![]() |
دلم تنگ است
دلم از نامردميها تنگ است دلم تنگ است براي غربت گلها ميان شهر ما دلم تنگ است براي گفتن بابا سلام دلم تنگ است براي سرزنشهاي مادرم دلم تنگ است براي خنده اي يكنفس دلم تنگ است براي شادي يكرنگ با برادرها و خواهرها دلم تنگ است براي باور خود دلم تنگ است براي دوست داشتن هاي بي منت |
|
اين دل عاشق و دلتنگ تو را ميخواند ميزند سر به گل و سنگ تو را ميخواند روز و شب خواب تو بينم كه ز تو بازآيي ميزند غم به دلم چنگ ، تو را ميخواند هر نفس هر دم و هر بازدمم زخمه توست ميزند ضجه ، هر آهنگ تو را ميخواند بي تو در دل من زلزله اي بر پا شد اين گل پر پر خوش رنگ تو را ميخواند خانه كوچك قلبم به خدا جاي تو است اين دل ناخوش دلتنگ تو را ميخواند |
دلم گرفته از این روزها دلم تنگ است_:2:
|
دلم تنگ است براي ان پرنده
در كنار رود پهناور همان رودي كه ديدم باورم را همان باور كه من را برده تا اوج همان اوجي كه خدايم گفت با من همان من كه برده است ارام ارام مرا در قعر همان قعري كه در آن نيست يادي از خداوند |
هر روز گمم می کنی ...
هر روز پیدایم می کنند ! هر روز گم میکنم خود را ... پیدایت كه می کنم ... . . . نگاهت مي كنم ... خيره خيره خيره باورم نمي شود ... اينقدر عاشقم !!! |
دلم تنگ است براي نگاهم به خدا
دلم تنگ است از اين دنياي ساكن دلم تنگ است براي لحظه شادي دلم تنگ است براي دور هم جمع شدنهاي ماهي دلم تنگ است نميدانم چرا تنگ است فقط ميدانم دلم تنگ است براي باور سبزم |
وقتي قرار شد من بي قرار تو باشم " و تو تنها قرار زندگيم باشي از هر چه قرار غير از تو باشد خواهم گذشت....
|
با من امشب چیزی از رفتن نگو، نه نگو، از این سفر با من نگو، من به پایان می رسم از کوچ تو با من از آغاز این مردن نگو. ... |
چه زيباست به ياد تو با چشمهاي خسته گريستن چه زيباست هميشه در تنهايي تو را حس کردن چه زيباست در خيال با تو زندگي کردن عزيزم نام تو بر قلبم خالکوبي شده تا فراموشت نکنم . نازنين من همچون نفس کشيدن تو را بخاطر مي سپارم. يک روزه ديکه هم بدون تو گذشت
|
اکنون ساعت 11:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |