T I N A |
05-29-2010 07:56 AM |
پرداخت مطالبات وینگادا و عدم جذب دروازه بان برای پرسپولیس
مطالبات وینگادا تا دوشنبه پرداخت میشود
مرجع خبری پرسپولیس : مطالبات "نلو وینگادا" تا روز دوشنبه در حساب مدیر برنامههای وی واریز خواهد شد.
معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که کلیه مطالبات وینگادا مربی سابق پرسپولیس تا روز دوشنبه در حساب مدیر برنامههای وی واریز خواهد شد تا او دیگر طلبی از باشگاه نداشته باشد. لازم به ذکر است؛ مطالبات وینگادا از باشگاه پرسپولیس 150 میلیون تومان است
پرسپولیس دروازه بان نمی خواهد
حبیب کاشانی اعلام کرد که در لیست خرید این تیم پرسپولیس فقط 6 بازیکن جدید هستند که نام هیچ دروازه بانی در این لیست دیده نمی شود.وی اعلام کرد که پرسپولیس فقط خواهان 6 بازیکن در پستهای دفاع آخر، هافبک راست، هافبک چپ، هافبک هجومی و 2 مهاجم است و فقط در این پستها میخواهد تیم را تقویت کنند.
با این تفاسیر صحبتهای کاشانی نشان میدهد که نام دروازهبانانی که برای پیوستن به این تیم شنیده میشود، شایعه و بیاساس است و پرسپولیس 2 دروازهبان خود را حفظ خواهد کرد.
|
T I N A |
هدایتی : کاشانی نادان و جاهل است
http://www.perspolisnews.com/images/...r/hedayati.jpgمرجع خبری پرسپولیس: رئیس هیات مدیره باشگاه استیلآذین گفت: همیشه دوست داشتم حرمتها حفظ شود اما حالا میگویم نادانان و جاهلان در اظهارنظرهای خود بیشتر دقت كنند.
حسین هدایتی خصوص اظهارات صبح امروز سرپرست باشگاه پرسپولیس مبنی بر این كه " آنهایی كه حرف از اسپانسر سه میلیاردی میزنند عوام فریبی میكنند " اظهار داشت: باید خدمت آقایان بگویم اگر ما اسپانسر سه میلیاردی یا بیشتر داریم فقط به خودمان ارتباط دارد و به هیچ كسی مربوط نیست كه درباره ما اظهار نظر كند.
وی افزود: چون باشگاه استیل آذین برای خودم است و به این باشگاه، مسئولان و بازیكنانش افتخار میكنم هیچ كس نمیتواند از من حساب پس بگیرد. من اسپانسر سه میلیاردی و بیشتر دارم و این لیاقت باشگاه بزرگ و خدمتگذار استیل آذین است.
هدایتی در مورد این كه كاشانی گفته " آنها چرا این كار را در فصل قبل برای پرسپولیس انجام ندادهاند " تاكید كرد:
عضو پیشین هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: واقعا برای آقایان متأسفم كه این قدر جاهل و نادان هستند كه بدون بررسی، هر چه دوست دارند اعلام میكنند. من از این آقایان میخواهم به خودشان زحمت بدهند و اسناد مالی باشگاه را كه مكتوب وجود دارد بررسی كنند و سپس ببینند چگونه یك علاقمند عاشق و خدمتگذار به مردم خدمات خود را به این تیم نشان داده است.
وی خاطرنشان كرد: زمانی كه در پرسپولیس بودم یك و نیم میلیارد تومان با اسپانسری قرارداد بستیم و 5 میلیارد تومان هم از جیب خودم هزینه كردم. با توجه به دریافتیام از باشگاه و به جزء اسپانسر كه باید برای باشگاه هزینه میشد و به من ارتباطی ندارد، هم اكنون سه میلیارد تومان از باشگاه پرسپولیس طلبكار هستم كه آن را طی شاخه گلی به هواداران خونگرم پرسپولیس بخشیدم. این كاركرد مالی من در باشگاه پرسپولیس بود. پس مشخص است همان سال توفیقات و زحمات خودم را نشان دادم.
وی ادامه داد: تمام اسناد و مدارك این مسائل نزد خودم و باشگاه پرسپولیس وجود دارد و مطمئن باشید روزی آنها را رسانهای خواهم كرد تا ببینید چه كسی شیطنت میكند.
مالك باشگاه استیل آذین اظهار داشت: بهتر است آقایان به خودشان زحمت بدهند و اسناد مالی را بررسی كنند و به مردم اطلاعات درست بدهند. اگر این طور نباشد من از مسئولان سازمان تربیت بدنی میخواهم مامور حساب رسی به باشگاه پرسپولیس بفرستند تا دریافتیها و پرداختیهای من مشخص شود تا آن وقت ببینیم چه كسی عوام فریبی میكند.
هدایتی یادآور شد: دوست دارم این ضربالمثل را برخیها بشنوند كه "كافر همه را به كیش خود پندارد " اما قیامت صحنه زیبایی است كه نزد پروردگار عوام فریبیها مشخص میشود و همه باید آن روز جواب بدهند. هیچ كس قیامت را نباید فراموش كند و حرفهایی كه میزند نباید عوام فریبی باشد چون عوام فریب واقعی رسوا میشود.
|
T I N A |
باقری: تنها بازیكنی هستم كه هیچ مشكلی با دایی نداشتم
كریم باقری: پرسپولیس به خانه تكانی نیاز دارد
مرجع خبری پرسپولیس : كاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس برای موفقیت در فصل آینده نیازمند خانهتكانی در كادر بازیكنانش است.
http://www.perspolisnews.com/images/...n/bagheri1.jpgكریم باقری اظهار كرد: قهرمانی در جام حذفی عنوان خوبی بود كه با تلاش بازیكنان، مربیان و مسوولان تیم بدست آوردیم، هر چند در لیگ جایگاه بهتر از چهارمی برایمان حاصل نشد و انشاا... با خانهتكانی كه مدیریت باشگاه در كادر بازیكنان با آوردن نفرات جدید ایجاد میكند، بتوانیم كاستیهای فصل قبل را جبران كرده و موفقتر از قبل باشیم.
باقری با بیان اینكه هیچ علاقهای به كار مربیگری ندارد، گفت: من اصلا از كار مربیگری خوشم نمیآید. كارم را در آینده در بخش مدیریت هم پیگیری نمیكنم. كماكان كه در پرسپولیس هستم و قرارداد دوسالهای را امضا كردم و میخواهم تا جایی كه توان دارم فوتبالم را ادامه دهم.
وی با تكذیب صحبتهایی كه به نقل از او در برخی از مطبوعات ورزشی منتشر شده بود، مبنی بر اینكه با پرسپولیس قهرمانی در آسیا را در فصل آینده میخواهد، گفت:
این حرفها را من نزدم. شرایط برای ما سخت است. ما باید اول به دنبال قهرمانی در لیگ باشیم و سپس به قهرمانی در آسیا بیاندیشیم. امیدوارم پرسپولیس در لیگ دهم با شكل و شمایل جدیدش عملكرد موفقیتآمیزی داشته باشد. ما باید لیگ را خوب شروع كنیم و تا رسیدن به موفقیت فرصتی را از دست ندهیم.
باقری همچنین از ارتباط خوبش با علی دایی سرمربی پرسپولیس یاد كرد و گفت: در همان روزهای ابتدایی كه با دایی برخورد داشتم برخی عنوان كردند كه ما با هم اختلاف داریم؛ 15،16 سال است كه با هم دوست هستیم و كوچكترین مشكلی تاكنون در هیچ تیمی نداشتیم. شاید اگر از خود دایی هم بپرسید بگوید كه من تنها بازیكنی باشم كه هیچ وقت با او مشكلی نداشتم.
كاپیتان پرسپولیس همچنین در واكنش به هزینههای سنگین دو بازیكن برزیلی این تیم كه مبلغ یك میلیارد و هشتصد میلیون تومان بوده است، خاطرنشان كرد: وسلی برازیلیا زیاد برای ما بازی نكرد اما تیاگو فراگو مقداری بازی كرد. البته فكر میكنم این مبالغ در ایران هنگفت به نظر بیاید اما در اروپا اصلا به چشم نمیآید.
|
T I N A |
05-29-2010 07:58 AM |
داد و فریادهایم بی دلیل نیست
http://www.perspolisnews.com/images/...n/haghighi.jpgمرجع خبری پرسپولیس: وقتی با 21 سال سن به تیم ملی دعوت شوی و محافظ دروازه سرخها باشی، قطعا بازیكن مستعد و احتمالا خوششانسی هستی.
علیرضا حقیقی حالا فقط به لژیونر شدن فكر میكند: «میخواهم در پرسپولیس و تیم ملی آنقدر خوب كار كنم تا لژیونر شوم... من عاشق منچستر هستم.»
پرسپولیس را در فصل گذشته چطور دیدی؟
به نظر من پرسپولیس بهرغم فراز و نشیبهایی كه داشت خیلی خوب كار كرد و خدا را شكر كه در پایان پرسپولیس قهرمان شد. البته من معتقدم كه پرسپولیس هرگز نتوانست توقعات را برآورده كند و این باعث شد هواداران پرسپولیس ناراحت شوند. تغییر سرمربی تیم به ضرر ما شد و پس از آمدن دایی بود كه تیم ما دوباره جان گرفت و توانستیم قهرمان شویم.
علیرضا حقیقی را چطور ارزیابی میكنی؟
همیشه دوست دارم تا مردم و كادر فنی در مورد من نظر بدهند. فكر میكنم در طول این مدت عملكردم راضیكننده بوده و بابت همین خدا را شكر میكنم.
اما فراز و نشیبهای زیادی هم داشتی...
این طبیعی است. هر جوانی بالا و پایین دارد. اما مهم این بود كه من همیشه انگیزه و پشتكارم را حفظ كردم و در پایان توانستم اعتماد مربیان تیم را جلب كنم. این درست كه این اعتماد كردن دیر اتفاق افتاد، ولی خدا را شكر كه این اتفاق افتاد و من توانستم توی یك نیمفصل به گلر اول پرسپولیس تبدیل شوم و به تیم ملی هم دعوت شوم.
تو و پرسپولیس پایان خوبی داشتید.
این لطف و خواست خدا بود كه این اتفاق بیفتد. اما این فصل برای من فراموشكردنی نیست، چون توانستم با جام قهرمانی به تیم ملی بروم.
پس با این حساب برای تیم ملی حسابی نقشه كشیدهای؟
رفتن به تیم ملی آرزوی هر كسی است و خوشحالم كه آرزوی من برآورده شد. رسیدن به قهرمانی جام حذفی و تیم ملی برای هر كسی پرزحمت است، ولی نگه داشتن آن از هر چیزی مهمتر و سختتر است.
در فصل گذشته اتفاقات حاشیهای هم برای تو رقم خورد. مثل ماجرای شیث و...
ماجرای شیث یك سوء تفاهم بود كه دیگر تكرار نمیشود. اصلا من میگویم كه در آن اتفاق 99 درصد منتقدان حق دارند، ولی اگر حتی یك درصد به من حق بدهید و شرایط مرا هم درك كنید، متوجه میشوید كه در آن شرایط سخت نمیشود خیلی راحت فكر كرد و تصمیم گرفت. هوادارها كاری به این ندارند كه در زمین چه میگذرد. آنها فقط از من میخواهند كه توپ از خط نگذرد. من هم از این اتفاقات درسهای زیادی گرفتم و حالا خوشحالم كه یك سال پختهتر و باتجربهتر شدهام.
توی این مدت خیلی از حاشیهسازان به دنبال این بودند كه من زمین بخورم، ولی دخالت پدرم و یك سری از دوستان بود كه با این مشكلات جنگیدم. من بعد از داربی هم گفتم كه باید شوك بدهم و اگر آن فریادها نباشد دچار مشكل میشویم. مطمئن باشید كه اگر این صحبت كردنها ایراد داشت، دایی نمیگذاشت من اینطوری داد و فریاد كنم.
خیلیها نگران هستند كه تو به سرنوشت نیما نكیسا و پدرش دچار نشوی!
من چیزی راجع به دخالتها و یا همراهی پدر نیما نكیسا نمیدانم، ولی من با پدرم رفیق هستم و همیشه از حمایتها و صحبتهای او استفاده میكنم. این را باید بگویم كه اگر به خاطر پدرم باشد حاضرم كه فوتبال را كنار بگذارم، ولی هرگز به خاطر فوتبال پدرم را كنار نمیگذارم. دوست دارم این را بنویسید تا منتقدانم تكلیفشان روشن شود.
چرا فكر میكنی كه منتقد و مخالف داری؟
چون توی چشم هستم! نمیدانم... شاید وقتی در آن بازی پرسپولیس - سایپا پنالتی دایی را گرفتم، این اتفاق افتاد... فكر میكنم توی چشم هستم. حتی اگر یك عطسه بكنم و جلوی دهانم را نگیرم، برایم حرف درمیآورند. ولی در مورد بقیه اینطوری نیست. من همیشه از حاشیه دوری میكنم، ولی نمیدانم چرا حاشیه بیخیال من نمیشود.
تو با 21 سال سن به تیم ملی رسیدی و در پرسپولیس فیكس شدی. سقف آرزوهای حقیقی كجاست؟
دوست دارم لژیونر بشوم. با دعوت شدن به تیم ملی این مسیر هموارتر میشود و دوست دارم كه جواب این زحمات را با لژیونر شدن بگیرم.
از تیم مورد علاقهات بگو.
تا به حال در این مورد حرف نزده بودم، ولی عاشق منچستر هستم. از خیلی وقت پیشها منچستر را دوست داشتم.
فكر میكنی دایی سختگیرتره یا فرگوسن؟
(خنده) با فرگوسن كه تا حالا كار نكردهام. دایی هم فقط توی زمین سختگیر است. بیرون زمین دایی با همه رفیق است.
|
T I N A |
05-29-2010 07:59 AM |
دایی: کاشانی مسوول جذب بازیکن می باشد
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: درخصوص جذب بازیكنان جدید با كاشانی به جمعبندی نهایی رسیدیم و او مسوول جذب آنهاست.
علی دایی درباره كادر بازیكنان تیم فوتبال پرسپولیس برای فصل آینده، اظهار كرد: پس از صحبتها و بررسیهای لازم در این زمینه، پنجشنبه با حبیب كاشانی جلسهای داشتیم و در آن به جمعبندی نهایی رسیدیم؛ مدیریت باشگاه از این پس مسوول به خدمت گرفتن بازیكنان مدنظر در پستهای مختلف است. امیدوارم تیم خوب و قدرتمندی را برای فصل آینده ببنیدم و بتوانیم با برنامهریزیهای انجام شده از ابتدای مسابقات درست كار كنیم.
وی ادامه داد: پرسپولیس امسال میخواهد در هر سه جام پیش رویش مدعی و موفق باشد و امیدوارم در كنار هم بتوانیم همكاری خوبی داشته و مسابقات را به پایان ببریم.
دایی در پستهای دفاع جلو، هافبك وسط، چپ و راست هر كدام یك بازیكن و دو بازیكن هم در خط حمله، درخواست جذب بازیكن كرده است.
|
T I N A |
پرونده كمالوند در حال بررسی است
محمدی: برای بازیكنان با قیمت بیشتر از 350 میلیون تومان كارت صادر نمیكنیم
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال گفت: برای بازیكنانی كه قراردادی بیشتر از سقف در نظر گرفته شده امضا كنند، كارت بازی صادر نخواهیم كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8802...3/A0663517.jpg
عزیز محمدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره قرارداد جان واریو با سپاهان كه گفته می شود بیش از یك میلیارد تومان و مغایر با سقف در نظر گرفته شده از سوی سازمان لیگ است، اظهار داشت: سازمان لیگ بر طبق مصوبه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال سقف قرارداد را 350 میلیون تومان اعلام كرده و ملاك سازمان لیگ برای صدور كارت هم فرم قراردادی است كه باشگاه ها برای ما ارسال می كنند.
وی تاكید كرد: هر مبلغی كه از سوی رسانه ها اعلام شود برای من مهم نیست. نمی توانم بر اساس این اخبار صحبت كنم. آقای ساكت در جریان سقف قراردادها است. اگر فرم قراردادی به ما برسد كه بیش از 350 میلیون تومان باشد این قرارداد نه ثبت رسمی می شود و نه كارتی برای آن بازیكن صادر می شود.
محمدی عنوان كرد: اگر دو طرف غیر از فرم قرارداد توافق بیشتری برای مبلغ قرارداد داشته باشند و در آینده با هم به مشكل بخورند و بازیكن ادعای پول بیشتری از باشگاه خود داشته باشد سازمان لیگ مبلغ قرارداد بیشتر را به رسمیت نمی شناسد و بازیكن و باشگاه را جریمه می كند.
رئیس سازمان لیگ در پاسخ به این سوال كه شاید باشگاه خصوصی مثل استیل آذین بخواهد پول بیشتری به بازیكنان بدهد، گفت: همه باشگاه ها را به یك چشم می بینیم. فقط باشگاه استیل آذین خصوصی است و باید به فكر دیگر باشگاه ها هم بود.
محمدی در ادامه در مورد استعلام باشگاه تراكتورسازی مبنی بر اینكه آیا فراز كمالوند برای فصل آینده منشوری است یا خیر، اظهار داشت: درباره افراد صحبت نمی كنیم. هنوز جواب استعلام باشگاه تراكتورسازی را نداده ایم. درحال بررسی این مورد هستیم. درباره آقای كمالوند كاری به منشور اخلاقی نداریم. ایشان فصل گذشته یك بار تیم را مقابل ابومسلم از زمین بیرون برده و چندین مصاحبه در زمینه های مختلف انجام داده كه هر كدام از آنها قابل بررسی است.
|
T I N A |
جواد کاظمیان:تیم جدیدم را دقیقه 90 انتخاب میکنم
بازیکن ایرانی تیم فوتبال الامارات گفت: نمی خواهم مثل فصل های گذشته زود تصمیم بگیرم و قصد دارم تیم فصل آینده ام را در دقیقه 90 انتخاب کنم.
جواد کاظمیان در روزهای پایانی لیگ امارات به دلیل آنچه توهین به داور خوانده شد با محرومیتی 5 جلسه ای از سوی کمیته انضباطی فدراسیون امارات محکوم شد.
کاظمیان در مورد این محرومیت به پایگاه خبری فوتبال خاورمیانه گفت: نمی دانم باید در این باره چه توضیحی بدهم. فکر می کنم همه چیز مشخص است. من به خاطر یک تصمیم اشتباه 5 جلسه محروم شدم. دو بازی را به دلیل دریافت مسقتیم کارت زرد از دست دادم و سه بازی را هم که فدراسیون محرومم کرد. روی هم رفته این محرومیت به خاطر گفتن یک کلمه نه چندان زشت واقعا مغرضانه بود. از تصمیمی که فدراسیون فوتبال امارات گرفته در تعجب هستم و نمی دانم چرا یک بازیکن به دلیل گفتن یک حرف ساده باید اینقدر محروم شود. به داور چیز خاصی نگفتم و تنها به خاطر اشتباهی که داشت گفتم تصمیم مسخره ای گرفتی. واقعا تنبیه گفتن چنین حرفی اینقدر سنگین است؟
وی در مورد دلایل حساسیت داوران اماراتی به بازیکنان ایرانی نیز گفت: من کار خودم را می کنم و به این مسائل کاری ندارم که دیدگاه اماراتی ها نسبت به بازیکنان ایرانی بد شده یا نه. من درباره اتفاقی که افتاده یک نظر دارم و آن این است که مستحق چنین محکومیتی نبودم. در صحنه ای که باید نهایتا یک کارت زرد می گرفتم چنین داستانی برایم درست کرده اند. این نهایت بی عدالتی است.
هافبک پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در مورد تیم فصل آینده اش گفت: در سال های گذشته عادت داشتم بعد از اولین پیشنهاد سریع وارد مذاکره شوم و تیم جدیدم را انتخاب کنم. اما دیگر دوست ندارم این کار را انجام دهم. می خواهم تا آخرین لحظه نقل و انتقالات منتظر بمانم و دقیقه 90 تیم جدیدم را انتخاب کنم.
کاظمیان ادامه داد: حالا برایم فرق نمی کند چه بخواهم تیم ایرانی انتخاب کنم و چه تیم اماراتی. امسال اصلا فصل خوبی را پشت سر نگذاشتم و احساس می کنم تنها در صورت استراحتی مناسب می توانم برای فصل بعد انتخاب خوبی داشته باشم. الان که فکر می کنم می بینم من نسبت به سال های گذشته بهتر تمرین کرده بودم و آمادگی لازم را داشتم اما فصل با بدی برایم پیش رفت.
وی به اتفاقات بد فصل گذشته اشاره کرد و گفت: در عجمان پولم را ندادند و مجبور شدم علیه این تیم حرف بزنم. بعد از عجمان جدا شدم و به الامارات رفتم اما در این تیم هم کارت قرمز گرفتم و این بحث ها پیش آمد. از اینکه اخراج شده ام ناراحت نیستم اما از لحاظ شخصیتی این اتفاق برایم خوب نبود. فعلا واقعا خسته ام و نیاز به استراحت دارم تا این اتفاقات را کمی فراموش کنم.
|
T I N A |
05-29-2010 08:00 AM |
حبیب كاشانی پس از اتهام عوامفریبی به هدایتی: میخواستند با لگد بیرونم كنند! احمدرضا عابدزاده پس از آن كه بنده در سال 86 از باشگاه پرسپولیس جدا شدم، به كادر فنی این تیم اضافه شد. در شرایطی كه در آن مقطع مربی دروازهبانهای پرسپولیس سعید عزیزیان بود ما قراردادی به مبلغ 30 میلیون تومان را با او امضا كردیم چرا كه عرف مبلغ قرارداد مربی دروازهبانها در همه تیمها مشخص است اما نمیدانم در سال 87 مسوولان باشگاه پرسپولیس گنج پیدا كرده بودند و یا به هر دلیل دیگری قراردادی را به مبلغ 150 میلیون تومان با عابدزاده بستند. همچنین در كنار آن مقرر شده بود تا یك منزل مسكونی اجارهای برای وی تهیه شود.
سرپرست باشگاه پرسپولیس در رابطه با وضعیت این باشگاه، هیات مدیره، پرونده احمدرضا عابدزاده، قرارداد بازیكنان برزیلی، اظهارنظر امیررضا واعظی آشتیانی و حسین هدایتی و برنامه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات سخن گفت.
به گزارش ایسنا؛ حبیب كاشانی درباره وضعیت مدیریت باشگاه پرسپولیس اظهار كرد: شنبه (فردا) جلسهای را با علی سعیدلو رییس سازمان تربیت بدنی در این زمینه خواهیم داشت كه قرار است آخرین مطالب بر طبق چارچوبهای اصلی مطرح و در شرایط موجود با قالبهای كلی كه ترسیم شده بود از میان 15 گزینهی مد نظر، به جمعبندی برسیم و در روزهای آتی با تشكیل مجمع باشگاه اعضای هیات مدیره هم مشخص شوند.
كاشانی درباره حل مشكل دو شغله بودنش و احتمال مدیرعامل شدن در باشگاه پرسپولیس گفت: حدود دو سه ماه پیش سازمان بازرسی كل كشور با ارسال نامهای عنوان كرد كه بنده به دلیل معلم بودن و داشتن سمت مشاور ارشد رییس سازمان تربیت بدنی، مسوولیت سرپرستی موقت باشگاه پرسپولیس برایم شغل محسوب شده و دو شغله هستم. بنده هم نامهای را به وزیر آموزش و پرورش نوشتم مبنی بر این كه از این وزارتخانه به سازمان تربیت بدنی به عنوان معلم مامور شوم تا در نهایت بتوانم در این مجموعه خدمت كنم.
وی افزود: خوشبختانه وزیر آموزش و پرورش هم لطف كرد و این موضوع را پذیرفت و بحث ماموریت بنده به سازمان تربیت بدنی حل شد. حال سازمان میتواند این مشكل را خود به تنهایی حل كند. اگر حل كرد و بنده در خدمت باشگاه پرسپولیس بودم، خوشحال میشوم. اگر نشد هم برای این تیم آرزوی موفقیت میكنم. به هر حال باید از سازمان بازرسی كل كشور به خاطر همكاریای كه تاكنون با ما داشت و توانستیم مسابقههای پرسپولیس را تا آخر فصل ادامه داده و در نهایت قهرمان جام حذفی شویم، تشكر كنم.
وی افزود: نداشتن هیات مدیره در باشگاه پرسپولیس برای من در فصل گذشته احساس غربتی را به وجود آورده بود و این موضوع در داربی برگشت مقابل تیم استقلال شدت گرفت چرا كه واعظی آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال كنار بنده نشسته بود و در صندلیهای كناریاش هم اعضای هیات مدیره این باشگاه حضور داشتند. این احساس وقتی شدت بیشتر گرفت كه پرسپولیس هم با نتیجه یك بر صفر از حریف عقب افتاده بود اما وقتی بازی به تساوی یك بر یك رسید و در بین دو نیمه، واعظی آشتیانی رفت و بعد كه از او پرسیدم گفت ضربان قلبم بالا رفته بود و دیگر نمیتوانستم بمانم. من هم به او گفتم كه به دلیل بیماریهایی چون فشار خون، دیابت، چربی و بیماری قلبی روزی 17 قرص را میخورم اما ماندم.
كاشانی با اشاره به سابقه اولین حضورش در باشگاه پرسپولیس گفت: فكر میكنم در این دوره كار در پرسپولیس سختتر باشد. البته آن زمان هم مشكلاتی داشتیم چرا كه در آن دوره از چهار ماه قبل از حضورم بر علیه بنده در استادیوم آزادی شعار میدادند و میگفتند "مدیر سیاسی نمیخواهیم". نمیدانم چرا آن اتفاقها میافتاد. سرانجام بنده پس از چهار ماه مدیرعامل باشگاه شدم. آن عده كه مخالف حضور بنده بودند، مدام میگفتند كه در پایان هفته پنجم شما را با لگد از باشگاه پرسپولیس بیرون میاندازیم! تعداد زیادی از هواداران و اطرافیان باشگاه جزو این دسته بودند و تقریبا غالب كسانی كه با آنها مواجه بودیم همینها بودند. نمیدانستم آن هفته پنجم چیست و چه مفهومی دارد. بعدا مشخص شد كه آنها میگویند در هفته اول شما به تیم نفت آبادان به دلیل گرمای جنوب میبازید. در هفته دوم با تیم پگاه گیلان بازی دارید كه همیشه پرسپولیس را برده است. در بازی سوم باید به مصاف ابومسلم بروید و این تیم چند سالی است كه پرسپولیس را شكست میدهد. در هفته چهارم با گربه سیاه پرسپولیس مواجه خواهید شد و در هفته پنجم با تیم راه آهنی روبهرو میشوید كه مدیرعاملش محمدحسن انصاری فرد و شخص روبهروی شماست كه آنجا در آن تقابل شكست خواهید خورد و شما را بیرون میكنیم. این ادبیات در همه جا وجود داشت و مطرح میشد. اما بنده میگفتم كه سرباز هستم و میخواهم در این باشگاه خدمت كنم. در آن زمان برای خودم تكلیف تعیین كرده بودم.
وی ادامه داد:این افراد مشكلاتی را به هر شكل ممكن برایم به وجود آوردند. بازیكنی كه به تمرینهای ما آمده بود را با بیان مطالبی چون كاشانی پولت را نمیدهد فراری دادند. بازیكن دیگری كه 20 میلیون تومان از ما گرفته بود پرسپولیس را ترك كرد. یكی دیگر از تیم رقیب ما سر درآورد و... . آنها حرفشان این بود كه كاشانی كار بلد نیست و مردم هم كه اطلاعاتی از من نداشتند شاید حرفشان را باور میكردند اما ما در آن زمان نیازهایمان را ارزیابی كرده و بر اساس آن جلو رفتیم.
وی خاطرنشان كرد: در حال حاضر اعتماد هواداران به بنده بیشتر شده و نگرانیهایشان كمتر است. بعضیها سوختنشان مثل سوختن مقواست كه زود شعلهی زیادی میگیرند اما به سرعت فروكش میكنند. اما ما معتقدیم كه باید پیوسته بسوزیم. ما برای بستن پرسپولیس لیگ دهم، كار كارشناسی و بررسی شدهای را انجام دادیم و بر اساس توان مالی باشگاه خیلی حساب شده نیازهایمان را در كادر بازیكنان تامین خواهیم كرد. تیم ما از هر شش سهمیهی لیگ برتریاش استفاده خواهد كرد. علی دایی سرمربی تیم، نیازهایش را مطرح كرده كه بر اساس آن میخواهیم بازیكنانی در پستهای دفاع جلو، هافبك وسط،هافبك چپ و راست و دو مهاجم را جذب كنیم.
كاشانی درباره صحبتهای حسین هدایتی، مالك باشگاه استیل آذین كه گفته است رقبای ما به هزینههای باشگاه استیل آذین انتقاد نكنند و اگر میتوانند بروند اسپانسر 3 میلیارد تومانی بگیرند گفت: ما در سال 86 با اسپانسر باشگاه پرسپولیس قراردادی را به مبلغ یك میلیارد و 950 میلیون تومان بستیم اما در سال 87 كه این آقایان در گروه مدیریتی باشگاه پرسپولیس بودند و تیم هم به لیگ قهرمانان آسیا صعود كرده بود و طبیعتا باید به دلیل بازیهای بیشتر تیم، مبلغ قرارداد اسپانسر هم حداقل یك و نیم برابر میشد، اسپانسر یك و نیم میلیارد تومانی گرفتند كه مداركش موجود است. چطور آنها اسپانسرهای مد نظرشان را برای تیم دولتی نمیگرفتند و اكنون در تیم خصوصیشان این كار را انجام میدهند. فكر میكنم بیان بخشی از این مطالب، عوامفریبی است. البته قرارداد اسپانسری كه برای پرسپولیس آوردند یك میلیارد و 250 میلیون تومان بوده كه مبلغ 150 میلیون تومان را واسطه این اسپانسر برداشته است.
وی گفت: اما بنده در زمانی كه دوباره به باشگاه پرسپولیس آمدم برای یك نیم فصل قرارداد یك میلیارد و 700 میلیون تومانی را برای پرسپولیس بستم كه اگر به یك فصل توسعه یابد مبلغ 3 میلیارد و 400 میلیون تومان میشود. برای لیگ دهم هم صحبتهایی را با ناصر شفق مدیرعامل باشگاه تراكتورسازی و امیررضا واعظی آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال داشتیم و قرار است شنبه جلسهی مشتركی را در این زمینه داشته باشیم. شفق به ما گفت كه برای تیم تراكتورسازی اسپانسر 3 و نیم میلیارد تومانی را رد كرده است. چرا كه آنها بازیهایشان در فصل پیش رو به طور مستقیم از شبكه دوم سیما هم پخش خواهد شد. ما قرار است نظمی را در این زمینه ایجاد بكنیم چرا كه عمده درآمد باشگاههای ما از این راه است تا بتوانیم وابستگی كمتری به دولت داشته باشیم.
سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس گفت: نمایندگان AFC هنگام بازرسی از باشگاه پرسپولیس گفتند كه شما چطور یك تیم خصوصی هستید كه از دولت پول میگیرید؟ من هم گفتم ما برای حق پخش تلویزیونی پول اندكی را دریافت میكنیم و دولت آن مبلغ را با كمكهایش جبران میكند. حق پخش تلویزیونی یكی از منابع مهم درآمدی باشگاه بزرگی چون پرسپولیس است و اكنون با عوض شدن اسمش به عنوان كمكهای دولتی به ما پرداخت میشود.
كاشانی همچنین درباره صحبتهایی مبنی بر احتمال مدیریت كریم باقری در باشگاه پرسپولیس گفت: باقری هوش مدیریتی بالایی دارد. بارها به او گفتهام كه وقتی قرار است از جامعه ورزش مدیرهای لایقی مجموعههای مختلف را مدیریت كنند، شما میتوانید یكی از آن افراد باشید. امیدوارم فضایی باز شود كه در نهایت او بتواند مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شود. اگر بنده برای فصل پیش رو به عنوان مدیرعامل باشگاه انتخاب شوم، از باقری میخواهم كه به عنوان مشاورم در این مسوولیت، كمك كند.
سرپرست باشگاه پرسپولیس با ابراز خرسندی از فعال كردن تیم فوتسال پرسپولیس گفت: ما امسال 150 میلیون تومان را برای تیم فوتسال پرسپولیس هزینه كردیم و خوشحالم كه این تیم با یاری بابك معصومی و بچههایی كه به خاطر او به این تیم آمده بودند و نیز افراد مختلف دیگری چون حیدریان، توانست به لیگ برتر فوتسال راه یابد و امیدوارم در لیگ برتر هم بتوانیم با برنامهریزیهای مد نظر از قدرتهای خوب مسابقهها باشیم.
كاشانی عملكرد پرسپولیس در فصل گذشته را با توجه به بضاعتش موفق ارزیابی كرد و گفت: تیم پرسپولیس در لیگ هشتم با آن همه بازیكنان ستارهای كه داشت در نهایت به جایگاهی بهتر از رتبه پنجم در لیگ نرسید، ضمن این كه در لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی هم حذف شد. اما در فصل گذشته با بضاعت كمتر نسبت به آن زمان ما رتبه چهارم رسیدیم هرچند این جایگاه هم مناسب شان و بزرگی پرسپولیس نیست اما در نهایت در جام حذفی هم قهرمان شدیم لذا عملكرد پرسپولیس را نسبت به فصل گذشتهاش و بضاعتی كه داشت، در لیگ نهم موفق میدانم.
وی همچنین به شفافسازی درباره قرارداد دو بازیكن برزیلی پرسپولیس یعنی وسلی برازیلیا و تیاگو فراگو پرداخت و تصریح كرد: این دو بازیكن در دوره مدیریت قبلی با باشگاه پرسپولیس قراردادهایی را امضا كردند كه جمعا مبلغ 730 هزار دلار شد. ضمن اینكه اگر بازیكنی آزاد باشد، هزینهای برای اخذ ITC او وجود ندارد و در غیر این صورت باید مبلغی را به این موضوع اختصاص داد. برای هر دو بازیكن 450 هزار دلار به منظور اخذ ITC پرداخت شده است. همچنین طبق قرارداد باید به هر كدام از آنها ماهیانه مبلغ هزار دلار حقوق پرداخت میكردیم كه طی دو سال مبلغ 48 میلیون تومان میشود. هزینه اسكان و وسایل نقلیهشان هم به عهده باشگاه بود كه پرسپولیس مبلغ 85 میلیون تومان را برای این كار هزینه كرده است. مبلغ 280 میلیون تومان هم مالیات قراردادهایشان است كه با جمع تمامی هزینهها، این دو بازیكن كه یكی از آنها چندان برای پرسپولیس بازی نكرد و دیگری هم از نفرات ثابت نبود، مبلغ یك میلیارد و 800 میلیون تومان برای باشگاه هزینه داشته است.
كاشانی در واكنش به صحبتهای واعظی آشتیانی مبنی بر اینكه قهرمان جام حذفی نباید در لیگ قهرمانان آسیا شركت كند، اظهار كرد: این قانونی بوده كه از سالیان گذشته از سوی AFC اعمال شده است كه ا گر بنا باشد دو تیم از یك كشور راهی لیگ قهرمانان شوند، یكی قهرمان لیگ و دیگری قهرمان جام حذفی باشد. این قاعده در فوتبال اروپا هم وجود دارد، به هر حال اگر قانون فوق مشكل دارد ایراد از AFC است و آشتیانی میتواند نظراتش را به مسوولان كنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه كرده تا آنها در صورت لزوم قاعده را تغییر دهند. ما دعا میكنیم كه سهمیه فوتبال ایران در لیگ قهرمانان همان چهار تیم باقی بماند.
وی ادامه داد: البته مسوولان AFC علاقه مند هستند كه هر دو تیم پرهوادار پرسپولیس و استقلال در این مسابقهها حضور داشته باشند. نبود پرسپولیس در مسابقههای این دوره میانگین حضور تماشاگران را تا حد قابل توجهی پایین آورده است.
**كاشانی سكوت را شكست!
سرپرست باشگاه پرسپولیس همچنین به ابهامات موجود در قرارداد احمدرضا عابدزاده پاسخ داد.
حبیب كاشانی به ابهاماتی كه پیرامون قرارداد احمدرضا عابدزاده با باشگاه پرسپولیس وجود داشت و سرانجام به بروز اختلاف بین دو طرف و فسخ قرارداد این مربی انجامید، پایان داد و گفت: به خاطر حفظ آرامش تیم پرسپولیس چند ماهی در این خصوص سكوت كردم. خیلیها گفتند كه واقعیات را بیان كن اما خواستم تا مسابقهها تمام شود.
وی ادامه داد: احمدرضا عابدزاده پس از آن كه بنده در سال 86 از باشگاه پرسپولیس جدا شدم، به كادر فنی این تیم اضافه شد. در شرایطی كه در آن مقطع مربی دروازهبانهای پرسپولیس سعید عزیزیان بود ما قراردادی به مبلغ 30 میلیون تومان را با او امضا كردیم چرا كه عرف مبلغ قرارداد مربی دروازهبانها در همه تیمها مشخص است اما نمیدانم در سال 87 مسوولان باشگاه پرسپولیس گنج پیدا كرده بودند و یا به هر دلیل دیگری قراردادی را به مبلغ 150 میلیون تومان با عابدزاده بستند. همچنین در كنار آن مقرر شده بود تا یك منزل مسكونی اجارهای برای وی تهیه شود.
وی افزود: در قرارداد عابدزاده آمده كه این منزل مسكونی تمام تجهیزات لازم را داشته باشد و پرداخت قبوض آب، گاز، برق، تلفن، شارژ ماهیانه و هزینههای دیگر و نیز خرید موبایل به عهده باشگاه باشد. ایشان آپارتمانی با نرخ كرایه دو میلیون تومان در ماه را اجاره كرده بود كه بر این اساس باشگاه باید حداقل 24 میلیون تومان هم به وی بابت حق منزل پرداخت كند. قرارداد عابدزاده در سال 88 به مبلغ 200 میلیون تومان افزایش یافت و با احتساب حق منزل باید 224 میلیون تومان به وی پرداخت میشد.
كاشانی با بیان این كه قرارداد عابدزاده به عنوان مربی دروازهبانها ثبت نشده بود، گفت: پس از آن كه علی دایی سرمربی تیم شد بر اساس نیازهایش اعلام كرد كه میخواهم از محمدعلی یحیوی به عنوان مربی دروازهبانها استفاده كنم. ما كاری به استقلالی بودن یحیوی نداریم و اصلا این موضوع اهمیتی ندارد چرا كه كسانی چون عابدزاده و عزیزیان هم در دو باشگاه كار كرده بودند. اصولا قرارداد مربی دروازهبانها نباید بیشتر از 30 ، 40 و نهایتا 80 میلیون تومان باشد. عزیزیان هم در استیل آذین قراردادی به مبلغ 50 میلیون تومان بسته بود و هیچ باشگاهی با ارقامی بالاتر از این قرارداد نمیبندد. در این شرایط به دلیل آن كه عابدزاده با عنوان مربی دروازهبانها با پرسپولیس قرارداد نبسته بود و باید مربی یا دستیار او را قلمداد میكردیم، او برای باشگاه پرسپولیس یك مربی عمومی بود و میتوانستیم در پستهای دیگر از وی استفاده كنیم. وقتی قرارداد او به عنوان مربی دروازهبانها ثبت نشده بود ما توانستیم به آسانی كارت مربیگری یحیوی را از سازمان لیگ بگیریم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس ادامه داد: چندین پست را به عابدزاده پیشنهاد كردیم كه رییس آكادمی فوتبال پرسپولیس، مدیر تیمهای پایه، مشاور مدیریت، آنالیزور و... در آن قید شده بود اما او حاضر به همكاری با ما نشد و در نهایت از باشگاه پرسپولیس شكایت كرد. كمیته انضباطی فدراسیون هم حكمی را صادر كرد كه بر اساس آن عابدزاده باید به باشگاه پرسپولیس برمیگشت چرا كه او به عنوان مربی عام با ما قرارداد بسته بود. انشاءالله كه خودش به نتایج لازم و تصمیمهایی كه اتخاذ میكرد رسیده باشد، هرچند بنده فكر میكنم یك سری از افراد در این كار دخالت كردند و باعث به وجود آمدن آن مشكلات شدند. در ادامه عابدزاده نامهای را خطاب به محمود خوردبین سرپرست باشگاه نوشت كه در آن آورده بود حاضر است در شش جایگاه پیشنهادی از جمله مربی دروازهبانها، كارهای دفاعی، هافبك، فوروارد، تمرینهای بدنسازی و آنالیزور در خدمت باشگاه پرسپولیس باشد كه بنده هم به او نامهای نوشتم و مسوولیت آنالیز تمرینهای تیم و بازیهای رقبای پرسپولیس را بر عهده وی گذاشتم، ضمن اینكه باید در تمرینها هم حضور مستمر میداشت. به هر حال این عناوین را بنده بر اساس آنچه كه خود عابدزاده درخواست كرده بود در نظر گرفتم. به هر حال ما باید برای پرداخت مبلغ قرارداد ایشان، بهانهای داشته باشیم چرا كه نهادهای نظارتی مختلف وجود دارند و نمیتوانیم بی حساب و كتاب به وی پولی پرداخت كنیم.
وی ادامه داد: عابدزاده در نهایت تصمیم گرفت كه قراردادش را با باشگاه پرسپولیس فسخ كند كه بر اساس آن باید مبلغ 100 میلیون تومان را از ما دریافت میكرد تا آن زمان 84 میلیون تومان گرفته بود كه در آخرین پرداختی كه ما به بازیكنان داشتیم، 8 میلیون تومان هم به عابدزاده دادیم و او در حال حاضر دقیقا مبلغ 94 میلیون و 800 هزار تومان را از ما گرفته است. مقداری از مطالبات وی درباره كرایه خانهاش مانده كه ما در این باره تنها به كمیته استیناف اعتراض كردیم كه مربیای كه در تهران سكونت دارد نباید پولی بابت كرایهخانه به وی پرداخت شود. حال هر رایی در این باره صادر شود از آن اطاعت كرده و در صورت لزوم آن مطالبات را پرداخت خواهیم كرد.
|
T I N A |
05-29-2010 08:02 AM |
رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون
ما هوادار حبیب کاشانی نیستیم بلکه طرفدار مدیریت سالم در پرسپولیسیم
http://img4u.net/images/634pzlqgdw6d21oxoez9.jpg
کاشانی: چطور سال 86 استقلال با جام حذفی آسیایی شد؟
حبیب كاشانی درباره پرسپولیس و سایر مسائل فوتبال ایران در برنامه ورزش و مردم صحبتهای زیر را مطرح كرده است:
* نیازی نداشتم به لیدرها پول بدهم
یادم میآید اوایل كه در سال 86 به عنوان مدیرعامل پرسپولیس انتخاب شدم آقایان به من این انگ را زدند كه حبیب كاشانی به لیدرهای پرسپولیس پول میدهد تا او را تشویق كنند در صورتی كه نیازی این كار نبود. در همان زمان به آقای علیآبادی گفته بودم كه قصد دارم كنار بكشم. همان دست نوشته من به آقای علیآبادی نشان میدهد كه برای ماندن در این تیم دست و پا نزدم.
* میگفتند هفته پنجم با لگد از پرسپولیس میروی
در ابتدا كه به پرسپولیس آمدم خیلیها علیه من شعار میدادند. آنها میگفتند مدیرعامل سیاسی نمیخواهیم. پس از حضور 4 ماههام در این تیم هر كس من را میدید میگفت آقای كاشانی هفته پنجم تو را با لگد از پرسپولیس بیرون میكنند.
در همان زمان مشغول بستن تیم بودیم و واقعا 6 - 7 بازیكن در اختیار نداشتم. بعدا فهمیدم منظور آقایان از هفته پنجم چه بود. قبل از بازی هفته اول میگفتند آبادان هوا گرم است و 55 درجه گرمای هوا باعث باخت پرسپولیس میشود.
در هفته دوم گفتند ملوان در این چند سال همیشه پرسپولیس را برده است. در هفته سوم بهانه كردند ابومسلم به پرسپولیس باج نمیدهد در هفته چهارم برای ما گربه سیاه درست كردند و در هفته پنجم كه مقابل راهآهن تحت مدیریت محمد حسن انصاریفرد مدیرعامل سابق پرسپولیس باید بازی میكردیم ادعا میكردند كه اخراج میشوم. همه فكر میكردند در این تقابل من بازنده هستم. عدهای میگفتند در روز بازی هواداران پرسپولیس آقای كاشانی را با لگد بیرون میاندازند. من هم به كنایه به آقایان میگفتم درست است كه "كاشانی " هستیم اما سربازیم و آمدیم خدمت كنیم.
* بازیكنی كه با من قرارداد بست به تیم رقیب رفت
زمانی كه به پرسپولیس آمدم با خودم اتمام حجت كردم و تصمیم گرفتم چیزی كه بلدم انجام دهم اما در این بین هر كدام از آقایان برای ما مشكل ایجاد كردند. یك بازیكن سر تمرین آمد اما به او گفتند كاشانی بدحساب است و او رفت. بازیكن بعدی 20 میلیون از ما پول گرفت و سر از یك تیم دیگر درآورد و یك بازیكن دیگر كه در تمرینات ما هم شركت كرده بود با پچ پچ آقایان به تیم رقیبمان رفت.
در زمان مدیریت من شانتاژ تبلیغاتی زیاد شد و همه گفتند كاشانی كار بلد نیست. وقتی در روزنامهها مینویسند فلان مدیر 5 بمب میتركاند هواداران نگران میشدند اما حالا خوشبختانه هواداران فهمیدهاند كه ما احساسی كار نمیكنیم. بعضیها مثل مقوا میسوزند و مقوا هم زود آتش میگیرد و گرمایش هم زود فروكش میكند.
* هر 6 سهمیه را از لیگ برتر میخواهیم
علی دایی به عنوان سرمربی نیازهایش را پس از كارشناسی به اعلام كرده است. مثلا ما در دفاع وسط مشكل داریم و ایشان دو گزینه به ما معرفی كردهاند تا با آنها این مشكلات را برطرف كنیم. در دفاع چپ، هافبك چپ، هافبك راست و خط حمله گزینههایی مدنظر ما است كه با نظر علی دایی آنها را خریداری خواهیم كرد.
* آقایان مدعی چرا در زمان حضور در پرسپولیس اسپانسر نگرفتند
شنیدهام كه یكی از مدیران گفته میخواهیم اسپانسر 3 میلیاردی برای استیل آذین جذب كنیم. سؤال من این است هنگامی كه در سال 86 ما اسپانسر یك میلیارد و 950 میلیون تومانی گرفتیم چرا در آن زمان آقایان نمیتوانستند برای پرسپولیس اسپانسر 3 میلیاردی بگیرند. در سال 87 نیز به مسابقات آسیایی رفتیم و با توجه به اینكه 7 بازی به بازیهای ما اضافه میشود مبلغ هزینههای ما بالاتر میرود. بنابراین آقایان باید در مدت زمان حضور خودشان در پرسپولیس خود را نشان میدادند و مطرح كردن مسائلی مثل جذب اسپانسر 3 میلیاردی برای تیمها نوعی عوام فریبی است.
چطور میشود پرسپولیس برای 40 بازی اسپانسر یك میلیارد و 100 میلیونی برای یك فصل میگیرد اما وقتی من در نیم فصل دوم آمدهام این قرارداد را فسخ كردم و در نیم فصل دوم برای نیمی از بازیها یك میلیارد و 700 میلیون تومان اسپانسر گرفتیم. به اعتقاد من ثبت عدد اولیه در باشگاه پرسپولیس اصلا واقعی نیست و همه باید بدانند كسی در این بین مبلغ 150 میلیون تومان به عنوان حق شخصی برداشت كرده است.
* با واعظ و شفق جلسه میگذاریم
در خصوص جذب اسپانسر شب گذشته با آقای شفق جلسه داشتیم و قرار است فردا به اتفاق ایشان و آقای واعظ آشتیانی جلسه دیگری برگزار كنیم. مدیرعامل تراكتورسازی مدعی شده برای این تیم اسپانسر 3.5 میلیاردی را رد كرده و باید ببینیم برای تیم هایمان چه منابع مالی را پیدا كنیم تا كمتر به دولت وابستگی داشته باشیم.
* شاید آشتیانی با نظراتش قوانین AFC را تغییر دهد
تا آنجا كه میدانم از قوانین AFC است كه قهرمان لیگ و جام حذفی باید در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شركت كنند. جالب است سالی كه ما قهرمان لیگ شدیم (86) استقلال قهرمان جام حذفی شد پس چرا این تیم در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا شركت كرد؟ شاید قوانین عوض شده است و من خبر ندارم.
دعا میكنیم ایران 4 سهمیه داشته باشد اما تا آنجا كه میدانیم در آسیا و اروپا هم به این شكل بوده كه تیمهای قهرمان در لیگ قهرمانان قارهشان شركت كنند. اگر مدیرعامل استقلال نقطهنظری دارد به AFC اعلام كند تا قانون را تغییر بدهند. در بازیهای جام حذفی و در جلسه AFC كه سوم فروردین ماه انجام شد عدم حضور پرسپولیس باعث نگرانی مسئولان AFC شده بود.
* شیث بازیكن سال 86 نیست
به اعتقاد ما بازیكنی مثل شیث رضایی میتواند به تیم ملی كمك كند. خواهش من این است سرمربی تیم ملی مسائل شخصی را كنار بگذارد چون شیث آن بازیكن سال 86 نیست و با آن روزها تفاوتهای زیادی دارد. در این بین سپهر حیدری نیز میتواند به تیم ملی كمك كند و بازیكنانی مثل امین منوچهری، محمد محمدی، كریم باقری و دیگران جایشان در لیست تیم ملی خالی است.
* در چندین جبهه جنگیدیم
در دربی در حالی كه در جایگاه ویژه بودم و پرسپولیس یك بر صفر عقب بود به اطراف خود نگاه كردم و دیدم مدیرعامل استقلال و اعضای هیأت مدیره این باشگاه در جایگاه نشستند اما من تنها بودم وقتی نیمه اول یك بر یك تمام شد آقای آشتیانی ورزشگاه را ترك كرد. فردای بازی كه ایشان به من زنگ زد تا پیروزی پرسپولیس را تبریك بگوید به او گفتم چرا ورزشگاه را ترك كردی گفت ضربان قلبم بالا رفت. به او گفتم پس من چه بگویم كه روزی 17 قرص میخورم. شما 6 - 7 نفر باهم بودید اما من تنها در ورزشگاه بودم.
میخواهم این را بگویم كه امسال پرسپولیس در چند جبهه در حال جنگیدن بود. با 150 میلیون تومان به خاطر بابك معصومی تیم فوتسال پرسپولیس را راه انداختیم و هنوز خیلی از بازیكنان این تیم مطالبات خود را نگرفتهاند اما این تیم به لیگ برتر صعود كرد. در بحث تیم فوتبال نیز امسال چهارم شدیم كه نسبت به سال گذشته با توجه به بازیكنان این دو فصل نتیجه خوبی است. در سال 87 پرسپولیس 15 ستاره داشت كه امسال اكثر آنها از این تیم جدا شدند. در سال 87 این تیم پنجم شد البته از عملكرد خودمان راضی نیستیم و معتقدیم حق این تیم و هوادارانش بالاتر از این جایگاه است.
* قرارداد یك مربی دروازهبانی 200 میلیون تومان نیست
برای حفظ آرامش تیم نخواستم زمانی كه با عابدزاده دچار مشكل شدیم صحبت كنم زمانی كه من در پرسپولیس بودم یعنی در سال 86 با عزیزیان به عنوان مربی گلرها 30 میلیون تومان قرارداد بستیم كه 10 درصد آن به خاطر جریمه نیز كسر شد. در سال 87 كه بنده از پرسپولیس جدا شدم مدیریت جدید به هر دلیل كه شاید گنج پیدا كرده بودند با آقای عابدزاده قرارداد 150 میلیون تومانی امضا كردند به اضافه اجاره یك منزل مسكونی متعارف كه كلیه قبوض برق، آب، گاز، و شارژ ماهانه بر عهده باشگاه بود.
همچنین باید یك سیمكارت هم برای ایشان تهیه میشد. امضای عابدزاده و آقای مصطفوی به عنوان مدیرعامل باشگاه نیز در این قرارداد موجود است. مبلغ اجاره منزل آقای عابدزاده در سال 24 میلیون و ماهانه 2 میلیون تومان بوده است.
در سال 88 نیز كه مربوط به مدیریت آقای انصاری فرد است این مبلغ قرارداد 200 میلیون تومان شده است. تا اینكه تیم را من تحویل گرفتم و آقای دایی به مجموعه ما اضافه شد ایشان اعلام كرد میخواهد با آقای یحیوی به عنوان مربی گلرها كار كند. وقتی قرارداد مربیان را بررسی كردیم متوجه شدیم آقای عابدزاده نه به عنوان مربی دروازهبانها بلكه به عنوان دستیار با باشگاه پرسپولیس قرارداد بسته است. بروید از همه باشگاهها بپرسید به مربی گلرها 200 میلیون تومان نمیدهند. این مبلغ قرارداد برای یك مربی است. همین آقای عزیزیان در استیل آذین 50 میلیون تومان گرفته است.
* اگر عابدزاده مربی دروازهبانها بود برای یحیوی نمیتوانستیم كارت بگیریم
طبق قراردادی كه آقای عابدزاده با باشگاه پرسپولیس امضا كرده به عنوان مربی دروازهبانها از او یاد نشده است و ما هم به سازمان لیگ مراجعه كردیم و برای آقای یحیوی درخواست كارت كردیم.
اگر آقای عابدزاده كارت گلری داشت ابتدا باید كارت او باطل میشد تا ما بتوانیم برای آقای یحیوی كارت جدیدی را تحویل بگیریم. از طرفی چون آقای عابدزاده با باشگاه قرارداد داشت من با او جلسه گذاشتم و به او چندین پستی كه در باشگاه كسی مسئول آن نبود را پیشنهاد دادم اما خودش نخواست كار كند. به همین دلیل به كمیته انضباطی مراجعه و از باشگاه شكایت كرد.
كمیته انضباطی با توجه به قرارداد ایشان با پرسپولیس حكم به ادامه فعالیتش با این تیم داد. به هر حال من فكر میكنم كسان دیگری هم بودند كه به آقای عابدزاده در تفكراتش خط میدادند. اگر این قرارداد از طرف باشگاه یك طرفه فسخ میشد موظف بودیم همه حق و حقوق آقای عابدزاده را بدهیم اما این باشگاه نبود كه قرارداد را فسخ كرد و خود ایشان حاضر به همكاری با تیم نشد.
* مشکل نامه وزیر آوزش و پرورش تا حدودی حل شد
حبیب كاشانی سرپرست كاشانی در برنامه ورزش و مردم اعلام كرد كه وزیر آموزش و پرورش به نامه وی پاسخ داده و مشكل وی برای مدیریت پرسپولیس حل خواهد شد.
كاشانی كه مدتهاست با عنوان سرپرست موقت مدیریت باشگاه پرسپولیس را برعهده دارد، به دلیل اجرای قانون منع فعالیت در شغل دوم نمیتوانست مدیرعامل پرسپولیس بشود، در این هفته رسماً میتواند این سمت را در اختیار بگیرد. او گفت:«آقای حاجیبابایی وزیر آموزش و پرورش با من تماس گرفتند و گفتند به خاطر مردم و هواداران پرسپولیس با نامه تو موافقت میشود. »
كاشانی در این نامه از حاجیبابایی درخواست كرده بود كه نامه وی كه محل خدمت وی را شورای شهر اعلام كرده، به سازمان تربیت بدنی تغییر یابد و وی به خدمت در آنجا مأمور شود كه با این نامه موافقت شده است.
*شفاف سازی بازیکنان برزیلی
وی همچنین به شفافسازی درباره قرارداد دو بازیكن برزیلی پرسپولیس یعنی وسلی برازیلیا و تیاگو فراگو پرداخت و تصریح كرد: این دو بازیكن در دوره مدیریت قبلی با باشگاه پرسپولیس قراردادهایی را امضا كردند كه جمعا مبلغ 730 هزار دلار شد. ضمن اینكه اگر بازیكنی آزاد باشد، هزینهای برای اخذ ITC او وجود ندارد و در غیر این صورت باید مبلغی را به این موضوع اختصاص داد. برای هر دو بازیكن 450 هزار دلار به منظور اخذ ITC پرداخت شده است. همچنین طبق قرارداد باید به هر كدام از آنها ماهیانه مبلغ هزار دلار حقوق پرداخت میكردیم كه طی دو سال مبلغ 48 میلیون تومان میشود.
هزینه اسكان و وسایل نقلیهشان هم به عهده باشگاه بود كه پرسپولیس مبلغ 85 میلیون تومان را برای این كار هزینه كرده است. مبلغ 280 میلیون تومان هم مالیات قراردادهایشان است كه با جمع تمامی هزینهها، این دو بازیكن كه یكی از آنها چندان برای پرسپولیس بازی نكرد و دیگری هم از نفرات ثابت نبود، مبلغ یك میلیارد و 800 میلیون تومان برای باشگاه هزینه داشته است.
* احیای فوتسال پرسپولیس
سرپرست باشگاه پرسپولیس با ابراز خرسندی از فعال كردن تیم فوتسال پرسپولیس گفت: ما امسال 150 میلیون تومان را برای تیم فوتسال پرسپولیس هزینه كردیم و خوشحالم كه این تیم با یاری بابك معصومی و بچههایی كه به خاطر او به این تیم آمده بودند و نیز افراد مختلف دیگری چون حیدریان، توانست به لیگ برتر فوتسال راه یابد و امیدوارم در لیگ برتر هم بتوانیم با برنامهریزیهای مد نظر از قدرتهای خوب مسابقهها باشیم.
|
T I N A |
05-30-2010 07:33 AM |
http://www.mehrnews.ir/fa/image/print.gif
ظهر امروز صورت گرفت/سعیدلو سرزده به باشگاه پرسپولیس رفت/ جلسه با کاشانی پشت در بستهرئیس سازمان تربیت بدنی ظهر امروز به طور سرزده وارد باشگاه پرسپولیس شد و با حبیب کاشانی دیدار کرد.به گزارش خبرنگار مهر، علی سعیدلو که ریاست مجمع باشگاه پرسپولیس را برعهده دارد ظهر امروز شنبه ضمن بازدید از بخش های مختلف باشگاه پرسپولیس در نشستی با حبیب کاشانی که پشت درهای بسته برگزار شد، شرکت کرد.
بررسی آخرین وضعیت باشگاه پرسپولیس و تامین منابع مالی برای حضور تیم فوتبال پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و دهمین دوره لیگ برتر از مهمترین محورهای گفتگوی علی سعیدلو و حبیب کاشانی خواهد بود.
حبیب کاشانی در سال گذشته به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس فعالیت می کند و قرار است بزودی تکلیف مدیرعاملی او از سوی رئیس سازمان تربیت بدنی مشخص شود.
|
اکنون ساعت 05:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |
|