![]() |
|
منم دلتنگ دلتنگم ... |
دل من تنگ کسی است که به دلتنگی من می خندد.
باور عشق برایش سخت است. سخت است...... |
فاصله برای عاشق, همیشه تلخ است ... چه هشت صد کیلومتر و چه هشت متر... این را از چشمان خیس سربازی فهمیدم, که از بالای برجک دیدبانی به معشوقه اش می نگریست ... |
انگار پای ثانیه ها سنگ می شود وقتی دلی برای دلی تنگ می شودhttp://static.cloob.com//public/images/smiles/3.gif |
|
بی تو غمناکترین شعر غروب انگیزم
باغ بی ریشه ام و هم نفس پائیزم مانده ام در پس، پس کوچه تنهائی خویش شود آیا که از این در به دری بگریزم؟ گرچه پنداشته ام لایق چشمانت نیست دل ناقالبم و این غزل ناچیزم هر چه گشتیم در این شهر نبود اهل دلی که بداند غم دلتنگی و تنهائی من |
بعد از تو اشكم دامنم را رنگ خواهد زد نمي آيي؟
با تو هميشه عقل من با عشق مي رقصيد ، عاشق بود بي تو ولي ساز دلش از جنگ خواهد زد ! نمي آيي؟ با شعر خود مي آمدم در پيش تو ، در شهر روياها ، بي تو ولي پاي غزل هم لنگ خواهد زد ! نمي آيي؟ باران هميشه با نوازش شستشو مي داد روحم را بعد از تو بر آيينة دل ، سنگ خواهد زد ! نمي آيي؟ با رفتنت گفتي : «دلت آهن شده دريا دل آبي» بعد از تو حتي آهن من زنگ خواهد زد ! نمي آيي؟ بودي ، قلم در زندگي ني بود و آهنگ ترا مي كرد نمي آيي؟ |
الهی... چرا باید بمانم در حریمی که چشمانی برایم پرفریبند چرا باید بمیرم در نگاهی که هر لحظه برایم پر حزین است چرا باید بمانم من نمیرم؟ چرا باید بمانم من اسیرم؟ الهی تو بگو... آخر چرا ...آخر چرا... من اینچنین در خود اسیرم خدایا گاه بی گاه... به هر آشفتگی ...در هر نگاهی همیشه خوانده ام احساس تلخ بی پناهی غربت آشفتگی بی همدمی را اگر که شعله ای از آتشی بودم در این شب سرکش میشدم و می رفتم ...و می رفتم... و می رفتم... و میکشیدم بازوان خسته ام را ............به روی پیکر پوشالی این مردمان بی هویت و میسوزاندم ...و می سوزاندم...و می سوزاندم ... ..................تمام این مترسک های بی احساس و پو شالی را چرا باید بمانم من نمیرم؟ چرا باید بمانم من اسیرم؟ |
تبسم را نمیتوان خرید نه به گدائی ، نه به زور ستاند و نه دزدید . . . |
اکنون ساعت 01:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |