![]() |
دلم به حال عشق می سوزد |
به روی گونه تابیدی و رفتی
مرا با عشق سنجیدی و رفتی تمام هستی ام نیلوفری بود تو هستی مرا چیدی و رفتی کنار انتظارت تا سحر گاه شبی همپای پیچکها نشستم تو از راه آمدی با ناز و آن وقت تمنای مرا دیدی و رفتی |
بچه تر که بودیم |
عــزیز دلم ...
چه تفاوتی می کنــد آنســوی دنیــا باشیم یا ... چند کوچــه آن طرف تــر ! پــای عشق که در میان باشد دلتنگــی دمــــار ِ آدم را در مــی آورد ...! |
باران یعنی
چه کسی بعد از من عطر ِ خیس ِ تنت را در آن خـــــــــانه عاشق می شود ... |
آتش تب دلم زبانه زد ،
من اسیر حس عاشقانه ام کو کسی که ثبتِ تا کند ، نبض شعر نغز وعاشقانه ام!؟ درد ورنج ومحنت از ازل، حاصل وداع ما و دلبر است کی شود به هم رسیم و وصل، با حبیب روح عاشقانه ام همسفر نه ا ی برو و واگذار، این بلور نازک وشکسته را تا که جام دست او شود، کاسه ی دو چشم عاشقانه ام |
|
تادیدارتو
یک شیشه فاصله است ومن مثل ماهی میان تنگ وتنگ میان دریا آه؛ اگربشکنداین دیوارشیشه ای! http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...s_z2zbhTiryWLA |
من حسودم ، شکستنی ترم از ، اجتماع ظریف لیوان ها با من از عاشقانه هات نگو ، می شوم راهی خیابان ها ای شراب نخورده مستم کن ، پیش از آن که تو را تمام کنند از خماران بوسه ات بگذر ، با لبانم ببند پیمان ها دست و دل نیست این که می لرزد ، یک جهان روی خط زلزله است مستی آن نگاه را کم کن ، رحم کن بر شمار ویران ها |
این سطر یا سطرهای بعد نقطه ای می آید که پایان تمام حرف هاست. در قاب غمگین پنجره موهای خسته و پیراهن سیاه دخترکی که دور می شود دور می شود دور می شود در قاب غمگین پنجره نقطه ای سیاه دور می شود نقطه ای که پایان تمام حرف هاست . |
اکنون ساعت 05:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |