![]() |
یه روز چنگ میزارم گلوت همه رو ازت میگیرم:21:
سعی میکنم در اولین فرصت برم سراغش |
سلام، چه خبره؟
كوروش كو؟؟ چرا شبيه لامپ شده؟؟ دزيده نش؟؟ |
ای بابا کوروش چرا عکسته برداشتی دلم برات تنگ میشه! یعنی ای شمع الکتریکی از قیافه خودد بهتره؟
|
سلام نه مهدي گيان گفتن تحت تعقيبه بخاطر تخلفات رايانه هاي گفت يه عكس لامپ پوكيده ميزارم تا منه نشناسن
داش سامي خوبي براكم چوني فقط حال كوروشه ميپرسي براكم |
پس حواسمان باشه، به علي سرمانه به باد ميده ...
خطرناك شده؟؟ چه ني جايزه براي تحويل دادنش در نظر گرفتن؟ |
اري هيوا گيان كوروش هم كه ضعيفه سريع زير شكنجه مقر مياد همانه لو ميده تازه بعيد نيست بگه اينا منه اغفال كردن
هيوا گيان راستي من هنوز نه ميدانم تو چند سالته نه هنوز ميدانم كارت چيزه كر اوف دره اراي ايمه حداقل اي اطلاعات اوليه ره بده تا يه كم همديگه ره بهتر بشناسيم |
عجب دوستايي براي ادمين هستين شما (هيوا / تاري ) فكركنم ما خانوماي سايت بيشتر هواي همديگه رو داريم تا شما آقايوني كه چشم ديدن هم رو ندارين:p :21:
|
سلام و گشت منالين حالتان خاصه عزيزانم نه فرگل جان از بس اي ادمينتان كوروش مانه تحويل ميگيره از خوشي مرديم بابا بي مرام اي همه ما هر دفه حالشه ميپرسيم ولي او بي معرفت يه نميپرسه تاري زندست يا مرده چه بكم دي خو باشش دور دور شوخي موكونيم شايد يه سري بزنه كه اونم نميشه خوب خودت خوبي بابا چه موكوني با كار و زندگيت
|
سلام بابا تاري
حالا ديگه شد ادمينتان يعني ادمين شما نيست ؟ بابا شما ديگه خيلي دلخوري سخت نگير . كار كه تمومي نداره ! داره ؟ درسا هم بد نيست هنوز فرصت نشده سري بهشون بزنم حسابي جمع شده كي فرصت بشه بخونم خدا داند . |
فراموش نكن اول درس بعد كار درس از همه چيز مهمتره كا رو ميشه هميشه انجام داد ولي درس خوندن مثل عمره هر چي كه بگذره ديگه بدست اوردنش سختتر ميشه
موفق باشي |
اکنون ساعت 06:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |