پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   اخبار کوتاه دنیای فوتبال (http://p30city.net/showthread.php?t=182)

FereShteH 02-07-2012 08:22 PM

موراتی: هنوز با "رانیری" صحبت نکرده‌ام

در مورد شکست ۴ بر صفر از رم
موراتی: هنوز با "رانیری" صحبت نکرده‌ام
خبرگزاری فارس: مالک باشگاه اینترمیلان اعلام کرد پس از شکست برابر رم هنوز با سرمربی تیمش صحبت نکرده است.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...078_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کوریره دلو اسپورت، اینتر در دیدار این هفته خود برابر رم با نتیجه ۴ بر صفر شکست خورد و به نوعی تحقیر شد.
ماسیمو موراتی در این خصوص گفت: پس از دیدار با هیچ‌کس صحبت نکردم. به زودی با همه اعضای تیم و به خصوص کلودیو رانیری در مورد دیدار با جالوروسی حرف خواهم زد. البته بازی با رم را یک بازی فوتبال نمی‌دانم به همین دلیل نیز هیچ اظهار نظر فوتبالی در مورد آن نخواهم کرد. تنها کاری که در مورد این بازی می‌توان انجام داد این است که باید از آن انتقاد کرد.
موراتی ادامه داد: بسیاری از هواداران معتقدند که کورس قهرمانی هم‌چنان ادامه دارد. دوست دارم همه آن‌ها بازهم از تیم حمایت کنند و روح خود را با تیم همراه کنند. ما نیز می‌دانیم که باید بسیار بهتر از این‌ها عمل کنیم.
وی در پایان گفت: در بازی‌های این هفته میلان و یوونتوس نیز نتوانستند پیروز شوند. اگر آن‌ها امتیازات کامل را می‌گرفتند، شکست برابر رم می‌توانست برای ما بدتر از این‌ها شود. باید با این شکست کنار بیاییم و برای بازی‌های آینده آماده شویم.

FereShteH 02-07-2012 08:23 PM

زمین و مصدومین در کمین بارسا

۲ مشکل بزرگ کاتالان‌ها برای بازی فردا شب
زمین و مصدومین در کمین بارسا
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا نگران دو فاکتور تخریبی برای بازی فردا شب مقابل والنسیا است، مصدومین کلیدی تیم و زمینی یخ‌زده، سرد و غیر استاندارد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...059_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، جوزپه گواردیولا برای بازی مهم فردا شب تیمش مقابل والنسیا به زعم نویسندگان رسانه‌های معتبر اروپایی ۲ مشکل اساسی دارد.
سرمای شدید در اروپا که لغو بسیاری از بازی‌های را در کشورهای مختلف به همراه داشته چمن نیوکمپ را تا مرز ۵۵ درصد تخریب کرده و یخ‌زدگی کامل چمن این استادیوم بزرگ و مجهز انتقاد مقامات باشگاه بارسلونا از مسئولین نیوکمپ را سبب شده است.
مسئولین وعده داده‌اند که تا پیش از آغاز بازی کیفیت چمن نیوکمپ را به مرز قابل قبولی برسانند.
این در حالی است که بازی تیکی‌تاکای بارسلونا در زمین غیر استاندارد هرگز پیاده شدنی نیست و تیمی که در بازی هوایی قابلیت بیشتری داشته باشد در چنین شرایطی موفق است.
مشکل بزرگ دیگر گواردیولا برای بازی فردا شب مقابل والنسیا، مصدومین بارسلونا است.
داوید ویا، آفلای، آلکسیس، اینیستا و پدرو در فهرست رسمی پزشکی بارسلونا حضور دارند و بوسکتس به خاطر زخم عمیق زانوی خود در تلاش برای رسیدن به این بازی است.
از طرفی بازیکنانی نظیر پویول، ژاوی و حتی مسی تحت تاثیر ویروس سرماخوردگی جدیدی هستند که به تازگی در اروپا منتشر شده است.
دو تیم بارسلونا و والنسیا در بازی رفت از نیمه نهایی جام پادشاهی اسپانیا به تساوی یک بر یک دست یافتند.

FereShteH 02-07-2012 08:24 PM

چی‌یونگ: با تداوم نیمک‌نشینی از آرسنال می‌روم

تهدید کاپیتان ملی‌پوش کره‌ای علیه توپچی‌ها
چی‌یونگ: با تداوم نیمک‌نشینی از آرسنال می‌روم
خبرگزاری فارس: ستاره ملی‌پوش و کره‌ای تیم فوتبال آرسنال تهدید کرد در صورت تداوم نیمکت‌نشینی از جمع لندنی‌ها خارج خواهد شد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...070_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه دیلی‌استار، پارک چی یونگ معتقد است در شرایط کنونی در آمادگی مطلوبی بسر می‌برد و می‌تواند در میان ۱۱ نفر اول تیمش قرارگرفته و به میدان برود.
وی که سال گذشته میلادی از موناکو فرانسه به جمع شاگردان آرسن ونگر ملحق شد، تاکنون تنها در ۵ بازی به میدان رفته و از اینکه مرتب روی نیمکت می‌نشیند، خسته شده است.
او که کاپیتان تیم ملی کره‌جنوبی نیز است، موقعیت خود را در تیم کشورش به دلیل نیمکـت‌نشینی‌های مکرر نزد توپچی‌ها در خطر می‌بیند. از این رو با لحن‌ تهدید‌آمیزی اظهار داشت: اگر وضعیت جاری ادامه یابد، آن‌وقت نگاه جدی به نقل و انتقالات پایان فصل خواهم داشت.
پارک چی یونگ که در ایام نقل و انتقالات میان فصل در ماه ژانویه از فولام پیشنهاد خوبی دریافت کرد، امیدوار بود با انتقال به دیگر تیم لندن، امکان حضور در میدان را بیابد.
در همین زمینه مدیر برنامه‌های این بازیکن کره‌ای اظهار داشت: در رسانه‌‌های انگلیس گزارش شد فولام خواهان جذب قرضی پارک چو یونگ بود. اما حقیقت امر این است مذاکرات هیچ‌گاه شکل جدی به خود نگرفت.

FereShteH 02-07-2012 08:24 PM

تریم: "فلامینی" و "مونتولیوو" را می‌خواهم

تریم: "فلامینی" و "مونتولیوو" را می‌خواهم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال گالاتاسرای اعلام کرد قصد جذب دو بازیکن از لیگ ایتالیا را دارد.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...068_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، فاتح تریم که پیشینه هدایت تیم‌های فیورنتینا و میلان را در کارنامه خود دارد، ابراز علاقه کرده تا متیو فلامینی را از میلان و ریکاردو مونتولیوو را از فیورنتینا به خدمت بگیرد.
مونتولیوو در تابستان گذشته قرار بود راهی میلان شود تا دوران فوتبال خود را در این باشگاه پی‌بگیرد ولی در نهایت دو باشگاه بر سر انتقال وی به توافق نرسیدند. گفته می‌شود مونتولیوو در پایان این فصل بر اساس قانون بوسمن می‌تواند ویولا را ترک کرده و به روسونری بپیوندد.

تریم قصد دارد با آدریانو گالیانی، نایب رئیس میلان دیدار کند تا بتواند این دو بازیکن را به گالا ببرد. در نهایت اگر این باشگاه ترکیه‌ای نتوانست هر دو بازیکن را جذب کند، یکی از این دو را به تیم خود خواهند برد.

FereShteH 02-07-2012 08:25 PM

آداب و مراسم مذهبی در شادی‌های پس از گل ممنوع شد

به دستور رئیس فدراسیون فوتبال برزیل
آداب و مراسم مذهبی در شادی‌های پس از گل ممنوع شد
خبرگزاری فارس: مقامات فوتبال برزیل رویت هرگونه شادی معنادار و توام با آداب و مراسم مذهبی را مستوجب تنبیه دانستند.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...998_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، تیم ملی فوتبال برزیل در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به خاطر یک مسئله مهم مورد انتقاد شدید فیفا قرار داشت و آن شامل استفاده از شعارهای مذهبی روی پیراهن و شادی‌های معنادار پس از گل که تداعی‌گر آداب و مراسم مذهبی بودند، می‌شد.
بر همین اساس فدراسیون فوتبال برزیل نیز با تبعیت از دستور جدی فیفا و مقامات دولتی این کشور هرگونه مراسم مذهبی در زمین فوتبال را ممنوع اعلام کردند.
با توجه به میزبانی برزیل در جام جهانی ۲۰۱۴ و حساسیت فیفا روی این مسائل مقامات فوتبال این کشور تلاش دارند از هم‌اکنون دست به آن‌چه که خود فرهنگ سازی نامیده‌اند بزنند.
این در حالی است که بسیاری از بازیکنان نسبت به این حکم اعتراض دارند و مردم نیز نمی‌پسندند که یک بازیکن پس از گلزنی از شکرگزاری و شادی‌های سنتی و مذهبی مرسوم در برزیل محروم باشد.

FereShteH 02-07-2012 08:25 PM

رویس:با پیراهن آستین کوتاه و دو جفت دستکش بازی می‌کنم/گلادباخ‌ هنوز به تکامل نرسیده است

ملی‌پوش ژرمن‌ها از بازی در سرمای کشنده این‌روزهای اروپا می‌گوید
رویس:با پیراهن آستین کوتاه و دو جفت دستکش بازی می‌کنم/گلادباخ‌ هنوز به تکامل نرسیده است
خبرگزاری فارس: بازیکن ملی‌پوش و جوان تیم فوتبال بورسیامونشن‌‌گلادباخ آلمان گفت: با وجود سرمای شدید هوا در بازی جام حذفی با هرتابرلین پیراهن آستین کوتاه می‌پوشم اما دو جفت دستکش هم به دست می‌کنم.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...010_PhotoA.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، مارکو رویس «بزرگترین ناکام هفته بیستم» بوندس‌لیگا در زمینه «شوتزنی و گلزنی» نزد ژرمن‌ها بود. این بازیکن ۲۲ ساله که از ابتدای فصل تاکنون ۱۲ گل به ثمر رسانده است، در بازی مقابل ولفسبورگ که به تساوی بدون گل منجر شد و در سرمای منفی 13 درجه برگزار شد، با وجودی که توپ را از پیش پای «دیگو بنگالیو»، سنگربان سوئیسی حریف درآورد درنهایت موفق به گلزنی نشد.

وی در گفت و گویی با بیلد در ایامی که سرمای وحشتناک سراسر اروپا را فراگرفته، اظهار داشت: با وجود سرمای زیاد و در بازی با هرتابرلین (فردا در جام حذفی) بار دیگر پیراهن آستین کوتاه به تن خواهم کرد و البته این بار به جای یک جفت دستکش، از دو سری دستکش روی هم استفاده می‌کنم.
چهره خوش‌آتیه ژرمن‌ها که پیش بینی می‌شود یکی از بازیکنان مهم آلمان در یورو ۲۰۱۲ باشد، قرار است از فصل آینده پیراهن بورسیادورتموند را به تن کند.
او در این مصاحبه به نکاتی به شرح زیر اشاره کرده است:
*آقای رویس ، پای جادوگرانه شما در آن سرمای کشنده روز شنبه مقابل ولفسبورگ، یخ زد که گل نزدی؟
با وجودی که داشت یخ می‌زد،‌ نه. علتش این نبود. بلکه علتش تصمیم‌گیری اشتباهم بود. خواستم توپ را با بیرون پا به سمت دروازه بفرستم که در این حال درست به توپ ضربه نزدم.

*بعد از بازی به همین خاطر بود که از "مایک هانکه" بازیکن هم‌تیمی‌تان عذرخواهی کردید؟
بله. تنها چیزی که به ذهنم رسید، همین بود که از او عذرخواهی کنم. اگر تصمیمی بهتر می‌گرفتم و توپ را بار دیگر به مایک پاس می‌دادم، حتما گل شده بود.
* در این سرمای کشنده بازی کردن برای یک بازیکن حرفه‌ای مثل شما،تا چه حد سخت بود؟
آن‌قدر سرد بود که می‌خواستم با شلوار بازی کنم. اما دوستان گفتند که بدون آن هم می‌توان دوام آورد و بازی کرد. فکر کنم اگر کمی سرما کمتر بود،‌ کار بهتر دنبال می‌شد.
*ولفسبورگ خیلی خوب با بازی گروهی تیم شما (گلادباخ) مقابله کرد. فکر می‌کنید نتیجه تساوی به حق بود؟
پس از شروع دور برگشت بوندس‌لیگا ۷ امتیاز از بازی با بایرن، اشتوتگارت و ولفسبورگ گرفته‌ایم مربی هم البته به ما گفته که بهتر از این می‌توانیم بازی کنیم. نکته مثبت این است بتوانیم آرامش خود را حفظ کنیم. اما به هرحال هنوز به حد بازی کامل نرسیده‌ایم.
*خشم خودتان را از این تساوی در بازی روز چهارشنبه (فردا) در جام حذفی مقابل هرتابرلین خالی خواهید کرد؟
اول بگویم که من اصلا خشمگین نیستم. ناراحتم که بازی همیشگی‌ام را انجام ندادم. اما این نکته که چه کسی در بازی جام حذفی گل بزند، ‌برایم فرقی نمی‌کند. مهم این است که به مرحله بعد صعود کنیم.

* گویا در این بازی هم هوا بازهم قرار است سردتر شود ؟
اما در عوض من بار دیگر پیراهن آستین کوتاه به تن خواهم کرد و البته این بار به جای یک جفت دستکش، از دو دست دستکش روی هم استفاده می‌کنم.

FereShteH 02-07-2012 08:27 PM

برتری حریف پرسپولیس و شاگردان برانکو/ میزبانی حریف سپاهان از الفتح

هفته نوزدهم لیگ برتر عربستان
برتری حریف پرسپولیس و شاگردان برانکو/ میزبانی حریف سپاهان از الفتح
خبرگزاری فارس: هفته نوزدهم لیگ برتر عربستان با برتری الهلال و الاتفاق پیگیری شد.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...649_PhotoA.jpg
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در آغاز هفته نوزدهم لیگ برتر عر بستان شب گذشته 2 دیدار برگزار شد که طی آن الهلال، حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و الاتفاق برابر حریفان خود به برتری رسیدند.الهلال که میزبان القادسیه بود با گل‌های یو بونگ سو (2گل) و ویلهمسون سوئدی 3 بر صفر مقابل حریف به برتری رسید و با 43 امتیاز در همان مکان سوم جدول رده‌بندی باقی ماند.
الاتفاق که هدایت آن را برانکو ایوانکوویچ، سرمربی سابق تیم‌ملی ایران بر عهده دارد، در خانه برابر النصر با نتیجه 2 بر صفر پیروز شد و با 42 امتیاز در رده چهارم جای گرفت.در ادامه دیدارهای این هفته امشب الاهلی، حریف سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا و صدرنشین فعلی لیگ عربستان برابر الفتح قرار می‌گیرد.

mohammad.90 02-07-2012 08:45 PM

مطمئنم مورينيو در رئال مي ماند

سه‌شنبه 18/11/1390 19:35

مطمئنم مورينيو در رئال مي ماند

خوسه کايخون، مهاجم جوان رئال، مطمئن است که که ژوزه مورينيو در اين باشگاه خواهد ماند.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035572.jpg
آقای خاص به تازگی اعلام کرد دوست دارد بار دیگر در لیگ برتر مربیگری کند و بعد از اینکه هواداران رئال سرمربی پرتغالی را در دیدار مقابل بیلبائو هو کردند، شایعات در مورد جدایی او از این باشگاه قوت گرفت.
با این وجود، کایخون مطمئن است که مورینیو در برنابئو خواهد ماند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من معتقدم مورینیو در پایان فصل رئال را ترک نخواهد کرد زیرا او از بودن در اینجا خوشحال است.
او مشتاق است که اینجا کار کند و می خواهد با رئال به موفقت برسد. او آرام است و مصمم است تا افتخارات زیادی به دست بیاورد.
او اطمینان و اعتماد زیادی به باشگاه آورده. او شفاف و روراست است و از همه ویژگی های خوبی که یک بازیکن برای ارتباط با مربی نیاز دارد، برخوردار است."
او همچنین در مورد رقابت قهرمانی لالیگا گفت:" ما در هر دیدار برای قهرمانی می جنگیم و نمی توانیم امتیاز از دست بدهیم.
ما هر دو جام لالیگا و چمپیونزلیگ را می خواهیم. قهرمانی در کوپا دل ری دیگر ممکن نیست اما ما در بهترین باشگاه دنیا بازی می کنیم و می خواهیم در همه رقابت ها قهرمان شویم

mohammad.90 02-07-2012 09:32 PM

تيموريان: مي‌خواهم در فينال جام‌حذفي بازي کنم

سه‌شنبه 18/11/1390 21:28

تيموريان: مي‌خواهم در فينال جام‌حذفي بازي کنم

هافبک مصدوم تيم فوتبال استقلال تهران در تلاش است تا خودش را به فينال جام حذفي که روز 25 اسفند برگزار مي شود برساند.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00036139.jpg
آندرانیک تیموریان در خصوص آخرین وضعیت خود گفت: زیرنظر پزشک جراحم دوران نقاهت و مراقبت بعد از عمل را طی می‌کنم و امیدوارم هرچه زودتر بتوانم برای استقلال به میدان بروم.

وی درباره اینکه گفته شده به بازی فینال جام‌حذفی می‌رسد، اظهار داشت: این موضوع 50-50 است. خودم دوست دارم زودتر بازی کنم، اما اگر پزشک جراح بگوید بازی کردن حتی یک درصد برایم خطر دارد، این کار را نخواهم کرد.

تیموریان با اشاره به تعداد مصدومان استقلال گفت: مصدومیت در فوتبال هست و بخشی از زندگی فوتبالی است، اما باید مواظب برنامه‌ریزی‌ها هم بود. در حال‌حاضر استقلال چند مصدوم دارد که علتش فشار بازی‌هاست و دست مظلومی خالی شده. من از هواداران استقلال می‌خواهم در این شرایط تیم را تنها نگذارند، چون استقلال در این برهه است که به حمایت هوادارانش خیلی بیشتر از هر وقت دیگری نیاز دارد.

امیر عباس انصاری 02-07-2012 11:21 PM

جان لویجی بوفون :

بهترین دروازه بان جهان درسال ۲۰۰۳- ۲۰۰۲، سنگربان شماره یک تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس می‌باشد.
فیفا وی را در سال ۲۰۱۰ بهترین دروازه بان ۲۴ سال گذشته جهان معرفی کرد.
وی با ایتالیا در دو جام جهانی فوتبال ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ حاضر بوده و در سال ۲۰۰۶ با ایتالیا قهرمان جهان شد. وی در پارما شناخته شد.
وی گرانترین دروازه‌بان جهان نیز بود. او یورو ۲۰۰۰ رابه دلیل شکستگی انگشت از دست داد .وی در مسابقات یورو ۲۰۰۴ و یورو ۲۰۰۸ حاضر بوده . او در یورو ۲۰۰۸ به دلیل مصدومیت فابیو کاناوارو کاپیتان ایتالیا بود .
او بهترین دروازه بان جام جهانی ۲۰۰۶ شناخته شد . وی هم اکنون در یوونتوس عضویت دارد .

بوفون بهترين دروازه بان جهان در 24 سال گذشته

mohammad.90 02-07-2012 11:54 PM

به احترام استقلالی ها سکوت می کنم

به احترام استقلالی ها سکوت می کنم کنفرانس مطبوعاتی امیر قلعه نوعی سرمربی تراکتورسازی در جمع خبرنگاران تبریزی برگزار شد.
وی شروع مطلب خود را با اشاره به مصاحبه های اعضای کادر فنی استقلال شروع و کرد و گفت : من به احترام هواداران آبی و بازی حساسی که روز جمعه در مقابل ذوب آهن اصفهان دارندفعلا سکوت اختیار میکنم تا بهانه های به دست عده ای که با مطرح کردن اینگونه مسائل می خواهند زمینه ی باخت احتمالی را از هم اینک مهیا کند، ندهم، که مثلا قلعه نوعی تمرکز ما را به هم زد.
به گزارش گل در ادامه قلعه نوعی با اشاره به شرایط بازی فردا عنوان کرد: هر بازی شرایط خاص خود را دارد ما در بازی با نفت بازی خوبی را ارائه دادیم ولی از موقعیت هایمان استفاده نکردیم، بازی فردا و کسب 3 امتیاز آن می تواند ما را دوباره به شرایط خوبمان قبل از بازی با استقلال برگرداند، چرا که بازی با استقلال فقط یک لطمه 3 امتیازی نبود بلکه تبعات آنرا در بازی با نفت هم مشاهده کردیم.
سرمربی تراکتورسازی تیم صنعت نفت را یکی از تیم های خوب ایران دانست و با اشاره به ارائه فوتبال تاکتیکی و رو به جلوی این تیم و حضور یک مربی خوب گفت : نفت بی دلیل عنوان برزیل ایران را یدک نمی کشد، امیدوارم بازی فردا مثل دیدار رفت دو تیم خوب و تمشاگر پسند باشد و تماشاگرانی که در این سرمای سوزناک به ورزشگاه می آیند از دیدن فوتبال زیبا دو تیم لذت ببرند.
وی در مورد جلسه ی خود با سرمربی تیم ملی، کی روش هم توضیح داد که جلسه ی خیلی خوبی بود، و خوشحالم که برند تراکتورسازی در حدی است که سرمربی تیم ملی هم برای دیدن بازی آن در تبریز حضور پیدا کرد هم از طریق آقای نمازی خواستار برگزاری جلسه ای با سرمربی آن شد، وی خاطرات خوشی از ورزشگاه یادگار امام در بازی با استقلال بخاطر سپرده بود و جزئیات مذاکرات اگر نیاز باشد، از طریق خود ایشان مطرح می شود.
قلعه نوعی در مورد تعطیلات بعد از هفته ی 26 ام گفت، طی نامه ای و درخواستی به مدیریت باشگاه تقاضای یک اردوی خارج از کشور ده روزه کرده ایم تا با توجه با شرایط آب و هوایی تبریز و احتمال افزایش بارندگی، بتوانیم شرایط آرمانی دلخواه را برای هفته های پایانی در این اردو به دست آوریم.
وی شرایط آب و هوایی تبریز را یکی از علل مصدومیت بازیکنان عنوان کرد و گفت من از تیم پزشکی و دکتر مولایی تشکر می کنم که 3 برابر تیم های دیگر در جهت رفع مصدومیت بازیکنان تلاش می کنند.
مسائل مالی آخرین مطلبی بود که سرمربی تراکتورسازان با اشاره به آن اعلام کرد که امیدوارم به موقع این مشکل برطرف شود تا این تیم بتواند در روزهای آینده تمام و کمال تمرکز خود را روی بازی هایش قرار دهد.
وی شرایط این تیم را برای سال آینده ایده ال توصیف کرد و گفت: این تیم نهایتا با چهار پنج بازیکن خوب دیگر می تواند سال آینده هم به عنوان یک مدعی قهرمانی منتها، قوی تر از امسال مطرح باشد.

mohammad.90 02-08-2012 12:49 AM

ترابپور: از عملکرد رحمتي راضي هستيم

ترابپور: از عملکرد رحمتي راضي هستيم

مربي دروازه بانان تيم فوتبال استقلال از عملکرد مهدي رحمتي دفاع مي کند و انتقادات از او را مغرضانه مي داند.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033738.jpg
حسین ترابپور درخصوص تساوی مقابل سایپا گفت: بعد از بازی مقابل پرسپولیس فرصت کمی برای ریکاوری چه به لحاظ روحی و چه بدنی داشتیم، با این حال توانستیم نمایش خوبی داشته و در حالی که دو گل از حریف عقب افتاده بودیم، بازی را برگردانده، نتیجه را به تساوی کشانده و یک امتیاز مهم به دست بیاوریم.

وی در خصوص عملکرد مهدی رحمتی نیز تصریح کرد: متأسفانه برخی با بی‌انصافی تمام و از روی غرض‌ورزی به انتقاد از عملکرد مهدی می‌پردازند، در حالی که دیدگاه کارشناسی نسبت به شرایط او ندارند. مهدی هر سه روز یکبار درون دروازه است و فشار بسیاری را متحمل می‌شود. او در کسب بسیاری از امتیازات ما نقش مستقیم داشته، حتی در روز شکست ما مقابل پرسپولیس یکی از بهترین‌های زمین و تیم ما بود. با این حال مغرضانه در موردش قضاوت می‌کنند، در حالی که او سنگربان تیم‌ملی ما هم هست.

ترابپور افزود: ما از عملکرد وی راضی هستیم و برای بهترشدنش تلاش می‌کنیم، اما فراموش نکنیم این همه فشار روی بازیکنان، تا الان حداقل سه ملی‌پوش را از ما گرفته که نباید اینطور باشد. تیم‌ملی از باشگاه‌ها بهره می‌گیرد، اما همین برنامه‌ریزی‌ها باعث می‌شود تا حالا جباری، تیموریان و میداودی مصدوم شوند و تیم‌ملی هم نتواند از آنها بهره ببرد.

mohammad.90 02-08-2012 07:40 AM

زيدان به رونالدو:در خدمت تيم باش!

چهارشنبه 19/11/1390 01:26

زيدان به رونالدو:در خدمت تيم باش!

هر کسي در دو ماه اخير شرايط رئال مادريد را مد نظر گرفته باشد ، مي فهمد که کريستيانو رونالدو از نظر رفتارش درون زمين ، تغييرات قابل توجهي داشته است .
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00017232.jpg
به گزارش مرجع خبری رئال مادرید ، ستاره اهل مادیرا ، پس از بحرانی که پس از الکلاسیکوی اواسط دسامبر داشت ، کم کم توانست که به یک بازیکن کلیدی و قابل اعتنا در تیم مبدل شود . در آن بازی ، بازیکن پرتغالی مملو از استرس بود که این خشمش پس از گلی که به گرانادا زد و خوشحالی نکرد ، کاملا مشخص بود . کریستیانو رونالدو دوران مشکلی را پشت سر می گذاشت و از سویی بخشی از برنابئو از این که او مقابل دروازه نمی تواند در حد انتظارات باشد ، ناراحت بودند و او را هو می کردند .

حالا مشخص شده است که مسئولان رئال مادرید پس از این اتفاقات ، تمهیدات ویژه ای برای احیای ستاره تیمشان اندیشیده بودند . هدف این بود که اعتماد به نفس به این بازیکن برگردد و بتواند دوباره حمایت مادریدیسموها را بدست بیاورد .
زین الدین زیدان ، بهترین حامی او در این شرایط بود . اسطوره فرانسوی ، به یاد فصل اول حضور خودش در رئال مادرید که مشکل بود ، توانست که به رونالدو توصیه هایی داشته باشد که بهتر شود . بدین تریب زیزو سه بار با رونالدو توصیه کرده و از او خواسته که در بازیها نشانه خشم و نارضایتی نداشته باشد . همچنین از این بازیکن درخواست کرده که بیشتر در خدمت تیم باشد و در حرکات تدافعی حضور داشته باشد . این کاری است که بازیکن پرتغالی پس از صحبت با زیدان بیشتر انجام داد . در واقع از بعد از بازیهای کوپا با بارسلونا ، رونالدو بازیکن دیگری شده و حسابی در خدمت تیم است .

mohammad.90 02-08-2012 12:12 PM

رده‌بندي بهترين داوران فوتبال جهان

چهارشنبه 19/11/1390 11:50

مارکوس مرک در جايگاه اول، ايرماتوف در مکان نوزدهم
رده‌بندي بهترين داوران فوتبال جهان

بر اساس اعلام فدراسيون آمار و تاريخ فوتبال جهان مارکوس مرک آلماني عنوان بهترين داور فوتبال جهان از ابتداي قرن 21 تاکنون را به خود اختصاص داده است.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00027716.jpg
در تازه‌ترین فهرست انتشاریافته در زمینه بهترین داوران قرن جاری، این قاضی بازنشسته آلمانی با ۱۳۵ امتیاز به عنوان بهترین داور برگزیده شد.
در رای‌گیری انجام گرفته خورخه لوئیس لائوریندا، داور مطرح اروگوئه با ۱۰۸ امتیاز در رده دوم جای گرفت. در حالی‌که اسکار روئیز از کلمبیا با ۱۰۴ امتیاز در جایگاه سوم قرار دارد.
از نکات قابل تامل این فهرست حضور پیرلوییجی کولینا، داور معروف اسبق ایتالیا است که با ۹۴ امتیاز در رده نوزدهم جای گرفته است.
روبرتو روزتی، دیگر داور مطرح ایتالیا نیز با ۹۱ امتیاز در پله هشتم جای گرفته است.
نکته قابل توجه دیگر فهرست مذکور که بالغ بر ۷۱ داور مطرح است، حضور چند داور مطرح قاره آسیا در غیاب داوران ایرانی است. برهمین اساس رشوان ایرماتوف، داور معروف ازبکستان با ۴۸ امتیاز توانست در جمع ۲۰ قاضی برتر جای گیرد.
همچنین یونیشی نیشی‌مورا با ۱۵ امتیاز در رده ۳۸ جای گرفته است.
علی محمد بوجسیم، داور معروف پیشین امارات نیز با ۱۳ امتیاز در رده چهل و دوم حاضر است. سعد کمیل داور کویتی با یک امتیاز کمتر چهل و سوم شده است. همچنین تورو کامیکا اهل ژاپن نیز در رده چهل و هفتم حاضر است.
*فهرست ۲۰ داور مطرح و برتر از ابتدای قرن کنونی (از سال ۲۰۰۱ تا پایان ۲۰۱۱) به شرح زیر است:
۱- دکتر مارکوس مرک،‌ آلمانی، ۱۳۵ امتیاز
۲-خورخه لوئیس لائوریندا، اروگوئه، ۱۰۸ امتیاز
۳-اسکار روییز، کلمبیا، ۱۰۴ امتیاز
۴-فرانک دبلکر،‌بلژیکی، ۹۸ امتیاز
۵-ماسیمو بوساکا، سوئیس، ۹۶ امتیاز
۶-لوبوس میشل ، اسلوونی، ۹۶ امتیاز
۷-دکتر پیرلوییجی کولینا، ایتالیا، ۹۴ امتیاز
۸-روبرتو روزتی،‌ایتالیا،‌۹۱ امتیاز
۹-کیم میلتون نیلسن، دانمارک، ۹۴ امتیاز
۱۰-هاوارد وب، انگلیس، ۸۰ امتیاز
۱۱- مانوئل گونزالس،‌اسپانیا، ۷۳ امتیاز
۱۲-آندرس فریسک، سوئد، ۷۳ امتیاز
۱۳-گراهام پل، انگلیس ، ۷۰ امتیاز
۱۴-هکتور والتر بالداسی، آرژانتین، ۶۸ امتیاز
۱۵-اورس مایر، سوئیسف ۶۵ امتیاز
۱۶-هوراسیو مارچلو الیزانو، آرژانتین، ۶۸ امتیاز
۱۷-والنتین ایوانف،‌ روسیه، ۵۱ امتیاز
۱۸-لوئیس مدینا،‌ کانتلخو، اسپانیا،‌۴۹ امتیاز
۱۹-رشوان ایرماتوف ،‌ازبکستان ، ۴۸ امتیاز
۲۰- هربرت فاندل،‌آلمان ، ۴۷ امتیاز

mohammad.90 02-08-2012 03:13 PM

ايران در صدر تعداد داوران بين المللي آسيا

چهارشنبه 19/11/1390 13:50

انتشار نام داوران بين المللي ايراني سال 2012 در ليست فيفا
ايران در صدر تعداد داوران بين المللي آسيا

کميته داوران فيفا ليست داوران بين المللي اش در سال 2012 را منتشر کرد که در اين ميان داوران ايراني در فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلي ديده مي شود.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00024391.jpg
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در لیست نام بانوان داور ایرانی در فوتبال و فوتسال هم دیده می شود.اسامی 33 داور ایرانی به تفکیک به شرح زیر است:
فوتبال(داور وسط):
محسن ترکی ، علیرضا فغانی ، هدایت ممبینی ، سعید مظفری زاده ، یدالله جهانبازی، اکبربخشی زاده ، محسن قهرمانی
فوتبال(کمک داور):
رضا سخندان ، حسن کامرانی فر، محمدرضا ابوالفضلی، علیرضا غلامحسین کهوری، داود رفعتی، سعید علی نژاد، محمدرضا منصوری، رسول فروغی ، بابک داوری
فوتسال(آقایان):
علیرضا سهرابی بالسینی، وحید ارزپیما ، محمدرضا نصیرلو ، علی پورافشار
فوتبال ساحلی:
سید رامین حقیقی زاده ، فرشید حقیقت جو، علی شریفات ، ابراهیم اکبرپور
فوتبال بانوان(داور وسط):
سلطنت نوروزی ، شیوا یاری ، سرور سعیدی
فوتبال بانوان(کمک داور):
انسیه خباز مافی نژاد ، معصومه شکوری، سمانه محسنی کیاسری ، فاطمه نصراللهی ،
فوتسال بانوان:
مریم پورجعفریان ، مهدیه رشیدی رنجبر

از نکات جالب لیست این است که ایران با 33 داور بین المللی بالاتر از کشورهای ژاپن، کره جنوبی، استرالیا و ازبکستان در آسیا قرار دارد به این شرح که ایران 7 داور وسط، 9 کمک داور، 4 داور فوتسال، 4 داور فوتبال ساحلی، 3 داور وسط زن و چهار کمک داور زن و دو داور فوتسال بانوان در لیست بین المللی دارد در حالیکه ژاپن 30 داور بین المللی شامل 7 داور وسط، 9 کمک داور، چهار داور فوتسال، دو داور فوتبال ساحلی، چهار داور زن و چهار کمک داور زن فوتبال دارد.
کره جنوبی 27 داور بین المللی شامل 7 داور وسط، 9 کمک داور، 3 داور فوتسال، یک داور فوتبال ساحلی، سه داور زن فوتبال و چهار کمک زن دارد.این در حالی است که استرالیا 22 داور بین المللی شامل 5 داور وسط، 9 کمک داور، سه داور فوتسال، دو داور فوتبال ساحلی و دو داور وسط زن به همراه سه کمک داور زن دارد.ازبکستان 19 داور بین المللی شامل 7 داور وسط ، 9 کمک داور ، یک داور فوتسال ،یک داور فوتبال ساحلی و یک داور وسط زن فوتبال دارد. ضمن اینکه چین با 32 داور بین المللی پس از ایران دوم است که 7 داور وسط، 9 کمک داور، 4 داور فوتسال، 2 داور فوتبال ساحلی، 4 داور وسط زن، 4 کمک داور زن و دو داور فوتسال زن دارد.
لازم به ذکر است امارات 22 داور بین المللی، قطر 13 داور بین المللی، کویت 19 داور بین المللی، عراق 17 داور بین المللی، عربستان 19 داور بین المللی، کره شمالی 17 داور، چین 32 داور بین المللی، تایلند 25 داور بین المللی دارد.

mohammad.90 02-08-2012 03:19 PM

مورينيو فقط مترجم نبوده (عکس)

چهارشنبه 19/11/1390 11:58

مورينيو فقط مترجم نبوده (عکس)

به تازگي عکسي منتشر شده که نشان مي‌دهد سرمربي رئال مادريد که معمولا به مترجمي و نداشتن ارتباط با دنياي فوتبال متهم مي‌شود با شورت ورزشي هم عکس دارد.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00037171.jpg
روزنامه مارکا چاپ مادرید با انتشار تصویری از دوران بازیگری مورینیو در یک تیم دسته دومی پرتغال ثابت کرد که آقای خاص فقط یک مترجم در باشگاه بارسلونا نبوده و سابقه فوتبال بازی کردن هم دارد.
ویتوربا ده‌ستوبال نام اولین تیمی است که مورینیو در آن بازی کرده است. جالب این جا است که مورینیو در این همه سال نسبت به حمله رسانه‌ها هیچ واکنشی نشان نداده و از بازیکن بودن خود نیز هیچ حرفی به میان نیاورده و همواره و با افتخار از مترجم بودنش حرف زده است.
به این ترتیب سرمربی تیم‌هایی چون رئال مادرید، چلسی، پورتو و اینترمیلان بازیکن بوده و با شورت ورزشی هم عکس داشته است!
مورینیو در ویتوربا ده‌ستوبال حتی سابقه هت‌تریک داشته و معمولا به بازی‌سازی معروف بوده است. این گزارش حاکی است مورینیو در چهار تیم بازی کرده و هرگز علاقه‌ای به انتشار تصاویر و آمار زمان بازیگری خود ندارد.

mohammad.90 02-08-2012 03:54 PM

دايي:براي تارتار آرزوي موفقيت نمي‌کنم

چهارشنبه 19/11/1390 15:27

دايي:براي تارتار آرزوي موفقيت نمي‌کنم

سرمربي تيم فوتبال راه آهن در حالي که نسبت به توهيني که در تئاتر فجر به او شده بود به شدت عصباني بود ديدار پنجشنبه تيمش برابر داماش را يک ديدار فينال گونه توصيف کرد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031486.jpg
علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر داماش گيلان با بيان اينکه اين بازي يکي از فينال‌هاي پيش روي تيمش است، گفت: متاسفانه بازي رفت را برابر اين تيم شکست خورديم ولي تمام تلاش‌مان اين است که در بازي برگشت کار خوبي ارائه دهيم و به 3 امتياز برسيم. ما به نتايج قبلي داماش کاري نداريم چرا که اين تيم بسيار خوب است و يکي از دوستان بسيار نزديک من هدايتش را بر عهده دارد. من براي داماش و مهدي تارتار آرزوي موفقيت مي‌کنم اما نه در بازي فردا.

وي ادامه داد: شناخت خوبي از داماش داريم ولي متاسفانه به دليل فشردگي بالاي مسابقه‌ها، نتوانستيم خيلي تمرين‌هاي تاکتيکي داشته باشيم اما بازيکنان ما انگيزه بالايي دارند که با تکيه بر آن مي‌توانيم به نتيجه دلخواه برسيم. البته ما مصدومان زيادي هم داريم که به دليل فشردگي بازي‌ها و خرابي زمين‌هاست ولي مطمئن هستم که مانند بازي با فجر، بازيکنان جانشين مي‌توانند جاي غايبين را پر کنند.

دايي افزود: تا پيش از اردوي تيم ملي، دو بازي مهم پيش رو داريم که مي‌توانند سکوي پرتاب ما براي جدا شدن از قعر جدول باشند. ما مي‌توانيم با کسب پيروزي در اين دو بازي، ادامه فصل را با اعتماد به نفس بيشتري کار کنيم و مطمئن هستم که تيم ما مي‌تواند تا پايان فصل بسيار بهتر از اين باشد. هدف ما و علاقه شخصي من اين است که ما در پايان فصل در جايگاه پنجم تا هشتم جدول قرار بگيريم.

در ادامه خبرنگاري از دايي درباره حضور دروازه‌بانان خارجي در ليگ برتر پرسيد که او گفت: به جز امارات، ساير کشورها از دروازه‌بانان خارجي استفاده مي‌کنند. آمدن دروازه‌بان خوب خارجي به ايران، مي‌تواند به پيشرفت دروازه‌بانان خودمان کمک زيادي کند و حفظ پيشرفت را بالا ببرد. نمي‌دانم چرا در کشور ما قانون برعکس است و به جاي ليگ دسته يک، حضور خارجي‌ها در ليگ برتر ممنوع شده است. دروازه‌بانان جوان ما بايد ابتدا در ليگ‌هاي پايين‌تر بازي کنند تا کار ياد بگيرند و پله پله به مراحل بالاتر برسند.

در ادامه همچنين خبرنگاري به دايي گفت آيا فشردگي مسابقه‌هاي ليگ به تيمش لطمه‌اي نزده است، سرمربي راه آهن در پاسخ گفت: اين فشردگي براي همه تيم‌هاست اما بايد بگويم که اصلا حرفه‌اي نيست. به جز ورزشگاه آزادي که 80 درصد استاندارد است، ساير ورزشگاه‌ها امکانات اوليه را هم ندارند و ما فقط مسابقه‌ها را برگزار مي‌کنيم. اگر ظلمي هست براي همه به صورت مساوي است ولي بايد به سازمان ليگ هم کمي حق بدهيم. به نظر من اگر ليگ ما از بهار آغاز شود و اوج فشردگي‌اش در تابستان باشد، خيلي بهتر است چون در تابستان هم کيفيت زمين‌ها بهتر است و دانش‌آموزان و دانشجويان تعطيل هستند و مي‌توانند به تماشاي بازي‌ها بيايند.

خبرنگار ديگري درباره تئاتري که يک گروه فرانسوي در جشنواره تئاتر فجر به روي صحنه برده بود و باعث ناراحتي دايي شده بود پرسيد. دايي در اين باره گفت: من پيش از اين هم گفته‌ام که کسي جرات ندارد از آدم‌هاي سياسي انتقاد کند. متاسفم براي کساني که در ايام دهه فجر اين گونه برنامه‌ها را اجرا مي‌کنند در حالي که خودشان اصلا نمي‌دانند دهه فجر و انقلاب چيست و مردم براي چه انقلاب کرده‌اند و ظاهرشان را طوري درست مي‌کنند که عوامفريبي کنند. اين مسئله بي‌کفايت بودن و بي‌مسئوليت بودن بعضي‌ها را نشان مي‌دهد که مي‌خواهند به هر قيمتي که شده، ميز خود را حفظ کنند. در همه جاي دنيا اگر کسي فقط يک روز به کشورش خدمت کرده باشد، او را روي سرش مي‌گذارند و به او احترام مي‌کنند ولي اينجا فقط دنبال خراب کردن انسان هستند. البته اعتباري که خدا به بنده‌اش داده است را کسي نمي‌تواند خراب کند. من روز به روز دلم بيشتر از اين آدم‌ها مي‌گيرد ولي مسئله‌ اين است که اين‌ها کف رودخانه هستند و مي‌روند و سنگ‌هاي درشت باقي مي‌مانند. اين مسائل هيچ بر روي من تاثير نمي‌گذارند چون خودم را مديون مردم مي‌دانم و عاشق آن‌ها هستم.

دايي ادامه داد: وقتي برخورد مردم را با خودم مي‌بينم که در بدترين شرايط پشتيبان من بوده‌اند، مي‌فهمم که آن‌ها خيلي بهتر از مسئولان قدر اسطوره‌ها و قهرمانان‌شان را مي‌دانند. متاسفانه برخي مسئولان فقط به ميزشان چسبيده‌اند و نمي‌خواهند به هيچ عنوان از پايش بلند شوند. وقتي اين گونه آدم‌ها دور مي‌گيرند، اين مي‌شود که يک گروه فرانسوي چنين تئاتري را اجرا مي‌کنند و من براي مسئولاني متاسف هستم که اجازه اجراي آن را دادند. متاسفانه وقتي در تلويزيون و در برنامه‌اي که به اسم نمي‌دانم، "فلان بازار" به قهرمان‌ها توهين مي‌کنند، ديگر چه کار مي‌شود؟ خيلي حرف‌ها را نمي‌شود گفت و بهتر است در دل‌مان باقي بمانند تا تعبير‌هاي غلطي از آن‌ها نشود.

سرمربي راه آهن در پايان گفت: من هرگز آدم سياسي نبوده و نيستم و به هيچ حزب و گروهي هم وابسته نيستم. من فقط به خدا و مردم وابستگي دارم اما نمي‌دانم چرا آدم‌هايي که براي همه چيز و در هر موضوعي مصاحبه مي‌کنند، چرا اين طور موقع‌ها چيزي نمي‌گويند.

mohammad.90 02-12-2012 09:53 PM

فرگوسن:هنوز قلبم تندمي زند

يکشنبه 23/11/1390 20:32

فرگوسن:هنوز قلبم تندمي زند

بعد از گل ما تنها به دنبال حفظ توپ بوديم و واقعا موقعيت خطرناکي روي دروازه حريف ايجاد نکرديم.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00004338.jpg
سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، نمایش فوق العاده تیمش در دیدار روز گذشته مقابل لیورپول را مورد ستایش قرار داد. دو گل وین رونی در نیمه دوم بازی، سه امتیاز این دیدار را نصیب شیاطین سرخ کرد و تک گل لوئیس سوارس هم نتوانست مانع از شکست قرمزها شود.
فرگوسن در گفتگو با اسکای اسپورتس گفت:" ما نمایش فوق العاده ای داشتیم. اگر بخواهم صادقانه صحبت کنم باید بگویم پیروزی 2-1 به نظرم ناامید کننده است. شاید بعد از گل ما تنها به دنبال حفظ توپ بودیم و واقعا موقعیت خطرناکی روی دروازه حریف ایجاد نکردیم. اما این تنها اشکالی است که من می توانم از بازیکنان بگیرم زیرا در طول بازی آنها نمایش فوق العاده خوبی داشتند."
البته سرمربی اسکاتلندی تایید کرد که گل سوارس، دقایق پایانی را بسیار حساس و نفس گیر کرد. " هنوز قلبم می زند. واقعا هیجان انگیز بود وقتی مقابل لیورپول 2-0 پیش هستید و آنها بازی را 2-1 می کنند، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. برای به ثمر رساندن یک گل تنها به چند ثانیه زمان نیاز دارید به همین دلیل دقایق نگران کننده ای را پشت سر گذاشتیم اما در نهایت توانستیم به پیروزی برسیم."

mohammad.90 02-12-2012 09:55 PM

رويانيان در فدراسيون؛سومين نامزد رياست آمد

يکشنبه 23/11/1390 19:43

رويانيان در فدراسيون؛سومين نامزد رياست آمد

مديرعامل پرسپوليس امروز فرم ثبت نام رياست فدراسيون را دريافت کرد تا فردا براي انتخابات اسم نويسي کند.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00037182.jpg
سایت گل -محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس دقایقی پیش برای دریافت فرم ثبت نام برای ریاست فدراسیون از دفتر خود یک تک پا به فدراسیون آمد.
در حال حاضر مهدی تاج ؛ علی کفاشیان و رویانیان (درصورت نام نویسی)نامزد حضور در انتخابات اند.

mohammad.90 02-13-2012 03:28 PM

رونالدو با لامبورگینی جدیدش ؛ عکس

رونالدو با لامبورگینی جدیدش ؛ عکس
مهاجم پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا روز گذشته با کادوی تولد خود، لامبورگینی LP 700-4 به زمین تمرین آمد.

http://www.jamnews.com/Images/News/S...0916752632.jpg

http://www.jamnews.com/Images/News/S...0916752632.jpg

، کریستیانو رونالدو در روز تولد 27 سالگی خود لامبورگینی LP 700-4 کادو گرفت. برخی منابع خبری این کادو را از طرف نامزد پرتغالی کریس توصیف کردند ولی سایت رسمی باشگاه رئال مادرید چند روز بعد این اتومبیل را به سفارش نامزد رونالدو و هزینه باشگاه به عنوان کادوی تولد معرفی کرد.
قیمت پایه این اتومبیل 430 هزار یورو نزدیک به یک میلیارد تومان عنوان شده است.

mohammad.90 02-13-2012 04:53 PM

رویانیان از مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد

رویانیان از مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد / به دنیای فوتبال تعلق ندارم http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از کناره‌گیری‌اش از این سمت خبر داد و اعلام کرد که استعفایش را به وزیر ورزش داده است.
محمد رویانیان در خصوص احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با توجه به اینکه به فوتبال علاقه‌ای ندارم قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارم. پرسپولیس را به خاطر عشق به هوادارانش قبول کردم و تاکنون نیز فقط به خاطر هواداران ماندم. من به دنیای فوتبال تعلق ندارم که به عنوان گزینه فدراسیون مطرح شوم.
وی افزود: شاید سلیقه من با برخی مسئولین تفاوت داشته باشد و طبیعی است که به فدراسیون فوتبال نخواهم رفت. امیدوارم وزارت ورزش با انتخاب افراد، باعث شود فدراسیون فوتبال ارتقا پیدا کند و با قدرت بیشتری به کارش ادامه دهد.
رویانیان در خصوص حضورش در پرسپولیس گفت: واقعیت این است که از مدیرعاملی پرسپولیس هم استعفا کرده‌ام و این استعفا را به وزیر ورزش و جوانان دادم ولی تاکنون جوابی داده نشده است. اکنون به عشق هواداران در پرسپولیس هستم و نمی‌خواهم در مورد فدراسیون فوتبال مطرح شوم. تا وقتی در پرسپولیس هستم قول می‌دهم با تمام قدرت و قوا برای موفقیت این تیم تلاش کنم و از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

mohammad.90 02-14-2012 05:51 PM

تثبيت صدرنشيني سپاهان با پيروزي برابر سايپا

سه‌شنبه 25/11/1390 17:26

هفته بيست‌وششم ليگ برتر فوتبال
تثبيت صدرنشيني سپاهان با پيروزي برابر سايپا

تيم فوتبال سپاهان با پيروزي برابر سايپا صدرنشيني خود را در جدول تثبيت کرد.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00003958.jpg
دیدار سپاهان و سایپا از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و در حضور حدود ۴ هزار تماشاگر برگزار شد و سپاهان 2 بر یک در به برتری رسید و صدرنشینی خود را در جدول تثبیت کرد.
کریم انصاری فرد در دقیقه ۵۷ برای سایپا گلزنی کرد و سید جلال حسینی در دقیقه ۶۸ و مجید ایوبی مدافع سایپا در دقیقه ۸۰ گل‌های سپاهان را به ثمر رساندند.
علیرضا فغانی داور مسابقه به محسن بنگر از سپاهان و ابراهیم صادقی، مجید غلام‌نژاد از سایپا کارت زرد نشان داد. رضا ناصحی بازیکن سپاهان که در دقیقه ۸۵ به میدان آمده بود در دقیقه ۹۰ با دریافت کارت قرمز اخراج شد.
تونچی مربی دروازه‌بانی تیم سپاهان نیز در دقیقه ۸۰ از روی نیمکت این تیم اخراج شد.
سپاهان با این برد 52 امتیازی شد و موقعیتش را در صدر جدول ثبیت کرد.

mohammad.90 02-14-2012 05:54 PM

پايان مهلت ثبت‌نام در انتخابات فدراسيون فوتبال

سه‌شنبه 25/11/1390 17:16

پايان مهلت ثبت‌نام در انتخابات فدراسيون فوتبال

با پايان مهلت ثبت‌نام انتخابات فدراسيون فوتبال تعداد 6 نفر براي رياست و 20 نفر براي هيئت رئيسه رقابت مي‌کنند.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00037248.jpg
ثبت نام در انتخابات فدراسیون فوتبال که از 13 بهمن آغاز شده بود امروز (25 بهمن) به پایان رسید.

در این مدت ۶ نفر برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کردند. علی کفاشیان، مهدی تاج، عزیز محمدی، محمد حسین قریب، جمشید تقی زاده و یونس قربانی افرادی هستند که برای ریاست فدراسیون فوتبال باید با هم رقابت کنند.
امروز مایلی کهن هم برای ثبت نام به فدراسیون مراجعه کرد اما ثبت نام نکرد.
در بخش هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال هم ۲۰ نفر ثبت نام کردند که اسامی آنها به شرح زیر است:
۱- غلامرضا بهروان ۲- هادی آیت اللهی۳- محمد حسین جعفری 4- علی فتح الله زاده۵- مراد حاج جعفری۶- حیدر بهاروند۷- علیرضا رحیمی۸- شهرام اسکویی۹- جواد ششگلانی۱۰- فریدون اصفهانیان۱۱- حبیب الله شیرازی۱۲- منصور قمر۱۳- عبدالرحمان شاه حسینی۱۴- ابرقویی نژاد۱۵- حسین عسگری۱۶- منوچهر بهمنی۱۷-نادر وادی خیل 18- شاهرخ شهنازی۱۹- رضا افتخاری۲۰- محمد رویانیان
انتخابات فدراسیون فوتبال ۱۵ اسفند برگزار می شود و این در حالی است که گفته می شود محمد حسین قریب مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گزینه مدنظر وزرات ورزش برای این پست است؛ موضوعی که تاکنون از سوی مسئولان وزارت ورزش و قریب تایید یا تکذیب نشده اما آنچه مطرح شده این است که با توجه به این موضوع 5 نامزد دیگر ریاست فدراسیون باید با قریب برای رسیدن به صندلی ریاست رقابت کنند.

mohammad.90 02-14-2012 05:57 PM

قاسمپور سرمربي مس کرمان مي شود

سه‌شنبه 25/11/1390 17:14

بلاژويچ مدير فني تيم‌هاي پايه
قاسمپور سرمربي مس کرمان مي شود

ابراهيم قاسمپور گفت: امروز با رئيس هيئت مديره باشگاه مس مذاکره کردم و فردا براي عقد قرار داد به کرمان مي‌روم.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033866.jpg
ابراهیم قاسمپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد سرمربیگریش در تیم مس کرمان گفت: امروز 2،3 ساعت با داوری رئیس هیئت مدیره باشگاه مس مذاکره کردم و به توافق رسیدیم و فردا هم عازم کرمان می‌شوم تا پس از دیدن مسابقه مس با تراکتورسازی قراردادم را با این باشگاه امضا کنم.
وی در مورد وضعیت بلاژویچ گفت: برای آنکه شأن بلاژویچ حفظ شود قرار شد او به عنوان مدیر فنی تیم‌های پایه در باشگاه مس فعالیت کند. او می‌تواند مدیر فنی هم باشد اما از نظر من مدیر فنی تیم‌های پایه است.

mohammad.90 02-14-2012 06:04 PM

آزمایش دوپینگ 5 فوتبالیست مثبت اعلام شد

هاشمیان به فارس خبر داد
آزمایش دوپینگ 5 فوتبالیست مثبت اعلام شد
خبرگزاری فارس: رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: ۵ نمونه از ۷۵ نمونه آزمایش دوپینگ ارسالی به آزمایشگاه کلن آلمان مثبت اعلام شده است.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...043_PhotoA.jpg

دکتر احمد هاشمیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس عنوان کرد: از ۷۵ نمونه آزمایش دوپینگی ارسالی از آزمایشگاه کلن نمونه آزمایش 3 بازیکن لیگ برتری و 2 بازیکن از لیگ دسته اول مثبت اعلام شده است. امروز یا فردا به بازیکنان متخلف این مسئله را ابلاغ می‌کنیم در صورتی که درخواست نمونه B را نداشته باشند اول هفته آینده پرونده به جریان می‌افتد.
وی ادامه داد: ۴ نمونه مثبت به استفاده از هگزا متیل آمین است که همان ماده‌ای است مکمل‌ها به آن آلوده هستند و یک نمونه هم ناندرلون است. در مورد آلودگی مکمل‌ها از فیفا هم استعلام گرفته‌ایم که هنوز پاسخ استعلام ما نیامده ولی این مسئله هیچ ارتباطی به تخلف این بازیکنان ندارد.

mohammad.90 02-25-2012 10:26 AM

درخشان:پول برسد شاهين به ترکيه مي‌رود(کاريکاتور)

شنبه 06/12/1390 08:58

درخشان:پول برسد شاهين به ترکيه مي‌رود(کاريکاتور)

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: با ريش سفيدي بازيکنان در تمرينات حاضر شده‌اند.

FereShteH 02-29-2012 11:45 PM

محمدی: مشکلی از بابت بازنشستگی نداشتم

در گفت‌و‌گو با فارس
محمدی: مشکلی از بابت بازنشستگی نداشتم
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ گفت: برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال از اول هم مشکلی از بابت بازنشستگی نداشتم.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...320_PhotoA.jpg
عزیز محمدی در گفت‌و‌گو کوتاه با خبرنگار فارس، درباره نامه سازمان بازرسی کشور درباره منع حضور بازنشستگان در انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: در این باره سایت فدراسیون فوتبال اطلاعیه داد ولی من از اول هم مشکلی نداشتم. طبق همین نامه، این قانون بازنشستگی شامل مقامات، هیئت علمی و ایثارگران نمی شود.

mohammad.90 03-10-2012 08:09 PM

گزارشي از سطح دستمزد مربيان فوتبال جهان

شنبه 20/12/1390 09:13

مورينيو اول، گوارديولا در جايگاه دوم گران‌ترين‌ها
گزارشي از سطح دستمزد مربيان فوتبال جهان

سرمربي پرتغالي تيم فوتبال رئال‌مادريد با دريافت دستمزد ساليانه به ارزش 10 ميليون يورو عنوان بالاترين سطح حقوق را به خود اختصاص داده است.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00007039.jpg
به نقل از فارس، از نظر بسیاری از کارشناسان فوتبال جهان خوزه مورینیو، مسئول فنی دو سال گذشته رئال مادرید بهترین مربی فوتبال جهان در مقطع کنونی است و آمار و ارقام موجود حکایت از این نکته می‌کند ‌که مربی ۴۹ ساله پرتغالی گران بهاترین مربی جهان نیز محسوب می‌شود.

بر اساس این گزارش آقای خاص از باشگاه مادریدی سالیانه ۱۰ میلیون یورو دستمزد می‌گیرد. رقمی که از سطح دستمزد همه همکارانش در سراسر جهان بیشتر بوده به همین خاطر او را مربی خاص و متمایز با دیگر همتایان (آقای خاص) معرفی می‌کند. در فهرستی که به همین منظور توسط بنیاد اقتصادی فوتبال انتشار یافت، او در فهرست ۳۰ مربی گران‌قیمت جهان، در رتبه نخست قرار گرفته است.

نکته جالب این رده‌بندی قرار گرفتن رقیب اسپانیایی‌اش یعنی «پپ گواردیولا» ، سرمربی بارسلونا در رده دوم است.

این مربی ۴۱ ساله که فصل گذشته کاتالان‌ها را به شش عنوان قهرمانی از جمله فتح اروپا رساند، با کسب ۷.۵ میلیون یورو در سال صاحب عنوان دوم بیشترین سطح دستمزد است. در رده سوم و به فاصله بسیار ناچیز گاس هیدینک، مربی هلندی تیم آنژی ماخاچ‌کالا روسیه رقمی نزدیک به ۷.۵ میلیون یورو دستمزد در سال می گیرد. به همین خاطر او در رده سوم جای گرفته است.

*اولین نکته از فهرست ۳۰ نفره

فهرست ۳۰ مربی گران‌قیمت (بالاترین سطح دستمزد) جهان بیان‌گر نکاتی است. از جمله این‌که دو مربی گران بهای جهان در کشور اسپانیا فعالیت می‌کنند.

سومین مربی گران‌قیمت این فهرست مربی نیست که شاغل لیگ‌های ممتاز اروپای غربی باشد. بلکه گاس هیدینک، مربی است که در روسیه فعالیتش را آغاز کرده است. جایی که به نظر می‌رسد سرمایه کلانی در حال تزریق‌کردن به فوتبال دارد.

از طرفی این فهرست به شرح زیر مشخص می کند در هر کشور کدام مربی گران‌قیمت‌تر است:

اسپانیا: خوزه مورینیو، رئال مادرید

روسیه: گاس هیدینک، مربی آنژی ماخاچ‌کالا

انگلیس: روبرتو مانچینی، منچسترسیتی

فرانسه: کارلو آنجلوتی، پاری‌سن‌ژرمن

آلمان: یوپ هاینکس ، مربی بایرن مونیخ

برزیل:لوئیس فلیپه اسکولاری، پالمیراس

امارات: دیگو مارادونا، الوصل

سوئیس: اوتمار هیتسفلد، سرمربی تیم ملی این کشور

*مربیان باشگاهی گران قیمت‌تر از مربیان ملی
همان‌گونه که گفته شد فهرست ۳۰ نفره مذکور بیان گر نکات دیگری نیز هست. سه مربی تیم‌های ملی کشورهای جهان همچون سوئیس (هیتسفلد)، آلمان (یواخیم لو) و اسپانیا (دل بوسکه)در بین گران‌‌‌‌ترین مربیان در سطح ملی محسوب می‌شوند .

*ایتالیایی‌ها، بیشترین مربی‌ گران قیمت جهان را دارند

فهرست مذکور همچینن روایت‌گر این نکته است که بیشترین تعداد مربیان گران قیمت جهان از آن ایتالیایی‌ها است. آن‌ها در بین ۳۰ مربی گران قیمت جهان ۷ نماینده دارند. در رده دوم برزیل با ۶ مربی قرار گرفته و اسکاتلند نیز با ۴ مربی رده سوم را به خود اختصاص داده است.

آلمان‌ها با سه مربی در رده چهارم حاضر هستند و اسپانیایی‌ها نیز دو مربی گران قیمت دارند.
در این میان کشورهای صاحب سبک همچون انگلیس، هلند یا فرانسه تنها یک مربی گران قیمت در این بین دارند.
*سهم هر کشور در این فهرست به شرح زیر است:

ایتالیا:۷ مربی

برزیل: ۶ مربی

اسکاتلند:۴ مربی

آلمان: ۳ مربی

اسپانیا:۲ مربی

پرتغال: یک مربی

هلند: یک مربی

انگلیس: یک مربی

فرانسه: یک مربی

آرژانتین : یک مربی

ولز: یک مربی

ایرلند: یک مربی

*مربیان صاحب بیشترین دستمزد:

1- ۱۰ میلیون یورو: خوزه مورینیو، رئال مادرید اسپانیا

۲ - 7.5 میلیون یورو: پپ گواردیولا، بارسلونا اسپانیا

3- 7.5 میلیون یورو: گاس هیدینک، آنژی ماخاچکالا

۴- 6 میلیون یورو: روبرتو مانچینی، منچسترسیتی انگلیس

۵- ۵.۹ میلیون یورو: کارلو آنجلوتی، پاری سن ژرمن فرانسه

۶ - 5 میلیون یورو: یوپ هاینکس، بایرن مونیخ آلمان

7- 4.8 میلیون یورو: آلکس فرگوسن، منچستریونایتد

۸- ۴.۸ میلیون یورو:کنی دالگلیش، لیورپول انگلیس

9- 4.6 میلیون یورو: آرسن ونگر، آرسنال انگلیس

10- 4.5 میلیون یورو: هری ردنپ، تاتنهام انگلیس

11- 3.6 میلیون یورو: لوئیس فلیپه اسکولاری، پالمیراس

12- 3.6 میلیون یورو: دیوید مویس، اورتون انگلیس

13- 3.6 میلیون یورو: مارک هیوز، کوئینز‌پارک رنجرز انگلیس

14- 3.6 میلیون یورو: مارتین اونیل، ساندرلند انگلیس

15- 3.5 میلیون یورو: دیگو مارادونا ، الوصل امارات

16- 3.5 میلیون یورو:مانوئل پیگرینی، مالاگا اسپانیا

17- 3 میلیون یورو:لوچیانو اسپالتی، زنیت روسیه

18- 2.6 میلیون یورو:موریسی رامالیو، سانتوس برزیل

۱۹- ۲.۶ میلیون یورو:اوتمار هیتسفلد،‌ تیم ملی سوئیس

۲۰- ۲.۴ میلیون یورو:آلکس مک لیش، آستون ویلا انگلیس

21- ۲.۴ میلیون یورو:یواخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان

۲۲- ۲.۱ میلیون یورو: ویسنته دل بوسکه، مربی تیم ملی اسپانیا

23- 2.1 میلیون یورو: آبل براگا، فلومیننسه برزیل

24- 2.1 میلیون یورو:ماسیمیلانو آلگری، آ.ث.میلان ایتالیا

25 - 2.1 میلیون یورو: یورگن کلوپ، بورسیادورتموند آلمان

۲۶- ۱.۹ میلیون یورو:دوریوال جونیور، انترناسیونال برزیل

۲۷- ۱.۹ میلیون یورو:تی‌ته ، کورینتیانس برزیل

۲۸- ۱.۸ میلیون یورو:کلادیو رانیری، اینترمیلان ایتالیا

۲۹- ۱.۷ میلیون یورو: مانو منزس، تیم ملی برزیل

30 - 1.6 میلیون یورو: آنتونیو کونته، یوونتوس ایتالیا

mohammad.90 03-10-2012 08:13 PM

"خوزه مورینیو" قراردادش را با رئال مادرید تمدید می کند

"خوزه مورینیو" قراردادش را با رئال مادرید تمدید می کندسرمربی تیم فوتبال رئال مادرید در نظر دارد قرارداد خود را با این تیم تمدید کند.به گزارش خبرگزاری مهر، مورینیو پیش تر از تمایل خود برای بازگشت به رقابت های لیگ برتر خبر داده بود و نیز نامش به عنوان یکی از نامزدهای جایگزینی "آندره ویلاس - بوآس" درتیم فوتبال چلسی مطرح است.
رئال مادرید در حال حاضر با 10 امتیاز بیشتر نسبت به بارسلونا در صدر جدول رده بندی رقابت های لالیگا ایستاده است. اکنون این مربی از علاقمندی خود برای ادامه حضور در سانتیاگو برنابئو سخن گفته است.
خوزه مورینیو به "دیلی میل" گفت: قصد دارم قرارداد جدیدی با رئال امضا کنم. دوست دارم در تاریخ باشگاه جایی داشته باشم. اینکه بخشی از این تیم باشید فوق العاده است چراکه رئال یکی از بزرگ ترین باشگاه های جهان است و من احساس خوبی از اینجا بودن دارم. احساس می کنم آنها به من اعتماد کرده اند و من از سوی هواداران و مسئولان تیم مورد طمینان کامل قرار دارم

mohammad.90 03-17-2012 10:54 PM

علی دايي تصادف کرد و به بيمارستان منتقل شد

شنبه 27/12/1390 22:06

در راه بازگشت از اصفهان
دايي تصادف کرد و به بيمارستان منتقل شد

سرمربي تيم فوتبال راه آهن که پس از ديدار تيمش مقابل سپاهان اصفهان با وسيله شخصي به تهران باز مي گشت دچار سانحه رانندگي شد و به علت جراحات وارده به بيمارستان منتقل شد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032479.jpg
فوتبال راه آهن که پس از دیدار تیمش مقابل سپاهان اصفهان با وسیله شخصی به تهران باز می گشت دچار سانحه رانندگی شد و به علت جراحات وارده به بیمارستان منتقل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی که پس از شکست 3 بر 2 راه آهن برابر سپاهان اصفهان به همراه برادرش محمد و دستیارش میاچ با وسیله شخصی از اصفهان عازم تهران شده بود در حوالی کاشان دچار سانحه رانندگی شد که در این سانحه علی دایی دچار صدمه دیدگی جزئی از ناحیه سر شد و برای مداوا به بیمارستان شهید بهشتی کاشان منتقل شد.
بر اساس اطلاعات خبرنگار مهر، میزان صدمه دیدگی سرمربی تیم فوتبال راه آهن خیلی جدی نیست و وی پس از مداوا از بیمارستان مرخص خواهد شد.

SOHRAB_HAZHII 03-31-2012 09:17 AM

درگیری مارادونا با هواداران در امارات

به گزارش خبرآنلاین ؛ مارادونا که از بدو ورودش به لیگ امارات همواره حاشیه

های زیادی داشته است در بازی تیمش با الشباب با هواداران این تیم درگیر

شد.در دقایق پایانی این بازی همسر مارادونا با چند نفر از دوستانش بازی را

از نزدیک تماشا می‌کرد. پس از تعویض بازیکن برزیلی الشباب همسر مارادونا

و اطرافیانش حرف‌هایی علیه او بر زبان آوردند که این مساله واکنش

تماشاگران الشباب را به دنبال داشت و به او حمله‌ور شدند. این مساله

باعث شد تا مارادونا بلافاصله پس از پایان بازی به سکو‌ها برود و با

تماشاگران حریف درگیر شود که در نهایت با دخالت مستقیم پلیس این

درگیری‌ها به پایان رسید.

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...9508937160.jpg

mohammad.90 03-31-2012 09:55 AM

مارادونا: نامردها به زنم حمله کردند/ جرات دارند بیایند یقه مرا بگیرند http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
الوصل درچارچوب هفته هفدهم ليگ‌برتر امارات با 2 گل مقابل ميزبانش الشباب تن به شكست داد و با 24 امتياز در همان رده پنجم جدول رده‌بندي باقي ماند.

مارادونا سرمربي الوصل پس از پايان بازي با بيان اينكه با وجود شكست مقابل الشباب از عملكرد شاگردانش راضي است، گفت: در نيمه اول بازي كاملا پاياپايي را ارائه داديم،اما متاسفانه در دقايق پاياني دروازه خود را باز شده ديديم. با شروع نيمه دوم به بازي هجومي روي آورديم و كاملا از حريف سرتر بوديم اما فرصت‌هاي ما يكي از پس ديگري از دست رفت و در نهايت يك بار ديگر بازيكنان ميزبان از روي نقطه پنالتي به گل رسيدند و سه امتياز اين ديدار را به دست آورند.

سرمربي الوصل درباره درگيري‌اش با تماشاگران الشباب پس از پايان بازي گفت: براي حمايت از همسرم به سكوها رفتم و با تماشاگران حريف درگير شدم. اصلا نمي‌توانم قبول كنم كه مردي به زني حمله كند. حمله كردن به زن‌ها، از سوي هر كسي كه باشد مردانگي نيست. كسي كه مي‌خواهد با من درگير شود و يا به انتقاد بپردازد بايد رو در رو اين كار را انجام دهد نه اينكه به همسرم حمله‌ كند. كسي كه مرا به اين دنيا آورد زني است كه الان در آسمان زندگي مي‌كند. نامردی است که به یک زن حمله کنند.

در دقايق پاياني اين بازي همسر مارادونا با چند نفر از دوستانش بازي را از نزديك تماشا مي‌كرد. پس از تعويض بازيكن برزيلي الشباب همسر مارادونا و اطرافيانش حرف‌هايي عليه او بر زبان آوردند كه اين مساله واكنش تماشاگران الشباب را به دنبال داشت و به او حمله‌ور شدند. اين مساله باعث شد تا مارادونا بلافاصله پس از پايان بازي به سكو‌ها برود و با تماشاگران حريف درگير شود كه در نهايت با دخالت مستقيم پليس اين درگيري‌ها به پايان رسيد.

رييس هيأت مديره باشگاه الشباب به اين حركت مارادونا واكنش نشان داد و گفت كه اين بي‌احترامي و حركت زشت مارادونا را پي‌گيري خواهند كرد.

مارادونا در ادامه سخنان خود گفت: براي تماشاگران الشباب احترام زيادي قائل هستم اما نمي‌توانم قبول كنم كه كسي به زنم حمله‌ور شود. ما بازي را واگذار كرديم و من اين را قبول دارم اما نبايد چنين حركات زشتي صورت گيرد.

mohammad.90 04-02-2012 01:27 PM

رده بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي فوتبال جهان

دوشنبه 14/01/1391 14:21

رده بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي فوتبال جهان

تيم فوتبال استقلال با قرار گرفتن در رده‌ي 102، عنوان چهارمين باشگاه برتر فوتبال قاره آسيا را به خود اختصاص داد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033710.jpg
فدراسيون بين‌المللي تاريخ و آمار فوتبال جهان، فهرست برترين باشگاه‌هاي فوتبال جهان در سال گذشته را منتشر کرد که بر اين اساس تيم فوتبال استقلال با قرار گرفتن در رده 102 جهان، بالاتر از ساير تيم‌هاي ايراني در رده نخست قرار گرفت و در آسيا هم پس از نمايندگان کره جنوبي در رده‌ي سوم قرار گرفت.

در اين رده‌بندي سپاهان در رتبه 125 ، پرسپوليس در رده 237 و ذوب آهن در رده 252 قرار گرفت.

در ميان تيم‌هاي آسيايي، سوون سامسونگ کره جنوبي در رده 62 جهان قرار گرفته و بهترين تيم آسياست. چومبوک موتورز اين کشور هم در رده 66 قرار گرفته است. ناگويا گرامپوس ژاپن دررده‌ي 90 و سومين تيم برتر آسياست. همچنين در اين رده‌بندي السد قطر که فصل گذشته قهرمان آسيا شد، در رده 132 جهان ايستاده است.

در فهرست برترين باشگاه‌هاي فوتبال جهان تيم بارسلونا قهرمان اروپا و قهرمان جام جهاني باشگاه‌ها همچنان با 382 امتياز پيشتاز است و رئال مادريد با 306 امتياز در مکان دوم قرار گرفته است.

از مهم‌ترين نکات اين رده‌بندي صعود 8 پله‌اي بايرن مونيخ و رسيدن به رده پنجم است. همچنين باشگاه اتلتيکو مادريد با صعودي 8 پله‌اي به رده هفتم رسيده است.

رده بندي برترين باشگاه‌هاي فوتبال جهان:

1ـ بارسلونا، 382 امتياز (اسپانيا)

2ـ رئال مادريد، 306 امتياز (اسپانيا)

3ـ ولس سارسفيلد، 287 امتياز (آرژانتين)

4ـ يونيورسياد سانتياگو، 273 امتياز (شيلي)

5ـ بايرن مونيخ، 257 امتياز (آلمان)

6ـ سانتوس، 252 امتياز (برزيل)

7ـ اتلتيکو مادريد، 248 امتياز (اسپانيا)

8ـ منچستريونايتد، 241 امتياز (انگليس)

9ـ منچسترسيتي، 233 امتياز (انگليس)

10ـ شالکه، 224 امتياز (آلمان)

hamid 1504 04-04-2012 12:00 PM

ماشین بازترین فوتبالیست جهان

http://www.bartarinha.ir/files/fa/ne.../69124_397.jpg
برترین ها: در اينکه بيشتر بازيکنان فوتبال حرفه​اي در دنيا عشق ماشين هستند هيچ شکي وجود ندارد. اين يک جور رفتار همه​گير در ميان فوتباليست​هاي مشهور است که به محض امضاء کردن قراردادهاي نان​و​آبدار، فورا به فکر بزرگتر کردن گاراژ منزل​شان مي​افتند و سراغ نمايندگي​هاي فروش خودروهاي گران​قيمت مي​روند. گاهي کار به جايي مي​رسد که شمار اتومبيل​هاي ستاره​هاي فوتبال از مرز 10 ماشين هم فراتر مي​رود، نمونه​اش هم کريستيانو رونالدو ستاره پرفروغ کهکشاني​هاي رئال مادريد است که از وقتي پشت لبش در منچستر سبز شد تا حالا که گرانترين بازيکن جهان است نزديک به 20 ماشين گران و جذاب را در گاراژ منزلش ديده است.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/ne.../69125_941.jpg
کريس رونالدو که حالا با حروف اختصاري نام و شماره پيراهنش، لقب CR7 را از سوي هواداران فوتبال و رسانه​ها گرفته سياهه بلندبالايي از اتومبيل هاي متفاوت و هيجان​انگيز را در اختيار دارد و نشان داده همانطور که در زمين فوتبال سريع و ويرانگر است در دنياي اتومبيل هم تخت گاز رفتن را دوست دارد. جالب اين که لقب او شبيه پسوند يکي از مدل​هاي مشهور هوندا به نام CR-X است. کريس رونالدو کمي بعد از آنکه توسط آلکس فرگوسن کشف شد و به منچستر يونايتد آمد اولين ماشينش را خريد و از آن روز تاکنون همچنان وسوسه بي​پايان خريد اتومبيل​هاي جديد و گرانقيمت را همراه خود دارد.

حالا در خانه بزرگ و مجلل رونالدو هم شماري از اتومبيل​هاي رويايي او پارک شده و با توجه به دستمزد فوق​العاده​اش در باشگاه مادريدي، به نظر مي​رسد باز هم بايد جاي پارک بيشتري براي خريدهاي بعدي او باز کرد.آنچنان که در خبرها آمده تا پايان سال 2011، دستکم 18 اتومبيل با برندهاي مختلف توسط کريس رونالدو خريداري شده و تصاوير برخي از آنها توسط پاپاراتزي​ها شکار شده است. با يک برآورد ابتدايي مي​توان به اين نتيجه رسيد که شماره 7 باشگاه رئال مادريد تاکنون چيزي در حدود 4 ميليون 600 هزار دلار بابت اين تفريح پرخرج هزينه کرده است. با اين حال به نظر مي​آيد براي يکي از سريع​ترين مهاجمان جهان فوتبال، پرداخت اين هزينه گزاف افسوسي به همراه نداشته است.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/ne.../69126_961.jpg
در برابر بوگاتي
کريس رونالدو در يکي از فيلم​هاي تبليغاتي مربوط به يکي از برندهاي مشهور البسه ورزشي، دست به حرکت عجيبي زد و سريع​ترين خودرو جهان در آن زمان را به چالش کشيد. او تنها کسي بوده که هوس رقابت با بوگاتي ويرون به سرش زده و خواسته رکوردهاي انساني را به رخ ماشيني به سرعت و شتاب بوگاتي بکشد. کريس رونالدو در اين فيلم پشت يک خط با بوگاتي 16 سيلندر و 1001 اسب بخاري ايستاد و در لحظه استارت واکنش سريع​تري نشان داد اما طبيعي بود که در ثانيه دوم به هيولاي چهارچرخ ببازد. اين برنامه با نام « يک مرد مقابل يک ماشين» شناخته شد و تصاوير آن در نقاط مختلف دنيا در معرض ديد علاقمندان قرار گرفت.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/ne.../69127_333.jpghttp://www.bartarinha.ir/files/fa/ne.../69128_829.jpghttp://www.bartarinha.ir/files/fa/ne.../69129_158.jpg
تصادف وحشتناک

مهاجم خوش​سليقه رئال مادريد در گاراژ خود تعدادي از سريع​ترين خودروهاي جهان را در اختيار دارد اما اين روزهاي جاي خالي فراري 599 جي​تي​بي او به شدت احساس مي​شود. اين فراري سرخ​رنگ پرشتاب در اوايل سال 2009 وقتي کريس رونالدو راهي زمين تمرين منچستر يونايتد بود در يکي از تونل​ها از کنترل خارج شد و به شدت با جدول برخورد کرد و تقريبا نابود شد. اين اتفاق در شرايطي روي داد که رونالدو با سرعت در تعقيب هم​تيمي​اش ادوين فان​درسار و بنتلي​اش بود. در اين حادثه البته کريس رونالدو آسيبي نديد اما با يکي از ماشين​هاي محبوبش خداحافظي کرد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/ne.../69130_532.jpg

فهرست بلند جذاب​ها

تنها ملاحظه و زمزمه کردن نام​ها در فهرست ماشين​هاي کريس رونالدوف کافيست تا بيننده به هيجان بيايد. اتومبيل​هايي که عموما اروپايي هستند و در صدر جدول جذابيت قرار دارند. کريس رونالدو از طيف​هاي مختلف اتومبيل يکي دو نمونه در گاراژ خود دارد، از بوگاتي ويرون گرفته تا مرسدس سي​کلاس کوپه...

hamid 1504 04-04-2012 12:03 PM

پيراهن امضا شده، هديه زلاتان براي آبيدال

به گزارش رسانه هاي اسپانيايي، زلاتان ابراهيموويچ، ستاره سوئدي ميلان، در ديدار شب گذشته تيمش بارسا يک پيراهن امضا شده به سيدو کيتا داد تا اين بازيکن آن را به اريک آبيدال برساند.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028073.jpg
مهاجم روسونری به این ترتیب حمایتش را از هم تیمی سابقش که باید به زودی تحت عمل پیوند کبد قرار بگیرد، نشان داد.
به گزارش نشریه اسپورت، زلاتان در یک فصلی که در نیوکمپ سپری کرد، رابطه نزدیکی با آبیدال داشت و حتی بعد از پیوستن زلاتان به میلان، این رابطه حفظ شد.
زلاتان در کتاب زندگی نامه اش به شدت به گواردیولا و بازیکنان بارسا حمله کرد و به همین دلیل محبوبیت چندانی بین هواداران بارسا ندارد اما ممکن است این اقدام باعث شود در دیدار برگشت بارسا- میلان در نیوکمپ با سوت های اعتراضی کمتری روبرو شود.

SOHRAB_HAZHII 04-15-2012 08:49 AM

مورینیو جانشینان کاسیاس را تعیین کرد

سرمربی رئال مادرید جانشینان احتمالی دروازه‌بان 30 ساله این تیم برای حضور در سانتیاگو برنابئو در تابستان را تعیین کرد.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00023249.jpg
بر اساس گزارش کاتالان دیلی اسپورت، خوزه مورینیو برای فروش ایکر کاسیاس در تابستان اعلام آمادگی کرد.
به نظر می‌رسد سرمربی پرتغالی که در این فصل بارها با دروازه‌بان خود مشکل داشته خود را برای فروش دروازه‌بان تیم ملی اسپانیا آماده کرده است.
بر اساس این گزارش مورینیو جانشین احتمالی این دروازه‌بان 30 ساله را نیز تعیین کرده است. گفته می‌شود روی پاتریسو، دروازه‌بان اسپورتینگ لیسبون و تیبوت کورتیس دروازه‌بان چلسی دو جانشین احتمالی در فهرست مورینیو هستند. دیگر گزینه‌های احتمالی شامل روبرتو از رئال ساراگوسا، آندرس فرناندز از اوساسونا و تیم ویسه از آلمان هستند.
اگر خوزه مورینیو به دنبال یک دروازه‌بان با تجربه باشد، تیم ویسه از وردربرمن یکی از گزینه‌های قطعی خواهد بود.
دروازه‌بان 30 ساله ماردیدی به باشگاه اعلام کرده که در تابستان قصد جدایی از قوهای سفید را دارد.

SOHRAB_HAZHII 04-28-2012 06:36 PM

عقیلی از العربی جدا می‌شود

هادی عقیلی مدافع ایرانی باشگاه العربی قطر

به احتمال فراوان از این تیم جدا خواهد شد.

عقيلي بعد از يك سال بازي كردن در اين تيم سرخپوش، به احتمال فراوان

راهي يك تيم قطري ديگر خواهد شد. باشگاه العربي تا چند روز ديگر دچار

تغيير و تحولات مديريتي خواهد شد و اين يكي از دلايل مهم جدايي عقيلي از

اين باشگاه است. او از الوكره و چند تيم ديگر قطري پيشنهاد دارد كه به طور

جدي در روزهاي آينده آنها را بررسي خواهد كرد

SOHRAB_HAZHII 04-28-2012 06:40 PM

خداحافظي رسمي پپ

دستيار گوارديولا، سرمربي جديد بارسلونا

پس از خداحافظي رسمي پپ گوارديولا از سرمربي‌گري تيم بارسلونا، تيتو ويلانوا دستيار او در فصل آينده هدايت اين تيم را بر عهده خواهد داشت.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035750.jpg
پپ گوارديولا که همراه با ساندرو راسل رييس بارسلونا در يک نشست مطبوعاتي حاضر شده بود، خداحافظي خود را از اين تيم به طور رسمي اعلام کرد و خبر داد که فصل آينده ديگر روي نيمکت آبي و اناري‌ها نخواهد نشست. در همين نشست اعلام شد که تيتو ويلانووا دستيار گوارديولا، فصل آينده هدايت بارسلونا را بر عهده مي‌گيرد. با اين حال گوارديولا تا پايان فصل جاري به وظايف خود ادامه خواهد داد.

گوارديولا در اين نشست خبري گفت: از شما مي‌خواهم که درک کنيد که اين يک تصميم ساده نبوده است. مي‌خواهم احساسم را شرح دهم و اميدوارم که مردم من را درک کنند. از اتفاقاتي که در چند هفته اخير افتاد به شدت متاسفم. من هميشه دوست دارم که قراردادهاي کوتاه مدت ببندم چون در بارسا توقعات بسيار زيادي وجود دارد. من در اين تيم به عنوان يک بازيکن زندگي کردم و دقيقا مي‌دانم که روال کار در اين باشگاه به چه صورت است. هميشه فکر مي‌کردم که چهار سال براي حضور در يک باشگاه زمان زيادي است. هيچ وقت دوست ندارم قراردادي ببندم که من را در تصميم‌هايم محدود کند.

سرمربي سابق بارسلونا گفت: در پاييز به مدير رسانه‌اي و مدير فوتبال باشگاه بارسلونا تصميم خود را اعلام کرده بودم و گفته بودم که اين آخرين فصل حضورم در اين تيم است. اما نمي‌توانستم بازيکنان را از اين تصميم مطلع کنم چون اوضاع خيلي پيچيده مي‌شد. حالا که از دو رقابت مهم حذف شده‌ايم زمان مناسبي براي اعلام اين تصميم است.

گوارديولا گفت: چهار سال حضور در بارسلونا همه را خسته کرد. در ماه سپتامبر يا اکتبر بود که به رييس گفتم ديگر قراردادم را تمديد نمي‌کنم. اميدوارم که سرمربي جديد قادر باشد کارهايي که من انجام ندادم انجام دهد.

وي گفت: مايلم از بازيکنانم که تعهد بسيار بالايي به کار خود داشتند، تشکر کنم. تمرين دادن اين بازيکنان افتخار بسيار بزرگي براي من بود و من اين کار را با علاقه و اشتياق زيادي انجام دادم. حالا وظيفه خود مي‌دانم که از آن‌ها تشکر کنم. بايد انرژي‌ و تواني را که در ابتداي حضورم در بارسلونا داشتم دوباره پيدا کنم. زمان چيزهاي زيادي را تغيير داده است و من همان احساس سابق را ندارم. شايستگي بارسلونا بيش از اين‌هاست و اين تنها چيزي است که مي‌توانم بگويم.

mohammad.90 04-28-2012 07:20 PM

درس‌هاي جالب گوارديولا براي مربيان ايراني

درس‌هاي جالب گوارديولا براي مربيان ايراني

http://javanemrooz.com/_files/News/i...b0292ba5f9.jpg
شنبه 9 اردیبهشت 1391
http://javanemrooz.com/Images/flesh.gif درس‌هاي جالب گوارديولا براي مربيان ايراني
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا در حالي به حضور چهار ساله خود در اين تيم پايان مي‌دهد که طي اين مدت 13 جام کسب کرد و آبي و اناري‌پوشان با هدايت اين مربي به عنوان بهترين تيم جهان لقب گرفتند.

"جوزپ گوارديولا" بي ترديد به تيمي فراخوانده شد که پتانسيل بهترين شدن در جهان را داشت و چه بسا اگر اين تيم در اختيار "سرآلکس فرگوسن" قرار مي گرفت هم همين موفقيت ها را کسب مي کرد. در اينکه گوارديولا مربي خوش اقبالي است ترديدي نيست اما به قول "اُرد" بزرگ "هماي بخت بر شانه ات نخواهد نشست مگر آنکه شانه اي به گستره و پهناي کوهستان داشته باشي."
طرفدار گوارديولا باشيد و يا نه، بارسلونا را دوست داشته باشيد يا خير، و اصولا فوتبالي باشيد يا نباشيد، نمي توانيد از بزرگ‌منشي اين مربي جوان و جنتلمن‌مآب بودنش بسادگي بگذريد. گوارديولا در روزي که به قول طرفداران بارسلونا مقابل اتوبوس پارک شده چلسي در هجده قدم شکست خورد، قبل از هر چيز به حريف خود به خاطر صعود به فينال تبريک گفت. بارسلونا در آن بازي مي‌توانست با پنالتي مسي به فينال راه پيدا کند اما اين بازيکن آرژانتيني توپ را به تير دروازه کوبيد. پپ بشدت از مسي و هم تيمي هايش دفاع کرد و به نوعي باخت را به گردن گرفت.
آنچه در اين بين خيلي جالب است اينکه گوارديولا بخت و اقبال را پيش نمي کشد و از خود مايه مي گذارد آنجا که مي گويد:"ما همه راه ها را امتحان کرديم اما راه بسته بود."

FereShteH 05-06-2012 07:18 PM

محاکمه چهار فوتبالیست به خاطر تجاوز به یک زن

http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/130063.jpg

چهار فوتبالیست انگلیسی به اتهام آزار جنسی یک زن محاکمه می شوند.

ایرنا: چهار تن از فوتبالیست های حرفه ای انگلیس که در لیگ های دسته اول و دوم این کشور بازی می کنند به اتهام آزار و اذیت جنسی یک زن بزودی محاکمه می شوند.
بر اساس گزارش منابع محلی، سه نفر از این فوتبالیست ها به نام های "جورج بارکر"، "لویس دانک" و "آنتون راجرز" برای باشگاه دسته اولی برایتون بازی می کنند و یک بازیکن دیگر به نام "استیو کوک" نیز عضو باشگاه دسته دومی بورنموث می باشد.
این چهار نفر به همراه دو فوتبالیست دیگر در ماه ژانویه امسال (حدود سه ماه و نیم پیش) با شکایت یک زن و توسط پلیس منطقه "سا***" واقع در جنوب انگلیس دستگیر شدند که پلیس بعدا دو نفر از آنان را بدون هرگونه اتهامی آزاد کرد.
دادگاه رسیدگی به اتهامات این فوتبالیست ها قرار است 10 روز دیگر در شهر برایتون برگزار شود.
10 روز پیش نیز دادگاه شهر کرنارفون یکی از بازیکنان تیم ملی فوتبال ولز و مهاجم باشگاه شفیلد یونایتد انگلیس به نام چد ایوانس" را به جرم تجاوز و آزار و اذیت جنسی یک زن جوان به پنج سال زندان محکوم کرده بود.

اکنون ساعت 06:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.