![]() |
محض خنده.... |
پر هزینه ترین عروسی های تاریخ - ازدواج نیکول کیدمن و کیت اوربان در سال ۲۰۰۶ مخارج = ۲۵۰ هزار دلار :53: - ازدواج نیکول کیدمن و کیت اوربان در سال ۲۰۰۶ مخارج = ۲۵۰ هزار دلار :53: - ازدواج مارک آنتونی و دیانارا تورز در سال ۲۰۰۰ مخارج = ۵۰۰ هزار دلار :53: - ازدواج ماریا کری و تومی موتالا در سال ۱۹۹۳ مخارج = ۵۰۰ هزار دلار :53: - ازدواج اشلی جود و داریو فراچیتی ( راننده ماشین های مسابقه اسکاتلندی) در سال ۲۰۰۱ مخارج = ۷۵۰ هزار دلار :53: - ازدواج دیوید و ویکتوریا بکهام در سال ۱۹۹۹ مخارج = ۸۰۰ هزار دلار :53: - ازدواج براد پیت و جنیفر انیستون در سال ۲۰۰۰ مخارج = یک ملیون دلار :53: - ازدواج توری اسپلینگ و چارلی شانن در سال ۲۰۰۴ مخارج = یک ملیون دلار :53: - ازدواج دونالد تامپ و ملینا نوز در سال ۲۰۰۵ مخارج = یک ملیون دلار :53: - ازدواج مدونا و گای ریتچی در سال ۲۰۰۰ مخارج = ۱/۵ ملیون دلار :53: - ازدواج پیرز برازنان و کلی شای اسمیت در سال ۲۰۰۱ مخارج = ۱/۵ ملیون دلار :53: - ازدواج ادی مورفی و نیکول میتچل در سال ۱۹۹۳ مخارج = ۱/۵ ملیون دلار :53: - ازدواج تایگر وود و الین نوردگرن در سال ۲۰۰۴ :53: مخارج = ۱/۵ ملیون دلار :53: - ازدواج مایکل داگلاس و کاترینا زتا جونز در سال ۲۰۰۰ مخارج = ۱/۵ ملیون دلار :53: - ازدواج التون جان و دیوید فرنیش در سال ۲۰۰۵ مخارج = ۱/۵ ملیون دلار :53: - ازدواج کریستینا آگوئلر و جردن براتمن در سال ۲۰۰۵ مخارج= ۲ ملیون دلار :53: - ازدواج الیزابت تیلور و لاری فورتنسکی در سال ۱۹۹۱ مخارج = ۲ ملیون دلار :53: - ازدواج تام کروز و کتی هولمز در سال ۲۰۰۶ مخارج = ۲ ملیون دلار :53: - ازدواج الیزابت هارلی ( مدل ) و آرون نایار ( تاجر هندی ) در سال ۲۰۰۷ مخارج = ۲/۵ ملیون دلار :53: - ازدواج پل مک کارتنی و هدر میلز در سال ۲۰۰۲ مخارج = ۳ ملیون دلار :53: - ازدواج لیزا ماینللی و دیوید گست در سال ۲۰۰۲ مخارج = ۳/۵ ملیون دلار :53: |
ده نفر از عجیب ترین های دنیا http://www.iran-new.com/templates/ja...rintButton.png |
|
|
|
|
|
|
عکسی جالب از سایه آدم هایی که از کنار هم بی اعتنا می گذرند !!! |
|
نامه غضنفرکم سواد به همسرش!!!! روزی غضنفر برای کار و امرار معاش قصد سفر به آلمان میکنه و همسرش و نوزده بچه قد و نیم قد رو رها می کنه خلاصه همسرغضنفر گفت :حال ما چه طور از احوال تو با خبر بشیم؟؟؟؟ غضنفر گفت: من برای تو نامه مینویسم.... همسرش گفت: ولی نه تو نوشتن بلدی و نه من خوندن !!!!!!!!! غضنفر گفت من برای تو نقاشی میکنم ... تو که بلدی نقاشی های منو بخونی مگه نه ؟؟؟؟؟؟ خلاصه غضنفر به سفر رفت و بعد از دو ماه این نامه به دست زنش رسید .. این شما و این هم نامه ببینید چیزی میفهمید!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . شما فهمیدید چی نوشته من که نفهمیدم؟ این نامه رو فقط همسر غضنفر میفهمه چی نوشته شده حال ترجمه از زبان همسرش . . . خط اول :حالت چه طوره زن ؟ خط دوم :بچه ها چه طورن ؟ خط سوم : مادرت چه طوره ؟ خط چهارم :شنیدم سر و گوش ت می جنبه!!! خط پنجم : فقط برگردم خونه.... خط ششم : می کشمت |
موفقیت در هر سنی چه معنی میده؟ http://www.taswir.ir/sohagroup/image...ls_of_life.jpg در ٤ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... کثیف نکردن شلوار در ٦ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... پیدا کردن راه خانه از مدرسه در ١٢ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... داشتنِ دوست در ١٨ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... گرفتن گواهى نامه رانندگى در ٢٠ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... برقرارى رابطه در ٣٥ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... پول داشتن در ٤٥ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... پول داشتن در ٥٥ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... پول داشتن در ٦٠ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... برقرارى رابطه در ٦٥ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... تمدید گواهى نامه رانندگى در ٧٠ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... داشتنِ دوست در ٧٥ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... پیدا کردن راه خانه در ٨٠ سالگى ... موفقیت عبارت است از ... کثیف نکردن شلوار |
|
|
ما از درون زنگ زده ایم! ازآجیل سفره عید چند پسته لال مانده است آنها که لب گشودند؛خورده شدند آنها که لال مانده اند ؛می شکنند دندانساز راست می گفت: پسته لال ؛سکوت دندان شکن است ! من تعجب می کنم چطور روز روشن دو ئیدروژن با یک اکسیژن؛ ترکیب می شوند وآب ازآب تکان نمی خورد! بهزیستی نوشته بود: شیر مادر ،مهر مادر ،جانشین ندارد شیر مادر نخورده،مهر مادر پرداخت شد پدر یک گاو خرید و من بزرگ شدم اما هیچ کس حقیقت مرا نشناخت جز معلم عزیز ریاضی ام که همیشه میگفت: گوساله ، بتمرگ! با اجازه محیط زیست دریا، دریا دکل میکاریم ماهیها به جهنم! کندوها پر از قیر شدهاند زنبورهای کارگر به عسلویه رفتهاند تا پشت بام ملکه را آسفالت کنند چه سعادتی! داریوش به پارس مینازید ما به پارس جنوبی! رخش،گاری کشی می کند رستم ،کنار پیاده رو سیگار می فروشد سهراب ،ته جوب به خود پیچید گردآفرید،از خانه زده بیرون مردان خیابانی برای تهمینه بوق می زنند ابوالقاسم برای شبکه سه ،سریال جنگی می سازد وای... موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند!! صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم! |
زندگی و اشعار وحشی مولانا شمسالدین یا کمالالدین محمد وحشیبافقی یکی از شاعران نامدار سده دهم ایران است که در سال ۹۳۹ هجری قمری در شهر بافق چشم به جهان گشود. دوران زندگی او با پادشاهی شاه تهماسب صفوی و شاه اسماعیل دوم و شاه محمد خدابنده همزمان بود. وی در سال ۹۹۱ هجری قمری در شهر یزد درگذشت :53: آثار وحشی{پپوله} |
|
|
۱۰ خانواده مشهور نفرینشده |
«روز جهانی عکاسی» مبارک! |
روز «رولد دال» (Roald Dahl) |
سالروز تولد و مرگ اینگرید برگمن |
|
|
شکل بدن در هنگام خواب |
کدام بازیگر هالیوود، رکورد کشته شدن در فیلمها را دارد؟! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
تاریخچه بسیار جالب ایمیل !!! این روزها زندگی کاری و شخصی بسیاری از ما بدون ارسال و دریافت ایمیل حتی قابل تصور هم نیست و می توان ایمیل را یکی از بزرگترین خدمات فناوری به بشر دانست. |
| اکنون ساعت 08:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |