![]() |
ترنم
این عکسا خیلی ناراحتم کرد_:2: کاش نیمذاشتی_:2: |
واقعا جای تاسف داره اون عکس ها ! حیف که زبان سرخ سر سبز می دهد بر باد و گرنه ... بگدریم
|
سلام دوستان |
سلام |
خیلی زودتر از اینا منتظر جواب شما بودم
و از شما منبعی که عکسها رو گرفتید و تاکید کرده از گزگین کرمانشاه هست رو خواستم که جواب نداشتید قابل توجه دوستان پی سی سیتی عرض میکنم که در ایران چندین روستای گرگین دره داریم که مربوط به استانهای کردستان (سقز ((حسن آباد ((( کرانی))) ) گرگینآباد ، روستایی است از توابع بخش بهاباد شهرستان بافق در استان یزد و روستای گرگین در اردبیل واما استان کرمانشاه اصلا روستایی به نام گرگین پیدا نکردم و آدرس سایتی که این خبر رو پخش کرده http://www.akairan.com/havades-akhba...132113102.html که توی خود سایت اعلام کرده که از توابع استانی دیگه هست و اسمش گرگین دره هست از اینها که بگذریم توی زندگی اجتمایی خیلی جنایتها رو شاهد هستیم چه لزومی داره عکسهاشونو به نمایش بزاریم؟و به اصالت خودمون توهین کنیم؟! بهتره از افتخاراتمون که کم نیست بگیم. تا اینکه ذهنیت هموطنانمون نسبت به شهرمون رو خراب کنیم |
سلام |
با این همه من هنوز متقاعد نشدم و بیشتر در تعجبم که این پست از طرف ارشد انجمن ارسال شده
سوالی ذهن منو درگیر کرده و اون اینه که چه جوری رفتن توی خونه اینا و با این آرامش ازشون عکس گرفتن و پخش کرذن!!!یه جورایی آدم یاد ضرب المثل شهر هرت میفته به هر حال امیدوارم از من ناراحت نشده باشید چون برای من قابل احترام هستید اما انتظارم اینه که دیگه از این قبیل اخبار و عکسها اینجا ارسال نکنید |
خواستم یه پست در مورد یه مشکل فرهنگی رو اینجا بزارم ترسیدم ناراحت بشین اقای بچه کرد:d |
شک نکن آبجی گیان
فرانک اگه بخواد حرفی بزنه خودش شهامتشو داره محمد از پست شما ناراحت بود و خواسته بود راجع بهش با کوروش هم حرف بزنه که گویا کوروش گفته بود نیومده و نخونده و ندیده لزومی نداره پستهاتونو به من نشون بدی عزیز دلم در ضمن بچه به ننه باباش میره مخصوصن ما که خونوادتن قلم زیبایی داریم:d |
فرانک گیان صد البته که مطمئنم که شما برای حرف زدن به وکیل یا کسی که به وسیله اون حرفتونو بزنین احتیاج ندارین! |
اکنون ساعت 11:20 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |