![]() |
|
|
|
|
/همگام با جامجهاني2010-آفريقاي جنوبي/
فرگوسن: حذف فرانسه به خاطر انتخاب زودهنگام بلان بود خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: انتخاب زودهنگام بلان قبل از جامجهاني باعث ناكامي تيم ملي فرانسه در رقابتهاي آفريقايجنوبي شد. http://media.farsnews.com/Media/8812...9/A0819620.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، پس از باخت 2 بر يك فرانسه برابر آفريقايجنوبي و حذف خروسهاي آبي از پيكارهاي جامجهاني سايت روزنامه دارلينگتون تايمز از قول سرآلكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد عنوان كرد: شكست فرانسه در جامجهاني بخاطر اشتباه فدراسيون فوتبال اين كشور در تعجيل براي انتخاب جانشين دومنش بود. اين مربي 68 ساله افزود: پيش از جام، فدراسيون فرانسه لوران بلان را به عنوان جانشين دومنش انتخاب و معرفي كرد. اين حركت سبب شد بازيكنان تيم اين كشور تصور كنند چون دومنش ماندگار نيست، به دستورات وي نيز نبايد عمل كنند. فرگوسن ادامه داد: اگر پس از انتخاب بلان، اين مربي در كادر فني گنجانده ميشد و در محل بازيها حاضر بود، حضورش سبب ميشد بازيكنان در برابر دومنش سكوت كنند و فضاي حاكم بر تيم اين كشور آرامتر باشد. آن وقت نتايجي بهتر قابل تصور بود. تيم تحت رهبري دومنش 58 ساله در جام جهاني يك تساوي برابر اروگوئه و دو باخت از مكزيك و آفريقايجنوبي درگروه اول كسب كرد و حذف شد. |
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/
كاهيل: مثل يك سرباز براي استراليا بازي ميكنم خبرگزاري فارس: مهاجم صاحبنام تيم ملي فوتبال استراليا براي بازي با تيم صربستان اعلام آمادگي كرد. http://media.farsnews.com/Media/8903...5/A0865855.jpg به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه سان استراليا، تيم كاهيل كه در بازي مقابل آلمان با دريافت كارت قرمز اخراج شد و بازي دوم تيمش مقابل غنا را از دست داد، پس از يك بازي دوري اجباري، آمادگي خود را براي ديدار روز چهارشنبه مقابل صربستان اعلام كرد. وي گفت: آماده هستم همچون يك سرباز براي تيم كشورم انجام وظيفه كنم. اين بازيكن 30 ساله افزود: در شرايطي كه هري کيول نميتواند به خاطر اخراج در بازي با غنا مقابل صربستان شركت كند، اميدوارم با توجه به نظر پيم وربيك، بخت حضور در تركيب تيم ملي را بيابم. |
كيول: ميخواهم در جامجهاني بعدي هم بازي كنم خبرگزاري فارس: مهاجم قديمي تيم ملي فوتبال استراليا گفت: آنقدر انگيزه و شوق به بازي و همراهي تيم ملي دارم كه تا جام جهاني بعد به كار ادامه خواهم داد. http://media.farsnews.com/Media/8903...9/A0869252.jpg به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه سان استراليا، هري كيول اظهار داشت: انگيزه من براي ادامه فعاليت ورزشي زياد است و هنوز قابليت بازي دارم. فكر ميكنم تا چند سال ديگر بتوانم در سطح اول بازي كنم. وي افزود: اين خبر كه قرار است پس از جام جهاني از حضور در تيم ملي خداحافظي كنم را تكذيب ميكنم. اين بازيكن باسابقه ادامه داد: درست است براي بازي سوم مقابل صربستان به خاطر دريافت كارت قرمز امكان بازي ندارم و احتمال حذف تيم ملي از جام نيز زياد است؛ اما بازي قبلي كه مقابل غنا بود به منزله آخرين حضور من در جام جهاني نيست. او تصريح كرد: آنقدر ميمانم تا در جام جهاني 2014 برزيل بخت همراهي با تيم ملي را پيدا كنم |
/همگام باجام جهاني2010-آفريقايجنوبي/
آرژانتين با اقتدار صعود كرد و حريف مكزيك شد خبرگزاري فارس: تيم فوتبال آرژانتين با پيروزي برابر يونان به عنوان تيم اول گروه دوم جام جهاني به مرحله بعد صعود كرد و حريف مكزيك شد. http://media.farsnews.com/Media/8904...1/A0871351.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، از ساعت 23 سه شنبه آرژانتين 6 امتيازي به مصاف يونان 3 امتيازي رفت و با 2 گل به برتري رسيد تا با 9 امتياز مقتدرانه صعود كند. در اين ديدار كه در ورزشگاه پيتر موكابا شهر پولوكوانه برگزار شد، آرژانتين با وجود ارائه بازي برتري در نيمه نخست موفق به باز كردن دروازه يونان نشد تا نيمه نخست با تساوي بدون گل خاتمه يابد. در نيمه دوم شاگردان مارادونا باز هم عملكرد بهتري داشتند و در دقيقه 77 مارتين دميكليس روي يك ضربه كرنر گل نخست آرژانتين را به ثمر رساند. در دقيقه 89 نيز مارتين پالرمو دقايقي پس از ورود به زمين گل دوم را وارد دروازه يونان كرد تا نماينده آمريكاي جنوبي 2 بر صفر پيروز شود. آرژانتين به عنوان تيم اول گروه دوم راهي مرحله بعد شد و بايد به مصاف مكزيك تيم دوم گروه اول برود. ايرماتوف ازبكستاني قضاوت اين ديدار را برعهده داشت. وي به كاتسورانيس از يونان و بولاتي از آرژانتين اخطار داد. |
/همگام باجام جهاني2010-آفريقايجنوبي/
كرهجنوبي با تساوي مقابل نيجريه صعود كرد خبرگزاري فارس: نماينده آسيا با تساوي برابر نيجريه به عنوان تيم دوم گروه دوم به مرحله يك هشتم جام جهاني صعود كرد و حريف اروگوئه شد. http://media.farsnews.com/Media/8904...1/A0871348.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، از ساعت 23 سه شنبه شب و همزمان با ديدار آرژانتين و يونان، تيم هاي كره جنوبي 3 و نيجريه در ورزشگاه دوربان به مصاف يكديگر رفتند. در اين بازي نيجريه كه در دو بازي گذشته خود مغلوب شد در دقيقه 12 توسط اوچه به گل رسيد اما نماينده آسيا در دقيقه 38 توسط لي گل تساوي را به ثمر رساند تا نيمه نخست با تساوي يك بر يك خاتمه يابد. در نيمه دوم نيز 2 بار توپ از خط دروازه ها گذشت. ابتدا پارك در دقيقه 49 و روي يك ضربه ايستگاهي دروازه نيجريه را گشود و ياكوبو در دقيقه 69 از روي نقطه پنالتي كار را به تساوي كشاند تا بازي با نتيجه 2 بر 2 خاتمه يابد. با اين نتيجه كره جنوبي 4 امتيازي شد و با توجه به شكست يونان برابر آرژانتين، به عنوان تيم دوم گروه دوم جواز صعود به مرحله يك هشتم نهايي را كسب كرد تا به مصاف اروگوئه تيم نخست گروه اول برود. قضاوت اين ديدار برعهده بنكوئرنسا از پرتغال بود، وي به انيما، اوباسي و يوسف از نيجريه و كيم از كره جنوبي اخطار داد. |
/همگام باجامجهاني2010-آفريقايجنوبي/
مارادونا: حالا وقت عذرخواهي منتقدان ما است خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: منتقدان ما با اين نتايج درخشان به اشتباهشان پي بردند و بايد عذرخواهي كنند. http://media.farsnews.com/Media/8903...4/A0864445.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، ديگو مارادونا پس از برتري 2 بر صفر برابر يونان اظهار داشت: پيش از شروع مسابقات جامجهاني بسياري از منتقدان از تيم خرده گرفتند و انتقادات مرگباري از آرژانتين كردند. خوشحالم اين نتيجه و دو برد قبلي به آنها نشان داد تصورات و انتقاداتشان غلط است. اين مربي كه تيمش با 9 امتياز به عنوان تيم اول از گروه دوم صعود كرد، افزود: حالا وقت آن رسيده كه همين آقايان منتقد بيايند و از تك تك اعضاي تيم عذرخواهي كنند. مارادونا ادامه داد: تيم از لحاظ روحي و جسماني در اوج آمادگي است و بسيار باثبات و قدرتمند در دور يك هشتم نهايي شركت ميكند. |
خداييش حال كردين اقتدار به اين مي گن با 9 امتياز با آقايي كامل به دور بعد رفتيم.{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}
اما خودم چرا اين قدر امتيازم نزول كرده عيب نداره بخاطر آرژانتين اينو تحمل مي كنم. آقا رضا بالاي جدولو تسخير كرديا!!!با اين خوش باش تيمتون كه دلخوشي نداره_:2: |
شکوفه خانم دلتون به همین دور مقدماتی خوش باشه
یادش بخیر 4 سال پیش هم با 9 امتیاز اومدین بالا ولی در نهایت می قهرمان شدیم ما تیمی هستیم که باید قهرمان بشیم و میشیم |
خدا كنه ما بخيل نيستيم ايتاليا هم خوبه!!!!!!!
ولي آرژانتين امسال با 4 سال پيش فرق مي كنه خداييش نمي كنه؟ امسال قهرمان آرژانتينننننننننننننننه{جشن پتو} |
اتفاقا تیم چهار سال پیشش خیلی خیلی زیباتر بازی می کرد
بازی با صربستانش رو به خاطر بیار آرژانتین،هلند یا اسپانیا یا حتی انگلستان تیمهایی هستن که هر دوره میگن این دوره دیگه قهرمانن ولی آخرش ایتالیا و برزیل و آلمانن که موفقن |
تا حالا اروپايي ها خارج از اروپا قهرمان نشدن اين دوره هم نمي شن.
سال 1970-ميزبان آلمان------ قهرمان آلمان سال74--- مكزيك------------ برزيل سال78 آرژانتين-------------- آرژانتين سال82 اسپانيا---------------- ايتاليا سال86 مكزيك---------------- آرژانتين سال90 ايتاليا------------------ آلمان سال94 آمريكا----------------- برزيل سال98 فرانسه----------- ----فرانسه سال2002 كره وژاپن---------- برزيل سال2006 آلمان-------------- ايتاليا امسال هم نمي شن |
ا به همین خیال باش که آرژانتین قهرمان شه
اگه ایتالیا نشه مطمئن باش آرژانتینم نمیشه یه چیز دیگه اگه آمار میدی اینم بدون که برزیل تنها تیمی هست که تو هر قاره ای که جام جهانی انجام شد قهرمان شده! |
من مشکلی با برزیل ندارم توی آمار این موضوع مشخصه.با ایتالیا هم مشکل ندارم خودم یه جورایی یه وقتایی ایتالیایی بودم ولی امسال خصوصا" این جا آرژانتین می طلبه تا کر کری تکمیل شه فوتبال وکرکریش
ما بخیل نیستیم اگه ایتالیا می تونه (امسال)قهرمان شه |
خیلی خوشم میاد از فوتبال دیدن شما دخترا
چیزی به اسم تعصب ندارین اکثرن یه مدت استقلالین یه مدت پرسپولیسی یعنی چی که یه زمانی ایتالیایی بودی؟ آدم طرفدار یه تیم هست واسه همیشه من استقلالی دنیا اومدم،با استقلال نفس کشیدم و بزرگ شدم و زندگی کردم و با استقلال هم میمیرم از همون اول هم ایتالیایی بودم و تا ابدم طرفدار ایتالیا خواهم بود |
نقل قول:
|
مارادونا خطاب به رسانه ها: معذرت بخواهید!
|
شرمنده امید جون
من 14 الهام خانم 12 ناتاناییل(برعکس تیمش یکم بالا اومد)11 امید10 شکوفه خانم 8 امیر 4 بهنام و شروین 3 |
من در مورد پرسيوليس شوخي ندارم ولي چون مارادونا رو دوس دارم الان آرژانتينيم در ضمن من از 9 سالگي فوتبالي بودمممممممممممم .
ولي خداييش سر جام جهاني هر كي هر 4سال يه ذزه نظرش فرق مي كنه.;) |
باشه شما راس میگی
در موردش شوخی نداشت باش احتمال زیاد دور بعد از لورن بلان خوشت میاد میشی طرفدار فرانسه دیگه!!!!!!!!!!!! فقط ایتالیا،ایتالیا،ایتالیا |
با شه خوش به حال شما پسرا كه اين قدر ثابت قدميد!!!!!!! مگه تو فوتبال اين طوري باشين.
|
منظور؟
نه آبجی(!) ما تو همه چی ثابت قدم و با تعصب و وفاداریم به تیم و زندگیمون |
دوستان حواستون باشه خارج از عنوان تاپیک اسپم نزنید
بیشتر درمورد بازیها صحبت کنید نظرسنجی : به نظر شما جام قهرمانی را کدام تیم به کشور خود میبرد ؟ پیشبینی و اظهار نظر در باره جام جهانی 2010 بازی امروز و احتمالات شخصی من آمریکا 1 الجزاایر 2 اسلوونی 3 انگلستان 2 صربستان 3 استرالیا 0 غنا 1 آلمان 2 |
ممنوم امير، منم اومدم كه همينو بگم
در ضمن آقا رضا شما كه همش ايتاليا ايتاليا مي كنيد چرا به انگليس راي دادين؟ ببين خودتم ثابت قدم نيستي يه جورايي ولي اين بحث رو تموم كنيد ديگه ***************************** آمریکا 2-1 الجزاایر اسلوونی 1-3 انگلستان صربستان 1-1 استرالیا غنا 1-2 آلمان |
مرسی امید جان به نکته ریزی اشاره کردید
من رایم اشتباهی شد خواستم برگردم نشد ثانیا در بدترین حالت شما قهرمان رو گفتید پیش بینی کنید نه اینکه طرفدار کجایید(هرچند من می خواستم به ایتالیای عزیز رای بدم ولی اگه حتی می خواستم به انگلستان رای بدم هیچ ربطی به ثابت قدمیم در مورد ایتالیا نداشت) آمریکا 2-0 الجزاایر اسلوونی 0-2 انگلستان صربستان 2-1 استرالیا غنا 1-3 آلمان |
خوب واقعا" مرسي آقا اميد با اينكه اين بحث و خودت شروع كردي خودت هم خوب حرفي زدي وخاتمه دادي(انگليس وايتاليا) ولي صحبت دوستانه بود 0يه وقت كسي دلخور نشه هامرافه
ولي از هر چي بگذريم سخن پيش بيني خوش تر است: آمريكا1 الجزاير1 اسلووني1 انگليس2 صربستان3 استراليا1 غنا1 آلمان0 |
من جوابمو دادم
کاش امید راهی بود اگه کسی موقع رای دادن اشتباهی می کرد می تونست بتونه درستش کنه رای من ایتالیاست ****** ار انگلستان کم کنید و به ایتالیام اصافه کنید |
باشه از لحاظ من راي شما ايتالياست ديگه حل؟؟؟؟؟؟؟
{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} |
وای چقدر منو خوشحال کردی که اینو گفتی
واسم فرقی نمی کنه من رایمو با قلم به ایتالیا دادم و این رای پیش خودم و واسه خودم ارزش داره |
منظور قلبته ؟ ما قبول كرديم ديگه .اصل همونه
|
نظرسنجی : به نظر شما جام قهرمانی را کدام تیم به کشور خود میبرد ؟ پیشبینی و اظهار نظر در باره جام جهانی 2010
نقل قول:
در مورد کل کل هم لطفا دوستان فقط در زمینه جام جهانی کل کل کنند سپاس |
آقا دستتون درد نكنه راي آرژانتين اومد بالا.تازه چون شما مسئول ارشدين هر يه راي شما ازنظر ما 10تا حساب ميشه.{شیت شدن}
در مورد كل كل هم مطمئن فقط در مورد جام جهاني وتو اين تالار:30:.البته با اجازه شما. |
/همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/
ترينهاي جام تا پايان شب گذشته خبرگزاري فارس: تا پايان بازيهاي شب گذشته از مرحله گروهي جام نوزدهم، آرژانتين زيباترين بازي را ارائه كرده است. http://media.farsnews.com/Media/8904...1/A0871351.jpg به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي فيفا، كارشناسان زبده فدراسيون جهاني فوتبال پس از جلسه شب گذشته خود برآورد آمار جمع آوري شده و نظرسنجيهاي كارشناسان را اعلام كردند. بر اين اساس، هلند، شيلي، برزيل و آرژانتين به عنوان تيمهاي 6 امتيازي دور دوم از مرحله گروهي معرفي شدند. آلمان با پيروزي پر گل در ديدار اول و شكست در بازي دوم، پر افت و خيزترين تيم شناخته شده است. فرانسه پر حاشيهترين تيم معرفي شد. آرژانتين صاحب زيباترين بازي است و ايتاليا قابل پيش بينيترين بازي را ارائه داده است. كره شمالي تاسف برانگيزترين بازي را به نمايش گذاشته و اسلووني محكم ترين بازي را ارائه كرده است. تيم غنا احساسي ترين بازي را داشته و سوئيس منطقيترين بازي را برابر ديد تماشاگران عرضه كرده است. |
همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/
اسپانيا در صدر جدول آماري خبرگزاري فارس: طبق آمار منتشر شده از موارد متعدد تاكتيكي و تكنيكي، اسپانيا در صدر جدول جام جهاني ايستاده است. http://media.farsnews.com/Media/8903...7/A0867184.jpg به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خسوس ناواس هافيك جلوزن تيم ملي فوتبال اسپانيا با 35 سانتر صحيح به داخل محوطه 6 قدم در صدر است و پس از او سيمائو از پرتغال با 32 سانتر در رتبه دوم ايستاده است. در گزينه ورود به محوطه 6 قدم با دريبل و حركات انفرادي، ناواس و داويد ويا از اسپانيا به ترتيب با 7 و 6 امتياز دو رتبه اول و دوم را به خود اختصاص دادهاند. در تعويض موفق جناح بازي، ژابي آلونسو با 36 مورد موفق و چاوي ارناندس با 32 مورد هر دو از اسپانيا در صدر جدول هستند. در پوشش مناسب دفاع در هنگام حمله آلمان در رتبه اول است و اسپانيا رتبه دوم را به خود اختصاص داده است. تعداد كرنرهاي منجر به خلق موفعيت گلزني، براي اسپانيا 24 مورد و براي شيلي 22 مورد بوده است. بيشترين كنترل ميانه ميدان در دو بازي اول براي آرژانتين 75 دقيقه، براي اسپانيا 70 دقيقه و براي اسلووني 65 دقيقه بوده است. تعداد پاسهاي صحيح اسپانيا 1114 مورد و آلمان 981 مورد بوده و رتبه سوم به آرژانتين با 854 مورد اختصاص يافته است. |
نبرد مرگ و زندگي ايتاليا، ژاپن و دانمارك در شب آسودگي هلند خبرگزاري فارس: پيكارهاي دور سوم رقابتهاي جامجهاني 2010 در گروههاي پنجم و ششم در حالي انجام ميشود كه هلند خيال خود را براي صعود آسوده كرده است. http://media.farsnews.com/Media/8903...8/A0868874.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، فردا 4 ديدار از اين دو گروه انجام خواهد شد كه هلند از گروه پنجم و از ساعت 23 در ورزشگاه گرينپوينت شهر كيپتاون، به مصاف كامرون خواهد رفت كه پيش از اين حذف شده است. همزمان با اين ديدار ژاپن و دانمارك جدالي فينال گونه براي صعود به دور يك هشتم نهايي در ورزشگاه بافوكنگ شهر پوكنگ دارند. تيم پيروز اين ميدان با هر نتيجه اي به مرحله بعد خواهد رفت اما اگر تساوي رقم بخورد، اين ژاپن است كه بخاطرميانگين گل زده بهتر صعود خواهد كرد. جدول گروه پنجم: 1-هلند 6 امتياز 2-ژاپن3 امتياز 3-دانمارك 3 امتياز 4-كامرون بدون امتياز قبل از اين دو ديدار و از ساعت 18:30 دو ديدار همزمان از گروه ششم انجام خواهد گرفت. در ورزشگاه اليسپارك شهر ژوهانسبورگ اسلوواكي برابر ايتاليا قرار خواهد گرفت و در ورزشگاه پيترموكابا شهر پولوكوان پاراگوئه برابر نيوزيلند خواهد ايستاد. در اين گروه پاراگوئه با كسب 4 امتياز از بيشترين بخت صعود برخوردار است. پس از اين تيم ايتاليا، نيوزيلند و اسلوواكي نيز ميتوانند صعود كنند. جدول ردهبندي گروه ششم: 1-پاراگوئه 4 امتياز 2-ايتاليا 2 امتياز 3-نيوزيلند 2 امتياز 4-اسلوواكي يك امتياز |
لهگوئن گزينه جانشيني وربيك خبرگزاري فارس: سرمربي فرانسوي كامرون گزينه جانشيني وربيك شد. http://media.farsnews.com/Media/8903...9/A0869354.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، پل لهگوئن كه در رقابتهاي جام جهاني 2010 هدايت تيم ملي كامرون را بر عهده داشت، احتمال دارد پس از جام جهاني هدايت تيم سرزمين كانگورها را بر عهده گيرد. در اين ارتباط روزنامههاي استراليايي از جمله سان و تايمز خبر دادند نمايندگان فدراسيون فوتبال استراليا تماسهايي را با مدير برنامه هاي لهگوئن برقرار كرده و شرايط همكاري با وي را جويا شدند. تيم استراليا در رقابت هاي جام جهاني به رهبري پيم وربيك هلندي حضور داشته و تاكنون در دو بازي يك باخت 4 بر صفر از آلمان و تساوي يك بر يك با غنا را كسب كرده. وي از 3 سال قبل زمام امور تيم استراليا را بر عهده دارد طبق توافق انجام گرفته پس از جام جهاني سرمربي تيم ملي جوانان مراكش ميشود. |
كاناوارو: آقاي تري، حريف كاپلو نميشوي خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال ايتاليا به بازيكن همپستي خود در انگليس هشدار داد با فابيو كاپلو درگير نشود. http://media.farsnews.com/Media/8903...3/A0863160.jpg به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آبزرور، پس از انتشار برخي اخبار و گزارشها در مورد بحث و جدلهاي حاشيهساز جان تري با سرمربي ايتاليايي تيم ملي انگليس، فابيو كاناوراو به سخن آمد. اين چهره 36 ساله كه پس از جام جهاني براي ادامه بازي راهي امارات متحده خواهد شد و اكنون به خاطر دو بازي ضعيف و پر انتقاد مقابل پاراگوئه و نيوزيلند مورد انتقاد مردم و رسانه هاي كشورش قرار گرفته، گفت: در مورد جان تري چيزهاي شنيدهام. نمي خواهم در مسائل تيم انگليس دخالت كنم؛ اما چون در دو تيم زير نظر كاپلو در رده باشگاهي كار كردم و روحياتش را خوب ميشناسم، به او توصيه مي كنم با اين مربي درگير نشود. كاناوارو افزود: حتي تري كه بازيكنان مجرب و با سابقهاي است حريف فابيو كاپلو نخواهد شد. بهتر است او يا ديگر بازيكنان در انديشه تقابل با كاپلو نباشند زيرا اين مربي بسيار مجرب و بر كارش مسلط است. |
| اکنون ساعت 12:12 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |