![]() |
دووو گیان فکر کنم به زن باردار می گفتن |
ضرب المثلهاي قديمي كردي kurdish proverb
اقا چوب خط هاتون داره زياد ميشه ها !
خودم ميگم اونهايي كه نگفتين رو : سيخورمه صغلمه ( با كنار دست به پهلوي كسي كوفتن ) گرمه ژن garma zhan بله همون كه اناهيتا گفت دو جور تيپ مشكه ژندن داريم كه به تقدم و تاخر زماني مربوط ميشه يكيش گرمه ژن هست البته دقيق يادم نمونده كه چه فرق هايي با هم دارند . تق تقي tagh taghi بله تق تقي به معناي مثل كفش تق تق كنان هست اما اصطلاح دقيقش براي لباس هاي نازك گفته ميشه چيزي شبيه يه لا قبا يا يه لا پيرهن ها اي ليباس تق تقيه چه س كردوته-سه برت ؟ زلان zellan يكي از بادهاي موسمي هست كه فكر كنم واسه كشاورزي بد هست جهت شمالي جنوبي بودنش رو بابا ميدونه من نميدونم شمال shamal يكي ديگه از بادهاي معروف هست كه جزئيات دقيقش رو نميدونم بابا ميدونه ! shara شرا (جديد) به گرماي شديد و ناموقع خورشيد كه باعث خراب شدن محصولات كشاورزي ميشه شرا گفته ميشه و فعلش شرا بردن هست . ----------------------------- دو تا اصلاح ناخواسته الان توي نامه براي يكي از دوستان به كار بردم ديدم بد نيست اينجا مكتوب كنم ! نوقم و نووررر شدن و ضرب المثل : گوشت مليك هر يكيك پليك gosht male har yake pale ضرب المثلهاي قديمي كردي kurdish proverb |
نقل قول:
"سه پرت" |
اصطلاحات کرمانشاهی
سی کو ها انگار دیروز اینجا پست گذاشتم چنی زود میگذره لامصب |
:MOJ MEKZIKI::MOJ MEKZIKI::MOJ MEKZIKI: |
سرده گوش فکر کنم یعنی بیخیال |
نوقم و نووررر شدن
یه اصطلاحه و موقعی به کار میره که یکی یه چیزی میگه که مخاطب دیگه هیچی نمیتونه بگه سرده گوش یعنی گیجم کردی بقیه شانم بلد نیستم |
نقل قول:
كوانك درست گفتی استاد، به اون چوب و سنگی میگیم که دور آتیش میچینیم تاقمه! کلاو دسمال دیدین که؟ کلاهش به تنهایی، میشه تاقمه! --------------------------------------------------------- آقا من معذرت میخوام، تاقمه همون معنی ردیف میده که پری خانوم نوشتن، شرمنده، بذارید به حساب نمیدونم چی! اونکه معنی کلاه توی کلاودسمال میده، "تاقیله" س "کوله بال و تاقیله" عکس میگیرم ازش میذارم براتان |
پری خانوم شمشمه کوره رو درست گفیتن آفرین :) |
چیلگ
خووازمنی خله تانن |
اکنون ساعت 08:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |