پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار و قوانین فروم (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=47)
-   -   تولدت مبارک (http://p30city.net/showthread.php?t=2008)

Saba_Baran90 01-19-2014 06:01 PM

به به ببین تولد کیه!
هوررررررررا! مبارک باشه{شیت شدن}

از خدا برات تفاوت میخوام! سخته ولی نعمته!
تفاوت قشنگی که خیلی ها درکت نکنن ولی در عوض تو هم چیزهایی رو درک کنی که اون خیلی ها هیچوقت حتی نتونن ببینن!
از خدا می خوام بهت قدرتی بده که برای شادی دنبال دلیل بزرگ نباشی، که هیچ دلیلی برای شادی به نظرت کوچیک نیاد که اینطوری هیچوقت از زندگی خیلی خسته نمیشی
از خدا می خوام به هرچی غیر ممکنه قشنگه ایمان داشته باشی چون خدایی هست که دستش بالا دست همه غیر ممکن هاست
و بالاخره از خدا می خوام بهت باور و امید و توانی بده که دنبال کنی غیرممکن دوست داشتنیت رو و روزی بخندی به همه اونهایی که حسرت می خورن از اینکه باورش نکردن، از اینکه باورت نکردن

چنی حرف زدم!:d
تولدت بمارک!:d ایشالا که شادی و آسایش عضو ثابت زندگی خودتو خونواده گلت باشه

یادمه فیزیک دوست داشتی
اینم ناقابله:
http://a.tgcdn.net/images/products/z...m_earrings.jpg

bigbang 01-19-2014 07:04 PM

مهرگان خانوم تولد شما رو تبریک میگم ، میخواستم تولدتون رو به کوردی تبریک بگم بعد فهمیدم 3 تا شاخه داره ، بهدینی یا همچین چیزی ، بعد کورمانجی ، بعدش هم سورانی
البته یک مترجم دیگه بود گفتم تیریپ ترنسلیت بیام :d
Rojbûna te pîroz be البته لاتین هست ! فحش ننوشته باشم ؟
واقعاً احساس میکنم نیاز به یک مترجم کوردی به فارسی در گوگل ترنسلیت هست
جداً که نیاز هست ، اما تولدتون رو تبریک میگم ، به به در چه ساعت و زمان مبارکی هم تولد شما قرین شده و این که "
Xwedê ji te razî be
حالا اگر درست باشه ، امیدوارم که هم در زبان انگلیسی استاد خوبی باشید و از این موفق تر بشید و هم این که دیگه مهرگان خانوم رو به چشم خانوم مهندس ببینیم ، و جذب بازار کار هم بشید به زودی ، رودست کوروش بلند شید اینقدر این پز نده جلو ما
انشاءالله تعالی ، سلام گرم ما رو هم به برادرتون ، و پدر و مادر بزرگوراتون ابلاغ کنید

happy birthday to you from the first day to the last day

anahita20 01-19-2014 09:27 PM

سلام منم تولدتون روتبريك ميگم مهرگان خانوم:53:
انشاالله100سال دركنار خونوادتون به خوبى وخوشى وسلامتى زندگى كنيد{پپوله}
نه صد سال كمه120سال:d:):53:

مهرگان 01-20-2014 01:41 AM

خویشکه مریم گیان از صمیم قلبم از تبریک های قشنگت سپاسگذارم :) <3 خیلی دوست دارم خانوم مدیر :) مرسی به خاطر عکس ها ی خیلی قشنگ و جمله های زیبا :53: ایشالله جبران کنم برات، ای سراپا همه خوبی :*

تولد الهام خانوم هم مبارک باشه ایشالله، البته آقای کارگر بیست و هشتم دی هم من یادمه تولد Ghazal.Mr ه که اونم زبان دانه! تولدش ایشالله مبارک باشه هر جا که هست سالم باشه :) به هر حال! 13 روز باید زود تر به دنیا میومدی که افتخار دی ماهی بودن نصیبت بشه و زبان دان بشی! خیلی خیلی عکس هایی که گذاشتی قشنگن ایشالله روزهای خیلی خوب و عالی در انتظارت باشه :)

ممنونم افسانه خانوم، زنده باشید :)

مریم بانو من هم از داشتن دوست خیلی خوبی مثل شما خیلی خوش حالم :) مگه میشه با مریم باشی و خاطره ی خوبی برات درست نشه؟ دوست میدارم مریم جان :* به یاد آخرین باری که با هم بودیم و به چه چیزهایی خندیدیم و مسقطی داشتیم و جای همه خالی .... :p

خاله پری :* ممنونم لطف کردید مرسی به خاطر کادو بزرگوارید تاج سرید :) :53:

ممنونم کا امیر :) خیلی خیلی متشکرم لطف کردید :) اسم مهرگان رو به عنوان اسمی که توی ینترنت به کار ببرم پدرم برام انتخاب کرد، مرسی به خاطر عکس های زیبا، اون خط رو میپسندم :)

صبا هرچیکس :* یه جفت گوشواره دارم، قسمت بشه یه دف نشانت میدم! بر اساس مدل بور از اتمه خیلی خیلی ذوق زده شدم با دیدن این عکس، با اینکه دیر وقته ولی مامانمه آوردم پای سیستم ببینه این عکس ها رو اینکه اصن من و تو چقد به هم نزدیکیم آخه! چقدر شباهت داریم! خیلی حرفات قشنگه صبا دوست دارم :* برات آرزوی موفقیت میکنم و سلامتی و شادی :* :53: امیدوارم به زودی ببینمت ..

ده‌ست خۆش بێت کا محمد زۆر زۆر سپاسی جنابت ده‌که‌م بۆ ئه‌و پێرۆز باییه جوانه له‌ خودا داواکاری سه‌ربه‌رزی و سه‌رکه‌وتن تم
اینشا اڵه بووی به‌ مایه‌ی شانازی له امتحانی ئه‌رشه‌د دا :)
ترجمه: دستت درد نکنه آقا محمد خیلی خیلی از جنابعالی بخاطر تبریک زیبات سپاسگزارم، از خدا موفقیت و سربلندیت رو میخوام.
انشالله تو آزمون ارظد هم باعث افتخارمون بشی :)

ادامه: کوروش استادمونه مگه آدم رو دست استادش بلند میشه؟ :d
آره امروز آغاز هفته وحدت بود و مهمانی امشب ما پر بود از مولودی خوانی و گاهی هم در کنارش شعر تولدت مبارک!

سلامت باشین، مرسی :53:

امشب که بسی مهمون داشتیم، خیلی خوش گشذت، جای شما ها همه خالی، و طبق معمول خواهرم و شوهرش زحمت خرید کیک رو عهده دار شده بودن و زحمت کشیدن:

در نمایی دیگر:

Saba_Baran90 01-20-2014 02:25 AM

قابل نداشت مهرگان گیان:53:
ای ارشد تمام بشه حتما میام یونی
قول قول
شاد باشی

shokofe 01-20-2014 08:12 AM

مهرگان عزیزم تولدت مبارک :53:
ایشالا همیشه شاد و خوش و سلامت باشی و به همه آرزوهات برسی

mary.f 01-20-2014 08:28 AM

مهرگان جان تولدت مبارک
انشاله 120 ساله بشی و همیشه شاد و سلامت باشی

sharareh1 01-20-2014 08:49 AM

مهرگان جان بازم انگار دیر رسیدم

تولد مبارک دختر خوب و دوست داشتنی

امیدوارم همیشه در اوج باشی

http://kocholo.org/img/images/t7ltg1ep8xxpn3ajc7eh.jpg

http://www.pichak.net/blogcod/zibasa...hak.net-09.jpg

مهرگان 01-20-2014 10:25 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط anahita20 (پست 292365)
سلام منم تولدتون روتبريك ميگم مهرگان خانوم:53:
انشاالله100سال دركنار خونوادتون به خوبى وخوشى وسلامتى زندگى كنيد{پپوله}
نه صد سال كمه120سال:d:):53:

ممنونم آناهیتا جان :) ما یه رفیق آناهیتا نام دیگه داریم پاکه، الهه آبهاس، شمام که خودت بیست بیستی :53: مرسی عزیزم لطف کردی :)

نقل قول:

نوشته اصلی توسط shokofe (پست 292385)
مهرگان عزیزم تولدت مبارک :53:
ایشالا همیشه شاد و خوش و سلامت باشی و به همه آرزوهات برسی

مرسی شکوفه خانوم ممنونم ازتون خیلی لطف کردین :) :53:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط mary.f (پست 292386)
مهرگان جان تولدت مبارک
انشاله 120 ساله بشی و همیشه شاد و سلامت باشی

ممنونم مریم مقدس خانوم :) ایشالله شمام همیشه شاد و سلامت باشید کنار عزیزانتون :)
نقل قول:

نوشته اصلی توسط sharareh1 (پست 292387)
مهرگان جان بازم انگار دیر رسیدم

تولد مبارک دختر خوب و دوست داشتنی

امیدوارم همیشه در اوج باشی

شما هر وقت برسی قدمت روی چشمه :) ممنونم ازتون، خیلی لطف کردید :)

ماهین 01-20-2014 10:32 PM

درود
مهرگان عزیز تولدتون مبارک .:53:
براتون بهترین ها رو ارزو میکنم ...

اکنون ساعت 01:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.