![]() |
من در اندیشه ی آنم که روان بر تو فشانم/نه دراندیشه که خود را زکمندت برهانم"
|
دست خودت نیست ، زن که باشی
گاهی دوست داری تکیه بدهی ، پناه ببری ، ضعیف باشی دست ِ خودت نیست ، زن که باشی گهگهاه حریصانه بو میکنی دستهایت را..شاید عطر ِ تلخ و گس ِ مردانه اش ...لا به لای انگشتانت باقی مانده باشد ! دست خودت نیست ، زن که باشی گاهی رهایش می کنی و پشت ِ سرش آب می ریزی و قناعت می کنی به رویای حضورش به این امید که او خوشبخت باشد دست ِخودت نیست ، زن که باشی همه ی دیوانگی های عالم را بلدی من زنـــــــــم نگاه به صـــــــدا و بدن ظریفــــم نکن اگــــــــــر بخواهم تمـــــــام هویت مردانه ات را به آتش خواهم کشــــــــــــید ... |
نقل قول:
من کلا نمیتونم واسه بعضی چیزا نظر ندم ...بهم گفتن نقاد خوبی هستم فقط اومدم اینو بگم نگاه به صـــــــدا و بدن ظریفــــم نکن اگــــــــــر بخواهم تمـــــــام هویت مردانه ات را به آتش خواهم کشــــــــــــید با آتیش زدن و کشتن و نابود کردن خیلی حس خوبی بهم دست میده{جشن پتو} |
love is afraid of losing you
|
عشق
عشق عشق ... چقدر این واژه برایم آشناست... |
تیرگی ها را به دنبال چه میکاوم؟
پس چرا در انتظارش باز بیدارم؟ در دل مردان کدامین مهر جاوید است؟ نه... دگر هرگز نمی آید به دیدارم |
sahar gah barge gol tar shod ze shabnam nasime aheste zolfash rikht bar ham {پپوله}biavar atre zolfash soye faeez mara faregh kon az ghamhaye aalam |
in jomle hamishe yadet bashe : zendegi gole sorkhi ast ke golbarghayash khiali va khaarhayash vaghei ast http://www.astonhotels.com/assets/th...Beachfront.jpg |
عشق من!
اونقدر منتظرتم تو این جاده که اگه زود بیایی بازم دیره |
هرچه کردم نشدم از تو جدا،بدتر شد گفته بودم بزنم قید تو را،بدتر شد مثلا خواستم این بار موقر باشم و به جای "تو" بگویم که "شما"،بدتر شد آسمان وقت قرار من و تو ابری بود تازه،با رفتن تو وضع هوا بدتر شد چاره دارو و دوا نیست که حال بد من بی تو با خوردن داروو دوا بدتر شد گفته بودی نزنم حرف دلم را به کسی زده ام حرف دلم را به خدا، بدتر شد روی فرش دل من جوهری از عشق تو ریخت آمدم پاک کنم عشق تو را،بدتر شد ... {پپوله} |
اکنون ساعت 07:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |