![]() |
افسانه گیان غصه نخور اناااااااا http://www.khanoomgol.com/images/smi...consoling2.gif |
|
چند گله اصطلاح قشنگ:5: |
سلام به همه
عاغا مه یه ادم وراجی هستم یه پدربزرگ مهربان دارم وقتی میرم خانه شان زیاد که وراجی مکنم اقابزرگم بشم میگه او در گاراژ سی رفیعه بسیده ی کیسل مل!!! حالا نمیدانم ای کیسل مل چه جور شخصیتیه در نظر بابابزرگم؟؟؟:39: کسی میدانه؟؟؟؟ |
گاراژ سی رفیع کجا بوده عاقاااااااااااا؟ |
نقل قول:
سلام والا نمیدانم باید از اقا بزرگم سوال کنم ببینم ای گاراژ سی رفیع کجاس؟؟ درسته به ادمای مل باریک میگن کیسل مل البته معمولا یه کلمه دیه هم با همو گرز مل میاد که در مجموع میشه کچل گرز مل:21: اخه ای تیکه خودمه که به رفیقیل میندازم:d |
اصطلاحات و لغات رایج در کرمانشاه
بچه ها یه اصطلاحی در زمینه کشاورزی و زراعت هست که وقتی باران زیاد میباره میگن |
نقل قول:
یک اصطلاح دیگه در همین زمینه : کر بریه « ker » است که زمانی که زمین از شدت باران آماده شخم زدن شده است ............................................................ .. تا حالا دقت کردین بعضی از این ابیات کردی چه اصطلاحات قشنگی دارن سعی کنیم از اونها هم استفاده کنیم |
اقا جان اگر اصلا مصطلايي مانده جمعش كنين يه جا تا همه شه قونترات براتان جواب بدم يكي زحمت بكشه جماوري بكنه !
(امروز دوس دارم اينجور بنويسم گيرنيدن !) .. پله داس لزوما به معناي امادگي كشت نيست چون بعضا كشت قبل از پله هم داريم كفته بر پله كفته دواي پله حالا اگه بخوايم مدلي ارائه بكنيم كه پس پله چيه ؟ احتمالا ميشه گفت دارا بودن كافي رطوبت خاك براي جوانه زدن محصولات . در همين راسته گنه پله هم داريم يعني يه چيزي وسط پله زدن و نزدن يعني اينقدري نيست كه پله شده باشه يه ذره س و همين يه ذره رطوبت باعث ميشه تخم گندم و ... خراب بشه يا به صورت ضعيف جوانه بزنه اما بعدش اگر آبي لازمه باراني لازمه تا مدت زيادي باران نمياد و جوانه تقويت نميشه |
چقدر سختتتتت
ووووووووووی من تو خوندشون هم مشکل دارم
میرم سر صبر میخونم بعد میفهمم چی میگین :d خب عاقا من بیسوادم میشه با کلمات انگلیسی تایپش کنید ( کلمات کوردی رو ) منم بفهمم چی میگین از این بیسوادی در بیام _:2: |
اکنون ساعت 03:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |