![]() |
|
كنارم هستی و اما |
من به گلدان غم تنهایی
گل میخک دارم میخک سرخ قشنگ و زیبا بهر تو کاشتمش تا به تو هدیه دهم گل تنهایی را ابر را گفتم ، آبش را ده باد را بهر نوازش چه سفارش کردم تا به آن بوسه زند بوسههای آرام ، همچو پروانه به گل گر به آن بوسه زنی با تو سخن خواهد گفت این گل میخک من حرفهایی دارد که از آن بی خبری نالههایی دارد همه از دربه دری به سراغ من اگر می آیید این گل میخک را به شما هدیه دهم یادگاری یک گل سرخ قشنگ و زیبا بسپارید به خاطر گل ما را گل میخک تنهاست من سفر خواهم رفت سفری طولانی گل میخک تنهاست ... |
من اینجا بس دلم تنگ است
و هر سازی كه می بینم بد آهنگ است بیا ره توشه برداریم قدم در راه بی برگشت بگذاریم ببینیم آسمان هر كجا آیا همین رنگ است ؟ |
من گمان می کردم رفتنت ممکن نیست
رفتنت ممکن شد... باورش ممکن نیست! |
تمام اکسیژن های دنیا را هم بیاورند
به کارم نمی آید... من پر از هوای توام!! |
مانند شعر نیما ابریست خانه ام من گریه می کنم ، شده باران بهانه ام باران هزار و سیصد و چندین غزل سرود در لابه لای دفتر شعر و ترانه ام در گیر و دار فصل شکوفه ، کلاغ ها فرصت نمی دهند بروید جوانه ام شاید بهار آمده از راه ، من ولی چون کوه برف نشسته به شانه ام اما قسم به این همه رخوت ، بهار را می آورم دوباره به تقویم خانه ام |
دلتنگی؛یعنی روبروی دریا ایستاده باشی و خاطرات یک کوچه خفه ات کند.
*************************** دلتنگی عین یه جای شکستگی روی عینک آدمه هر جا را نگاه می کنی می بینیش. *************************** حکایت جالبیست که فراموش شدگان هرگز فراموش کنندگان را فراموش نمی کنند |
باز از حسرت پاییزی تو دلتنگم از تو می گویم و در قافیه ها می لنگم از تو می گویم و هر شب به جدالی سنگین با همه شاید و اما و اگر می جنگم مثل یک پنجره در حسرت ناکامی ها آه ، ای رهگذران ، منتظر یک سنگم گرچه زیباست ولی کاش که ویران باشد در و دیوار، که دور از تو گرفته تنگم باز هم اشک به دامان غزل می ریزم شاید این گریه در این لحظه شود آهنگم |
دلم برای کسی تنگ است
کسی که بی من ماند كسی که با من نیست دلم برای کسی تنگ است که بیاید و به هر رفتنی پایان دهد دلم برای کسی تنگ است که آمد و رفت و پایان داد كسی که من همیشه دلم برایش تنگ می شود |
اکنون ساعت 02:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |