![]() |
زندگي يعني خدا
همين و والسلام |
زندگی بازی پر هیاهوی ما آدماست
|
چه ساده با گریستن خویش زنده میشویم و چه ساده در میان گریستن میمیریم و در میان این دو سادگی چه معمایی میسازیم بنام زندگی
|
زندگي را با همين غمها خوش است....
با همين بيش و همين كم ها خوش است.... |
زندگي يعني
شبها تا صبح از غمت نخوابيدن زندگي يعني نگاه به دور دستها براي اينكه شايد توراببينم كمي هم ساده تر زندگي يعني هر روز ايميلتو چك كني تا شايد اسم كسي كه سالهاست ازش خبر نداري ولي هر لحظتو اشغال كرده توي اين باكست باشه. زندگي يعني سردرگمي اينكه توي عشق موفق بودي يا كم اوردي ؟ زندگي يعني تو ... زندگي يعني وقتي كه فكر ميكني كسي رو نداري ميبيني دو تا فرشته مدام از دور چك ميكننت وبرات غصه ميخورن و هميشه بدون هيچ چشمداشتي دوست دارن ولي تو نيمبينيشون زندگي يعني اون دوتا فرشته پدر و مادرت هستند. |
زندگی زندگی یعنی زدودن زندگی یعنی ندامت و پشیمانی از هوس زندگی یعنی ندای عشق زندگی یعنی دودلی و شک زندگی یعنی گفتن و بیان عشق زندگی یعنی یاری دل عاشق تعریفی دیگر از زندگی زندگی یعنی عبور از کودکی. زندگی یعنی بازیهای کودکی . زندگی یعنی افکار کودکی زندگی یعنی آرزوهای کودکی . زندگی یعنی بازی خاله بازی . زندگی یعنی دوستیهای کودکی . زندگی یعنی راستی حرف کودک زندگی یعنی شیرینیهای کودکی . کاش میشد همیشه کودک ماند تا اینقدر زندگی را سخت نبینیم . زندگی یعنی فراموشیهای کودکی. زندگی یعنی حرفهای کودک در مورد دوستی زندگی یعنی سادگی کودکی . زندگی یعنی ....... _چپله |
زندگي هياهوي كودكيهاي من و توست
زندگي راستي در كردار زندگي خنديدن ما به ريسه هاي نوزاد زندگي عشقي هست بي حد و نصاب زندگي دوست داشتن هاي پر معنا گاهي هم بي معنا زندگي صورتي دارد جوان از خنده ها صورتي دارد پير از گريه ها |
زندگی یعنی مسیری رو به آب
زندگی یعنی نه بیداری نه خواب زندگی یعنی سرای امتحان زندگی یعنی در آن عاشق بمان زندگی یعنی کمی و کاستی زندگی یعنی دروغ و راستی زندگی یعنی صفا، مهر و وفا زندگی یعنی ستم، جور و جفا زندگی یعنی سفر، راهی دراز زندگی یعنی جهانی پر رمز و راز زندگی یعنی مهی در پشت ابر زندگی یعنی بلا و درد و صبر زندگی یعنی دو روزی میهمان زندگی یعنی فریب میزبان..... |
و به طور کلی
زندگی یعنی زنده گی................... شاد باش |
زندگی زیباست . من حس میکنم خنده ها را می شود تقسیم کرد.
می شود تصویری از لبخند را بر لب بغض کهن ترسیم کرد. می شود مثل صفای شعله بود در فضای سرد یخبندان دل. می شود نقدی به سوی نور زد از نگاه تیره زندان دل. می شود صبح و سلام و عشق را با طلوع یاد تو آغاز کرد. می شود با بال رنگین خیال تا فراسوی زمان پرواز کرد. می شود صاف و زلال و آیینه وار انعکاس لحظه های عشق بود. می شود در باغ گلرنگ پگاه خیس باران صفای عشق بود. می شود در آسمان چشم تو خیره شد تا کهکشان نور راند. می شود خورشید بود و بیقرار روشنی بخشید و گرما و سرور. می شود آئین دل را تازه کرد در بهار عشق با باران نور. می شود با مهربانیهای خود عشق را با زندگی پیوند زد. می شود هر صبح مثل آفتاب شادمان بر زندگی لبخند زد. می شود مضمون ناب عشق را لابه لای حرفهای تازه جست . می شود چون ریشه بابونه ها در لابه لای بوته زار عشق رست. می شود با واژه های تازه گفت : زندگی زیباست با لبخند عشق. می شود چون ساقه تردی شکفت در بهار باغ با پیوند عشق. زندگی زیباست . ..................... من حس می کنم خنده ها را می شود تقسیم کرد.! می شود تصویری از لبخنـــــــــــد را بر لب بغــــــــض کهن ترسیم کرد. {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} |
| اکنون ساعت 12:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |