مالی
زامبیا – غنا

FereShteH 02-06-2012 03:02 PM

منچستریونایتد از شکست برابر چلسی فرار کرد

هفته بیست و چهارم لیگ برتر انگلیس
منچستریونایتد از شکست برابر چلسی فرار کرد
خبرگزاری فارس: تیم‌های فوتبال چلسی و منچستریونایتد در حساس‌ترین دیدار هفته بیست و چهارم لیگ برتر انگلیس به نتیجه تساوی رضایت دادند.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...717_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، چلسی امشب و در ورزشگاه خانگی خود در حالی که با 3 گل از منچستریونایتد پیش بود در نهایت با تساوی 3 بر 3 متوقف شد و به یک امتیاز این دیدار بسنده کرد.
ابتدا ایوانز بازیکن منچستر در دقیقه 36 به اشتباه دروازه خودی را باز کرد. خوآن ماتا و لوئیز در دقایق 46 و 50 دو گل دیگر برای شاگردان ویاس بواس به ثمر رساندند. این اما پایان کار نبود و وین رونی 2 بار از روی نقطه پنالتی در دقایق 58 و 69 برای شاگردان فرگوسن گلزنی کرد. در دقیقه 84 نیز خاویر هرناندز گل سوم و تساوی من‌یونایتد را به ثمر رساند.

منچستریونایتد با این تساوی 55 امتیازی شد و با 2 امتیاز کمتر نسبت به منچسترسیتی در رده دوم جدول قرار گرفت.
در دیگر دیدار امروز نیوکاسل 2 بر یک ار سد آستون ویلا گذشت.

FereShteH 02-06-2012 03:03 PM

توقف یووه و میلان/ رم، اینتر را در هم کوبید

هفته بیست و دوم کالچو
توقف یووه و میلان/ رم، اینتر را در هم کوبید
خبرگزاری فارس: هفته بیست و دوم رقابت‌های کالچوی ایتالیا با برتری پرگل رم برابر اینتر و توقف یووه و میلان پیگیری شد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...934_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس عصر امروز(یکشنبه) در چارچوب هفته بیست و دوم کالچو و در حساس‌ترین دیدار، تیم فوتبال رم با نتیجه 4 بر صفر اینترمیلان را شکست داد. در این دیدار خوان در دقیقه 13، بورینی در دقایق 41 و 49 و کرکیچ در دقیقه 89 گل‌های شاگردان انریکه را به ثمر رساندند تا رم یک پیروزی پرگل و ارزشمند را جشن بگیرد.
در دیگر مسابقات مهم امروز یونتووس صدرنشین در خانه با نتیجه بدون گل برابر سیه‌نا متوقف شد و میلان هم مقابل میهمانش ناپولی نتیجه‌ای بهتر از تساوی صفر- صفر کسب نکرد.
برای مشاهده نتایج کامل بازی‌های امروز و جدول رده‌بندی کالچو اینجا را کلیک کنید.

FereShteH 02-06-2012 03:04 PM

شکست لاتزیو مقابل جنوا در کوموناله

هفته بیست و یکم کالچو
شکست لاتزیو مقابل جنوا در کوموناله
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال لاتزیو در خانه جنوا متحمل شکست شد تا از رسیدن به جایگاه سوم سری آ باز بماند.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...057_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، در این هفته از رقابت‌های سری آ ایتالیا، تیم فوتبال لاتزیو در ورزشگاه کوموناله میهمان جنوا بود که در پایان با نتیجه 3 بر 2 شکست خورد تا بهترین فرصت برای رسیدن به مکان سوم جدول رده‌بندی کالچو را از دست بدهد.

جنوا این بازی را بسیار طوفانی آغاز کرد و با حمایت 22 هزار تماشاگر خودی با گل‌های پالاسیو در دقیقه 10 و یانکوویچ 25، 2 بر صفر نیمه اول را به پایان رساند و راهی رختکن شد.

در آغاز نیمه دوم باز هم این تیم میزبان بود که بار دیگر با گلزنی یانکوویچ در دقیقه 46 بازی را آغاز کرد تا شاگردان ادی رخا در آستانه شکست سنگینی قرار بگیرند.

بیانکوچلستی در ادامه تا حدودی بازی را در اختیار گرفت و با گلزنی لدسما در دقیقه 59 از روی نقطه پنالتی یکی از گل‌های خورده را جبران کرد اما در ادامه اخراج دیاکیته در دقیقه 82 کار را برای آبی‌های پایتخت‌نشین ایتالیا سخت کرد.
در واپسین دقایق این بازی گونزالز با پاس میرسلاو کلوزه گل دیگری را برای لاتزیو به ثمر رساند تا اختلاف را کم کند؛ اما در نهایت لاتزیو این دیدار را واگذار کرد و بهترین فرصت برای رسیدن به مکان سوم جدول رده‌بندی سری آ را از دست داد.

سایر دیدارهای این هفته امشب برگزار می‌شود و در مهمترین بازی‌ها رم در ورزشگاه المپیکو میزبان اینترمیلان است و میلان در سن‌سیرو از ناپولی پذیرایی می‌کند.
بانوی پیر ایتالیا نیز در تورین میزبان سیه‌نا است.

FereShteH 02-06-2012 03:05 PM

تساوی اوساسونا در خانه خیخون در حضور 90 دقیقه‌ای نکونام

هفته بیست و دوم لالیگای اسپانیا
تساوی اوساسونا در خانه خیخون در حضور 90 دقیقه‌ای نکونام
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال اوساسونا در خانه اسپورتینگ خیخون به تساوی دست یافت.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...042_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه این هفته از پیکارهای فوتبال لیگ اسپانیا، اسپورتینگ خیخون در ورزشگاه خانگی خود میزبان اوساسونا بود که با نتیجه یک بر یک متوقف شد.
در این دیدار که جواد نکونام کاپیتان تیم ملی ایران 90 دقیقه در ترکیب اوساسونا حضور داشت، کارملو در دقیقه 32 ابتدا خیخون را پیش انداخت اما در ادامه لکیچ در دقیقه 77 بازی را به تساوی کشاند تا شاگردان مندلیبار از شکست بگریزند.
اوساسونا با این تساوی 28 امتیازی شد و در مکان نهم قرار گرفت تا در 7 بازی اخیر خود نتواند طعم پیروزی را بچشد.
خیخون نیز با کسب یک امتیاز این دیدار با 19 امتیاز در جایگاه نوزدهم باقی ماند.

*سایر دیدارهای این هفته امروز به شرح زیر برگزار می‌شود:
سویا - ویارئال
رئال زاراگوزا - رایووالکانو
دوشنبه:
اتلتیکو مادرید - والنسیا
گرانادا - مالاگا

FereShteH 02-07-2012 10:28 AM

ایمون زاید ؛ بهترین بازیکن هفته دنیا

گل : بهترین بازیکن هفته صد و چهل و دوم سایت گل در لیگ ایران بازی می کند

بازیکن هفته دنیا از نگاه سایت گل: ایمون زاید

باشگاه: پرسپولیس
کشور: لیبی
دستاورد: هت تریک در دربی تهران

وقتی استقلال در ابتدای نیم دوم از رقیب همشهری 2-0 پیش افتاد، به نظر می رسید آبی ها بار دیگر فاتح دربی تهران خواهند بود. اوضاع برای پرسپولیس در دقیقه 68 بدتر شد. مهرداد اولادی از بازی اخراج شد تا پرسپولیس دقایق پایانی را با 10 نفر ادامه بدهد.

اما در 10 دقیقه پایانی تعویض های مصطفی دنیزلی جواب داد و در این بین ایمون زاید نقش مهمی داشت. این بازیکن لیبیایی- ایرلندی در دقیقه 82 گل اول قرمزها را به ثمر رساند و تیمش را به تساوی امیدوار کرد. او دو دقیقه بعد گل تساوی را وارد دروازه استقلال کرد.

در دقایق پایانی بود که زاید روی غفلت مدافعان حریف گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند تا پرسپولیس بعد از دو سال بار دیگر مقابل رقیب دیرینه به پیروزی برسد.

زاید در ماه دسامبر از دری سیتی به پرسپولیس پیوست و با این سه گل، خیلی زود به بازیکن محبوب هواداران تیمش تبدیل شد.

بازیکنان قابل تقدیر:

فابیو بورینی- رم
به خاطر زدن دو گل در دیدار مقابل اینتر

دیدیه دروگبا- تیم ملی ساحل عاج
به دلیل به ثمر رساندن دو گل مقابل گینه استوایی در یک چهارم نهایی جام ملت های آفریقا

تئوفانیس گکاس- سامسون اسپور
به دلیل هت تریک در دیدار مقابل فنرباغچه

فرناندو یورنته- اتلتیک بیلبائو
به خاطر گلزنی برای تیمش در لالیگا و کوپا دل ری

فابریتسیو میکولی- پالرمو
به خاطر هت تریک در دیدار مقابل اینتر و زدن گل پیروزی در دیدار با آتالانتا

رابین فن پرسی- آرسنال
به دلیل هت تریک مقابل بلکبرن

SOHRAB_HAZHII 02-07-2012 10:46 AM

به خدا زاید حقشه مرد سال فوتبال ایران بشه
دعا میکنم همیشه اینجوری رو فرم باشه

ضمنا لیبیایی تبعه ایرلند هستش

FereShteH 02-07-2012 04:58 PM

عباسی: گزینه خاصی برای ریاست فدراسیون فوتبال نداریم

در گفت‌وگو با فارس
عباسی: گزینه خاصی برای ریاست فدراسیون فوتبال نداریم/منظور احمدی‌نژاد کل ورزش بود
خبرگزاری فارس: وزیر ورزش و جوانان گفت: گزینه خاصی برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال نداریم و هر فردی که به عنوان رئیس انتخاب شود، از او حمایت می‌کنیم.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...627_PhotoA.jpg
محمد عباسی در حاشیه دومین مراسم تجلیل از قهرمانان، پیشکسوتان و حامیان ورزش بسیج کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، گفت: بسیج یکی از ارگان‌هایی است که در امر ورزش و پیشبرد آن کمک زیادی می‌کند و هرچه بیشتر بتوانیم ورزش بسیج را در سطح جامعه گسترش دهیم می‌توانیم از تبعات مثبت آن بهره‌برداری بیشتری داشته باشیم.
وزیر ورزش در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش گزینه‌ای برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال دارد گفت: گزینه خاصی نداریم و هر فردی که به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال انتخاب شود، از او حمایت می‌کنیم.
عباسی در مورد صحبت‌های احمدی‌نژاد مبنی بر تحول اساسی در فوتبال گفت: منظور از این صحبت‌ها نه تنها تحول اساسی در فوتبال بلکه تحول اساسی در کل ورزش بوده است. از نتایج موجود راضی نیستیم چون معتقدیم می‌توانیم بسیار قوی‌تر در ورزش جهان ظاهر شویم. ابعاد این تحول بسیار فراتر از فوتبال است و کل جامعه ورزش را در برمی‌گیرد.
وزیر ورزش درباره بودجه پیشنهادی دولت برای ورزش کشور در سال آینده گفت: 470 میلیارد تومان در بودجه سال آینده برای ورزش دیده شده که افزایش خوبی داشته است و جا دارد که تشکر کنیم. در دولت‌های نهم و دهم اقدامات وسیعی انجام شده و باید این اقدامات را همچنان ادامه دهیم.
عباسی در مورد انتخابات فدراسیون کشتی گفت: وزارتخانه آمادگی کامل دارد، اما برگزاری انتخابات فدراسیون کشتی بستگی به آمادگی مجمع فدراسیون دارد. هر زمان که مجمع آمادگی داشته باشد انتخابات را برگزار می‌کنیم.

FereShteH 02-07-2012 04:59 PM

شاهین بدون سرمربی و تداوم سکو نشینی کرار

حاشیه دیدار شاهین بوشهر و شهرداری تبریز
شاهین بدون سرمربی و تداوم سکو نشینی کرار
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال شاهین بوشهر بدون سرمربی به مصاف شهرداری تبریز رفت.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...843_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که ابراهیم قاسمپور به عنوان سرمربی جدید شاهین راهی بوشهر شده است اما امروز نام سرمربی در فهرست شاهین خالی است و قاسمپور از روی سکوها تیم شاهین را هدایت می‌کند. او دستورات تاکتیکی خود را به یکی از مربیان می‌دهد تا او مسایل را به اصغر کامیاب منتقل کند. ظاهرا قاسمپور هنوز قرارداد رسمی با شاهین امضا نکرده است.
* بابک لطیفی بعد از اینکه برای شاهین گلزنی کرد از تمشاگران خواست که هادی شکوری را تشویق کنند و تماشاگران هم این کار را کردند تا با این مدافع آشتی کنند و کدورت بین او و فوتبالدوستان بوشهری به پایان برسد.
*نوری، مرتضی عزیز محمدی و پترویچ پیش از آغاز بازی به سمت نیمکت شهرداری رفتند.
*جاسم کرار بازیکن جذب شده از استقلال هنوز برای شاهین بازی نمی‌کند و امروز از روی سکوها بازی را تماشا می‌کند.
*پیش از آغاز بازی تمام دست اندرکاران تیم شاهین از بازیکن تا مربی و مسئول تدارکات حلقه اتحاد تشکیل دادند.
*روی توپ بازی با ماژیک قرمز کلمه شاهین نوشته شده است!

FereShteH 02-07-2012 04:59 PM

فتح‌الله‌زاده: مظلومی تحت فشار این حرف‌ها را زده است

پس از مصاحبه علیه قلعه‌نویی
فتح‌الله‌زاده: مظلومی تحت فشار این حرف‌ها را زده است
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال در واکنش به مصاحبه سرمربی این تیم گفت: حتما مظلومی تحت فشار بوده که این صحبت‌ها را انجام داده ولی نباید این حرف‌ها را می‌زد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...020_PhotoA.jpg
علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص نتایج استقلال در یکی دو هفته اخیر گفت: متاسفانه این روزها خیلی اذیت می‌شویم اما مگر چه اتفاقی افتاده و یا چه نتیجه‌ای گرفتیم که این گونه به ما حمله می‌کنند. تیم ما صدرنشین است ضمن آنکه موفق شدیم پرسپولیس را در جام حذفی حذف کنیم و به فینال برسیم. هواداران باید هوشیار باشند چون ما کادر فنی خوبی داریم و از مشاوران خوبی برخورداریم و با یک باخت شرایط‌مان برنمی‌گردد.
مدیرعامل باشگاه استقلال شکست مقابل پرسپولیس را به یک تصادف تشبیه کرد و گفت: درست مثل یک ماشین که پس از تصادف باید تعمیر شود ما هم همین شرایط را داریم. در یک لحظه جباری، حیدری و تیموریان را از دست دادیم ولی با این وجود تلاش کردیم اما شکست در 10 دقیقه نادر بود چون هیچ وقت این اتفاق تکرار نمی‌شود.
فتح الله زاده تاکید کرد: با وجود اینکه چند بازیکن سرشناس در تیم ما نبود مقابل سایپا خوب بازی کردیم. همیشه تیمی که در دربی می‌بازد در مسابقه بعد خود هم شکست می‌خورد اما دیدید تیم ما خوب کار کرد. باخت در لیگ برتر به پرسپولیس با شکست در جام حذفی متفاوت است؛ ما هم آنها را بردیم و هم از گردونه مسابقات کنار زدیم.
مدیر عامل باشگاه استقلال در خصوص صحبت‌های امروز پرویز مظلومی و اینکه آنهایی که مشت گره کرده بودند حالا به دنبال زمین زدن او هستند، گفت: من مدیر هستم و باید به همین مسائل بپردازم. حتما مظلومی تحت فشار بوده که این صحبت‌ها را انجام داده است. او نباید این حرف‌ها را می‌زد. باید با مظلومی صحبت کنم و ببینم منظور او از این صحبت‌ها چیست.
فتح الله زاده در ادامه گفت و گو با فارس در خصوص شایعاتی که پیرامون پاس ندادن برهانی و میداودی به یکدیگر شنیده می‌شود اظهار داشت: خودم از برهانی چنین سؤالی را پرسیدم که او گفت صحت ندارد. مطمئن باشید این مسائل دروغ است. به طور مثال جباری در آن سرما با پای آسیب دیده به استادیوم می‌آید و این نشان دهنده همدلی در تیم ما است و نباید به این شایعات توجه کرد.
وی در پایان در خصوص دیدار حساس روز جمعه مقابل ذوب آهن گفت: بازی سنگینی در پیش داریم و چند بازیکن خوب‌مان به دلیل مصدومیت در ترکیب نیستند اما احتیاج به یار دوازدهم که هواداران هستند، داریم و با حضور آنها ذوب آهن را شکست خواهیم داد.

FereShteH 02-07-2012 05:00 PM

اسامی داوران سه دیدار هفته بیست‌وپنجم اعلام شد

اسامی داوران سه دیدار هفته بیست‌وپنجم اعلام شد
خبرگزاری فارس: اسامی داوران سه دیدار هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر فوتبال اعلام شد.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...627_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسامی داوران بازی های باقی مانده لیگ برتر از هفته بیست و پنجم به شرح زیر است:
چهارشنبه 19/11/90
ملوان – نفت تهران – ساعت ۱۵:۳۰– ورزشگاه تختی انزلی
محمد حسین اسدی-مجید زارع-میر یعقوب حجتی-فرشید افشار-ناظر:حسین عرب براقی
سپاهان – مس کرمان – ساعت ۱۵:۳۰- ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
جمشید دانش مهر-حسین طالقانی-سجاد طوری-رسول رهبر فام-ناظر:اسماعیل صفیری
تراکتورسازی – نفت آبادان – ساعت ۱۵:۳۰– ورزشگاه یادگار امام (ره) تهران
علیرضا فغانی-رضا سخندان-علیرضا ایلدروم-امیر حسین فتاحی-ناظر: محمد علی فروغی-ناظر ویژه:فریدون اصفهانیان

FereShteH 02-07-2012 05:01 PM

آنهایی که مشت گره کردند دنبال زمین زدن ما هستند/جز خودشان کسی موفق نمی‌شود

حمله تند مظلومی به قلعه‌نویی:
آنهایی که مشت گره کردند دنبال زمین زدن ما هستند/جز خودشان کسی موفق نمی‌شود
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: آنهایی که علیه استقلال مشت گره کردند و هواداران هرگز فراموش‌شان نمی‌کنند، حالا دوباره برای به زمین زدن استقلال مشت گره کرده‌اند.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...955_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که پرویز مظلومی پس از شکست برابر پرسپولیس فقط در کنفرانس خبری بعد از دربی شرکت کرد و در دو نشست خبری قبل و بعد از بازی با سایپا به علت آنچه که سرماخوردگی اعلام شد، صحبت نکرد، امروز سایت باشگاه استقلال مصاحبه مفصلی از وی با شیوه نگارشی جدید و به شرح زیر منتشر کرده است:
"مظلومی که این روزها در سکوت کار خود را دنبال می‌کند، طی صحبت‌هایی از انتظاراتش از هواداران استقلال می‌گوید و نیازی وافر که "تیم" این روزها به آنها دارد: انگار استقلال شده یک تیم معمولی. با تمام احترام به تیم‌هایی که هواداران کمی دارند، انگار این روزها ما هم مثل آنها شده‌ایم. در یک بازی که قدر برتری خودمان را ندانستیم، خدا ما را تنبیه کرد، بدشانسی‌ها پشت سرهم آمدند.

مصدومان یکی‌یکی بیشتر می‌شوند و در چنین روزهایی هواداران‌مان را هم کمتر از قبل می‌بینیم. بازیکن، مربی، مدیریت، همه اینها ابزارهای قهرمانی هستند که با تماشاگران تکمیل می‌شود، اما استقلال انگار یکی‌یکی آنها را از دست می‌دهد. اول مصدومیت بازیکنان، حالا غیبت شما! با تقدیر نمی‌شود جنگید، بدشانسی هم واقعیتی است که البته دلایل فنی هم در پیدایی آن دخالت دارد، اما تماشاگران، به عنوان نیمی از عوامل قدرت و پیروزی کجایند؟
ما می‌توانیم با کنار هم بودن هر اتفاق بزرگی را رقم بزنیم. چرا تشویق و حمایت از بچه‌های مسئولیت‌پذیر و جایگزین‌هایی که حتی بعضا بهتر از ستاره‌ها کار می‌کنند را از خودمان و از تیم‌مان دریغ می‌کنیم؟ من گله دارم،‌ ناراحتم... سرم پایین است و سعی می‌کنم سکوت کنم. از زمین و زمان می‌کشم، اما دلم نمی‌خواهد، یعنی دوست ندارم که از هوادار – این علت وجودی همه ما- نیز بکشم. از نیامدن هوادار به ورزشگاه دلم می‌گیرد. اگر شما بودید، هیچ‌کدام این امتیازها از دست نمی‌رفت.

جمعه و مصاف با ذوب‌آهن برای ما حکم یک بازی فینال را دارد. آیا این درست است که استقلال با سر و پز و قیافه یک تیم معمولی کم‌طرفدار به زمین برود؟ اصلا من و بازیکنان به کنار، استقلال مگر از آن هوادارانش نیست، پس این هواداران، این مالکان اصلی استقلال کجایند؟ تعصب به استقلال که فقط در مستطیل سبز نیست، تعصب روی سکو باید عامل انگیزه و "آمر" حرکت به سوی پیروزی باشد.

در بازی دیروزمان مقابل سایپا، اگر توانستیم مساوی کنیم به خاطر غیرت سکوها بود که تا دقیقه 90 حمایت‌مان کردند. دو هزار نفر که به اندازه 20هزار نفر تولید انرژی کردند، من دست تک‌تک آنهایی که دیروز به آزادی آمدند و 90 دقیقه تیم خود را به جلو هل دادند می‌بوسم، اما بقیه طرفداران استقلال، آن 68هزار نفر دیگر کجا هستند؟ اینطوری نه باید توقعی در کار باشد و نه اعتراضی.
استقلال اگر نتیجه می‌گیرد، چون مجموعه مدیریتی و تیمی و هوادارانش با هم هستند، نتیجه می‌گیرد، اما این روزها هواداران و تیفوسی‌های استقلال کجا هستند؟ ما از آنها غیرت می‌خواهیم برای موفقیت، برای نهیب زدن به ما. من مقابل همه آنهایی که در این روزهای سرد به ورزشگاه می‌آیند تعظیم می‌کنم، اما قرار نیست هوادار پشت ما را خالی کند، چون اینجوری دیگر چیزی باقی نمی‌ماند. هر هوادار برای ما حکم منبع یک انرژی مثبت است. از آنها می‌خواهم به ورزشگاه بیایند تا با هم پیروز شویم. ما جام می‌خواهیم و برای این کار به تک‌تک تیم 70هزار نفری خود نیاز داریم. اگر پشت گرمی هوادار نباشد، عامل تعصب را چطور نشان دهیم؟
در بازی روز جمعه‌مان امیدوارم هیچ استقلالی حتی اگر هوا یخبندان است در خانه ننشیند. بوق و پرچم‌هایتان را بردارید و به ورزشگاه بیایید. الان که تیم دوران بدشانسی‌اش را طی می‌کند به شما احتیاج داریم، نه آن وقت که همه‌چیز آرام است و هیچ مشکلی نیست. بیایید برای قهرمانی، بیایید برای جام‌.
مظلومی در ادامه صحبت‌هایش واضح‌تر صحبت می‌کند و می‌گوید: بعضی هواداران انگار حواس‌شان نیست که ما در چند جبهه داریم می‌جنگیم. یک جبهه زمین چمن است که ما با همه وجود در آن می‌جنگیم و جبهه دیگر نامرئی است! جبهه کسانی که به ظاهر استقلالی هستند اما برای استقلال جوسازی می‌کنند در مورد داوری و هواداران. آنها می‌خواهند با این کار خودشان بالا بیایند و ما را به پایین بکشانند. این مسائل در مکتب استقلال نیست. ما رقیب هستیم و به همه رقبای‌مان هم احترام می‌گذاریم و نمی‌خواهیم آنها زمین بخورند. من به مسائل داوری همواره احترام گذاشته‌ام و هیچ‌‌وقت در مورد آن حرفی نزده‌ام.
هوادار واقعی استقلال منظور من را خوب می‌فهمد. آنهایی که علیه استقلال مشت گره کردند و هواداران هرگز فراموش‌شان نمی‌کنند، حالا دوباره مشت گره کرده‌اند برای به زمین زدن استقلال. ما به تنهایی حریف این مسائل نمی‌شویم، چون من مثل دیگران بازی پشت‌پرده را بلد نیستم، اما حاضرم قسم بخورم که اگر هوادار باشد از پس همه اینها برمی‌آییم، فقط باید یک تیم چند ده‌هزار نفری باشیم نه یکه و تنها وسط ماجرا.
آنهایی که استقلال را فقط برای خودشان می‌خواهند شروع کرده‌اند به جوسازی. از استقلالی‌های واقعی که استقلال را فقط به خاطر خودش دوست دارند، می‌خواهم وارد صحنه شوند و در خانه ننشینند. آنها باید کنار ما باشند، پرویز مظلومی یک روز می‌آید و یک روز می‌رود، اما مهم افتخاری است که استقلال همیشه باید به دست بیاورد. پس برای این افتخار باید به تیم کمک کنیم. توکل ما به خدا و امیدمان به هواداران است. ما سرباز استقلالیم و هوادار فرمانده ما، اما باید در یک جبهه کنار هم بجنگیم.
وی اضافه کرد: به زودی واقعیت‌ها را خواهم گفت که چه دست‌هایی پشت‌پرده هستند و چرا هیچ مربی در استقلال موفق نمی‌شود جز عده‌ای خاص؛ ناصر حجازی، کریمی و حتی کخ و... اینها موفق نمی‌شوند جز عده‌ای خاص، اما این بار کوتاه نمی‌آییم و از استقلالی‌های واقعی می‌خواهم کنار ما باشند تا با هم گام برداریم.
مظلومی تاکید کرد: به برخی از دوستان متذکر می‌شوم که هواداران واقعی استقلال از پیروزی مقابل تراکتورسازی خیلی خوشحال شدند و در پوست خود نمی‌گنجیدند.
مظلومی در پایان گفت: از آقای فتح‌الله‌زاده بی‌نهایت سپاسگزارم که خیلی هوشمندانه فشار را از روی دوش من برداشتند، اما باز هم به حمایت ایشان نیاز دارم. دکتر لطف کرده‌ که گفته‌ کارنامه من نیاز به حمایت ندارد، من همیشه به حمایت و پشتیبانی‌شان نیاز دارم و هنوز به ایده‌آل‌های آقای فتح‌الله‌زاده و هواداران استقلال نرسیده‌ام، ان‌شاء‌ا... با حمایت‌های بی‌دریغ دکتر به این مهم خواهیم رسید و مقام‌های مدنظرشان را به دست خواهیم آورد."

FereShteH 02-07-2012 05:01 PM

برنامه رقابت‌های فوتسال غرب آسیا در ارومیه اعلام شد

برنامه رقابت‌های فوتسال غرب آسیا در ارومیه اعلام شد
خبرگزاری فارس: کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال برنامه رقابت‌های فوتسال غرب آسیا را در ارومیه اعلام کرد.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...655_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، رقابت های غرب آسیا از هشتم تا هفدهم اردیبهشت 91 در ارومیه برگزار خواهد شد و تیم های ایران، اردن، سوریه، فلسطین، کویت، امارات، عراق و لبنان در این رقابت ها شرکت خواهند داشت.
رقابت های قهرمانی غرب آسیا در دو گروه چهار تیمی برگزار خواهد شد و روز آغاز این رقابت ها هشتم اردیبهشت و فینال این رقابت ها هم در روز هفدهم اردیبهشت خواهد بود.
تیم های شرکت کننده باید دو روز پیش از آغاز رقابت ها یعنی ششم اردیبهشت در ارومیه حاضر باشند و تیم هایی که در مرحله مقدماتی حذف می شوند در تاریخ 15 اردیبهشت از ارومیه خارج می شوند و چهار تیم مرحله نهایی هجدهم اردیبهشت از ارومیه خارج خواهند شد.
مراسم قرعه کشی و جلسات فنی روز پنج شنبه هفتم اردیبهشت 91 با حضور نمایندگان تیم های ملی فوتسال شرکت کننده برگزار خواهد شد.

FereShteH 02-07-2012 05:02 PM

عسگری: گل سوم استقلال به درستی مردود شد

عسگری: گل سوم استقلال به درستی مردود شد
خبرگزاری فارس: نایب رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: گل سوم استقلال به سایپا به درستی مردود اعلام شد.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...954_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، حسین عسگری در مورد قضاوت صالحی در دیدار استقلال و سایپا گفت: در صحنه ای که گل اول استقلال به ثمر رسید، درباره خطایی که منجر به ضربه آزاد شد، ابهاماتی وجود دارد که پس از بازبینی ویدئویی درباره آن اظهارنظر می کنیم.
رئیس دپارتمان داوری تصریح کرد: گل سوم استقلال به درستی مردود اعلام شد چرا که دو بازیکن این تیم روی دروازه بان سایپا بسیار مشخص و واضح خطا کردند و داور به درستی گل سوم استقلال را مردود اعلام کرد. البته از فیلم و عکس های این صحنه کاملا مشخص است که خطا روی دروازه بان تیم سایپا انجام شده است.
وی در پایان گفت: در دیدار مس سرچشمه و ذوب آهن بر اساس گزارش ناظر بازی صحنه خاصی دیده نشده است.

FereShteH 02-07-2012 05:02 PM

ذوب آهن فردا در دستگردی تمرین می‌کند

اضافه شدن فرهادی به اردوی ذوبی‌ها
ذوب آهن فردا در دستگردی تمرین می‌کند
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان فردا عصر در ورزشگاه دستگردی تمرین می‌کند.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...271_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال ذوب آهن در هفته بیست و پنجم لیگ برتر برابر مس سرچشمه با نتیجه تساوی بدون گل متوقف شد. این تیم اکنون در تهران اردو زده است و امروز با صلاحدید کادر فنی تمرین نمی‌کند.
ذوبی‌ها فردا عصر در ورزشگاه دستگردی تمرین می‌کنند.
اسماعیل فرهادی که در دیدار با مس سرچشمه غایب بود امروز به اردوی ذوب آهن پیوست.
ذوب آهن روز ۲۱ بهمن در مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا به مصاف استقلال می‌رود.

FereShteH 02-07-2012 05:03 PM

پیروزی شاهین بوشهر برابر شهرداری تبریز در نیمه اول

هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال
پیروزی شاهین بوشهر برابر شهرداری تبریز در نیمه اول
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال شاهین بوشهر در نیمه اول برابر شهرداری تبریز به برتری رسید.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...041_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار دو تیم شاهین بوشهر و شهرداری تبریز از ساعت ۱۵ در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر و در حضور حدود ۲ هزار تماشاگر آغاز شد. شاهین بوشهر ۲ بر یک در نیمه اول به برتری رسید.
سجاد بیرانوند در دقیقه ۲۰ برای شهرداری گل زد و بابک لطیفی دقیقه ۳۶ و لک چیرا در دقیقه ۴۵+۱ گل‌های شاهین بوشهر را به ثمر رساندند.
محمد رضا اکبریان داور مسابقه است.
هر دو تیم ۲۵ امتیازی هستند که شهرداری تبریز با تفاضل گل بهتر در رده شانزدهم قرار دارد و شاهین بوشهر هفدهم است.

FereShteH 02-07-2012 05:03 PM

آلن‌گو:‌ علی دایی مرا برای راه‌آهن می‌خواهد

پیشنهاد تیم ایرانی به بازیکن اسبق گلاسکورنجرز
آلن‌گو:‌ علی دایی مرا برای راه‌آهن می‌خواهد
خبرگزاری فارس: هافبک اسبق تیم فالکریک و گلاسکورنجرز اسکاتلند مدعی شد با پیشنهاد بازی در راه‌آهن مواجه شده است.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...313_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سان، آلن گو تمایل خود را برای سفر به تهران و همکاری احتمالی پس از سفری دو روزه اعلام کرد.
این بازیکن ۲۹ ساله که ماه گذشته بازی برای تیم بنگال شرقی هند را به اتمام رساند، گفت: از راه آهن پیشنهاد دارم و در صورت امضای قرارداد خوشحال خواهم شد. وقتی خواستم این سفر را انجام دهم، مقامات مرا از انجام این سفر برحذر کردند اما در ایران چیزی خاص ندیدم. کسی در آنجا با من مشکلی نداشت.
آلن گو افزود: راه‌‌آهن توسط علی دایی هدایت می شود کسی که در تاریخ فوتبال ایران معروف‌ترین چهره است. او در کارنامه ملی‌اش ۱۴۹ بازی دارد و برای بایرن‌مونیخ آلمان بازی کرده است. دایی برای امضا قرارداد با من علاقمندی نشان داد.
این بازیکن تاکید کرد: راه‌‌آهن یکی از سه تیم بزرگ شهر تهران است. از این رو مشتاقم خبری مبنی بر اعلام رضایت آنها جهت سفر به ایران و شروع همکاری دریافت کنم. امیدوارم در روزهای آینده با پاسخی از جانب آنها مواجه شوم.
آلن گو به خاطر مصدومیت تیم بنگال شرقی را ترک کرد اما خودش می گوید می‌توانست در هندوستان بماند.
وی همچنین اعلام کرد که با پیشنهاد‌ تیم‌های آیردری و سنت‌میرن کشورش مواجه شده است. حتی مقامات تیم دونکاستر انگلیس با وی تماس گرفته اند.
این بازگن گفت: ترجیح می دهم در بریتانیا بمانم اما فوتبال اسکاتلند دارای مشکلاتی است که ما را با پیشنهاد‌های از خارج مواجه می کند.

FereShteH 02-07-2012 05:04 PM

محمدی: مظلومی گفت برنامه شما بهترین است

بازیکنان اروپایی 3 روز یک بار بازی می‌کنند، 14 کیلومتر هم می‌دوند
محمدی: مظلومی گفت برنامه شما بهترین است/ تا وقتی نمی‌باختند انتقاد نمی‌کردند
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ برتر گفت: برنامه مسابقات را مقابل مظلومی گذاشتم و گفتم اگر پیشنهاد بهتری دارد بدهد که او گفت نمی‌توانیم بهتر از این، برنامه‌ریزی کنیم.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...320_PhotoA.jpg
عزیز محمدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص فشردگی مسابقات و همچنین انتقاد به ساعت برگزاری دیدارهای لیگ صحبت‌های زیر را انجام داد.
فارس: حتما صحبت‌های مهدی رحمتی را شنیده‌اید که از برگزاری فشرده لیگ گلایه داشت؟
اصلا فکر ‌کنید عزیز محمدی همه زمان بندی‌اش اشتباه است و خودتان به فکر برنامه ریزی باشید. من یک سؤالی دارم اگر دیروز بازی سایپا و استقلال برگزار نمی‌شد پس چه زمانی باید آن را برگزار می‌کردیم؟ من نمی‌توانم تاریخ لیگ قهرمانان آسیا را تغییر دهم. دیروز فقط به استقلال ظلم نشد ذوب آهن هم با مس سرچشمه بازی داشت، این تیم باید به اصفهان بازگردد و دوباره به تهران بیاید اما استقلال در تهران بازی داشت و باید در تهران با ذوب آهن بازی کند.

خودتان را جای من بگذارید. هفته بعد هم اگر هر کدام از این دو تیم به مرحله بعد صعود کند بازی هفته بیست و ششم را باید برای آنها لغو کنم. مگر در تعطیلات عید چند بازی می‌توانم برگزار کنم. از سوی دیگر هفته آخر لیگ هم باید همزمان برگزار شود.
فارس: صحبت رحمتی این بود که به خاطر جام حذفی برنامه مسابقات را فشرده کرده‌اید؟
من نمی‌خواهم جواب رحمتی را بدهم ولی می‌خواهم به همه آنهایی که انتقاد دارند بگویم قرار بود از ابتدا فینال جام حذفی 9 اسفند برگزار شود اما همین رسانه‌ها و باشگاه پرسپولیس انتقاد کردند که چرا باید قبل از دربی استقلال در جام حذفی بازی کند ولی پرسپولیس مسابقه هفته قبل خودش را انجام دهد. ما هم با توجه به اینکه باید برای برگزاری دربی شرایط دو تیم را یکسان برنامه ریزی کنیم این انتقاد را منطقی دیدیم و پس از بررسی شرایط تصمیم گرفتیم به جای برگزاری فینال در 9 اسفند این مسابقه 25 اسفند برگزار شود.
فارس: اما گفته می‌شود دلیل تغییر فینال جام حذفی شرایط نامساعد زمین حافظیه است؟
اصلا به این موضوع ربطی ندارد. باشگاه پرسپولیس خواسته بود استقلال قبل از بازی با این تیم در لیگ برتر بازی کند که این حق باشگاه پرسپولیس بود. یکی به من بگوید من چه کنم؟ همه فقط انتقاد می‌کنند ولی زمانی که از آنها می‌خواهم نظرات و پیشنهاداتشان را مطرح کنند کسی صحبت نمی‌کند. همه فقط زورشان به عزیز محمدی می‌رسد.
فارس: بدنساز استقلال معتقد است 90 درصد آسیب دیدگی بازیکنان این تیم به دلیل فشردگی مسابقات است. همچنین این انتقاد مطرح شده که زمین‌های نامناسب این آسیب‌ دیدگی‌ها را بیشتر کرده است...
آندو تیموریان در کدام زمین مصدوم شد؟ آیا من مقصر هستم که بازیکن دیگری به انگشت پای تیموریان ضربه زده است؟ جباری در تبریز مصدوم شد و خسرو حیدری در آزادی. این فشردگی مسابقات برای همه تیم‌ها است و شرایط این تیم با ذوب آهن یکسان برنامه ریزی شده است. اگر این تیم خوب بدنسازی و خوب استراحت نکرده ربطی به من ندارد. برگزاری مسابقات ربطی به من ندارد. برگزاری مسابقات هر 4 روز یکبار کاملا طبیعی است. تیم‌ها در اروپا هم هر 3،4 روز یکبار مقابل هم قرار می‌گیرند. بازیکنان تیم های اروپایی هر بازی 13 و 14 کیلومتر می‌دویدند اما بازیکنان ایرانی به زحمت 5 کیلومتر می‌دونند
فارس: اما امکاناتی که باشگاه‌های اروپایی دارند باشگاه‌های ایرانی ندارند؟
حرفه‌ای بودن یعنی فقط به بازیکنان پول خوب بدهند؟ اینکه باشگاه‌های ما امکانات حرفه‌ای ندارند و زمین خوب ندارند تقصیر ما است؟ باید 22 اردیبهشت به خاطر لیگ قهرمانان آسیا و بازی‌های تیم ملی در مرحله دوم مقدماتی لیگ برتر را تمام کنیم. اصلا عزیز محمدی عقلش نرسیده و بازی‌ها را فشرده برگزار می‌کند، آسیا و فیفا هم عقل‌ نرسیده که بازی‌های تیم ملی را پشت سر هم و بدون در نظر گرفتن جغرافیای آسیا در نظر گرفته است؟ چطور است به AFC و فیفا بگوییم چون زمین‌‌هایمان خراب است و استادیوم‌های خوبی نداریم برنامه مسابقات‌شان را عقب تر بیندازند. من در سازمان لیگ برنامه مسابقات را مقابل مظلومی گذاشتم و گفتم اگر پیشنهاد بهتری دارد به من بدهد و او هم گفت نمی‌توانیم بهتر از این برنامه ای که شما نوشته‌ایم برنامه ریزی کنیم.
فارس: اگر سرمربی استقلال متوجه این شرایط شده پس هم خودش و هم عوامل این تیم از فشردگی مسابقات گلایه دارند؟
تا دیروز که نمی‌باختند این صحبت‌ها را نمی‌کردند اما حالا به فکر انتقاد افتادند.
فارس: چرا جام حذفی را به صورت فشرده برگزار کردید. در این شرایط برخی تیم‌ها مثل مس، استقلال و شاهین در نیم فصل استراحت نداشتند؟
در همه جای دنیا وقتی مسابقات جام حذفی برگزار می‌شود بازی‌های لیگ تعطیل است و مسلم است آنهایی که به مراحل بالاتر رفته‌اند باید به میدان بروند و سایر تیم‌ها استراحت ‌کنند. نمی‌شود با یک دست دو تا هندوانه برداشت. تیمی که به مرحله بالاتر جام حذفی می‌رود مسلما برنامه‌های بازی بیشتری دارد. هر که بامش بیش، برفش بیشتر.
فارس: قبل از شروع لیگ برنامه جام حذفی را به باشگاه‌ها داده بودید؟
ما از همان اول برنامه مسابقات را اعلام کردیم حتی بار دیگر از باشگاه‌ها خواستیم اگر نظری در خصوص برنامه ریزی دارند بدهند اما هیچ کس نظری نداشت.
فارس: انتقاد دیگری که به سازمان لیگ وارد شده در خصوص ساعت برگزاری مسابقات است. فکر نمی‌کنید برگزاری بازی‌ها در ساعت 18 یا 17 در این هوای سرد کاهش تماشاگران را به دنبال داشته باشد؟
برای برنامه ریزی مسابقات فقط نباید به آن دسته از تماشاگرانی که به ورزشگاه می‌آیند توجه کرد. خیلی از علاقمندان به فوتبال هستند که می‌خواهند از منزل و تلویزیون در یک ساعت مناسب مسابقات را ببینند. باید طوری برنامه ریزی کنیم که همه هواداران بتوانند از فوتبال استفاده کنند. ساعت 14 هم برنامه ریزی داشته‌ایم اما رسانه‌ها انتقاد کردند که چرا بلافاصله بعد از ناهار مسابقه برگزار می‌شود و حالا که بازی ها ساعت 17 برگزار می‌شود می‌گویند هوا سرد است. در اروپا هم بازی‌ها ساعت 8 شب برگزار می‌شود. هوای اروپا سردتر از اینجا است. آنها با ما چه فرقی دارند. ما برای مردم کار می‌کنیم و باید در خدمت مردم باشیم.
فارس: پرونده خشایار محسنی به کجا رسید؟
من در این مورد اطلاعی ندارم. یک جلسه ای برگزار شد و علیپور به زودی حکم آن را اعلام می کند.

FereShteH 02-07-2012 05:05 PM

کی‌روش: کفاشیان بفهمد، می‌گوید برای تفریح آمده‌ای یا کار با تیم ملی؟!

سرمربی تیم ملی فوتبال این بار سوارکار شد
کی‌روش: کفاشیان بفهمد، می‌گوید برای تفریح آمده‌ای یا کار با تیم ملی؟!
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با حضور در مجموعه آزادی به سوارکاری و تفریح پرداخت.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...294_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس کارلوس‌کی‌روش که چندی پیش برای تفریح به سالن تیراندازی مجموعه ورزشی آزادی رفته بود امروز به همراه همسرش به پیست سوارکاری این مجموعه رفت و ساعاتی را در آنجا پشت سر گذاشت.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در این خصوص گفت: به اینجا می‌آیم تا آرامش پیدا کنم ولی تیم را اصلاً به این مکان نمی‌آورم چون خطرناک است! هرچند این رشته ورزش خوبی است اما امروز از مسئولان خواستم اسبی آرام را در اختیارم قرار دهند که مشکلی به وجود نیاید.
کی‌روش که به همراه درویشی رئیس مجموعه آزادی در پیست سوارکاری حضور پیدا کرده بود از اطرافیانش تاریخ دقیق پایان لیگ را پرسید و گفت:‌ می‌خواهم بعد از پایان لیگ 15 روز به بازیکنان کاری نداشته باشم تا آنها استراحت کنند و فقط یک جلسه تمرین در زمین اصلی ورزشگاه آزادی برگزار می‌کنم. از مسئولان این ورزشگاه می‌خواهم زمین را در اختیار هیچ تیمی قرار ندهند تا به آن آسیب نرسد.
این مربی پرتغالی که از حضور در پیست اسب‌سواری ابراز رضایت می‌کرد با خنده گفت: اگر کفاشیان ببیند که من اینجا آمده‌ام و اسب‌سواری می‌کنم حتماً می‌پرسد که آمده‌ام با تیم ملی کار کنم یا به تفریح بپردازم!
کی‌روش در پایان از رئیس مجموعه آزادی تشکر کرد و گفت: از درویشی ممنون هستم که برایم برنامه تفریحی در نظر گرفته چون من فرصتی برای گشت‌وگذار ندارم.
در پایان تندیسی از طرف فدراسیون سوارکاری به کارلوس کی‌روش اهدا شد.

FereShteH 02-07-2012 05:05 PM

پیراهن و کفش‌های زاید در دربی به حراج گذاشته می‌شود

از سوی باشگاه پرسپولیس
پیراهن و کفش‌های زاید در دربی به حراج گذاشته می‌شود
خبرگزاری فارس: پیراهن و کفش‌های مهاجم تیم فوتبال در دربی با امضای او به فروش می‌رسد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...122_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، با توجه به درخواست های متعددی که طی روزهای گذشته از سوی هواداران مطرح شده است، باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفت پیراهن و کفش های ایمون زاید را که با دومین هت تریک تاریخ بازی های دربی، شکست استقلال را رقم زد، در فروشگاه مجازی پایگاه اینترنتی باشگاه پرسپولیس عرضه کند.
این حراج از تاریخ 20 تا 25 بهمن برگزار خواهد شد و پیراهن و کفش های ایمون زاید به صورت جداگانه به بالاترین پیشنهادهایی که ارائه خواهد شد، واگذار می شود.

FereShteH 02-07-2012 05:06 PM

انصاری‌فرد: در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت نمی‌کنم

نبابد کارهای خوب کفاشیان و مجموعه‌اش را نادیده گرفت
انصاری‌فرد: در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت نمی‌کنم/امیدوارم تصمیمات فوتبالی باشد
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه راه‌آهن تاکید کرد که در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت نخواهد کرد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...149_PhotoA.jpg
محمد حسن انصاری‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کرد: به نظر می‌رسد تنور انتخابات فدراسیون داغ شده و این روزها اخبار زیادی در این باره در محافل فوتبالی به گوش می‌رسد و برخی از این اخبار را هم رسانه‌ها منتشر می‌کنند. امیدوارم در نهایت تمام این اخبار و این جریان‌ها به گونه‌ای پیش رود که شاهد رقابت سالم و عادلانه در محیطی کاملا فوتبالی باشیم.
مدیرعامل باشگاه راه‌آهن تصریح کرد: درست است که تاکنون کسی برای ثبت‌نام اقدامی نکرده اما باید در روزهای آینده منتظر باشیم تا ببینیم چه کسانی برای ثبت‌نام اقدام می‌کنند. مهم این است که همه چیز در یک فضای خوب صورت گیرد و شاهد رقابت نابرابر نباشیم.
انصاری‌فرد با اشاره به اینکه همه چیز باید در راستای فوتبال باشد گفت: مهم این است که تصمیمات فوتبالی باشد. مهم نیست چه کسی می‌آید، آنچه که اهمیت دارد این است که انتظار جامعه فوتبال و مردمی که دلشان به فوتبال خوش است برآورده شود چرا که فوتبال باعث شور و نشاط در جامعه می‌شود.
وی با بیان اینکه رسانه‌ها نقش مهم و تأثیرگذاری در انتخابات فدراسیون فوتبال خواهند داشت به فارس گفت: با توجه به گستردگی و حرفه‌ای شدن رسانه‌ها معتقدم آنها در این انتخابات مو را از ماست بیرون می‌کشند و چیزی از نگاه آنها پنهان نمی‌ماند و اگر اتفاقی رخ دهد آگاه می‌شوند و قضاوت می‌کنند.
انصاری‌فرد در پاسخ به این سؤال که نظرش در مورد فدراسیون فعلی چیست اظهار داشت: یکی از انتقادهایی که به فدراسیون کنونی می‌شود بابت نتیجه‌ گرفتن تیم‌های ملی است ولی ما نباید نیمه خالی لیوان را ببینیم و باید انصاف داشته باشیم. کفاشیان و مجموعه او کارهای خوب زیادی انجام داده‌اند که نباید آنها را نادیده گرفت.
مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس اضافه کرد: خوشبختانه تیم ملی و تیم‌های پایه به سمتی می‌روند که می‌توان آینده خوبی برای آنها متصور شد. کفاشیان چه بماند چه نماند کی‌روش خواهد بود. ایشان مربی بزرگی است که به فوتبال ما آمده و خوشبختانه با کمک رسانه‌ها و مسئولان و استقبال مردم و پیشکسوتان فضای خوبی فراهم شده تا امیدها برای حضور در جام جهانی چندین برابر شود. کی‌روش کارش را بلد است و برنامه‌ریزی‌های خوبی برای تیم‌های پایه داده و تشکیل تیم زیر 23 سال کار خوبی است که تأثیر زیادی در آینده فوتبال ایران دارد.
انصاری‌فرد گفت: کی‌روش به طور دقیق کار می‌کند و خیلی‌ها می‌‌توانند از برنامه‌ریزی این مربی درس بگیرند. او تاکنون حاشیه ایجاد نکرده و نشان داده دنبال کارش است و خوشحال هستیم که او و همکارانش اخیرا بازی‌های لیگ را بیشتر پیگیری می‌کنند. مسئولان فدراسیون هم باید طوری برنامه‌ریزی کنند تا از توان کی‌روش استفاده بیشتری ببریم.
انصاری‌فرد در خصوص اینکه گفته می‌شود می‌خواهد برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کند، به فارس گفت: چنین قصدی ندارم. برای عدم حضورم در انتخابات دلایل خاص خودم را دارم و امیدوارم هر کسی که رئیس می‌شود در رقابتی سالم و برابر به این سمت برسد.

FereShteH 02-07-2012 05:07 PM

نوه سبزی پا جای پای پدربزرگ گذاشت

در بازی یادبود پرسپولیس و هنرمندان
نوه سبزی پا جای پای پدربزرگ گذاشت
خبرگزاری فارس: یاد و خاطره مرحوم مجید سبزی در دیدار دوستانه تیم فوتسال پرسپولیس با هنرمندان گرامی داشته شد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...323_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، تیم های فوتسال پرسپولیس و هنرمندان دوشنبه شب به یاد مجید سبزی در سالن الغدیر به میدان رفتند.
این بازی با اتفاقات جالب توجهی همراه بود. باشگاه هنرمندان قصد دارد روز 18 بهمن ماه که سالروز درگذشت مجیدی سبزی است را به دلیل نجابت مثال زدنی او که در میان اهالی فوتبال شهره بود به عنوان روز "نجابت در فوتبال" مطرح کند. بازی دوشنبه شب هم به مناسبت سابقه حضور زنده یاد سبزی در پرسپولیس و باشگاه هنرمندان انجام شد. در این بازی که از محمدرضا حیدریان هم تقدیر به عمل آمد، همسر، شهرام تنها فرزند و نوه زنده یاد مجید سبزی هم حضور داشتند.
شهرام سبزی در این بازی در ترکیب تیم هنرمندان به میدان رفت و آغازگر بازی، پسر شهرام تنها نوه مجید سبزی بود که با یازده ماه و شش روز در حالی که دست هایش را گرفته بودند به توپ ضربه زد تا پا جای پای پدر بزرگش بگذارد. قبل از شروع بازی هم از نمایشگر سالن فیملی از بازی های سبزی، تصاویر او و همچنین دیدارهایی که با بیماران و ایتام داشت، پخش شد که احساسات عمیقی را در سالن بوجود آورد. نکته قابل تامل در این بازی، غیبت بسیاری از دوستان و همبازیان سابقش و همچنین شاگردانی بود که او در تیم های پایه کشف کرده و در محیطی سالم پرورش داد. بازی دوشنبه شب در نهایت با پیروزی 8 بر 2 تیم فوتسال پرسپولیس به پایان رسید.
سرخپوشان جمعه این هفته در چارچوب رقابت های لیگ برتر فوتسال از ساعت 16 در خانه تیم راه ساری به میدان خواهند رفت.

FereShteH 02-07-2012 05:09 PM

زندی استقلال را نجات داد؛ ذوب‌آهن باز هم مساوی کرد

گزارش ای‌اف‌سی از هفته بیست‌پنجم لیگ برتر
زندی استقلال را نجات داد؛ ذوب‌آهن باز هم مساوی کرد
خبرگزاری فارس: سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارش خود از هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال ایران نوشت: زندی استقلال را نجات داد، ذوب آهن باز هم مساوی کرد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...124_PhotoA.jpg
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی از هفته بیست و پنجم لیگ برتر نوشت: فریدون زندی دو گل برای استقلال به ثمر رساند تا این تیم در هفته بیست‌و پنجم شکست 2 بر صفر مقابل سایپا را به تساوی 2 بر 2 تبدیل کند.
امین منوچهری در دقیقه 35 اولین گل سایپا را وارد دروازه آبی‌پوشان کرد و 10 دقیقه بعد از شروع نیمه دوم، گل بعدی را نیز به نام خود ثبت کرد.
زندی 3 دقیقه بعد اختلاف را به یک گل رساند و سپس این بازیکن ایرانی متولد آلمان با به ثمر رساندن گل تساوی یک امتیاز برای نماینده ایران در مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا به دست آورد.
این تساوی استقلال را با 47 امتیاز و یک امتیاز بیشتر از سپاهان، دیگر نماینده ایران در لیگ قهرمانان در صدر جدول لیگ برتر ایران قرار داد. سپاهان در صورت پیروزی مقابل مس سرچشمه در این هفته از مسابقات صدرنشینی را پس خواهد گرفت.
آبی پوشان پایتخت 21 بهمن در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا به مصاف ذوب‌آهن خواهد رفت. غول‌های پایتخت در دیدار رفت میزبان هستند. تیم پیروز برای قرار گرفتن در گروه A به مصاف الاتفاق عربستان می‌رود.
ذوب آهن دوازدهمین تساوی خود را در لیگ برتر فوتسال ایران روز دوشنبه مقابل مس سرچشمه رقم زد.
این تساوی باعث شد ذوب‌آهن با 33 امتیاز و هم امتیاز با پرسپولیس دیگر نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا و به دلیل تفاضل گل کمتر در مکان هشتم جدول قرار بگیرد.

FereShteH 02-07-2012 05:10 PM

90 درصد مصدومیت‌ بازیکنان به خاطر برنامه لیگ است

انتقاد مربی بدنساز استقلال از سازمان لیگ و عزیز محمدی:
90 درصد مصدومیت‌ بازیکنان به خاطر برنامه لیگ است/ خودخواهانه رفتار می‌کنند
خبرگزاری فارس: مربی بدنساز تیم استقلال با انتقاد از برنامه ریزی سازمان لیگ گفت: 90 درصد مصدومیت بازیکنان به خاطر فشردگی بازی‌ها است.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...945_PhotoA.jpg
محمد مولایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره مصدومیت‌های پی در پی بازیکنان استقلال اظهار داشت: با برنامه ریزی سازمان لیگ 3 تیم لیگ برتری نابود شدند. کجای دنیا تیم‌ها نمی‌توانند در بین 2 نیم فصل استراحت کنند؟
وی افزود: عزیز محمدی که زحمات زیادی هم کشیده مدام می‌گوید باید حرفه‌ای شویم و مثل اروپایی‌ها کار کنیم. حتی بارسلونا با آن همه فشردگی مسابقات و داشتن بازیکنان در تیم ملی در بین 2 نیم فصل تور آسیایی خود را برگزار کرد.
مربی استقلال خاطرنشان کرد: آقایان با آن همه سر و صدا دربی جام حذفی را برگزار کردند و گفتند می‌خواهیم پرونده این جام را هر چه سریع‌تر ببندیم اما فینال این مسابقات را به آخر سال موکول کرده‌اند. 3 تیم استقلال، مس کرمان و شاهین بدون هیچ استراحتی دور برگشت لیگ را آغاز کردند اما چه کسی جوابگوی نابودی این 3 تیم است؟
مولایی گفت: در روزهایی که می‌توانستیم برای بازیکنان ذخیره عضلانی بسازیم و یک موتور دوم برای آنها آماده کنیم در دربی جام حذفی به میدان رفتیم در حالی که اصلا قرار نبود این جام این قدر طولانی شود.
وی با اشاره به مصدومیت جباری گفت: این بازیکن 2 سال بود که به این فشردگی بازی نمی‌کرد و احتیاج به بازسازی بدنی در بین دو نیم فصل داشت اما تنها 3 روز استراحت کرد و حاصل آن هم مصدومیتش بود. 90 درصد مصدومیت بازیکنان به خاطر فشردگی بازی‌های لیگ است که صدای همه را درآورده است. برنامه استقلال تنها ریکاوری تمرین سبک و حضور در اردو است. نه می‌توان کار تاکتیکی انجام داد و نه فرصتی برای بازسازی بدنی وجود دارد.
مربی بدنساز استقلال با اشاره به صحبت‌های علی دایی و حسین کعبی در برنامه 90 گفت: چمن ورزشگاه حافظیه روز به روز بدتر می‌شود و 2 گل بازی راه آهن و فجر سپاسی روی خرابی زمین اتفاق افتاد اما آقایان پای‌شان را در یک کفش کردند که بازی فینال باید در این زمین برگزار شود. این تصمیمات نشان می‌دهد بعضی از کارها در سازمان لیگ و فدراسیون واقعا خود خواهانه است و هیچ تعاملی بین آنها و باشگاه‌ها وجود ندارد. آقای عزیز محمدی! شما که از ابتدای فصل به همه باشگاه‌ها اعلام کردید در تعطیلات نیم فصل 20 روز فرصت استراحت دارند چرا این تعطیلات را از آنها گرفتید و جام حذفی را در این تعطیلات برگزار کردید.
مولایی در پایان به گلایه‌های خبرنگاران اشاره کرد و گفت: برایم جای تعجب داشت که همیشه وقتی از رختکن بیرون می‌آمدم بیش از 50 خبرنگار و تصویربردار برای مصاحبه با بازیکنان را می‌دیدم اما شب گذشته تنها 4-5 خبرنگار منتظر بازیکنان استقلال و سایپا بودند. حتی خبرنگاران نیز از این وضعیت به ستوه آمده اند چون آنها مرتب در ورزشگاه هستند و فرصتی برای استراحت ندارند. حال شما تصور کنید بازیکنان چه می‌کشند. امیدوارم اگر حرف ما غلط است توجهی به آن نشود ولی اگر درست است به آن رسیدگی کنند. با این شرایط تنها تیشه به ریشه تیم‌ها می‌خورد و هیچ چیز درست نمی‌شود.

FereShteH 02-07-2012 05:10 PM

از درگذشت هوادار پرسپولیس خیلی ناراحت شدم

مهدوی‌کیا در گفت‌وگو با فارس:
از درگذشت هوادار پرسپولیس خیلی ناراحت شدم/تقدیم بردهای پرسپولیس به روح عبیات
خبرگزاری فارس: کاپیتان پرسپولیس با ابراز ناراحتی از درگذشت هوادار جوان این تیم گفت: امیدوارم فرصتی پیدا کنیم و حضوری به خانواده آن عزیز تسلیت بگوییم.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...811_PhotoA.jpg
مهدی مهدوی کیا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ضمن ابراز ناراحتی از درگذشت قاسم عبیات هوادار پرسپولیس که بر اثر هیجان ناشی از برد این تیم در دربی درگذشت، اظهار داشت: امروز متوجه این قضیه شدم و خیلی ناراحت شدم. درست که برد شیرینی به دست آوردیم اما از شنیدن این خبر بسیار ناراحت شدم و امیدوارم روح این جوان همیشه شاد باشد.

وی گفت: به نمایندگی از بازیکنان پرسپولیس به خانواده این جوان اهوازی تسلیت می گویم و امیدوارم با برتری در بازی های آینده بتوانیم بردهایمان را به آن روح عزیز این هوادار تقدیم کنیم.
کاپیتان پرسپولیس تاکید کرد: فوتبال هیجان زیادی دارد ولی امیدوارم دیگر این اتفاقات نیفتد. امیدوارم در اولین فرصت به صورت حضوری به منزل مرحوم عبیات برویم و به خانواده وی تسلیت بگوییم.

اکنون ساعت 07:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.