![]() |
به اين فكر ميكنم كه مي خوام يه هفته اي كه مسافرت برم كجاها برم و چكار كنم ....
كلاسامو چطور هماهنگ كنم كه هم يه درساي دانشگاهم برسم هم به كارم لطمه نزنه .... تايم روزاي كلاس شنام رو چطور هماهنگ كنم ..... تو فكر رفتن كلاس اسكيت هستم ... و هزاران فكر ديگه .... |
الان ازخاكسپاري يكي از بندگان خداميام به اين فكر مي كنم كه چقدرزندگي پوچ و بي ارزش آدمي كه تاديروز داشت نفس مي كشيد و زندگي مي كرد حالا ديگه نيست به همين راحتي!
|
من دارم به این فکر میکنم چرا انقدر سرم درد میکنه داره منفجر میشه؟
|
چقد من امروز دختر خوبي شدم
|
دارم فكر ميكنم كه چگونه از حجاب انديشه بگذرم و بر عمل نزديك شوم
|
دارم فـــك مي كنـــم ... همــــزمـــان دو تــــا كـــلاس زبـــان بـــرم يــا نــه؟ :39: |
داشتم به بارونی که داره میاد فکر میکردم چقدر امسال سرما زود اومد.:rolleyes:
|
من دارم به کتاب ارباب حلقه ها که قراره هفته دیگه بخرمش ، به اون همه درسهایی که امروز باید بخونم،به 3 تا فیلم که عصری میخوام نگاشون کنم ، به کارنامه ام که یکشنبه میخوان بدن،به خیلی چیزای دیگه و هزار تا بد بختی دیگه;)
|
دارم فکر میکنم چی مونده تهیه کنم آخه مامانم زحمت کشیده برای پسرم تولد گرفته ، فردا تولدشه همه زحمتها افتاده رو دوش مامان منم بیکار نشسته م اینجا
|
به زندگیم فکر میکنم
|
اکنون ساعت 06:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |