![]() |
دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies
دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies
Mr White Mr Black - 2008 1CD PDVDRIP Xvid - HIGH SPEED DIRECT LINK Download دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies |
دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies Bhram 2008 Pdvd Rip Movie Info: Name: Bhram Release Date: Apr 04, 2008 Starring: Milind Soman, Dino Morea, Simone Singh, Chetan Hansraj, Sheetal Menon Music Director: Pritam Chakraborty, Siddharth, Suhas DOWNLOAD: دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies |
دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies Tashan 2008 - Dvd Rip Exclusive Size:692 MB Quality: Good Type: .Avi Download Type: Direct Resume: Yes دانلود فیلمهای زیبای هندی دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies |
دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies Life in a Metro/Hindi/Zshare |
دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies Bhootnath | 2008 | 1CD PDVD Rip | 698 MB |
دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies July at Barista [2008] DvDRip http://nowrunning.com/comingsoon/26t..._800x600_4.jpg Download دانلود فيلمهاي هندي Bollywood Movies |
با تشکر از سایت خوب شما
من بعد از دانلود کردن فیلم نتوانستم آن را باز کنم، من با چه برنامه ای می توانم این فیلم را باز کنم؟ با تشکر |
با سلام
میتونید بگید فرمت فایلی که دانلود کرده اید چی هست ؟ یا آدرس نوشته ای از این تاپیک که فیلمو ازش دانلود کرده اید ؟ اما به احتمال قریب به یقین فرمت فایل rar یا zip (فایل فشرده) هست که شما باید از نرم افزاری مثل winrar که از تاپیک WinRar 3.71 + WinRar crystal میتونین دانلود کنین استفاده کنین برنامه را نصب و روی فایل دانلودی راست کلیک و سپس extract رو بزنین .... |
کمک
نقل قول:
دوست عریز من این فیلم دانلود کردم ولی پسوندش RAR نیست قسمت اول این فیلمو با هر پلیری پخش میکنه:24: ولی قسمت های بعدی با هر پلیری ارور میده:102:.این Error برای برنامه KMPlayer هستش: Format : MPEG-4 Visual File size : 99.0 MiB Video Format : MPEG-4 Visual Format profile : Streaming Video@L1 Format settings, BVOP : Yes Format settings, QPel : No Format settings, GMC : No warppoints Format settings, Matrix : Default Width : 640 pixels Height : 272 pixels Display aspect ratio : 2.35 Frame rate : 23.976 fps Resolution : 8 bits Colorimetry : 4:2:0 Scan type : Progressive Writing library : XviD 1.2.0SMP (UTC 2006-01-08) PLAYBACK INFO -------------------- [Video Info] Decoder - No codec [Audio Info] Decoder - No codec ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر |
| اکنون ساعت 04:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |