![]() |
سلام
داریم تعمیرات خانه و رنگ آمیزی مکنیم خلاصه کتفمان در آمده ایقدر ای فرچه کراندیم ب ای دیواره! پوسشه بردم! انتخاب رشته کردم از تهران تا کرماشان! الان یه لحظه به هر بدبختی شد کامپیوترگه وصل کردم بیام سری بشتان بزنم! هر چیزی هس یه طرف! کیسگم تو اتاقه الان! مانیتورگم رو اوپن آشپزخانس! مودمگم هس بقل تلفونگه با چه بگم خلاصه شیویدیم بهم ناجور! خودمم کیبوردگه هس بقلم نشستم بالای صندلی آشپزخانه! اثلا یه وزیحهحهحه! ببخشید خاک رفت تو گلوم! فعلا.... |
علف هرزارو نمیگم که!:d در ضمن، درکت میکنم اساسی :)
نقل قول:
نقل قول:
|
سلام دانه کولانه من یک همشهری غمگینم هرچند که سنگینم
|
سلام بر منالیل کرماشان
وضدان چوینه؟ خداهاوار خیلی وقته وه ایره ناتمه فره دلم ارادان تنگ بوی |
:d |
سلام به همه ی بچه های گل کرماشان سیتی . مه تازه آمدم اینجا. کرماشانیم. خوشحالم که اینجایه پیدا کردم.خوش آمدم:d
|
سلام په پووله خانم {پپوله}{پپوله} |
سلام
سلام ویژه خدمت کردوار گیان یا همون امیر کچل خودمان {شیت شدن} خوش آمدی وژدانن هیچجا پی سی سیتی نمیشه خودم بیشتر از ده جای دیگه میرم مث اینکه میری مسافرخانه؟ اون حسو دارم اما اینجا مث خانه خودمه میشه تخمه بخوری پوستو پرت کنی هرجا دلت خواست:d پ ن به جان مولا کردوار ی تیجه مو رو سرشه دوس دارم اذیتش کنم نیس خیلی بچه مثبته درسخوان سر براه دارم روش کار میکنم از را بدرش کنم:21: در ضمن عاشق درگاراژ و دره دریژه س :21: |
نقل قول:
و سلامی به گرمی فلافل های کاشیکاری خدمت دوستان عزیز. فرانک جان همیشه به من لطف داشتن و دارن. مهر تاییدی میزنم بر گفته های ایشون در مورد پی سی سیتی. اصن اینجا مثل باتلاقه . وقتی میای دلت نمیاد ازش خارج بشی. اصن نمیتونی :دی ابجی اسم در گاراژو اوردی بغض کردم. جان مولا هروقت از اونجا رد شدی بهش سلام برسان.بگو امیر کچل گفت ماشینم خرابه بیام بهت سر بزنم ولی هر وقت بیام عرض ارادت می کنم. |
سلیم :d |
اکنون ساعت 11:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |