![]() |
کاربر خوب و ساعی ما
behnam5555 http://p30city.net/customavatars/avatar23070_2.gif به خاطر فعالیت های خوب و مستمرشون در بخش های مختلف مخصوصا بخش ادبیات کردی به مدیرت این بخش منصوب شدند اقا بهنام(و احمد اقا پدر گرامی ایشان) بهت خسته نباشید و تبریک عرض میکنم خیلی زحمت کشیدین هم بهنام جان هم اقا احمد عزیز ان شالله همیشه موفق باشین و بیش از پیش ببینیمتون توی سایت ... |
بهنام جان تبريك ميگم بهت ..موفق باشي دوست من:53:
|
سهرهتا ئهوه بڵێم که من ههمیشه له نووسینهکانی ئێوه کهڵک وهر ئهگرم، دهستان خۆش بێت.
دستخوشی بروبرانی وه سایته دکم وهر وهاا هیوای سرکوتن بو behnam5555 جيگاي شانازيه بو ئيمه ک بتوانين به گه له که مان خزمه ت بکه ين |
جناب احمد آقا تبریک عرض میشه:53: behnam5555 خان تبریک میگم |
کاربر دوست داشتنی behnam5555
ارشام جان تبریک میگم.. خیلی خوشحال شدم.همیشه موفق باشی...:53: |
|
تبریک میگم آقا بهنام
امیدوارم همیشه موفق باشید |
بهنام منم به نوبه خودت تبریک میگم حالا بیا یکاری کن بیا کل ادبیات رو عوض کن یک حالی میده مثلا بجای کشمش بگو مشمش
|
غلط املایی نگیریا ادبیات فعل مفعولاش و ماضی ایناش همه تغییر کرده خودت میشه همون خودم
|
بهنام خان تبریک می گم.
رناک فرانک عسل بانو ابریشم پلیسک شیدا به همه تون تبریک می گم. |
اکنون ساعت 02:06 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |