![]() |
مهرگان بیا بگو خودت م که نمیدانم... بقیه بچه ها هم خوابن:37: |
نقل قول:
دوووگیان ؟ توی ذهنم نیست یعنی شاید درست نمیتونم بخونمش. 2- کوانک یه چیزیه که به نون درست کردن ارد و خمیر و اینا ربط داره ؟ فکر کنم اون چیزی هست که خمیر رو روش پهن میکنن و به تنور میزنن ؟ 3- تاقمه نشنیدم مال طرفای شماس خوووو نقل قول:
حرام تا مه مال داری کر باشم من مال رمین هستم ! از مال داری کر خفن تر دنیاری کر هست که جفتش تقریبا یکی هست مامانم میگه زنی بگیر مال داری کر و دنیاری کر باشه ! . کزینکه چقلاوژور (چه قلاو ژور) زویلی (فکر کنم قبلا گفته شده ؟ ) zwil.i خمره کردن (خه مه ره) |
خو آقا به کسیم که 50 سال زحمت میکشه وسایل قدیمیشه جمع میکنه هم میگن مال داری کر نمیگن؟ خو میگن.... |
یه اصطلاحی یافتم به پای هیچی نمیرسه |
خمره رو درست گفتي اناهيتا خانم.
نورد كردن رو نشنيدم . از ايتم هاي مهرگان هم چند تا مانده هنوز كزينكه يه غذاي سبكه يا يه دسره چقلاوژور يعني آپسايد-داون يعني واژگون - چپه شده واسه ادم يا ماشين يا هر چه . زويلي يعني رفتگر . زويل يعني اشغال . اسونن اينا كه مينويسم فقط ميخوام مرور شه : فت فات كر ft faaat kar وت ويلان wt e weylan كل كوچه kal e koche سيخورمه گرمه ژن garma zhan تق تقي tagh taghi |
دو کلمه م بشنوین از مادر عروس:d |
خو من جاري وايس ميسم تا بقيه م اظهار نظر بكنن بعد ! .
دو سه تا ديه م بگم : گل.وني شقزله زلان zellan شمال shamal |
باز عرض سلام خدمت همگی |
اصطلاحات ناب كردي و زبان كردي - كلمات كردي قديمي با ترجمه فارسي - فرهنگ كردي اصيل
اصطلاحات ناب كردي و زبان كردي - كلمات كردي قديمي با ترجمه فارسي - فرهنگ كردي اصيل
اقا معلم kolbeye_shab كه هي مياد و سپاس ميزنه و ميره دفعه ي بعد پاي آيديش به اينجانه بخوره و جوابي نده سر و دس ايديشه ميشكنيمان . بله پريشان خانم درست فرمودند و از توضيح شقزله-شون ميشه فهميد كه يا شقزله زياد خوردن يا شقزله زياد زدن به بچه هاي بسه-زوانشون بيچاره صبا ... :d دوووگیان تاقمه سيخورمه گرمه ژن garma zhan تق تقي tagh taghi زلان zellan شمال shamal موندن (البته تق تقي كه ترنم گفت درسته اما يه معني ديگه هم داره ) ------------------------- فت فات كر همونطور كه ترنم گفت درسته اما معني درست تر و كاملترش كسايي هست كه حرف ميارن و ميبرن يعني تمركز روي خبرچيني هست كه منجر به دوبه همزني ميشه . خو فت فات نكنين خو خداخيرتان بده ميشه چه ! . وت ويلان بله همونطور كه مريم گفت ! ولي تمركز بيشترش روي اخلاقيات هست خانم يا اقايي كه وت ويلان باشه ادم خوبي نيست ! وت ويلان ها در كل كوچه ها پرسه ميزنند ! فيلمي از ماموستا كوروش . سيخورمه رو اشتباه گفتي اون سوخمه-س كه نوعي لباس زنانه س . بگمش ؟ سيخونك سغلمه يعني با كنار دستت بكوبي به پلوي كسي ! اصطلاح كاملش سيخورمه تي كوتان هست |
مادر عروس :dنورد کردن درست گفتی آفرین |
اکنون ساعت 09:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |