![]() |
رپه رپه دلم میاد میگم بلای سرت نیاد خوشت بیاد خوشت نیاد اشک غم از چشت بیاد
او سر دنیام که بری ای دل مه باشت میاد چشم بشه نذر چشت هرچه بخوای میدم بشت به قول یارو گفتنی تو وصله تن منی |
جوک جدیدی به دستم نرسیده اما به زودی با دست پر میام
|
پرسه چیست؟لیگ برتر زنان که فینال آن جمعه آخر سال است.
|
سوتری دیده له چیست؟آینده مبهمی که پدران کرد برای پسرانشان پیش بینی میکنند.
ببخشیدیه کمی مستهجن بود ولی باحاله |
تشکر بابت این تاپیک خوب
به خاطر ایجادش توسط رزیتا خانم و ادامه ش توسط دوستای خوبمون بعضیهاش واقعا قشنگ بود بعدا وقت میکنم میام سپاس میزنم و یه سری اس ام اس کردی قشنگم خودم میزنم بعضیهاشم احتیاج به دستکاری یا حذف داره و نباید اینجا باشه بعدا روی عنوان تاپیک ککار میکنم تا برای بعضی جستجوها در گوگل بیارمش بالاوو.... دور آخر چیست ؟ خبریست تکان دهنده و ملال انگیز از طرف لوطی مبنی بر نزدیک شدن به پایان هلپرکه و انتظار مینی بوس ها در جلوی تالار {جشن پتو}{شیت شدن}:24: |
هشت بار بنویس عزیز ویسی برای هشت نفر بفرست فردا یه چپ سول در میاری
|
sms کردی - اس ام اس کردی و طنز - اس ام اس کرمانشاهی
sms کردی - اس ام اس کردی و طنز - اس ام اس کرمانشاهی
قوزولقورت چیست ؟ سیانور کردی است که در جواب " دایه چمان هس" می آید |
نقل قول:
|
قوزولقورت چیز واقعیی نیست دلتنگ شوخیه ...
معنی اون اخرشم اینه مثلا به مامانت میگی امروز ناهار چی داریم میگه زهر مار !!!!!!! قورولقورت هم توی همین مایه هاست ! میگه که در جواب "دایه=مادر چی داریم میاید " این اس ام اس ها لزما برای افراد غیر کرد جالب و خنده دار نیست ... فقط خودمون میدونیم چیه و غش غش بهش میخندیم.... چیزی به نام قوزولقورت وجود نداره همون طور که چیزی به اسم کوفت وجود نداره |
از ماست كه بر ماست ...:mad:
|
اکنون ساعت 04:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |