![]() |
|
نقل قول:
سایتم سربازی رفته!:21: |
وای وای چه شود اگه خانمها برن سربازی
بخوان تو سرمای ساعت 3تا6صبح پست برجک بدن صبح شم صبحگاه مشترک باشه وای که چه شود:یا فرار یا خودزنی با اسلحه ولی به نظر من سربازی برای کم کردن غرور خانمها گزینه مناسبیه |
به نظر من که دخترا سربازی لازم ندارن...میدونید چرا؟
مگه نشنیدین که می گن خر بیارید آدم تحویل بکیرید!! خوب دیگه فقط آقا پسرا باید سربازی برن..... ما رو چه به سربازی:p... البته آقا پسرا ناراحت نشن فقط ی شوخی بودش...:d |
نقل قول:
به نظر من دخترا توان سربازی رفتن رو ندارن نه اینکه لازم ندارن...:d فک کنم،میگن آقا پسرا باید برن سربازی تا ی کم قدر بدونن...{قاط} |
نقل قول:
اتفاقا پاش بیفته توانمون از شماها بیشتره.. خوده من الان اگه جنگی چیزی بشه که زبونم لال تفنگو به دست میگیرم و میرم جنگ.. ولی شماها چی!!!همتون میرید تو سوراخ قایم میشید...:21: |
نقل قول:
دراصطلاح نظامی سوراخ همون سنگره!!!پس لازمه گاهی اوقات بریم تو سنگر...;) زیاد هم نمی خواد جنگی باشی خوب نیست.:24: |
نقل قول:
حالا از این حرفا گذشته بحث سر دختر بودن یا پسر بودن نیست سربازی رفتن و جنگیدن شهامت و شجاعت می خواد حالا چه پسر باشی چه دختر..... بعدشم جنگی بودن چه اشکالی داره..!!!!مرافه |
;)
نقل قول:
همیشه سعی کن اول دفاع کنی بعد بجنگی...;):53: |
نقل قول:
دیگه تا منظور شما از دفاع چی باشه؟؟!! |
اکنون ساعت 09:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |