![]() |
(قَل پنجه!):21:
همون قلاب گرفتن براي كسي كه ميخواد از ديوار بالا بره! بعيد ميدونم كه ديگه قشر تحصيل كرده از اين اصطلاح استفاده كنه!!!!!! |
مه هی الان ثبت نام کردم یه چندتا بگم نمیدانم بوده یان ه ولی میگم
علی آقا جاویدانی؟؟؟=کلمه ای بسیار جالب یعنی خیلی زورت زیاده کرداود کوثوار=منم معنیشو نمیدونم اما به معنی قربان صدقس چومانی آدِمی کشته=اصطلاحی و قتی تخته بازی میکنند و طرف مقابل یک مهره از شما می کشد و مس خنندد در حواب این را می گن یه کلمه ای هست که هم اصطلاحه هم تو خوده زبان کردی اوغره=به معنی زیاد البته از کلمه فره هم استفاده میشه خوشه جال=به نوجوانانی که افتادن تو جائلی میگن |
نقل قول:
نقل قول:
وه رک یا وارک به یکی از سنین زندگی مرغ گفته میشه (شایدم خروس ) برای گوسفند نشنیدم نقل قول:
بزوزگه ای که گفتی رو ما میگیم موچرکه و بزیزکه هم به برق از رعد و برق گفته میشه (دور باشه صداش نیاد ) اگه صداش بیاد میشه هوره گرمه . نقل قول:
علی جان ما به اون میگیم پاچه قول (پاچه قولاو (قلاب ) ) و قل پنجه دقیقا چیز دیگه ایه معادل "دست به زرانی دانیشتن " یعنی زانوی غم بغل کردن |
به نظر اشتباه ميكني داش كورش!!! قل پنجه به معناي قفل شدن انگشتان توي هم هستش_باوش حالا هرجور استفاده بشه براي بالا رفتن از ديوار مردم!! و يا به قول شما "دس و زراني نشستن!!"
(پاچه قل ) به معناي پشت پا زدن هست !كه توي كشتي هاي محلي و يا فوتبال (تكل) استفاده ميشه! در پايان روز زن:hippie4: رو به همه خانومهاي تالار مخصوصاً مديراش تبريك ميگم!:تیپ آشو!::53::53::53::53::53::53::53::53::36::لوطی قژناک:لوطی قژناک:لوطی قژناک:diri di ri ri diri::diri di ri ri diri:_چپله_چپلهاميدوارم هيچوقت با شوهر هاتون اينجوري نشيد!:sarokapol: |
قمچ= پريدن جفت پا!{new آیکون}
|
نمیدونم فکر کنم قبلا نوشتم ؟
کسی میدونه دوی ترم چیه ؟ doyterm ؟ یعنی عاشق این کلمه م ها خیلی وقته نشنیدم یهو یاد مادربزرگ مرحومم افتادم قدیمی ها به ... میگفتند دویترم که اتفاقا یه اسم تجاری علمیه حالا خواهم گفت . |
آبگرم کن.........
|
بله درسته البته ایوب (کلبه شب ) هم اسمس دادند و گفتند .
فکر میکنم چیزی توی مایه های de term هست ترم که گرماست احتمالا مارک تجاری اولین ابگرمکنهایی که به ایران اومده du term یا همچین چیزی بوده . |
اصطلاحات کرمانشاهی
لالکیدن: اصرار کردن،پافشاری کردن بر امری در اصطلاح کنه شدن!! |
doyterm من نشنیدم، dytrom شنیدم!
معنی اینا رو بگید: 1-دووگیان 2-ئارگا = یا کوانگ (این گ آخری اون حرفه س که تلفظ میشه اما نوشته نمیشه) 3-تاقمه |
اکنون ساعت 03:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |